Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valójában ott is alulmarad.Gore tekintetében is édeskevés,egyáltalán nem véres.Aki belezésre meg gyomorforgatásra vágyik nézzen vmi elborult japán filmet,ne egy ilyen hypelt szart mint a fûrész ami se horror tekintetében se brutalitásbán nem domborít
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
sajnálom ha valakinek a lelkébe gázolok... én elfogadom, ha ez valakinek király film... ti is fogadjátok el hogy szerintem egy fos... el is mondom, hogy miért 😊 mondanivaló szempontból semmi jelentõsége nincs annak, hogy mindig egyre durvább és durvább indokolatlanul véres jeleneteket raknak bele... elõttem is mondták, hogy ez nem horror, max megborzongat... hatásvadász és gagyi jelenetek
egy horrortól befosol a gatyóba, nem a hányinger kerülget
a horrortól úgy megijedsz hogy a pulzusod 200ra megy fel, nem pedig tudod azt, hogy na, megint egy bélkiforgatós szemkiszedõs láblevágós jelenet jön
fûrész sux.
Bazinga!
disznóvágásra el ne menj, összeszarnád magad 😄!
the thing, na az plö egy kiváló horror. de a fûrész kurvára nem borzongat. maximum felkavar...
spoiler! (pont mikó nem gondoltad vóna)
Naaa eeeeez igen geci. Ez már tetszett. Teljesen lesokkolt!😄 Kurvajó volt!
Az elsõ rész csak amolyan prológus! Az egyáltalán nem jött be! Csak még jobban összezavart, egyszerûbb lett volna egy jelenetbe sûríteni vagy valami...és nem húzni el egy részen keresztül, mert az elsõ rész is rendben lett volna...amolyan DEMO-nak..de nem kitölteni egy egész estét filmben..nade mindegy...Itt külön tetszett hogy visszatért az elsõ részben látott helység és szereplõk hullája...
Végre voltak benne ötletes halálesetek... Mégtöbb izgalom...Minden tekintetben übereli az elsõ részt. Még mindíg tartom hogy az csak langyi szar... Ja amúgy zenét is megszerettem benne, illik a drámai jelenetekhez. Azthiszem ma késõ este megnézem a 3. részt.
ez már döfi...
8/10
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
:) Semmi okosság :P
ezeknek az elsõ részeit mindenképpen nézd meg, de ne horrort várj! akkor csalódni fogsz. egyedi hangulat és ötlet jellemzi mindhármat. talán csak a sikoly a kivétel, azzal szerintem már nagyon elkéstél, tini-horror (ami NEM egyenlõ a horrorral) tini-korban üt 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
csak nemtom, olyan ortopéd megoldás!
ma megnézem a 2. részt úõgy döntöttem...
és akkor eldõl hogy saw-proof vagyok-e 😄!
PSN ID.: Beegabor
Mert ha az elsõ nem tetszett, akkor a többi még annyira se fog.
Nekem bejött ez a film ,mások vagyunk.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
elõzmény: kimaradt a fûrész sorozat. nem vagyok kifejezetten horroros, alien elment, meg mostanság ha haverok ilyeneket néznek, pl. paranormal activity, stb. kört, kockát, sikolyt sem láttam még...
ígyhát ismerõseim nyaggatásának eleget téve megkaptam az 5 fû-részt.
spoiler (pont mikó...váh már úgyis gondoljátok!)
szal.... ma éjfélkor raktam be...mondom: 5.1, sötét, csak fasza lesz.
erre mit kaptam? valami szar drámát, pár véresebb jelenettel. ez hol horror? 😄 annyi naturalista/véres jelenet sem volt benne mint egy átlagos akciófilmben... akkor... rá akartak menni erre a lélektani dologra...hát kérem! a film végén már röhögni támadt kedvem amikor nagy látványos agónia közepette a doki elkezdte a lábát lefûrészelni a mobil miatt (csak arra nem tudott gondolni hogy az ingjét szákként használva "behalássza" a telefont, ahogy a srác szerezte meg az elején a diktafont...)
utolsó pár jelenet: "ÚRISTEN miezaszar bazmeg. játék a játékban, váó mekkora csavar! a végén meg mindenki meghal, kivéve a gyilkos. ja, jó.
szóval... most kitérek még pár dologra, amin talán még segíthet a 2. rész rendbe tenni a dolgokat...
ez a (már említett vége a) sztori(nak):
-zavaros volt a történet. szerintem kár volt lelõni a gyilkos identitását... DE! még nem látva a folytatást nem tudom hogy mire megy ki az egész... LEHET hogy választ ad majd sok dologra...a bibi az hogy most a végén ottmaradt pár kérdés...pláne úgy hogy nemtudom van-e elég lélekjelenlétem befizetni a második részére...
mert ennek így nemsok értelme van, semmilyen film volt...
Ja és kérdés: Akkor most amikor feltápászkodott maszkban a fõgyilkos, az a 3. szétlõtt agyú tag volt a szobában, ugye? Azért nem kerülhettek a közelébe (póráz stb)
Hát horrorra ültem be, de ez nem volt az. Valami középszar katyvasz.
4/10
(Majd meglátom a további reakciókat fórumon és társaságomban is hogy mi legyen a 2. résszel...ha lesz jobb akkor talán)
Szeretlek Besz Kuper.
Borzaszto.Ha ilyen filmeket kellett volna neznem tini koromban,valszeg a fejlodesi rendellenessegeim meg ennel is durvabbak lennenek.
2/10
Halalos itelet
Kevin Bacont birom,itt is hozta a kotelezot.Van par ertelmetlen,es megmagyarazhatatlan jelenet a filmben,ennek ellenere a jobb bosszufilmek kozul valo.
6/10
Bank job
Statham film,a szokasostol talan kicsit elteroen itt nem csak a rosszfiuk hullanak.Elvezheto,foleg elso megtekintesre.
6/10
Bérgyilkosok viadala
Brutalitasa ellenere egesz jo film sztem,bar a vegen en oszinten szolva elaludtam.Szal 1x elmegy mindenkepp.
5/10
Szemtol szemben
Muszaj volt felidezni a nagy kozepszeruseg kozepette egy remekmuvet.Ha a public enemies csak fele ennyire jo film lenne,mar orultem volna.
8,5/10
Egyszerûen nem tetszett...
Másodszorra megnéztem, jobban odafigyeltem, ráadásul a rejtett poénok is feltûntek mind egy szálig és azt kellett mondjam kellemeset csalódtam a filmben😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
..hm, tûrhetõ kis vámpíros film, mondjuk kissé kiszámítható, de a maga nemében nem volt rossz, tökéletes kedd esti kikapcsolódás.
6/10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezen a héten újranézõs hangulatban vagyok. 😊
Fairlane amilyen tapló, olyan cool. Árad a 80-as évek retrója a filmbõl, sajnálom hogy anno nagy bukás volt a mozikban.
A film egy pillanatra sem veszi magát komolyan, mégis jó móka, amin persze a klasszikus nemzet csótánya féle szinkron is sokat lendít.
10/8
aztán másodjára feltûnt a pénisz is a film legvégén 😄DDD
Pain is inevitable. Suffering is optional.
10/6 (csak a szöszke miatt a Dead like me-bõl)
Az Omen sorozat jobb volt....
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Aztakurva. Ez igencsak furmányos, és meglepõ film volt! Nem számítottam rá, hogy ilyen fasza lesz, azt gondoltam a scifi vonalra viszik rá témát. Ahogy kibontakozik a sztori a variációkkal, mindig azt hittem, na innen megy tovább, de mindig jött egy új nüansz.
Jó példa, hogyan lehet alacsonyabb költségvetéssel, de jó forgatókönyvvel maximálisan lebilincselõ filmet készíteni!
Aztakurva, ez nagyon jó film volt!
10/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
úgy-úgy! kíváncsi vagyok, hogy pl. a felvillanó Tylerekbõl mennyit vettél észre 😊 vagy a háttérben zajló dolgokból. van, amit csak 4-5 újranézés után lát meg az ember. már csak ezek miatt is sokszor újranézõs ez a film
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hiaba,ez egy nagyon jo kis film,a szereposztas tokeletes,robbanasok klasszak,az epuletet is jol szetverik 😄,befejezessel sincs gond!
8\10
spoiler! (pont mikó nem gondoltad vóna!)
most láttam elõször a filmet. fú. mondjuk pár éve lett volna lehetõségem rá,ám most mégis örülök hogy így érett fejjel néztem meg!
nagyon jó témákat feszeget a film, kicsit mindenki szimpatizál valamilyen szinten a filmben megjelenõ filozófiával...vagy kicsit minden ember szeretne Tyler lenni...a maga módján... csak ugye nem ennyire radikálisan...
szal, kis kukacoskodás...amikor volt norton monológja hogy "If I could wake up in a different place, at a different time, could I wake up as a different person?", ott mutatják pittet.. hmz... és utána bejött tyler a repülõn mint utas, majd csak simán feláll a székbõl és elsétál..
nah ekkor már sejtettem a csattanót... de közben jól fel volt építve az egész játék, rendesen kitalálták, szóval annyira nem volt zavaró! a csattanó így is megvolt (nem gondoltam volna azért...)
a végén nemtudtam sírjak-e vagy nevessek...hogy ilyen bazmeg nincs..aztán már azon hogy ilyen van! tipikusan az a film ami nem rág a szádba semmit, minden egyes megnézésekor mindíg ad valami pluszt...
10/10
Elég régi film, én mégsem láttam eddig. Nem volt rossz. Néhol "hanyag" volt a sztorivezetés, lehetett volna jobban is csinálni. Maga a történet pedig jó. Russel Crow itt elég jót alakított, ahogyan Al Pacino is (bár õ mindig jót alakít 😊)
8/10
Bazinga!
Tegnap nem volt kedvem már a gép elõtt pusztulni, ágyba bújtam és gondoltam újranézem, mert alig emlékeztem belõle valamire. Hát az a helyzet, hogy Összeomlás ide, Fülke oda, ez messze a legjobb filmje Joel Schumachernek! Zseniális az egész, Colin Farrell a fiatal színészgeneráció egyik - ha nem A - legjobbja, a film pedig számomra dobogós a "háborús" filmek listáján. Valahogy olyan érzésem van, mintha Holden Caulfieldet sorozták volna be a személyében, amire még apróbb utalásokat is véltem felfedezni itt-ott, meglepõdnék, ha rendezõ vagy a forgatókönyvíró nem olvasta volna a Zabhegyezõt.
10|10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
4/10
Hát nem ezt vártam. Az egész olyan súlytalan volt, nem tudtam azonosulni egyik szereplõvel sem, az érzelmek elnagyoltak, mintha nem is lettek volna rendezve a szereplõk, csak "csináljatok valamit" alapon játszottak volna. B-kategóriás film, film+ meg hasonlók majd leadják.
nekem semmi bajom vele, mert tv-s sorozat és sokkal kevesebb pénzbõl készül mint egy mozifilm, szerintem 2 rész után egész jónak ígérkezik
Nagyon jo kis cseles film volt,Anthony Hopkins nagyon jol alakitott,igazan remek krimi! 9/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
aki HD-ben, vagy moziban látta, szerintem érti, hogy mit is akar mondani igazán bency: pl. a CG-limó egy vicc volt. mintha valami papírmakettet filmeztek volna. az az egész jelenet olyan volt, mintha azt csinálták volna utoljára és elfogyott volna az idõ és a pénz. máshol (ennyire) nem lógott ki a lóláb, ezt azért érdemes megemlíteni. anno a transzómersz 1-nél nem tudtam, mi is lesz, kiolvadt az agyam a végére. a második rész nézésekor ugyanaz volt, mint most, tehát 100%-ig tudtam, mire számítsak (semmi logika, bugyutaság felsõfokon), azt kaptam, amit vártam (kicsit visszatérve a robotokhoz: szerintem az elsõ és a második rész között nincs különbség, csak azok, akik fikázzák a kettõt, miközben szerették az egyet, nem vették észre, hogy bizony már az elsõ rész is pont olyan szar volt, mint a folytatás, pont olyan blõd dolgokkal)
5 pont, abból 1 egészet nem más, mint Woody Harrelson hozott össze 😊 (btw Thandie Newton még mindig nagyon szép!)
The Blind Side
Sandra Bullock szõkén, miközben - figyelem - színészkedik 😮
nagyon szeretem az ilyen filmeket! igényesen tálalnak olyan dolgokat, amiket sokan csak extra giccsesen, könnytõl-nyáltól összemocskolva tudnak csak elõadni
8 pont
Jurassic Park
9 évesen láttam elõször. egy nappal sem éreztem magam többnek, miközben ezt a CSODÁT néztem. hány ilyen film van? 5, 10, legjobb esetben is 15!
10 pont
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.