Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Persze nekem tetszett a film,nem panaszkodom,mindenkinek ajánlom aki szereti a durvább thrillereket(viszont hardcore torture fanok kerüljék) XD.szóval kellemes volt.
Azért azt ismerd el hogy voltak benne jó kis finomságok a filmben ha neked nem is volt annyira durva ! xD
nem mondod hogy a szétlövést a cenzúrázott verzióból kihagyták?akkor azt el sem tom képzelni milyen lehetett,for kids XDDDDDD
Én arról a verziorol beszélek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remek kis vígjáték volt délutánra, jó kikapcsolódás. Nem volt vmi lehidaló a sztorija, és a vége is kiszámítható volt(mint ahogy az ilyen filmek többségének általában), de jó párszor megnevetetett. Owen Wilson meg egy hülye, nem tudok mit mondani rá 😄 nélküle valószínûleg, semmit nem ért volna a film.
és íme a film, ami a magyar szinkron totális, katasztrófális bukását mutatja be! Józsa Imre mint Matt Dillon hangja! borzalmas amit évek óta mûvelnek szinkron téren a magyar stúdiók. annyira élmény romboló, és olyan sokat elvesz a filmbõl, egy szarul szinkronizált film, hogy én be is tiltatnám!
a film egyébként egy 6 pontot érdemel.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Hát amikor Tigeroo mondta, hogy elmebeteg... arra is számítottam... de itt csalódnom kellett😄 Ez nem horror volt, hanem inkább thriller... meg inkább izgalmas, mint félelmetes... de ez nem azt jelenti persze, hogy rossz😊
Nem tudom miért van úgy lehúzva... nem volt idétlen, nem volt semmi baja ennek a filmnek😄
Cuthbert pedig nagyon nagyon nagyon dögös még mindig😄
6/10
Indexen láttam egy cikket, gondoltam bepróbálom az ezen a listán a 2. helyen szereplõ filmet, hogy végig bírom-e nézni, mekkora a tûréshatárom. Hát ez nem horror volt, hanem egy nevetségesen szánalmasan gyenge paródia inkább, komolyan mondom ezeken a trutyihangokon röhögtem, és hát a legvége... na az mindent vitt 😄DDDD
Mártírokat láttam a listán, na az ütött, fõleg HD-ben, meg is nézem nemsokára újból...
1/10, no comment kategória.
Viszont Salora kiváncsi vagyok ami az elsõ a listán. Ezeket a japcsi horrorokat inkább hagyom, nem az én mûfajom 😄
Szeretem a cicákat
Hogy... egy filmet én még csak a feléig láttam... többször is...
Ponyvaregény
Hát... ez... profi... zseniális film😄
Azok a szövegek... azok jelenetek, azok a fordulatok, azok a zenék...
HatalmasXD
10/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
RUNTiME....[ 01:31:54
Ez a szerkeztett vagy a teljes?😄
Trailer alapján jó de Imdbn elég fos értékelése van... de mégis jó a film?
Bár... Elisha Cuthbert... látvány téren már nem lehet rossz😄😄
#54129: Igen arra gondoltam...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
amúgy mennyire öncélú erõszak a film ? Fûrésznél is az volt a bajom hogy az második rész óta csak a trancsírozásról szólt, viszont az elsõ részt a mai napig az egyik legjobb thrillerként tartom számon 😊 Ha olyasmi akkor jöhet 😄
Szeretem a cicákat
\"Erről van szó!\"
A picsába...
Utálom Hoffman-t😄
De mondjuk a végét nem értettem
Az elején levõ jelenet volt az eddigi legbrutálisabb a Fûrészek közül... itt már fintorogtam isXD
Jah és picit ilyen John Q féle "igazságtalanakurvaegészségügy" fílinget is lehetett érezni ám... a végén át fog térni a fûrész ilyen tanulságos sorozattá?😄
De az biztos, hogy ez mérföldekkel jobb volt mint a halál unalom 5. rész.
7/10
nagyon jó volt.
9/10
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Aranyos történet, érdekes gondolatokkal és párbeszédekkel, hangulathoz illõ conutry-szerû zenével, ja és Ellen Page is aranyos. Viszont a befejezésnél egyáltalán nem erre számítottam, de ez nem kellemes meglepetés. Talán ha Junot nem egy különc zseninek, a fiatal srácot pedig nem egy balféknek mutatják be, akkor lett volna értelme, de így számomra fura. 7/10
Amelie csodálatos élete
Még sokáig elnéztem volna Amelie tevékenységét a kis életében.A kisebb anekdotaszerû hülyeségek nekem nagyon bejöttek a fõ szerelemi szál már nem annyira, az már nekem sok volt.
A karaktereket jól eltalálták, a narráció pedig megadja az egész film kellemes alaphangulatát.
8/10
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Hozza az elsõ rész színvonalát, akinek bejött az elsõ rész, az ebben sem fog csalódni.
7/10
http://www.youtube.com/watch?v=AR_QVsMVMAU&feature=popular
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Látnom kell!<#hehe>#hehe>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Beteg egy film. Tetszett.
8/10
Henry: -Mert még nem értem oda.
<#idiota>#idiota>
Nem tudom hányszor láttam már a sorozat összes részét, de egy dolog biztos, nem lehet megunni.
Pjack: Waczak szálló is isteni, de a 2 sorozat teljesen más, mindkettõnek megvan a maga helye / célközönsége.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
szép film, de a szépség ellenére is kegyetlen lassan indul be. az elsõ ámulat utáni kb egy óra nagyon lassan telt.
azért egy 10/7-re simán jó.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.