Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
meg asszem a 7th Heaven c. sorozatban játszotta a veterán nagyapát!

Nyugodjék Békében.
Meghalt Peter Graves, a Mission Impossibe sorozat és az Airplane meghatározó szereplõje!

Egy jelenet, amit sosem fogok feledni:

Mi a vektor Viktor?

És a felejthetetlen mondat: "...az üzenet 5 másodpercen belül megsemmisíti önmagát..."

R.I.P. Jim
Rés a Pajzson

Ez a korai hollywoodi John Woo film a megjelenésekor 96-ban még kifejezetten tetszett, ám a fénye nagyon megkopott mostanra.

Így tizenévvel késõbb, dvd-n is beszerezve a filmet meg is lepõdtem, hogy jééé, de rég voltak már azok az idõk, amikor még Christian Slater sztár volt...

10/5, de csak mert Travolta hozza amit kell.

<óriási bünti járna annak szinkronrendezõnek, akinek Travolta magyar hangjához Rudolf Pétert sikerült kiválasztania...>
DeerHunter01
azt láttam , jófilm azis.
bár nem sok fõszerepet kap ahogy most keresgettem a filmjei között, pedig jó színész szerintem nagyon.

\"Erről van szó!\"

zaki
ronin, bár az annyira nem jó, mint a leon

DeerHunter01
Leon a profi
10/8

valami hasonlóan jó akciófilmet nem tudtok ajánlani amiben Jean Reno fõszereplõ?

\"Erről van szó!\"

Bulykin
<#ejnye1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
Ninja Assasin
10/7-8
Szeretem az ilyen durva, véres öldöklõs filmeket, ráadásul ez elég látványos is volt! 1-2 orbitális nagy baromságot leszámítva kúrvajó film<#bohoc>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kabin Láz (Cabin Fever)

Low-budget tinihorror, vmikor 2002 körülrõl. Nemrég jött ki a második része, ennek apropóján sort kerítettem így pár év után az elsõ részre.

A sztori a szokásos: néhány városi fiatal lemegy valahova vidékre, ahol a tapló helyi redneck brigáddal való összetûzést követõen elkezdenek hullani, mint a legyek.
Van még persze feszültségkeltésnek húsevõ baktérium és fedetlen keblek nagy mennyiségben - ahogy illik.

10/4
SASboy
nem

nice legs. what time to open?

stonesour
en nem láttam még. nem unalmas a cucc?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Kicsikiraly
Up in the Air

9/10, zseniális film volt, jó zenék, Clooney vmi eszméletlen jót alakít benne, ha nem láttad még, kötelezõ darab.

DFTBA &#3232;_&#3232;

DeerHunter01
A kárhozat útja

10/10<#eljen><#eljen>

\"Erről van szó!\"

dragon11
Mélyharapás:
Undorító, számomra értékelhetetlen. Idiótaság az egész történet.
Egy jóindulatú: 1/10

ProGabe
"Q: When is Avatar coming out in 3D on Blu-ray?

A: We're not officially announcing it right now but I'm hoping for fall. The wildcard is that we might be re-releasing the movie this fall. It's kind of gotten stomped out (in theaters) because of Alice in Wonderland. The word we're getting back from exhibitors is we probably left a couple of hundred million dollars on the table as a result. The question is the appetite still going to be there after the summer glut of movies. We're going to assess that. We're talking about maybe adding in additional footage and doing something creative."

KATT

fosszar magyar oldalak kiragadnak egy mondatot és még direkt félre is fordítják. magyar "újságírás" FTW^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Undorító.

http://videodrome.freeblog.hu/

kaposi1
Szerintem is!<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyler1
ördög nóri mehetne a 2. részbe<#szeret>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kaposi1

motyodlee
ó hát nagyon szívesen<#idiota>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

kaposi1
Köszönöm mint kettõtöknek!<#worship>

Tyler1
link

ja és 40% az a bev. csökkenés sry 😄

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

kaposi1
Elolvasnám az egész infót!<#worship>

Tyler1
hallottátok h Cameron szeptemberben új jelenetekkel dobja moziba az Avatart? mindezt azért mert az Alice 30%-os bevétel csökkenést eredményez a filmnek 😄DDD nagyon kész a faszi.

Az az okos ugyanolyan átla filmnézõ, mint te.
És még csak le sem húzta a filmet, a 65% az nem lehúzás.😊

Csak mondom, semmi közöm a filmdroidhoz azon kívül, hogy olvasom😊

http://videodrome.freeblog.hu/

kaposi1
Remélem ez így is marad!<#eljen>

DeerHunter01
énse nagyon szeretem, tele van 66 ezer reklámmal az egész, de M1-en ha jó film van akkor azt megnézem ott legalább elejétõl a végéig egy reklám nincs.

\"Erről van szó!\"

kaposi1
Na én meg pont hogy tv-ben nem nézném meg egy filmemet sem ami már egyszer megvan lemezen.

DeerHunter01
nálam elég ritka hogy egy filmet megnézzek többször is kivéve ha tényleg jó.
ezt is megnézem legközelebb szivesen ha lesz a tv-be.

\"Erről van szó!\"

kaposi1
Ó,nálam ez sokszor nézõs alapfilm.
Tele már már aranyköpésekkel.
Nagyon jó film még az akciófilmek aranykorából.
10/9

DeerHunter01
Tango és Cash

1-2x nézõs akció.

10/6.5

\"Erről van szó!\"

kaposi1
Annyit beszéltetek már róla hogy jó vagy sem?
Kell valakinek az Avatar OST lossless?<#nemtudom>

hát a kritika a filmmel ellentétben szvsz elég gyenge lett.

Willenbrock
Itt egy okos szidta ezt a filmet,azért én is megnézem majd.
Shutter Island kritika

most jövök Shutter Islandról...hát egy 7/10 simán megvan.
a sablonos, közhelyes storyt bõven feledtetni tudja a színészek remek játéka. a filmet vághatták volna 1 kicsit rövidebbre is sztem, és a zenei aláfestés néhol egészen irritálóan ripacs volt, de ezektõl eltekintve elégedetten jöttem ki a moziból...sokadjára konstatálva már, hogy DiCaprio bizony felnõtt, és igen jó filmeket is tud hozni 😊

motyodlee
és a zene, ami a filmet követõ fade to black után jön... az egyszerûen szörnyû

motyodlee
Alice csodaországban (3D) helyenként spoiler veszély

elég friss az élmény, durván 3 órája kelhettem fel a mozi székébõl.
Szép volt(a maga nemében 😊)), jó volt, de nekem valami akkor is hiányzott.
Lehet annak a furcsa fordulatnak tudható be, hogy Burton ugye a Walt Disney-nek csinálta a filmet akiktõl pályája elején leszakadt, úgymond felkarolták és õ továbbállt. És most mintha "visszatérne" de úgy, hogy a naAagy Walt Disney egyik kezével vezeti, mialatt Burton csak egy kézzel tudja saját világát megteremteni. Ezzel nem leteremteni akarom a filmet, de mintha kevés Burton és több Walt lenne benne(néhol éreztem az enyhe szirup ízt..)
Pozitívan folytatnám viszont annak okáért, volt egy két két jó poén amik felhúzták a színvonalat és a szereplõgárda is állta a sarat.. bár a címszereplõ - lehet a filmben játszott kora miatt - de egy kicsit komoly,szürke maradt. Mintha amnéziás lenne vagy nem is tudom... ennyire nem emlékezni ezekre az álmokra-képtelenség.. A másik meg a kék hernyó amivel nem tudtam azonosulni. Hiányoltam azt az intellektuális, flegma kicsit pökhendi személyiséget, amit megszoktam tõle. A film végén amit mondott biztos valami kiszólás volt Burton felõl, mert egy kicsit szenvedõs volt a film.
3D-ben láttam az egészet, aminek a megjelenése horrorszerûen bukkant fel: a sok semlegességbõl egyszer csak nagyon átadta magát a film a 3Dnek aztán vissza semlegesebbe.
Nálam 7/10. Nem érzem igazán Burton-filmnek, de jórészt azért felfedezhetõ.

sadvagabond
Bocs Srácok, nem szoktam ilyet, de nem tud valaki elérhetõséget ehhez a filmhez:
The Action Hero's Guide To Saving Lives???

Kandurex
Bizony, el kell ismerni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tyler1
igen, én azért is bírom, mert egyszerûen nem tudott hibázni filmek tekintetében. azt hiszem õ az egyetlen színész akinek a filmjeit akármikor, akármilyen állapotban megtudom nézni 😊

DiCaprio mindig is nagyokat alakított 😉

egy dolog hogy ráaggatták a 'tinilányok kedvence' jelzõt, és nyálas köcsögként gondolt rá, akinek ez csípte a szemét, de ez nem halványítja el, hogy egy szerepében sem látthattunk még gyenge alakítást tõle.

zseniális színész <#eljen>

Tyler1
az utóbbi évek DiCaprio filmjei nekem is bejönnek. mióta kinõtt a sokéves "lányok millióit csábító" szerepbõl, és komolyra váltott, azóta hatalmas filmjei vannak. ritka h egy egykor felsztárolt gyerekszínész, képes legyen talpon maradni ennyi év után is.
Inception meg ajaj, nem is kicsit várós dolog, fõleg Nolan-el a rendezõi székben 😊

wesker24
Egyetértek a könyv alapján kalap szart nem ér az egész film !
Kmarha
nem sztárolják. Szidják 😊 Fõleg azok akik a könyvet is olvasták

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Inception

Elb@sztam a linket bocsi <#buck>
Shutter Islnad
Nagyon jó kis film volt.
2 apró hibát tudnék csak említeni:
- néhol nagyon furcsa volt a filmzene (néha már majdnem nem odaillõ)
- vége kissé kiszámítható, de kicsit zavaros is volt.

Egyre jobban bejönnek DiCaprio filmjei.
Alig várom az URL=http://www.youtube.com/watch?v=S3XzUYd6nrU&feature=channel]INCEPTION[/url]-t is!
fifi
Cirque de freak

ostoba baromság, nem értem minek sztárolják ezt a faszságot...
2/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tommygear
<#eljen>
am ja akció jó benne, story semmi, sablon
Willenbrock
Fourth Kindrõl nekem is ez volt a véleményem-nagy csalódás volt.
Tud amúgy valaki ajánlani olyan új sci-fit ami nézhetõ?(Districht9-et láttam de az sem nagyon tetszett mert inkább egy kaland-mesefilmnek éreztem mint sci-finek.Ami utoljára ami tetszett az a Moon és a Pandorum voltak és a Jelek.