Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bency
<#idiota><#idiota><#idiota>

:) Semmi okosság :P

bency
G.I.Joe.attol tobbet vartam sokkal,nagyon jovobeli cucc az egesz...szamitogepes az egesz ugy ahogy van,de nah,azert nezheto!

tigeroo
uh, énmeg reméltem hogy van olyan topiklakó aki elhitte hogy nem fake...<#hehe>
Tyler1
2012 szar lett, és ezen a látvány sem segít! én inkább adnám ennek az Aranymálnát mint a TF-nek vagy a G.I. Joe-nak.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bency
Latvanyosabb,de nincs jobban megcsinalva.Jobban latszik hogy szamitogepes.

Doddy a düdő
épp azért alázza =D

Bulykin
= látványosabb<#bohoc>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bency
Szerintem messze nem alazza,csak annyi hogy a 2012 az nagyban nyomja 😄

Doddy a düdő
szeretem a transformerst, de a 2012 nem kicsit alázza látvány terén. így utólag kicsit megbántam, hogy nem moziban néztem 😞

Montanosz
In The Mouth Of Madness
10/7

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

bency
Hat nah 😄 Transformersben jobban megvolt csinalva pl...

angelslie
"nagyon latszott hogy szamitogepes az egesz"

😄DDDD

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

bency
2012

Szerintem eleg jo volt,bar az elejen eleg sokszor nagyon latszott hogy szamitogepes az egesz....de a sztori jo volt,a vege is tetszett a filmnek!

8\10

Daybreakers 10/7,5

Az elmúlt évek legjobb vámpíros filmje. Azért nem kell sokat várni tõle, de a maga mûfajában mindenképpen benne van a top10-ben.

Ha nem spoiler akkor semmi gáz, csak úgy tûnt 😊

DeerHunter01
szerintem nem akkora spoiler de bocs, máskor majd spoilerbe teszem<#smile>

\"Erről van szó!\"

Az utolsó mondat második fele elég spoiler-szagú, így már nem lesz olyan élvezetes a film... de azért kösz a tippet.

tommygear
Alvilági játékok

Nagyon tetszett, fõleg a végén a csavar...
10/8
DeerHunter01
Az eminens

bár az elsõ 20 percet nem láttam belõle de a lényegét értettem.
hát...érdekes film.
elõször a gyerek zsarolja az öregembert aztán felcserélõdnek a dolgok.
10/7

\"Erről van szó!\"

Apocalypto

Sokadjára is tökéletes filmélményt nyújtott, csak ezúttal 1080p-ben - kiváló.

10/9
omfg. ez alföldi róbert? borzalmasan fos. nade a film valóban 10/10 😄

Dynamic
amazon
Bandew
4 órás B horror 12-es karikával???
Na ilyet se pipáltam még! <#wilting>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dynamic
Jah, és mellesleg nem is magyar volt a cigány famili (mivel a halotti toron oroszul beszéltek), csak az átok hangzott magyarul.
Dynamic
Persze, hogy a Blöffben meg nem magyarul beszéltek a simlis cigányok...
ezt hol tudnám megvenni vhs-n vagy dvd-n ???

Fantastic Mr. Fox 10/7
2009 nem csak a sci-fi-k terén, hanem az animációk világában is kiemelkedõ év. Volt olyan esztendõ, amikor egy jó gyerekeknek szánt alkotásnak sem tudtam volna odaadni az Oscar-t, ellenben idén rengeteg van belõlük. Az UP, a Coraline, és a 9 mellé tökéletesen beillik a sorba. Lassan a Ponyot is le kellene töltenem.

Kecskebûvölõk 10/5,5
Trópusi vihar szintû vígjátékot vártam, ezért csalódtam a filmben. Hiányoztak a poénok, és a történet is idõrõl idõre megakadt, pedig a 90 perces játékidõt nézve minimum elvárható volt, hogy ne vegyem észre az idõ múlását a film nézése közben. Egyszer nézõs vígjáték.

Willenbrock
A rohadó leprás cigányöregasszony meg persze hogy magyar nyelven beszélt,hogy máshogy?

Willenbrock
Drag Me to Hell.Gagyi egy film,alkalmazták a naivan kétosztatú keresztény világkép összes vallásos giccsét a kosszarvas patástól kezdve a kénköves pokolig minden benne volt.A démonkiûzõs jelenet meg kifejezetten paródiába illõ volt,a beszélõ kecskérõl egy délutáni Walt Disney mozi jutott eszembe,egyes részeken csak röhögni lehetett.6/10 kb.

Willenbrock
Szerintem elegendõ fantasy van benne,a sztori fele a gyerek fantázia-világában játszódik és ezzel összefüggésben párhuzamosan fut a valóságos történet.

Tyler1
igaz, az évszám kevert meg bocs 😊

bency
Vanishing Point (1971)

Csak szaguldas es semmi mas,semmi tortenet,de jo ez igy,aki szereti az autokat vagy a sebesseget annak ajanlom!

precision
jajj már, dehogy nézünk fogyatékosnak 😊 mindenkivel elõfordul, hogy vmit elnéz vagy elront 😊 nagy dolog, emberek vagyunk 😄

csak egy kicsit "gonosz" módon nevettünk rajta egy picit, ez minden 😊 no offense 😄

Bazinga!

Tikal
Nem tudom mi nem jó a faun trailerben, de szerintem nem félrevezetõ...tele van háborús képekkel, simán vágni lehet hogy itt nem csak mese van, persze nagyobb hangsúllyal szerepelnek a fantasy képek, de ez így van jól...
és igen, nem világháborús hanem polgárháborús 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tiszteletben tartom a véleményedet, és sajnos a trailer ényleg csalóka volt, de meg kell jegyeznem, hogy a film NEM II. világháborús, már azon oknál fogva sem, hogy a spanyolok NEM vettek részt benne egyik oldalon sem.

tommygear
haggyukmá <#nevetes1>
bency
Ki nevet a vegen!

Nem tudom mit irjak ra....vigjateknak nem mondhatni,nagy dramanak se,nem ez volt eletem legjobb filmje...de azert nezheto. 5\10

Bandew
Nem. A trailer azért lett kitalálva, hogy minél több embert csábítson a moziba! Ennek teljes egészében anyagi vonzata van és egyáltalán nem alkotói, mint maga a film.
Kíváncsi vagy, hogy milyen egy film? Akkor nézd meg a FILMET! Egy reklám nem fog errõl képet alkotni neked. Az meg, hogy milyen stílusú egy film, az benne van az adataiban, mint ahogy az is, hogy ki rendezte, kik játszanak benne, stb. És meg fogsz lepõdni, de bizony ott van, hogy háborús! Vagy kérdezd meg az ismerõseidet, érdeklõdj a neten más emberektõl. Õk nem a trailerrõl fognak mesélni neked és nem mondják el a film cselekményét sem, max ajánlják vagy sem. Gondolom neked is megvannak azok az emberek, akiknek a véleményére adsz.
A trailereket teljesen más emberek kalapálják össze, marketingesek és reklámszakemberek. Teljesen hibás dolog rájuk alapozni. Ezzel az erõvel minden sz@rt megrendelnék a TV Shop-ból, merthogy állítólag "szükségem van rá".

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tyler1
ez hülyeség!
a trailer azért lett kitalálva, hogy betekintést adjon a filmbe, ezzel fokozva az érdeklõdést. ha megnézel egy trailert akk körvonalazódik a film, és eltudod helyezni magadban.
A faun labirintusa esetében összevágtak egy fantasyrõl szóló trailert, ami jól megetette magát mindenkivel, csak éppen a fõcselekményt hagyták ki belõle, így egy olyan ember aki utálja a háborús filmeket nyugodtan ült be erre is.

szóval ez h magamat vertem át, mert megnéztem a trailert, kicsit nevetséges.

dragon11
lol?:C

vlmi fogyatékosnak néznek..=D

DeerHunter01
nem kell magyarázkodni 😄D
megesik az ilyen

\"Erről van szó!\"

dragon11
lol, értsétek a viccet.:\ elfelejtettem animet rakni^^

Dynamic
Pont mielõtt benéztem ide, játszogattam a zenéjét gitáron😊
Egyébként nekem az egyik kedvenc filmem. Spanyolul persze. Sokan ugyan kicsit betegnek tartják a filmet(a horrorisztikus figurák és az erõszak miatt), de szerintem nagyon is jól illeszkedik a "mese" a valósághoz.
Bandew
Az a baj csak ezzel, hogy az elvárás nem befolyásolja a filmet.
Ha elhiszed a trailerek által közvetített hangulatvilágot és azt is várod el egy filmtõl, akkor csak magadra vess! Ezt úgy is hívják, hogy elõítélet. A reklámok és a trailerek mind errõl szólnak, még a filmborítók hátulján lévõ leírás is! Kialakítanak benned egy véleményt, jóval a termék ismerete elõtt.
Átverés szagot érzel a trailer miatt? Totál felesleges, csak magadat vered át!
Nincs olyan film a világon, amit már a megnézése elõtt ismerni lehet, különben nem is lenne értelme a filmnek.

Tyler1
persze így utólag én is vágom h komoly témákat feszeget, csak a trailerek, és leírások egy tök más fantasyt adnak be az embernek, és aztán közben eszmél fel h "héé nem errõl volt szó!"

egyébként az egyetlen hibátlan dolog számomra a zenéje! annyira jó...

Szabi84
<#szomoru2>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

fifi
😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Montanosz
jól teszed mert tényleg semmi köze hozzá.
én is nagy rajongója vagyok!
ha érdekel a francia história mind a 13 része ebookban akkor dobj egy privit.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

precision
dióhéjban auuuu 😄😄😄

várományos fail filmcímek a "mindent összevetve" vagy "az elõzetes várakozásaimnak megfelelõen" esetleg "többszöri nézés után"

😄😄😄😄😄😄

Bazinga!

sadvagabond
Én most olvasom a Védett Férfiak-at, plusz megvettem a Malevil-t, kíváncsi vagyok rá nagyon. De a filmrõl annyi rosszat hallottam, nem fogom megnézni...