Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
én nem voltam "fanboy" eddig, nem istenítettem, nem 3d-ben, néztem sõt nem is imaxben, pesszimistább voltam a legutolsó pesztimistábbnál is a filmmel kapcsolatban, de ez a film egy csoda! idézek egy hazai kritikustól: "mozitörténeti jelentõségû film". akinek nem tetszik a sztori, vagy lopottnak tartja vagy egyszerûnek, oké, van ilyen, de Cameron olyan korlátokon lépett túl aminek a gyümölcse rohamosan kezdett érni. és az elkövetkezõ idõkben az is élvezni fogja, aki az Avatart lehurrogta.
akármilyen hírportált nézek, külföldi vagy magyar, mindenhol oscar "csalásról" írnak. de nem. az Avatarnak nem kell szobor, bizonyított az egész világnak. kész!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szeretem a cicákat
Forrswt Gump-6 oscar
Shindler-7 oscar
Ryan közlegény-5 oscar
Hurt locker-6 oscar
sztem mindent elmond a mostani oscarról+filmes felhozatalról
A Becstelen Brigantyk egy szar film volt,szar cselekménnyel,DE WALTZ nagyot alakított,szóval reális volt.
Az Avatar meg egy techdemo hiába is istenetik a fanboyok,szerintem még 2 oscar is sok volt,elég lett volna egy.
Ez a film zseniális. látványban és mondanivalóban is.
Megnézésre ajánlott.. még párszor megnézésre kerül az tuti.
9/10
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
naaaaaa! tudod te mennyi film dvd screenerét néztem meg, amik mind-mind a döntnökök lemezeirõl lett másolva?! 😄
amúgy tényleg szintet lépett az Oscar: eddig is tudtuk, hogy politika, de nem ilyen mivoltában, mint ami most történt. ez már tényleg undorító
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Nem a te véleményed az abszolút igazság! "
magadnak adsz mattot, mert ez most rád vonatkozik.
A másik meg, fõleg ne pufogj. Esetleg el gondolkodhattál volna azon amit mondtam. De te inkább nem. Inkább megkérdezted, hogy írtál-e ilyet. <#eljen>#eljen>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ezt nem te írtad? Nekem úgy tûnik hogy igen. Vagy csak a szemem káprázik?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
pl. asszem a Forrest Gump ami 6 oscart nyert, na most attól azért nagyon messze van a Hurt Locker. szóval lássuk nem mindig objektív az akadémia döntése.
a renedzõs dolog meg inkább gúny volt csak h egy NÕ verte el Cameronékat 😊
Nem a te véleményed az abszolút igazság!
Annyira tudom utálni, hogy ezt az emberek képtelenek felfogni. Mindenki azt hiszi, az õ véleménye a mérvadó, neki van csak egyedül igaza, és ami neki tetszik az jó, ami nem, az meg szar. Aki nem meg ért egyet az hülye.
A másik meg, mi az hogy megkapja egy nõ, amikor Cameron meg Tarantino jelölve volt? Miért ne kaphatná meg? Ha egyszer jó rendezõ.
A filmet nem láttam, olvastam pár kritikát, és az alapján olyan filmnek tûnik, ami megérdemelten nyert.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
és a legjobb vizuális effekt is az Avataré. egyébként viccnek tartom ezt az oscart, már évrõl évre csalódás számomra h mindig olyan nyeri pl. a legjobb filmet, ami még csak nem is jó. oké most a Hurt Locker lehet az, nekem pl. annyira nem jött be. de érzek vmi elfogultságot a kis költségvetésû nem szarrá hypolt film, és a nagyok között. a rendezõi díjat meg megkapja egy nõ, mikor olyanok voltak jelölve mint Cameron vagy Tarantino.
kb. egy nullával ért fel az idei oscar is.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://www.youtube.com/watch?v=1sLG0owba0E
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
DiCaprio zseniális alakítása, és a film sok apró kigondolt eleme elviszi a hátán ezt a pszicho-thrillert, de sajnos kicsit savanyú a szám íze.
Kissé félrevezetõ az elõzetes, mert eléggé más a film, mint amit lejött korábban róla, vártam végig valamilyen katarzist, de elmaradt.
Nálam 'egynek jó' szórakozás volt, de nem kaptam volna kevesebbet, ha csak otthon néztem volna meg HD-ban vagy DVD-n.
Egyébként eléggé megosztó a film, mert pl. bnõm pl. teljesen átlagosnak tartotta, két ismerõsnek viszont szörnyû szenvedés volt a film 2 két órája.
A DiCaprio-Scorsese együttmûködésbõl továbbra is a New York Bandái a kedvenc.
10/6
Nyolc éve már, hogy a Szentek (Saints) megtizedelték a bostoni alvilágot, és "mûvük" megkoronázásaképp a bírósági tárgyalás közepén, mindenki szeme láttára végezték ki a nagyhatalmú maffiafõnököt, majd nyomtalanul eltûntek. Nyolc éve élnek odahaza, Írországban, birkákat terelgetve, nyugalomban. Valaki viszont megöl egy bostoni ír papot, ugyanolyan stílusban, mint õk. A kihívás egyértelmû, a Szentek pedig felveszik a kesztyût...
Tíz évvel az elsõ film után itt a folytatás, és a végén lévõ legalább három elvarratlan szálat tekintve még jöhet a többi is, ami egyáltalán nem baj, mert ez is jó volt. Ugyanaz a gárda, ugyanazok a szereplõk, író és rendezõ, a film azért picit mégis más, az elsõ rész kegyetlenebb részeit itt valamivel több poénnal cserélték fel, de azért tetszett ez is. Akinek bejött az elsõ, nem lesz baja ezzel sem, akinek nem, a folytatást sem fogja megszeretni. 7/10
U.i.: A Hurt Locker messze nem volt ennyire jó film, szerintem sem. (Avatart még nem láttam.)
Szeretem a cicákat
Az Avatar kettõt kapott, operatõrért, és látványtervért... Cameron csalódott lehet, de szerintem ez így nagyon is reális.
An Education 7/10
Precious... 6/10
Lezavartam az Oscar elõtt még 3 filmet, így 10bõl 9et láttam már, a A Serious Man maradt ki.
Avatarnak szurkolok, de ha a Becstelen Brigantyk kapná annak is örülnék!
ez pl egy tökéletes zene
Ma végre megtört az átok és megnézhettem a csodát. Az a helyzet h nem tudom összefoglalni a gondolataimat, ez egy elbaszott jó film!!!!! 2 és fél óra úgy ment el h majdnem sírtam mikor vége lett (eddig a 2 órás filmeknél már fejen álltam az unalomtól).
Nem tudom volt elöttem aki nem moziban és imaxben és 3dben nézte, és úgy írt róla, de ehhez nem kell semmi extra faszság, itt a gép elött sz*rtam össze magam a látványtól! Cameron megint mit csinált??? Ez a faszi egy beteg állat, nem szabad kamerát adni a kezébe!!!!
Pár hsz-el ezelõtt írtam h talán a Brigantyk-al osztozkodhatnának a díjakon ma éjszaka, DE NEM! minden az Avataré!
Jöhetnek azzal h a sztori lerágott, meg Pocahontas stb, sõt ha Jake helyett Winetou lett volna a faszi neve se érdekel, mert ez hibátlan mû. Az egyetlen kivetni valóm egy kurvajó magával ragadó filmzene hiánya.
Pontozni nem lehet kész, ennyi, vége, over, muszáj innom valami erõset mer azt se tudom hol vagyok! 😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Huh, ezt miért hagytam ki eddig? Nekem az ilyen komoly, hosszabb filmekhez hangulat kell, ami mostanában nem nagyon van. Most volt, megnéztem, és nem csalódtam, remekül szórakoztam, megérintett a film. Remek alkotás.
8/10
Ha az általad említettek közül kellene választanom, a Bombák földjén címû filmnek ítélném oda.
Természetesen az Avatar is kapjon azért valami Oscart... De a legjobb filmet SZERINTEM nem érdemli meg.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Akár én is írhattam volna csak hogy én ma az Elcserélt életeket néztem.
Rendesen gyomron vágott.
Na persze "sztori kissé egyszerû" kifejezést mellõzném mivel sajnos megtörtént eseményeken alapul a film!
Valahogy idáig húztam halasztottam a kor miatt amiben játszódik.
A sors fintora hogy pont ma néztem meg, egy éjszakával az Oscar díj átadása elõtt.( Utalás a filmben az az évi Oscarra)
És hogy ez a film nem kapott jelölést sem 2008-ban a legjobb film kategóriában, az számomra érthetetlen.<#wilting>#wilting>
Nálam ez lett volna a befutó.
10/10
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hatalmas film,erre mást nem is lehet mondani, sztori kicsit egyszerü,de tetszik a film közepén levõ csavar,ami az egész filmet megváltoztatja,na és Travolta óriásik alakit,nagyon jó kis akció lett ez... 10/9
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A "hiteles" valóban nem a legjobb szó, írhattam volna azt, hogy számomra meggyõzõ, vagy azt, hogy jól bemutatja, hogy milyen szar dolog is a háború.
Jómagam nem harcoltam Irakban, sõt, még katona sem voltam, így konkrét tapasztalataim, melyekhez hasonlíthatnám a filmet, nincsenek.
Azonban jó volt megnézni, habár tényleg volt egy-két, még számomra is fura dolog.
Az meg természetes, hogy még a legvalósághûbb háborús film is torzít, mert az is csak a megtörtént események kamera elõtt történõ reprodukálása.
Ha hitelesség kell, ne filmeket nézz. A szórakoztatás érdekében fel lehet áldozni némi hitelességet.