Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jelenet, amit sosem fogok feledni:
Mi a vektor Viktor?
És a felejthetetlen mondat: "...az üzenet 5 másodpercen belül megsemmisíti önmagát..."
R.I.P. Jim
Ez a korai hollywoodi John Woo film a megjelenésekor 96-ban még kifejezetten tetszett, ám a fénye nagyon megkopott mostanra.
Így tizenévvel késõbb, dvd-n is beszerezve a filmet meg is lepõdtem, hogy jééé, de rég voltak már azok az idõk, amikor még Christian Slater sztár volt...
10/5, de csak mert Travolta hozza amit kell.
<óriási bünti járna annak szinkronrendezõnek, akinek Travolta magyar hangjához Rudolf Pétert sikerült kiválasztania...>óriási bünti járna annak szinkronrendezõnek, akinek Travolta magyar hangjához Rudolf Pétert sikerült kiválasztania...>
bár nem sok fõszerepet kap ahogy most keresgettem a filmjei között, pedig jó színész szerintem nagyon.
\"Erről van szó!\"
10/8
valami hasonlóan jó akciófilmet nem tudtok ajánlani amiben Jean Reno fõszereplõ?
\"Erről van szó!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
10/7-8
Szeretem az ilyen durva, véres öldöklõs filmeket, ráadásul ez elég látványos is volt! 1-2 orbitális nagy baromságot leszámítva kúrvajó film<#bohoc>#bohoc>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Low-budget tinihorror, vmikor 2002 körülrõl. Nemrég jött ki a második része, ennek apropóján sort kerítettem így pár év után az elsõ részre.
A sztori a szokásos: néhány városi fiatal lemegy valahova vidékre, ahol a tapló helyi redneck brigáddal való összetûzést követõen elkezdenek hullani, mint a legyek.
Van még persze feszültségkeltésnek húsevõ baktérium és fedetlen keblek nagy mennyiségben - ahogy illik.
10/4
9/10, zseniális film volt, jó zenék, Clooney vmi eszméletlen jót alakít benne, ha nem láttad még, kötelezõ darab.
DFTBA ಠ_ಠ
Undorító, számomra értékelhetetlen. Idiótaság az egész történet.
Egy jóindulatú: 1/10
A: We're not officially announcing it right now but I'm hoping for fall. The wildcard is that we might be re-releasing the movie this fall. It's kind of gotten stomped out (in theaters) because of Alice in Wonderland. The word we're getting back from exhibitors is we probably left a couple of hundred million dollars on the table as a result. The question is the appetite still going to be there after the summer glut of movies. We're going to assess that. We're talking about maybe adding in additional footage and doing something creative."
KATT
fosszar magyar oldalak kiragadnak egy mondatot és még direkt félre is fordítják. magyar "újságírás" FTW^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://videodrome.freeblog.hu/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
És még csak le sem húzta a filmet, a 65% az nem lehúzás.😊
Csak mondom, semmi közöm a filmdroidhoz azon kívül, hogy olvasom😊
http://videodrome.freeblog.hu/
\"Erről van szó!\"
ezt is megnézem legközelebb szivesen ha lesz a tv-be.
\"Erről van szó!\"
Tele már már aranyköpésekkel.
Nagyon jó film még az akciófilmek aranykorából.
10/9
Kell valakinek az Avatar OST lossless?<#nemtudom>#nemtudom>
Shutter Island kritika
a sablonos, közhelyes storyt bõven feledtetni tudja a színészek remek játéka. a filmet vághatták volna 1 kicsit rövidebbre is sztem, és a zenei aláfestés néhol egészen irritálóan ripacs volt, de ezektõl eltekintve elégedetten jöttem ki a moziból...sokadjára konstatálva már, hogy DiCaprio bizony felnõtt, és igen jó filmeket is tud hozni 😊
elég friss az élmény, durván 3 órája kelhettem fel a mozi székébõl.
Szép volt(a maga nemében 😊)), jó volt, de nekem valami akkor is hiányzott.
Lehet annak a furcsa fordulatnak tudható be, hogy Burton ugye a Walt Disney-nek csinálta a filmet akiktõl pályája elején leszakadt, úgymond felkarolták és õ továbbállt. És most mintha "visszatérne" de úgy, hogy a naAagy Walt Disney egyik kezével vezeti, mialatt Burton csak egy kézzel tudja saját világát megteremteni. Ezzel nem leteremteni akarom a filmet, de mintha kevés Burton és több Walt lenne benne(néhol éreztem az enyhe szirup ízt..)
Pozitívan folytatnám viszont annak okáért, volt egy két két jó poén amik felhúzták a színvonalat és a szereplõgárda is állta a sarat.. bár a címszereplõ - lehet a filmben játszott kora miatt - de egy kicsit komoly,szürke maradt. Mintha amnéziás lenne vagy nem is tudom... ennyire nem emlékezni ezekre az álmokra-képtelenség.. A másik meg a kék hernyó amivel nem tudtam azonosulni. Hiányoltam azt az intellektuális, flegma kicsit pökhendi személyiséget, amit megszoktam tõle. A film végén amit mondott biztos valami kiszólás volt Burton felõl, mert egy kicsit szenvedõs volt a film.
3D-ben láttam az egészet, aminek a megjelenése horrorszerûen bukkant fel: a sok semlegességbõl egyszer csak nagyon átadta magát a film a 3Dnek aztán vissza semlegesebbe.
Nálam 7/10. Nem érzem igazán Burton-filmnek, de jórészt azért felfedezhetõ.
The Action Hero's Guide To Saving Lives???
egy dolog hogy ráaggatták a 'tinilányok kedvence' jelzõt, és nyálas köcsögként gondolt rá, akinek ez csípte a szemét, de ez nem halványítja el, hogy egy szerepében sem látthattunk még gyenge alakítást tõle.
zseniális színész <#eljen>#eljen>
Inception meg ajaj, nem is kicsit várós dolog, fõleg Nolan-el a rendezõi székben 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nagyon jó kis film volt.
2 apró hibát tudnék csak említeni:
- néhol nagyon furcsa volt a filmzene (néha már majdnem nem odaillõ)
- vége kissé kiszámítható, de kicsit zavaros is volt.
Egyre jobban bejönnek DiCaprio filmjei.
Alig várom az URL=http://www.youtube.com/watch?v=S3XzUYd6nrU&feature=channel]INCEPTION[/url]-t is!
ostoba baromság, nem értem minek sztárolják ezt a faszságot...
2/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tud amúgy valaki ajánlani olyan új sci-fit ami nézhetõ?(Districht9-et láttam de az sem nagyon tetszett mert inkább egy kaland-mesefilmnek éreztem mint sci-finek.Ami utoljára ami tetszett az a Moon és a Pandorum voltak és a Jelek.