Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet (sõt biztos), hogy pár év múlva jön megint egy hasonló kaliberû film, ami lepipálja az Avatart, mert bepótolja annak hiányosságait, és gyengeségeit.
Azért erre nem vennék mérget.<#ejnye1>#ejnye1>
Számomra egy jó film semmi több.
Megy ez is majd a polcra, de nálam nem váltotta meg a világot.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
10 év múlva emlékezni fog vki a Bombák Földjénre? A filmõrülteken kívül szinte senki - azok is csak hogy nyert Oscart, meg vmi háborús izé.
És az Avatarra? Mindenki vágni fogja még a bolygó nevét is.
ennyi, egyéb kérdés? 😊
ahha, persze 😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Környzet? élõvilág? Navik? az élõ bolygó? vagyis az egész helyszín ahol játszódik, amit meg kellett álmodni, ki kellett találni és felépíteni hogy hiteles legyen és varázslatos.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Személy szerint én jobban élveztem az 1957-es Tizenkét dühös ember címû filmet (Oscarra is jelölték anno), mint az Avatart.
Pedig az elõbbi egy fekete-fehér film, ami 90%-ban egy helyszínen játszódik 12 emberrel. De mégis meg volt benne az a bizonyos plusz, ami csak kevés filmben van meg.
Ami a Bombák földjén címû filmet illeti, jó film volt, de azt például csodálom, hogy elhappolta a forgatókönyv-Oscart a Becstelen Brigantyk elõl. Hogy 2009 legjobb filmje-e? Fene tudja... A Filmakadémia szerint igen.
De ez messze nem elég! Vannak fekete-fehér filmek amik sokkal jobbak mint az Avatar!
A látvány, és a technika nem minden, és ezektõl eltekintve, csak a közepes a film.
Nos viszont a Bombák Földjén, bár nem volt valami izgalmas, sõt kissé untam is néha, de jobb mint az Avatar. Inkább megérdemli az Oscar-t.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
egyiket sem tartod jó filmnek? más neves rendezõ egy életen át max. 1 kiemelkedõ filmet tud felmutatni, Cameron pedig nem képes hibázni. jó ez ellég szubjektív, de ezek a filmek kultusszá váltak, és azért ez 1 rendezõtõl nem olyan rossz.
Avatar: oké mindenki csak a látványfilmet látja benne, de a technológiát nem veszik észre. olyan techológiával készült film, ami forradalom a filmtörténelemben. ez az a film ami képes a blurayek, hd-k, 3d készülékek igazi térhóditására. használni fogja a játékpiac is, a tökéletes realitás jelenlegi képviselõje.
szóval lehet az Avatar nem tetszik egyeseknek(szerencsére õk vannak kevesebben), egyéntõl függ a dolog, a sztori meg aztán tényleg olyan, h akinek ez a téma idegen, annak a film is az lesz. de sajnos elkell fogadni h új korszak kezdõdött el, és a lényeg h LÁSSATOK TÁGABBAN! nem csak az Avatar és Cameron képviseli ezt a technikát hanem innentõl akárki.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Remélem Cameron leszarja, most ha azt mondaná a következõ filmjében beszéd helyett csak fingani fognak arra is kapna pénzt...
a HL eegy kicseszett nagy politikai reklám. szó se róla, amíg nézed, szórakoztat, tehát mûködik, mint film, csak nincs benne semmi extra
nem mellesleg én sem tartottam volna jogosnak az Avatart a legjobb film díjára (legjobb rendezõre viszont simán, nincs a földön még egy ember JC-n kívül, aki ezt össze tudta volna hozni), talán a HL-t sem, de azt a döntnökök hogy a francba gondolták, hogy a HL technikai díjakat is kapott? jaaaa, hogy valamit kellett neki adni, nehogy már csak 1-2 szobrocskát vigyenek haza a készítõk?! legjobb hangkeverés, legjobb hangeffektek és legjobb vágás? LOL!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
saving pvt ryan szintjéhez képest hol van?
Not a chance.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"SLICE of LIFE\"
A Brünot nem jelölték<#rinya>#rinya>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nos, 1976ban még tudták miért jár az Oscar, kapott is egy pár darabot, megérdemelten, nagyon jó film, hihetetlen hogy nem vesztette aktualitását, sõt, nagyon is mai problémákról szól...
10pont jár neki mert klasszik 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Háát emberek ez naon beteg film!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Most komolyan: aki az Avatarért sír, az tegye a kezét a szívére és mondja meg, hogy szerinte még milyen díjat érdemelt volna. Mert a látványt és egyéb technológiai effekteket (amikért azért kapott 3 díjat) leszámítva a film egyáltalán nem kiemelkedõ.
Sandra Bullocknak és Jeff Bridgesnek már régóta kijárt a díj (sajnos a 2 szóban forgó filmet még nem láttam, de tervbe van véve) egyáltalán nem volt meglepõ (Sandra Bullock egyértelmûen számított rá, épp ezért vette át személyesen az Arany Málna díjat is).
Az izraeli Ajami címû filmért kár, hogy nem kapta meg az Oscart (persze a nyertes argentin filmet nem láttam, de nem hiszem hogy jobb lenne). Gondolom egyrészt nem túl divatos (mivel bár a film izraeli produkció, nagyrészt arabokról szól), másrészt pedig nem akarták, hogy a felületes szemlélõdõ azt mondja: "na persze Hollywood Izraelt favorizálja".
Ahogy elnézem, nem sok szó esett a dokumentumfilmekrõl (pedig különösen jó volt idén (is) a felhozatal). Mind a nyertes delfines, mind a Food Inc., mind a burmai helyzettel foglalkozóak is.
Reménykedem, hogy egyszer majd eljut oda egy a kommunizmus rémtetteit bemutató film is, amelyet - ha valakiknek - nekünk magyaroknak (esetleg az ukránoknak) kellene majd elkészítenünk (érintettségünk révén - persze amíg a Szabadság téren a mai napig áll az szovjet emlékmû és egy párt ma is felszabadulásként ünnepli a megszállást ez aligha lenne hiteles).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Csak gondoltam szólok 😊)))
3/10
Az oscar szégyene, egy unalmas, pár látványos és rémrövid robbanásos jelenetnél nem több, a háború függõségét már százszor más filmek által hatásosabban bemutató túlértékelt baromság.
Legviccesebbek a dögunalmas mesterlövészes, és a véget nem érõ "nyomozós" részek.
Utolsó szemét, régen csalódtam ennyire oscar díjazott filmben.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit