Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
the pacific

band of brothers kitaposott ösvényén haladva, ám mégis új sztílóban, kellõen bajtársias, drámai, háborús jóság.

ajánlom mindenkinek!
PJack
Waczak Szálló is kb ugyanez 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Kicsikiraly
"Mit talál furcsának ebben az eperben?
-Azt hogy kaptam."

visítvaröhögõs 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Bulykin
Rec 2
szerintem hozza az elsõ rész színvonalát, ez is nagyon tetszett!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kicsit fura volt eleinte ez a démonosdi dolog és kicsit gagyinak találtam azt hogy most egyik tetbõl a másikba kerül a sátán(vagy micsoda) de a legutolsó jelenettel tisztázták a dolgokat és így már nem tûnik gagyinak 😊
a következõ részt meg várom, remélem lesz

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

PJack
jobb?
ma vagy hnap tuti megnézem ám 😄

PetruZ
Ninja Assassin (2009)
A brutális elõzetesek mást ígértek, bár én elõzetesen már korábban féltem attól, hogy dél-koreai színészeket és japán (ninja) miliõt nem távol-keletiek valósítanak meg, és be is jött: európai környezet, Europol zsaruk, totál jellegtelen nyomozós szál, fel- és eltûnõ karakterek, beleértve fõbb szereplõket is... Pedig a filmet összegrundoló gárda sem kispályás: Straczynski az írók között, a két Wachowski a producereknél, McTeigue a rendezõ... Azért azt el kell ismerni, az akciójelenetek hozzák azt a szintet, ami ez utóbbi három névtõl elvárható, kifejezetten jól sikerültek, dinamikusak, a lassítások a megfelelõ idõpontokban történnek (nem egy Mátrix, na 😊 ), és nincs elrontva az egész az idegbeteg módon mozgó kamerával. A vér egy kicsit túlzás, de megbocsájtható, van egy-két természetfeletti ninja effekt is, de belefér.
A szereplõk nagyjából-egészébõl elviselhetõk, tkp. a karakterek sem rosszak. A vén klánfõnököt alakító Sho Kosugi nézésétõl, szövegétõl a VHS-hõskorszak óta továbbra is belefagy a sz*r az emberbe. 😊 A lázadó ninja szerepében Rain-nek nincs sok dolga, de láthatóan dolgozott az ügy érdekében, hogy kellõen szikárnak és akrobatikusnak nézzen ki, egyébként sok szövege nincs és az arckifejezését sem kell túl gyakran változtatnia (nem az õ hibája, azért az I'm Cyborg...-ban látszott, hogy tud õ, ha kell). Az egzotikus szépség Europol-csajt játszó Tia Dalma korábbi filmekbõl ismerõs lehet, itt most kb. hiteles menekülõscsaj. Fura, hogy a végére kicsit elfelejtõdik, hogy õ is a filmben volt.
A sztorit azt... nem tudom hová tenni. Az európai környezet érdektelen és jellegtelen, totál felesleges volt belerakni. A történet eleve egy csomó visszaemlékezést tartalmaz Japánból, egy zárt környezetbõl, a film legalább felét ezek teszik ki. Nem értettem a nyomozócsaj fõnökének összevissza reakcióit, a háttérben zajló nyomásgyakorlásból semmi sem látszott. Oké, oké, elhangzik, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a "100 font arany" megbízási díjat európai kormányok is kifizetik
, de... na és? A ninnyák úgysem beszélnek, bizonyíték meg semmire sem volt. A KGB-s szál ide egy merõ ökörség volt sztem...
Mindegy, azért nézhetõ volt a cucc, egy 6/10 belefér, de 7-est nem tudnék rá tiszta szívvel adni.

U.i.: Ej, de szívesen megnézném, mit hozott volna ki egy echte dél-koreai, vagy hongkongi gárda ebbõl a költségvetésbõl...
PetruZ
Armored (2009)
Antal Nimród új filmje talán csak bemelegítõ ujjgyakorlat, egyfajta utolsó "vizsga" volt a Predators elõtt, és remélhetõleg abban több beleszólása lesz a dolgokba, nem csak pontról-pontra lemásolja a forgatókönyvet, mint az Armored esetén történt. (Bár ahogy Rodriguez már elõre fényezi magát...)
A film tkp. nem rossz, de nem is jó. Teljesen tipikus a történet, a megszokott sémáktól való eltérést inkább csak az apróbb logikai és színészválogatási bakik jelenthetik. Matt Dillon és Laurence Fishburne teljesen jól hozzák a szerepüket, de pl. nem tudtam hová tenni Jean Reno-t. Második név a stáblistán, ehhez képest alig látni (észrevehetõ az erõlködés, hogy a rangjához méltóan több másodpercet kapjon), és talán ha öt mondata van összesen. Magát a másik fõszereplõt nem szidom, mert amit ráosztottak, azt megcsinálta, de maga a karakter ritka elb*szott egy figura volt, a nekem nem tetszõ dolgok és bakik többsége hozzá kapcsolódott. Pl. nem értem, egy iraki veterán veszély esetén hogyan lehet mentálisan ennyire szétesõ és ennek ellenére hogyan kaphatott fegyveres biztonsági kísérõi posztot... A forgatókönyv anyagilag és családilag megtört, de mégis becsületes hõsnek szeretné beállítani, de inkább lett béna balek. Talán jobb lett volna az eredeti Pupl Fiction-klónnál megmaradni, de persze akkor meg a film klón-mivolta lenne baj.
Mindegy, másfél óra tisztes iparosmunka, amibõl Antal megpróbálta a legtöbbet kihozni, ennyi sikerült: 6/10
Sheltem
Csengetett, Mylord?

Végre beszereztem digitális formában is a kedvenc sorozatomat. (A f*szát vágnám le annak aki kitalálta, hogy vágva kerüljön a dvdre, igénytelen f*szparaszt, szakadt volna anyjába a feje..és még csodálkoznak, hogy sok a letöltés és kevesen vesznek filmeket...)
A sorozathoz nincs sok hozzáfûznivalóm, egyszerûen tökéletes, beleértve minden szereplõjét(Mabel > all). Etalon és mai napig nincs párja..(nem is lesz).

10/10

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

tommygear
A szállítmány

Jó film ez bejött nagyon. 10/7
megnézni vol2!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Az óceánjáró zongorista legendája

Az olasz filmek picit távolabb állnak tõlem, azonban erre külön kíváncsi voltam, mivel jómagam is zongorázok. Ennio Morricone nem okozott most sem csalódást, Tim Roth pedig nagyon jól alakította a címszereplõ zongoristát.

9/10

SötétBarom
Disapprove.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

PJack
tényleg az volt a legnagyobb baja, hogy kb semmirõl nem szólt.
3 pontnál azért többet adnék rá, de kb osztom a véleményed<#eljen>

a jelenkor egyik legmélyebb értelmû és legaktuálisabb filmjérõl ilyet írni.. hát... elég félelmetes

Tyler1
The Road

Hát én ennek a filmnek nem láttam értelmét. Nem vártam akciót, tudtam h nem errõl szól a film, de arra nem készültem fel h semmirõl nem fog szólni. Az egész film egy monoton cselekmény, aminek végig depresszív hangulata van, mégsincs semmi olyan drámai hatás benne ami akármilyen érzelmet is kiváltana. a vége meg hát egyértelmû volt.
nekem ilyen egyszernézõsbõl is a legrosszabb, eléggé szenvedéses volt végignézni.
3/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

PJack
Kill Bill vol 1.

ég a pofám hogy még nem láttam. tényleg.
eszméletlenül zseniális, véres akció, gecijó harcjelenetekkel.
Uma Thurman kurvajó benne<#smile>

10/10

Robotzsaru

Már szerintem van legalább 12 éve hogy utoljára láttam,rosszabra számítottam,még mindig nagyon jó,azt hittem hogy mai szemmel már nem fog annyira tetszeni,de most még jobban bejön mint anno.Fõleg amilyen filmeket manapság csinálnak.Nagyon jó a zenéje is,sokat dob a filmen.

10/8

Robotzsaru 2

Na ez már jóval gyengébb.Nagyon nem kellettek volna bele azok a "vicces" részek,az elsõ rész zenéjét sem hagyták meg,és valahogy robotzsarunak a páncélja sem tetszett,az elsõben jobb volt.Itt nagyon mûanyag hatású vagy nem is tudom...

ez már csak 10/5

Tyler1
a fiatalság forrása? hát kb. 3. rész után már be is jelentették.

zaki
már régóta tudni lehetett

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kicsikiraly
egyáltalán nem, fel sem tûnt hogy hosszú volt a film

DFTBA &#3232;_&#3232;

tigeroo
meg asszem a 7th Heaven c. sorozatban játszotta a veterán nagyapát!

Nyugodjék Békében.
Meghalt Peter Graves, a Mission Impossibe sorozat és az Airplane meghatározó szereplõje!

Egy jelenet, amit sosem fogok feledni:

Mi a vektor Viktor?

És a felejthetetlen mondat: "...az üzenet 5 másodpercen belül megsemmisíti önmagát..."

R.I.P. Jim
Rés a Pajzson

Ez a korai hollywoodi John Woo film a megjelenésekor 96-ban még kifejezetten tetszett, ám a fénye nagyon megkopott mostanra.

Így tizenévvel késõbb, dvd-n is beszerezve a filmet meg is lepõdtem, hogy jééé, de rég voltak már azok az idõk, amikor még Christian Slater sztár volt...

10/5, de csak mert Travolta hozza amit kell.

<óriási bünti járna annak szinkronrendezõnek, akinek Travolta magyar hangjához Rudolf Pétert sikerült kiválasztania...>
DeerHunter01
azt láttam , jófilm azis.
bár nem sok fõszerepet kap ahogy most keresgettem a filmjei között, pedig jó színész szerintem nagyon.

\"Erről van szó!\"

zaki
ronin, bár az annyira nem jó, mint a leon

DeerHunter01
Leon a profi
10/8

valami hasonlóan jó akciófilmet nem tudtok ajánlani amiben Jean Reno fõszereplõ?

\"Erről van szó!\"

Bulykin
<#ejnye1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
Ninja Assasin
10/7-8
Szeretem az ilyen durva, véres öldöklõs filmeket, ráadásul ez elég látványos is volt! 1-2 orbitális nagy baromságot leszámítva kúrvajó film<#bohoc>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kabin Láz (Cabin Fever)

Low-budget tinihorror, vmikor 2002 körülrõl. Nemrég jött ki a második része, ennek apropóján sort kerítettem így pár év után az elsõ részre.

A sztori a szokásos: néhány városi fiatal lemegy valahova vidékre, ahol a tapló helyi redneck brigáddal való összetûzést követõen elkezdenek hullani, mint a legyek.
Van még persze feszültségkeltésnek húsevõ baktérium és fedetlen keblek nagy mennyiségben - ahogy illik.

10/4
SASboy
nem

nice legs. what time to open?

stonesour
en nem láttam még. nem unalmas a cucc?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Kicsikiraly
Up in the Air

9/10, zseniális film volt, jó zenék, Clooney vmi eszméletlen jót alakít benne, ha nem láttad még, kötelezõ darab.

DFTBA &#3232;_&#3232;

DeerHunter01
A kárhozat útja

10/10<#eljen><#eljen>

\"Erről van szó!\"

dragon11
Mélyharapás:
Undorító, számomra értékelhetetlen. Idiótaság az egész történet.
Egy jóindulatú: 1/10

ProGabe
"Q: When is Avatar coming out in 3D on Blu-ray?

A: We're not officially announcing it right now but I'm hoping for fall. The wildcard is that we might be re-releasing the movie this fall. It's kind of gotten stomped out (in theaters) because of Alice in Wonderland. The word we're getting back from exhibitors is we probably left a couple of hundred million dollars on the table as a result. The question is the appetite still going to be there after the summer glut of movies. We're going to assess that. We're talking about maybe adding in additional footage and doing something creative."

KATT

fosszar magyar oldalak kiragadnak egy mondatot és még direkt félre is fordítják. magyar "újságírás" FTW^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Undorító.

http://videodrome.freeblog.hu/

kaposi1
Szerintem is!<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyler1
ördög nóri mehetne a 2. részbe<#szeret>

kaposi1

motyodlee
ó hát nagyon szívesen<#idiota>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

kaposi1
Köszönöm mint kettõtöknek!<#worship>

Tyler1
link

ja és 40% az a bev. csökkenés sry 😄

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

kaposi1
Elolvasnám az egész infót!<#worship>

Tyler1
hallottátok h Cameron szeptemberben új jelenetekkel dobja moziba az Avatart? mindezt azért mert az Alice 30%-os bevétel csökkenést eredményez a filmnek 😄DDD nagyon kész a faszi.

Az az okos ugyanolyan átla filmnézõ, mint te.
És még csak le sem húzta a filmet, a 65% az nem lehúzás.😊

Csak mondom, semmi közöm a filmdroidhoz azon kívül, hogy olvasom😊

http://videodrome.freeblog.hu/

kaposi1
Remélem ez így is marad!<#eljen>

DeerHunter01
énse nagyon szeretem, tele van 66 ezer reklámmal az egész, de M1-en ha jó film van akkor azt megnézem ott legalább elejétõl a végéig egy reklám nincs.

\"Erről van szó!\"

kaposi1
Na én meg pont hogy tv-ben nem nézném meg egy filmemet sem ami már egyszer megvan lemezen.