Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:) Semmi okosság :P
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
😄DDDD
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Szerintem eleg jo volt,bar az elejen eleg sokszor nagyon latszott hogy szamitogepes az egesz....de a sztori jo volt,a vege is tetszett a filmnek!
8\10
Az elmúlt évek legjobb vámpíros filmje. Azért nem kell sokat várni tõle, de a maga mûfajában mindenképpen benne van a top10-ben.
\"Erről van szó!\"
bár az elsõ 20 percet nem láttam belõle de a lényegét értettem.
hát...érdekes film.
elõször a gyerek zsarolja az öregembert aztán felcserélõdnek a dolgok.
10/7
\"Erről van szó!\"
Sokadjára is tökéletes filmélményt nyújtott, csak ezúttal 1080p-ben - kiváló.
10/9
Na ilyet se pipáltam még! <#wilting>#wilting>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
2009 nem csak a sci-fi-k terén, hanem az animációk világában is kiemelkedõ év. Volt olyan esztendõ, amikor egy jó gyerekeknek szánt alkotásnak sem tudtam volna odaadni az Oscar-t, ellenben idén rengeteg van belõlük. Az UP, a Coraline, és a 9 mellé tökéletesen beillik a sorba. Lassan a Ponyot is le kellene töltenem.
Kecskebûvölõk 10/5,5
Trópusi vihar szintû vígjátékot vártam, ezért csalódtam a filmben. Hiányoztak a poénok, és a történet is idõrõl idõre megakadt, pedig a 90 perces játékidõt nézve minimum elvárható volt, hogy ne vegyem észre az idõ múlását a film nézése közben. Egyszer nézõs vígjáték.
Csak szaguldas es semmi mas,semmi tortenet,de jo ez igy,aki szereti az autokat vagy a sebesseget annak ajanlom!
csak egy kicsit "gonosz" módon nevettünk rajta egy picit, ez minden 😊 no offense 😄
Bazinga!
és igen, nem világháborús hanem polgárháborús 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem tudom mit irjak ra....vigjateknak nem mondhatni,nagy dramanak se,nem ez volt eletem legjobb filmje...de azert nezheto. 5\10
Kíváncsi vagy, hogy milyen egy film? Akkor nézd meg a FILMET! Egy reklám nem fog errõl képet alkotni neked. Az meg, hogy milyen stílusú egy film, az benne van az adataiban, mint ahogy az is, hogy ki rendezte, kik játszanak benne, stb. És meg fogsz lepõdni, de bizony ott van, hogy háborús! Vagy kérdezd meg az ismerõseidet, érdeklõdj a neten más emberektõl. Õk nem a trailerrõl fognak mesélni neked és nem mondják el a film cselekményét sem, max ajánlják vagy sem. Gondolom neked is megvannak azok az emberek, akiknek a véleményére adsz.
A trailereket teljesen más emberek kalapálják össze, marketingesek és reklámszakemberek. Teljesen hibás dolog rájuk alapozni. Ezzel az erõvel minden sz@rt megrendelnék a TV Shop-ból, merthogy állítólag "szükségem van rá".
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
a trailer azért lett kitalálva, hogy betekintést adjon a filmbe, ezzel fokozva az érdeklõdést. ha megnézel egy trailert akk körvonalazódik a film, és eltudod helyezni magadban.
A faun labirintusa esetében összevágtak egy fantasyrõl szóló trailert, ami jól megetette magát mindenkivel, csak éppen a fõcselekményt hagyták ki belõle, így egy olyan ember aki utálja a háborús filmeket nyugodtan ült be erre is.
szóval ez h magamat vertem át, mert megnéztem a trailert, kicsit nevetséges.
Egyébként nekem az egyik kedvenc filmem. Spanyolul persze. Sokan ugyan kicsit betegnek tartják a filmet(a horrorisztikus figurák és az erõszak miatt), de szerintem nagyon is jól illeszkedik a "mese" a valósághoz.
Ha elhiszed a trailerek által közvetített hangulatvilágot és azt is várod el egy filmtõl, akkor csak magadra vess! Ezt úgy is hívják, hogy elõítélet. A reklámok és a trailerek mind errõl szólnak, még a filmborítók hátulján lévõ leírás is! Kialakítanak benned egy véleményt, jóval a termék ismerete elõtt.
Átverés szagot érzel a trailer miatt? Totál felesleges, csak magadat vered át!
Nincs olyan film a világon, amit már a megnézése elõtt ismerni lehet, különben nem is lenne értelme a filmnek.
egyébként az egyetlen hibátlan dolog számomra a zenéje! annyira jó...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
én is nagy rajongója vagyok!
ha érdekel a francia história mind a 13 része ebookban akkor dobj egy privit.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
várományos fail filmcímek a "mindent összevetve" vagy "az elõzetes várakozásaimnak megfelelõen" esetleg "többszöri nézés után"
😄😄😄😄😄😄
Bazinga!