Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10/6.5
nem rossz film , talán megér 7-et is , egyszer mindenképp végig lehet nézni.
\"Erről van szó!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IMDB-n meg már megszoktam hogy minden jó filmet lehúznak...
láttam már régebben ezt a filmet , volt pár emlékem róla, de a sztorival kapcsolatban csak annyi hogy gorrilák közt élt.
aki teheti nézze meg !
a lezárás is tetszett nekem nagyon.
\"Erről van szó!\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Fáradt vagyok már megjegyzéseket írni, szal:
Hatodik érzék 8/10
A sebezhetetlen 7.5/10
Jelek 8/10
A falu 5/10
Lány a vízben 6/10
Az esemény 2/10
Az új filmjét nem tudom hova tenni ami most fog jönni, téma egyáltalán nem érdekel, majd hdben megnézem vmikor.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ráadásul Quentin csak játszik benne... ha rendezte volna akkor biztos jó lenne😄
Aztán lehet így is jó, még nem láttam😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ez a legigazságtalanabb film amit valaha láttam!
ROHADT BUZI KÖLKÖK VÁÁÁÁÁÁÁ!:@
De ennek ellenére nagyon jó film volt... tényleg az elmúlt pár év legjobb thrillere
9/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy Bellboy, aki egyedül van szolgálatban szilveszter estélyén... 4 szobába felhívják... 4 olyan szobába amitõl élete legemlékezetesebb szilveszterét éli át😄
Ez a 4 szoba 1-1 "történet"... mindegyik más-más rendezésben... mondanom sem kell, hogy Robert Rodrigez és Quentin Tarantino szobái a legászabbak😄
A film iszonyat sötét humorral rendelkezik és nagyon szórakoztató, végig lekötött😊
8/10
Remekm hetvegi filmecske volt. Semmit sem vartam tole, a szinkron hangok (angol) nagyon jok voltak es a tortenet is remek volt. 8.5/10
Ninja Assasin
Nehol uresjaratok, de meg kibirhato szintet, a vegen pedig eroltetett tulzasokba esnek. Sokkal tobbet vartam tole. 5/10
Edge of Darkness
Az oreg Mel Gibson sem rossz, de szamomra borzaszto volt a film. Elcsepelt tortenet, Gibson mellett egy normalis szereplo sincs, aki jot tudna most alakitani. 2/10
Harry Brown
Sokan irtak, hogy Gran Torino feelingje van. Ebben van igazsag, bar a ketto kozott nemi minosegbeli kulonbseget lehet felfedezni. Nagyon lassan indul a film, de a kozepetol beindul (a maga szintjen) es felhozza a filmet olyan 8/10-re.
Eden Lake
Nekem nem tetszett, a kozepeeig tiszta unalom. Szineszek sem alakitottak jol. 3/10
Hát hol is kezdjem,nem szeretem a háborús filmeket(ezért nem 9 pontos nálam) ,de ez valahogy nagyon különleges volt... Teljesen lekötött, a Történet jól kitalált, akárhonnan nézem nagyon bejött a film. Azért szar lehet kint Irakban. A film méltó befejezést kapott,ami nálam mindenképp plusaszot jelent... 10/8
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Pain is inevitable. Suffering is optional.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
picit elkell tudni vonatkoztatni mert sokan felhúzzák magukat rajta. spoiler miatt nemmondom meg hogy min.
de izgi, kis véres, reális thriller. csak ajánlani tudom
Eden Lake vagy haunting in connecticut ?
megvan mindkettõ csak melyik a jobb ?
\"Erről van szó!\"
nekem tetszett
Egyszer bõven jó, úgyis rég volt már "szörnyes" film 😊
6/10
Armored:
A sok hülyeség ellenére viszonylag izgalmas, hétköznap esti programnak kiváló.
6/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ritkán nézek akciófilmet, de ez tetszett, bár a vége kissé kiszámítható volt!
6/10
Önálló filmként tényleg 1x nézhetõs jó film !
De mivel olvastam a könyvet ugy a film egy NAGY NULLA semmi köze a könyvhöz olyan irreális dolgok vannak benne hogy az már fájt !
nem volt rossz csak kevés az 1 jobb volt. 6/10
Rémségek cirkusza
ez viszont tetszett,rég láttam már hasonló stílusú filmet,lesz vajon folytatása? 8/10
Az árva
ötletes jól dramatizált film csak ajánlani tudom 8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Sokan lehúzzák, de nekem spec. tetszett. Korrekt kis, egyszerû vonalvezetésû sf-fantasy keverék. Kicsit emlékeztet a 13. harcosra. Abszolút korrekt képileg is, sztoriban is, karakterek, színészek jók, CGI pazar. Szal. kiváló szórakozás és van benne egy kicsike csavar is, hogy valójában relatív ki a rossz és ki a jó... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Éjszakai underground fighter film, egy keleti harcmûvészeteket nagyon is jól vágó izmos állat fekával. A sztorija nem nagy szám, de némi lényeget azért sikerült belevinni, persze nem tört bele az ceruzájuk az íróknak. A bunyók "jók" voltak, persze a vágó munkája volt a jobb hatás keltés.
Szóval a film nem egy A kat., nem kell sokat várni tõle, inkább azoknak ajánlom akik szeretik a bunyós filmeket. Egyébként nem rossz.
10/6
nemtom miért maradt ki nekem ez a film, mert sok helyrõl hallottam/olvastam hogy jó...
tetszett ez a belevitt, de nem túlmisztifikált, vagy túlerõltetett vallási dolog.
Számomra ez olyan alap filmmé vált tegnap mint a Szigorúan piszkos ügyek...
és valamelyik nap megnézem a második részt is.
8/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...