Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
The Insider

Elég régi film, én mégsem láttam eddig. Nem volt rossz. Néhol "hanyag" volt a sztorivezetés, lehetett volna jobban is csinálni. Maga a történet pedig jó. Russel Crow itt elég jót alakított, ahogyan Al Pacino is (bár õ mindig jót alakít 😊)

8/10

Bazinga!

Riddick21
Tigerland - Tigrisek földjén
Tegnap nem volt kedvem már a gép elõtt pusztulni, ágyba bújtam és gondoltam újranézem, mert alig emlékeztem belõle valamire. Hát az a helyzet, hogy Összeomlás ide, Fülke oda, ez messze a legjobb filmje Joel Schumachernek! Zseniális az egész, Colin Farrell a fiatal színészgeneráció egyik - ha nem A - legjobbja, a film pedig számomra dobogós a "háborús" filmek listáján. Valahogy olyan érzésem van, mintha Holden Caulfieldet sorozták volna be a személyében, amire még apróbb utalásokat is véltem felfedezni itt-ott, meglepõdnék, ha rendezõ vagy a forgatókönyvíró nem olvasta volna a Zabhegyezõt.
10|10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

sadvagabond
Book 😊

sadvagabond
Bokk of Eli
4/10

Hát nem ezt vártam. Az egész olyan súlytalan volt, nem tudtam azonosulni egyik szereplõvel sem, az érzelmek elnagyoltak, mintha nem is lettek volna rendezve a szereplõk, csak "csináljatok valamit" alapon játszottak volna. B-kategóriás film, film+ meg hasonlók majd leadják.

annyi a gond vele, hogy aki bele volt buzulva a 300-ba, az nyavajogni fog, hogy ebben gagyik az effektek...

nekem semmi bajom vele, mert tv-s sorozat és sokkal kevesebb pénzbõl készül mint egy mozifilm, szerintem 2 rész után egész jónak ígérkezik
CSOCSO
mivel a film gladiatoros igy igen csak gladiatorosan nez ki😄 az effektek meg ugyan azok mint ami a 300 ban is voltak ( belassitasok, ver)
bency
Jonak igerkezik,de a trailer egy Gladiator es 300 keverek kb...

:) Semmi okosság :P

CSOCSO
Spartacus : Blood and Sand

Ehhez mit szoltok? Amugy a 300 ra hajaz az osszes effekt. szvsz...
bency
Tores

Nagyon jo kis cseles film volt,Anthony Hopkins nagyon jol alakitott,igazan remek krimi! 9/10

CSOCSO
moziban lattam oke volt. Otthon ujraneztem HD ben az okadek a film. eszmeletlen szarul vannak megcsinalva a CGI.
Daell Drow
meg a pelus...
bency
Jaja,pont a limos jelenet volt a legviccesebb....

Tyler1
3 közül nálam a 2012-nek volt a legrosszabb története, és itt nem a világvége dologra gondolok. de ha már CGI, akk 2012 e téren megérdemelne egy gyémántplatina málnát is, mert fizika abban a filmben nem létezett!!! innentõl kezdve akármilyen volt a látvány, hiteltelen volt az egész.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
2012

aki HD-ben, vagy moziban látta, szerintem érti, hogy mit is akar mondani igazán bency: pl. a CG-limó egy vicc volt. mintha valami papírmakettet filmeztek volna. az az egész jelenet olyan volt, mintha azt csinálták volna utoljára és elfogyott volna az idõ és a pénz. máshol (ennyire) nem lógott ki a lóláb, ezt azért érdemes megemlíteni. anno a transzómersz 1-nél nem tudtam, mi is lesz, kiolvadt az agyam a végére. a második rész nézésekor ugyanaz volt, mint most, tehát 100%-ig tudtam, mire számítsak (semmi logika, bugyutaság felsõfokon), azt kaptam, amit vártam (kicsit visszatérve a robotokhoz: szerintem az elsõ és a második rész között nincs különbség, csak azok, akik fikázzák a kettõt, miközben szerették az egyet, nem vették észre, hogy bizony már az elsõ rész is pont olyan szar volt, mint a folytatás, pont olyan blõd dolgokkal)

5 pont, abból 1 egészet nem más, mint Woody Harrelson hozott össze 😊 (btw Thandie Newton még mindig nagyon szép!)

The Blind Side

Sandra Bullock szõkén, miközben - figyelem - színészkedik 😮

nagyon szeretem az ilyen filmeket! igényesen tálalnak olyan dolgokat, amiket sokan csak extra giccsesen, könnytõl-nyáltól összemocskolva tudnak csak elõadni

8 pont

Jurassic Park

9 évesen láttam elõször. egy nappal sem éreztem magam többnek, miközben ezt a CSODÁT néztem. hány ilyen film van? 5, 10, legjobb esetben is 15!

10 pont

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bandew
Az már magához a filmhez is kell! <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

precision
1-2 speciális esetet leszámolva
node a látványhoz manapság kell a "teknika" 😊

Bazinga!

Bulykin
<#rolleyes>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bandew
No azért ez cáfolható!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Doddy a düdő
a három közül egyik se nagy eresztés történet terén, de a g.i.joe-ban még a cgi is szar volt.

Bulykin
bizony a látványhoz a számítógépes technika elengedhetetlen...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bency
<#idiota><#idiota><#idiota>

bency
G.I.Joe.attol tobbet vartam sokkal,nagyon jovobeli cucc az egesz...szamitogepes az egesz ugy ahogy van,de nah,azert nezheto!

tigeroo
uh, énmeg reméltem hogy van olyan topiklakó aki elhitte hogy nem fake...<#hehe>
Tyler1
2012 szar lett, és ezen a látvány sem segít! én inkább adnám ennek az Aranymálnát mint a TF-nek vagy a G.I. Joe-nak.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bency
Latvanyosabb,de nincs jobban megcsinalva.Jobban latszik hogy szamitogepes.

Doddy a düdő
épp azért alázza =D

Bulykin
= látványosabb<#bohoc>

bency
Szerintem messze nem alazza,csak annyi hogy a 2012 az nagyban nyomja 😄

Doddy a düdő
szeretem a transformerst, de a 2012 nem kicsit alázza látvány terén. így utólag kicsit megbántam, hogy nem moziban néztem 😞

Montanosz
In The Mouth Of Madness
10/7

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

bency
Hat nah 😄 Transformersben jobban megvolt csinalva pl...

angelslie
"nagyon latszott hogy szamitogepes az egesz"

😄DDDD

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

bency
2012

Szerintem eleg jo volt,bar az elejen eleg sokszor nagyon latszott hogy szamitogepes az egesz....de a sztori jo volt,a vege is tetszett a filmnek!

8\10

Daybreakers 10/7,5

Az elmúlt évek legjobb vámpíros filmje. Azért nem kell sokat várni tõle, de a maga mûfajában mindenképpen benne van a top10-ben.

Ha nem spoiler akkor semmi gáz, csak úgy tûnt 😊

DeerHunter01
szerintem nem akkora spoiler de bocs, máskor majd spoilerbe teszem<#smile>

\"Erről van szó!\"

Az utolsó mondat második fele elég spoiler-szagú, így már nem lesz olyan élvezetes a film... de azért kösz a tippet.

tommygear
Alvilági játékok

Nagyon tetszett, fõleg a végén a csavar...
10/8
DeerHunter01
Az eminens

bár az elsõ 20 percet nem láttam belõle de a lényegét értettem.
hát...érdekes film.
elõször a gyerek zsarolja az öregembert aztán felcserélõdnek a dolgok.
10/7

\"Erről van szó!\"

Apocalypto

Sokadjára is tökéletes filmélményt nyújtott, csak ezúttal 1080p-ben - kiváló.

10/9
omfg. ez alföldi róbert? borzalmasan fos. nade a film valóban 10/10 😄

Dynamic
amazon
Bandew
4 órás B horror 12-es karikával???
Na ilyet se pipáltam még! <#wilting>

Dynamic
Jah, és mellesleg nem is magyar volt a cigány famili (mivel a halotti toron oroszul beszéltek), csak az átok hangzott magyarul.
Dynamic
Persze, hogy a Blöffben meg nem magyarul beszéltek a simlis cigányok...
ezt hol tudnám megvenni vhs-n vagy dvd-n ???

Fantastic Mr. Fox 10/7
2009 nem csak a sci-fi-k terén, hanem az animációk világában is kiemelkedõ év. Volt olyan esztendõ, amikor egy jó gyerekeknek szánt alkotásnak sem tudtam volna odaadni az Oscar-t, ellenben idén rengeteg van belõlük. Az UP, a Coraline, és a 9 mellé tökéletesen beillik a sorba. Lassan a Ponyot is le kellene töltenem.

Kecskebûvölõk 10/5,5
Trópusi vihar szintû vígjátékot vártam, ezért csalódtam a filmben. Hiányoztak a poénok, és a történet is idõrõl idõre megakadt, pedig a 90 perces játékidõt nézve minimum elvárható volt, hogy ne vegyem észre az idõ múlását a film nézése közben. Egyszer nézõs vígjáték.

Willenbrock
A rohadó leprás cigányöregasszony meg persze hogy magyar nyelven beszélt,hogy máshogy?

Willenbrock
Drag Me to Hell.Gagyi egy film,alkalmazták a naivan kétosztatú keresztény világkép összes vallásos giccsét a kosszarvas patástól kezdve a kénköves pokolig minden benne volt.A démonkiûzõs jelenet meg kifejezetten paródiába illõ volt,a beszélõ kecskérõl egy délutáni Walt Disney mozi jutott eszembe,egyes részeken csak röhögni lehetett.6/10 kb.

Willenbrock
Szerintem elegendõ fantasy van benne,a sztori fele a gyerek fantázia-világában játszódik és ezzel összefüggésben párhuzamosan fut a valóságos történet.