Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Tipikusan az a film aminek a füstje nagyobb volt mint a lángja.
Nagy felhajtás, sokan életükben elõször voltak 3D-s moziban... stb. De maga az alkotás nem olyan nagy szám.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kaposi1
<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

a Szerelmünk Lapjai szimplán minden idõk egyik legszebb szerelmesfilmje 😊

eredetiben is itt virít a polcon

10/9
kaposi1
Tudod van akinek bejön van akinek nem.
Rengeteg embernek tetszik, köztük nekem is.
Tiszteletben tartom a véleményed hogy neked nem tetszett.
Nem vagyunk egyformák és ez így van jól!

tigeroo
jaj, az meg szerintem pont hogy kurvagáz film volt...
a nõ 2x is otthagyta a csávót, a faszi meg egész életében várt a nõre...
tényleg kurva romantikus
kaposi1
"végre egy egyedi szerelmesfilm"

Én tegnap néztem meg a Szerelmünk lapjai címü 2004-es filmet.
Állítólag nem volt moziban.<#falbav>
Nem nagyon szoktam ilyen osztályzatokat osztogatni de ez bizony nálam a kategóriájában.10/10
Még azokat a hibákat is elnézem neki ami nem tetszett a filmben.
Mindenkinek ajánlom aki szereti a romantikus filmeket.
Rachel McAdams-ot idáig is kedveltem, de ez után a film után a legjobb színésznõk közé sorolom.
És hogy mennyire tetszett, ma már meg is rendeltem DVD-n a filmet!

PJack
500 Days of Summer

végre egy egyedi szerelmesfilm, ami tényleg kiemelkedik és felülmúlja a sok buta sablonfilmet.
elragadó és nagyon aranyos.

9/10

Pain is inevitable. Suffering is optional.

THE BOOK OF ELI, avagy a közhelyek könyve.
Seholország
Szeretem Eddie Murphy vígjátékait. Ez egy tipikus gyerek mesés vígjáték volt.
6/10
tigeroo
nájsz
Sephi
😄😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rémségek cirkusza

Nem számítottam se többre, se kevesebbre...
Egyszernézõs giccsparádé

6/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sunshine
desigo
Lehetek az eseted - jó kis film volt,bár a sztori nem volt egy nagy eresztés,és a fõszereplõ is kicsit idegesitõ jelenség volt,de valamiért tetszett. 10/7

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sheltem
"nemgondoltam volna hogy ebben lesznek zombik" hát pedig eléggé esélyes volt...kb mintha egy terminátor filmre írtad volna, hogy nem gondoltad volna hogy lesznek benne gépek 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tyler1
Amikor megállt a Föld
sablonosan elgondolkodtató, tehetsz vele egy próbát.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

motyodlee
fogyaszd egészséggel 😊)

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Bandew
Na ez érdekel! Kösz a tippet!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

motyodlee
nem is katasztrófás nem is annyira sci-fis 😄D, de nemrég láttam a Timecrimes címû filmet, ami idõutazós sztori és könnyen mondhatnom csavarosnak. nem az a sablon, hogy megváltjuk a világot, mert eljõ a gonosz, hanem az, mikor a spanyolok egy jó filmet produkálnak. na ennyi

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

bency
Az szerintem fantasztikus film 😊 Nekem nagyon tetszett!

:) Semmi okosság :P

Tatyla
Cloverfield

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kissadamvikt
Srácok!

Tudnátok ajánlani valami jó kis elgondolkodtató, katasztrófás, sci-fi-s filmet?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Jim Morrison
Becstelen Brigantykban is van egy kis spagetti-western.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zaki
Dettó, pont ma néztem meg én is

6/10

Dante's Inferno: An Animated Epic

Ez a stílusú animációs stílus nem a kedvencem, de ez nagyon jó volt. Kõkemény, durva, amint a film végére értem egybõl elkezdtem a játékot.

8/10

Dynamic
Szerintem is elég gyenge volt. Romantikus, megindító filmre számítottam, de a tartalom és a befejezés dacára is elég felszínes volt. Az ide-oda ugrándozások miatt meg nem lehetett "lazulni" a film alatt, szal ez nem tett jót neki. Úgy értem jobban oda kellett figyelni, és néha egy picit agyalni (mondjuk ettõl még szerintem simán érthetõ volt).
Az idõutazó felesége

Ennél sokkal sokkal jobbra számítottam. Nem volt annyira rossz sem, de max 5/10
Pipör
<#eljen>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

azért is kapott 4 erõs pontot tõlem az Up - az elsõ 10 perc zseniális volt, és az felhúzta az azt követõ dedós kockafejû mélyrepülést 😊
jeeeeee, tarantino spagetti-westernt akar rendezni, remélem nem csak egy újabb igéret lesz
desigo
Avatar szépen lecsúszott Wall-e alá Imdbn xD
háhá

az Upnak az eleje volt nagy komolyság
(500) Days of Summer

Pont jól jött most egy ilyen film; teljesen más, mint a mûfajban megszokottak. Külön tetszett a nemlineáris cselekmény: a napok között ide-oda ugrálás. A zenék is nagyon jók benne.

9/10, csont nélkül...

9: 9/9

Up: 10/4

Wall-e: 10/8

😉
CSOCSO
szvsz up jobb mint a 9 de a wall-e a legjobb 😊
zaki
9

Egyik legjobb animációs film, amit láttam. Sajnálom, hogy nem fér be az Oscaron az 5 közé. Nekem még az Upnál is jobban tetszett. Nagyon jó karakterek, tökéletes kivitelezés, képi világa iszonyat bejött. Befejezése nagyon megható volt.

9/10

The Man from Earth

Másodszorra láttam, de most is odaszögezett a fotel elé. Jöhetne még több ilyen is, egy igazi gyöngyszem. Néztem volna még egy ideig az biztos... 😊

9/10

Serenity

Hozta a sorozat szintjét, alig 40 gurigából korrekt mozifilmet készítettek a Fireflyból. Aki nem látta a sorozatot az is megnézheti, ugyanis utána játszódik. Utána meg úgyis kedvet kap a sorihoz 😛

8/10

Jákob lajtorjája

Beteg látványvilág, elgondolkodtató film még másodszorra is, nagy klasszikus. Kórházas jelenet iszonyat kemény. Ezt se most láttam utoljára, az tuti.

8.5/10

Tyler1
Törvénytisztelõ Polgár (rendezõi vált.)
ritka hogy ilyen hamar újranézek egy filmet, ezt most csak a vágatlan verzió miatt tettem meg. igazából különbséget soha nem veszek észre vágatlan és sima verzió között, itt talán több vér és pár kimaradt jelenet, ami a különbséget illeti.
a film most is ugyanazt nyújtotta, erõteljes a kezdéstõl a végkifeljetig, de a végével egyszerûen nem tudok kibékülni. viszont jobban felfogtam Foxx mondanivalóját ami pluszt adott a filmben.
legutóbb 7est adtam rá, marad is de ez egy nagyon erõsen masszív 7es!!!

[HUN]Crassus
Hatalmas!8-as mehet

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tatyla
az a baj hogy ez beteg amerikai humor és csak a segghülye amerikai rétegnek vicces,sajnos õk élnek nagyobb számban az USA-ban...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

dartonita
Kiss kiss bang bang

Nem egy mai film es mar lattam is,de kezdtem elfelejteni mennyire kurvajo.
Egy krimi vigjatekrol leven szo Robert Downey es Val Kilmer is kivalo a szerepben,arrol nem is beszelve mennyire jol nez ki Michelle Monaghan a kis miniruhajaban.
Mindenkinek javaslom aki szeretne szerezni maganak masfel ora felhotlen szorakozast.

siman 8/10

kaposi1
Az idõutazó felesége

Csak azért adok neki egy 3 pontot mert Rachel McAdams játszott benne.
Amúgy még egy megnézést sem ért meg nekem.<#shakehead>

FlyHigh
The Road
Posztapo új megközelítésben, nagyon tetszett, egyedül a fõszereplõ idegbajos felesége akasztott ki(mekis mûanyag késsel vágnám el a nyakát).

Walk the Line
sex & drugs & rock & roll
Tökéletes, talán az egyik legjobb film amit mostanság láttam.

Thrash \'Till Death

PetruZ
Law Abiding Citizen (2009)
Többekkel ellentétben nekem semmi bajom nem volt a végével, a történet így lett kerek egész, máshogy nem is lehetett volna lezárni (szerintem). Szintén többekkel ellentétben nem éreztem, hogy a "kisember" valami hûdenagy pozitív hõs lenne. Az elején, az óvadék tárgyaláson elmondott szövege jó és érthetõ volt, de utána amit csinál, azzal le is nulláz mindent (és nekem az sem igazán tetszett, amikor kiderült, hogy mitõl olyan profi, mit is csinált a 10 év alatt). Az ügyész sem volt hõsfigura, de a végén, amikor a cellában beszélnek, valami átjött a film mondanivalójából, amit az elítélt akart megtanítani neki - és közvetve nekünk is. Az utolsó jelenetben (a csellózás) érdemes nézni az ügyész arcát...
Összességében azért jó volt, erõs 7/10, de többet nem adnék neki (és kevesebbet sem).
ejj, pedig nagyon hangulatos film, 10/7 a minimum 😊

13. harcos fíling powa'
Willenbrock
De felirat nincs hozzá?

A lény desingje valami félelmetesen jó volt.

Kis költségvetésbõl sztem egy nagyon jó kis kalandfilmet hoztak össze.
Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
sztem hangulatfüggõ is a film, én most vmi fasza akcióra voltam ráállva, de mellélöttem.
Clive Owent amúgy bírom, de Sin Citys alakítása sokkal lazább és jobb volt, ez most komolytalan volt.

Doddy a düdő
nekem tetszett, és a kis költségvetés ellenére kurva jó a CGI.

desigo
A kívülálló (Outlander)

Egy ûrhajós lezuhan és Norvégiába érkezik 700 körül ahol a vikingek egybõl el is fogják.Persze a hiper szuper fegyverét az elsõ mozdulattal elveszti.Közös erõvel próbálják meg levadászni a hajóban titokban vele utazó csuda fényekben villogó gyilkos szörnyet.
Érdekes egy film az biztos.Sok filmbõl összeollózott katyvasz de néha egész élvezhetõ.

5/10