Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az meg hogy propaganda film, hogy beálljanak katonának, hát.... HAHAHAHAHA!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ahogy sokan írták a film elsõ fele epic, kár hogy Tarantino nem nagyon színészkedik, szerintem amit kellett nagyon hitelesen adta elõ, szívesen látnám több filmbe is. Akárhogy is nézem a nagy hentelés nem tett jót a filmnek, viszont pont ettõl más ez a film mint a többi.
7/10
Szeretem a cicákat
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nem egy nagy cucc, mégis jól elszórakoztatott ez a film.
A felénél nagyon durva volt, mikor belendült a gyilkolászás, meg a gúl erõszakoskodás. xD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
#53878: Elmondta a srác az elején hogy terjedt el... csajokat meg hol láttál mert csak 1 volt😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
10/8
kicsit levagyok maradva Tarantinóval, ezért ezt már pótolnom kellett.
valahogy ezek miatt a szokottnál hosszabb, vágás nélküli jelenetek miatt lesz olyan emberi az egész. nem egy pörgõs akciófilm, egy két lövöldözésen kívül szinte csak párbeszédeket hallatunk. mégis megy elõre, a színészek zseniálisan alakítanak, a sztori is kurvajó.
a zenék is vmi iszonyat jól el vannak találva.
ez egy mestermunka.
10/10
(u.i: szinkronosan néztem, szerintem gecijó lett. nagyon ütnek a szinkronszínészek hangjai, respect nekik)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Jobbra számítottam.<#szomoru1>#szomoru1> Travolta tényleg jó benne, de semmi extra... sztori is gagyi, unalmas a feléig kb azt se tudni mivan...
10/5
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Lebilincselõ sztori, bár nem az a homlokracsapós, bõven lehet sejteni.
Jó a színészi játék is, de nekem akkor is a robot karaktere volt a legkellemesebb színfolt a film során. Ami nekem még hiányzott filmbõl, hogy nem bontotta ki eléggé a dolgokat, mert bõven van mit. Poént nem akarok elõlni. Talán majd következõ nézés után nem érzek ekkora ûrt.
8/10
Amit viszont nemteljesen értek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szeretem az ilyen kevésszereplõs gondolkodós filmeket, Man from the Earth is tetszett, párat ajánljatok légyszi😊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ismét egy francia film Luc Besson keze alól. A sztori igazából lényegtelen, nagyon futószalagos, és nem valami ütõs alapanyag. Nekem a film 3/4ig le sem esett h mirõl szól, egyszer csak belestem a filmbe, és nem vol idõm végigondolni a történteket.
A szereplõgárda is megállja a helyét, külön dícséret érdemel, egyébként Travolta, aki elviszi a hátán filmet, beszarás mekkorát alakít! Ha másért nem, miatta érdemes megnézni, én végig röhögtem majd az összes jelenetét 😊
Szóval jó kis pörgõs(bár nem az igazi francia módon pörgõs) film, felejtõs sztorival, és egy olyan Travoltával, aki az egész filmet egybefogja.
7/10
Star Wars rajongók elindulnak a Lucas-ranchre, hogy premier elõtt ellopják / megnézzék az Episode 1 kópiáját. Tini road movie, hol jobb, hol rosszabb - totális középszer.
10/5
egyébként sztem rendben van a film, kicsit amcsi high school vagányos, de bunyós filmnek is bõven megállja a helyét. és ha a bunyók sem tetszettek, akk te még nem láttál tényleg rossz verekedõs filmet.
az uj karate kid, de semmi tobb. iszonyat klises ez mar tulzas.
3/10 (bunyok sem voltak jok)
New Moon
nem vagyok twilight rajongo sot. de erdekelt, hogy miert is vannak oda. meglepoen nem tunt soknak a tobb mint 2 oras jatekido, de az mar igencsak feltunt, hogy szegeny szereplok nem tudnak szineszkedni. szamomra borzalmas volt, elbirt volna tobb bunyot is a film. cgi valami iszonyat pocsek volt.
2/10
A '40-es évek eleje, a japánok által megszállt Nanking. A kínai ellenállás egyre több és sikeresebb merényletet követ el a japánok és a velük együttmûködõ kínai kollaboráns kormány tagjai ellen. A japánok megelégelik a helyzetet és egyik tisztjük, hogy mentse az õ és családja becsületén esett foltot, akcióba lendül. Az egyik elfogott merénylõbõl kicsikart apró nyomon elindulva hamar rá kell jöjjenek: valaki az elhárításon belül, Fantom néven segíti az ellenállás munkáját. Egy falból kiküldött utasítás kiszivárgása után a lehetséges személyek száma csupán ötre szûkül, õket három napra egy világtól elzárt, szigorúan õrzött kastélyba viszik, hogy válogatott módszerekkel szedjék ki belõlük, melyikük a Fantom. Három nap áll a rendelkezésükre...
Nem volt rossz, szépen meg is van csinálva, kár, hogy maga a nyomozós, átverõs, vallatós részek nem túl jók. Valahogy erõteljesebb, rejtettebb dologra számítottam, ehhez képest elég hamar nyilvánvaló lesz, hogy ki a hunyó. Ennek ellenére egy végignézést megér és tkp. adok rá egy 7-est, mert végül is jól van összerakva.
Aki bepróbálkozik vele, készüljön rá, hogy van egy-két kegyetlen kínzós rész, nem pont bele a kamerába, de érzékelhetõen. A film azért bõven-bõven nem errõl szól.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"Erről van szó!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
3-4 hete néztem meg kb az összes részt.
10/9
a The Pacificet is fogom nézni ,remélem azis lesz ilyen jó.
\"Erről van szó!\"
ááá gyerekek ez hatalmas film,ez sokkal jobb mint a fürész epizódok,habár a vége kicsit fura lett,de olyan hangulat van végig a filmben,öröm volt nézni,engem nagyon megfogott
10/9
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Hmm, összességében véve jó film volt, de néhol kissé lassúnak éreztem. Talán az is gond, hogy nem teljesen az én korosztályom (19) a célközönség. Clooney hozta a megszokott játékát, fényképezés, zene is mind-mind ott voltak a szeren. Mindenesetre érdekes kérdéseket vet fel.
7/10-re értékelem.
Nincs ezzel semmi baj, ez egy film, fikció DE hogy hiteles csak az állítja aki nem volt Irakban (egy CNN tudosító szerint)
Minden szemszögbõl kinézet + karakterek (pl:a cowboy fõhõs)
Jó volt, én alapból szeretem az ilyen háborús filmeket. Picit talán hosszabbra sikerült a kelleténél, de hitelesen bemutatja a harctereken lévõ feszültséget egy bombaszakértõ csoport szemszögébõl...
8/10
Tegnap fejeztem be ezt a 7 részes sorozatot.
Nagyon hangulatos, az összes rész el van találva. Semmi köze a hõs amerikai mozihoz ez különösen tetszett, akadnak pár akció jelenet is, de a hangsúly a párbeszédeken van.
Magyarul néztem meg a szinkronnal csak az a rohadt "kilcsi"-zés volt a bajom, de a többi szép munka. Persze angolul az igazi majd pár hét múlva megint nekiugrok. A befejezés pedig tökéletes!
10/10
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"Erről van szó!\"
Ezeket a párbeszédeket komolyan gondolják???<#falbav>#falbav>
Mintha szövegkönyvbõl olvasnák az egészet.
Fú de nagyon szar volt.<#wilting>#wilting>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Filmnek jó, de valami félelmetesen depresszív. Ha aznap még van valami program, ami vidám, akkor semmiképpen sem ajánlom. Értékelni nem akarom, mert nem örülök hogy láttam 😄DD
Na jó, egy erõs 8-as. Csak azért néztem meg, mert imádom a poszt-apok témát, de ez már erõs volt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Hát ez nagyon kemény film volt. Akinek tetszett az Isten városa az nézze meg ezt is. A film után nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogják a brazilok a VB-t, meg az Olimpiát megrendezni.
8/10
Látta már valaki a Lake Mungo címü Ausztrál horrort?
Ilyeneket írnak róla:
"Ütös atmoszférájú,igazi beszaratós,remek misztikus horror,szerencsére nagyban különbözik a manapság oly divatos,de idióta hollywoodi szellemes filmektöl...lélegzetelállitó!"
Ha ez igaz akkor megnézõs lenne. <#nyes>#nyes><#nemtudom>#nemtudom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Tegnap néztem meg,és láttam már párszor,de még meg is fogom nézni, egyetlen kivetni valóm benne talán a vége,mivel
10/9
how high-t
mozis >>> wu tang (!!!), cypress hill + ganja... olyan igazi amcsi tinivígjátékba összegyúrva. többet nem kell elmondani😄
8/10