Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég régi film, én mégsem láttam eddig. Nem volt rossz. Néhol "hanyag" volt a sztorivezetés, lehetett volna jobban is csinálni. Maga a történet pedig jó. Russel Crow itt elég jót alakított, ahogyan Al Pacino is (bár õ mindig jót alakít 😊)
8/10
Bazinga!
Tegnap nem volt kedvem már a gép elõtt pusztulni, ágyba bújtam és gondoltam újranézem, mert alig emlékeztem belõle valamire. Hát az a helyzet, hogy Összeomlás ide, Fülke oda, ez messze a legjobb filmje Joel Schumachernek! Zseniális az egész, Colin Farrell a fiatal színészgeneráció egyik - ha nem A - legjobbja, a film pedig számomra dobogós a "háborús" filmek listáján. Valahogy olyan érzésem van, mintha Holden Caulfieldet sorozták volna be a személyében, amire még apróbb utalásokat is véltem felfedezni itt-ott, meglepõdnék, ha rendezõ vagy a forgatókönyvíró nem olvasta volna a Zabhegyezõt.
10|10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
4/10
Hát nem ezt vártam. Az egész olyan súlytalan volt, nem tudtam azonosulni egyik szereplõvel sem, az érzelmek elnagyoltak, mintha nem is lettek volna rendezve a szereplõk, csak "csináljatok valamit" alapon játszottak volna. B-kategóriás film, film+ meg hasonlók majd leadják.
nekem semmi bajom vele, mert tv-s sorozat és sokkal kevesebb pénzbõl készül mint egy mozifilm, szerintem 2 rész után egész jónak ígérkezik
Nagyon jo kis cseles film volt,Anthony Hopkins nagyon jol alakitott,igazan remek krimi! 9/10
:) Semmi okosság :P
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
aki HD-ben, vagy moziban látta, szerintem érti, hogy mit is akar mondani igazán bency: pl. a CG-limó egy vicc volt. mintha valami papírmakettet filmeztek volna. az az egész jelenet olyan volt, mintha azt csinálták volna utoljára és elfogyott volna az idõ és a pénz. máshol (ennyire) nem lógott ki a lóláb, ezt azért érdemes megemlíteni. anno a transzómersz 1-nél nem tudtam, mi is lesz, kiolvadt az agyam a végére. a második rész nézésekor ugyanaz volt, mint most, tehát 100%-ig tudtam, mire számítsak (semmi logika, bugyutaság felsõfokon), azt kaptam, amit vártam (kicsit visszatérve a robotokhoz: szerintem az elsõ és a második rész között nincs különbség, csak azok, akik fikázzák a kettõt, miközben szerették az egyet, nem vették észre, hogy bizony már az elsõ rész is pont olyan szar volt, mint a folytatás, pont olyan blõd dolgokkal)
5 pont, abból 1 egészet nem más, mint Woody Harrelson hozott össze 😊 (btw Thandie Newton még mindig nagyon szép!)
The Blind Side
Sandra Bullock szõkén, miközben - figyelem - színészkedik 😮
nagyon szeretem az ilyen filmeket! igényesen tálalnak olyan dolgokat, amiket sokan csak extra giccsesen, könnytõl-nyáltól összemocskolva tudnak csak elõadni
8 pont
Jurassic Park
9 évesen láttam elõször. egy nappal sem éreztem magam többnek, miközben ezt a CSODÁT néztem. hány ilyen film van? 5, 10, legjobb esetben is 15!
10 pont
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
😄DDDD
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Szerintem eleg jo volt,bar az elejen eleg sokszor nagyon latszott hogy szamitogepes az egesz....de a sztori jo volt,a vege is tetszett a filmnek!
8\10
Az elmúlt évek legjobb vámpíros filmje. Azért nem kell sokat várni tõle, de a maga mûfajában mindenképpen benne van a top10-ben.
\"Erről van szó!\"
bár az elsõ 20 percet nem láttam belõle de a lényegét értettem.
hát...érdekes film.
elõször a gyerek zsarolja az öregembert aztán felcserélõdnek a dolgok.
10/7
\"Erről van szó!\"
Sokadjára is tökéletes filmélményt nyújtott, csak ezúttal 1080p-ben - kiváló.
10/9
Na ilyet se pipáltam még! <#wilting>#wilting>
2009 nem csak a sci-fi-k terén, hanem az animációk világában is kiemelkedõ év. Volt olyan esztendõ, amikor egy jó gyerekeknek szánt alkotásnak sem tudtam volna odaadni az Oscar-t, ellenben idén rengeteg van belõlük. Az UP, a Coraline, és a 9 mellé tökéletesen beillik a sorba. Lassan a Ponyot is le kellene töltenem.
Kecskebûvölõk 10/5,5
Trópusi vihar szintû vígjátékot vártam, ezért csalódtam a filmben. Hiányoztak a poénok, és a történet is idõrõl idõre megakadt, pedig a 90 perces játékidõt nézve minimum elvárható volt, hogy ne vegyem észre az idõ múlását a film nézése közben. Egyszer nézõs vígjáték.