Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
nem minden terminátor, amiben az emberiség a célpont 😊 amúgy trailer alapján elég idóta filmnek tûnik, a koncepció jó lenne, miszerint isten angyalokat küld az emberek ellen, de ilyen megvalósítással inkább nem kellett volna.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

wesker24
agree <#eljen>
tigeroo
sztem fasza volt 😄
tigeroo
várós, terminator koppintásnak tûnik, csak angyalok meg mittomén Xd lessétek meg
Manapság pont azt nézik amit tiltanak XD

Persze nekem tetszett a film,nem panaszkodom,mindenkinek ajánlom aki szereti a durvább thrillereket(viszont hardcore torture fanok kerüljék) XD.szóval kellemes volt.

wesker24
Ahogy mondod még egy 12 éves gyerek is simán megnézhette volna !! xD

Azért azt ismerd el hogy voltak benne jó kis finomságok a filmben ha neked nem is volt annyira durva ! xD
Hát ha jóval durvábbakat is láttam már egy thriller jóhogy nem hatott meg 😛

nem mondod hogy a szétlövést a cenzúrázott verzióból kihagyták?akkor azt el sem tom képzelni milyen lehetett,for kids XDDDDDD

wesker24
Jah neked szinte már meg se kottyan az égvilágn semmi se lehet akármilyen slasher horror neked acél idegzeted és vasgyomrod van !

Én arról a verziorol beszélek

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahol a kutyát szétlövi shotival meg megnéztem a deleted scenes-eket is az extra menüben meg az alternate endingeket is !
Remélem nem az unrated verzióra gondolsz mert az egyáltalán nem volt durva.Ha nem arra gondoltál leírhatnád mivel több a cenzúrázatlan verzió.

wesker24
Jah az amcsik csináltak belöle thrillert pedig az eredeti változat eléggé betegre sikeredett !
Tyler1
Én, a nõ, és plusz egy fõ

Remek kis vígjáték volt délutánra, jó kikapcsolódás. Nem volt vmi lehidaló a sztorija, és a vége is kiszámítható volt(mint ahogy az ilyen filmek többségének általában), de jó párszor megnevetetett. Owen Wilson meg egy hülye, nem tudok mit mondani rá 😄 nélküle valószínûleg, semmit nem ért volna a film.

és íme a film, ami a magyar szinkron totális, katasztrófális bukását mutatja be! Józsa Imre mint Matt Dillon hangja! borzalmas amit évek óta mûvelnek szinkron téren a magyar stúdiók. annyira élmény romboló, és olyan sokat elvesz a filmbõl, egy szarul szinkronizált film, hogy én be is tiltatnám!

a film egyébként egy 6 pontot érdemel.

Jah... néhány film jobban járt volna ha nins benne ilyen😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Na jah erõltetett manapság ez a fordulat dolog.A fordulat inkább az ha nincs fordulat 😄

Jah és volt benne egy hatalmas fordulat ugyebár... azt sajnáltam hogy már elejétõl kezdve lehetett sejteni😄

Captivity

Hát amikor Tigeroo mondta, hogy elmebeteg... arra is számítottam... de itt csalódnom kellett😄 Ez nem horror volt, hanem inkább thriller... meg inkább izgalmas, mint félelmetes... de ez nem azt jelenti persze, hogy rossz😊
Nem tudom miért van úgy lehúzva... nem volt idétlen, nem volt semmi baja ennek a filmnek😄
Cuthbert pedig nagyon nagyon nagyon dögös még mindig😄

6/10

gyenge idegrendszere lehet aki tud borzongani rajta XD

tigeroo
hát, triviális 😛 a fûrész inkább az undorra megy rá, ez pedig a "borzongató" borzongásra😄!
ne már,pedig a Groteszk sokkal inkább ütött.Csak annyi hogy kisebb költségvetés állt a rendelkezésre.Sokkal inkább illet hozzá a no story,mint a mártírokban az erõltett valami és sok üres járat.

zaki
Grotesque

Indexen láttam egy cikket, gondoltam bepróbálom az ezen a listán a 2. helyen szereplõ filmet, hogy végig bírom-e nézni, mekkora a tûréshatárom. Hát ez nem horror volt, hanem egy nevetségesen szánalmasan gyenge paródia inkább, komolyan mondom ezeken a trutyihangokon röhögtem, és hát a legvége... na az mindent vitt 😄DDDD
Mártírokat láttam a listán, na az ütött, fõleg HD-ben, meg is nézem nemsokára újból...

1/10, no comment kategória.

Viszont Salora kiváncsi vagyok ami az elsõ a listán. Ezeket a japcsi horrorokat inkább hagyom, nem az én mûfajom 😄

a kommersz fûrész szériánál messze jobb.bár õszintén azt se értem miért mondod tancsírnak a fûrészt lévén elég gyenge a brutalitás szintje,minõségi trancsírnak és igazán beteg szaadizmusnak a közelébe se ér

erre válasz nuku ? 😄

Szeretem a cicákat

wesker24
Hát nem igen lennék Elisha Cuthbert helyében ! Ebben afilmben nálam fõleg az alternativ befejezések tetszettek ! 3 befejezés van ! Ebböl 1 eredeti ami a filmben is van és 2 alternativ befejezés a good és az evil ! XD Az evil befejezés marhára tetszett ! xDD
wesker24
Imdb-n azért van nagyon lehuzva mert az amcsik a szarrá vágott verziót adták ki ami eléggé pocsék lett teljesen nézhetetlen kivágták az összes durva részt belöle és olyan elmeket raktak bele ezzel helyetestive a durva részeket ami eredetile nem is volt benne a filmben !

Kandurex
klasszikus,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Láttam már az összes Tarantino filmet... aztán ma rá kellett jönnöm...
Hogy... egy filmet én még csak a feléig láttam... többször is...

Ponyvaregény

Hát... ez... profi... zseniális film😄
Azok a szövegek... azok jelenetek, azok a fordulatok, azok a zenék...
HatalmasXD
10/10

Jim Morrison
<#vomit>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Õ az?
RUNTiME....[ 01:31:54
Ez a szerkeztett vagy a teljes?😄

😮
Trailer alapján jó de Imdbn elég fos értékelése van... de mégis jó a film?
Bár... Elisha Cuthbert... látvány téren már nem lehet rossz😄😄

#54129: Igen arra gondoltam...
amikor ott vagdosta a saját hasát a faszi az picit fincsi volt... mondjuk most visszagondolva... gagyi volt az egész jelenet... az eddigi részekben mindig fonakodtak, hogy mi legyen... volt aki el se kezdte a játékot kb... itt meg rögtön mind a 2 úgy csonkította magát mint valami profiXD

Jim Morrison
Legyszi ird le spoilerben mi volt az a nagyon durva 😮 Nem merem megnezni de erdekel 😄
vagy az a meros? neger csaj meg a dagadt?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nocsak, Kim Bauert megint elrabolták ? 😄
amúgy mennyire öncélú erõszak a film ? Fûrésznél is az volt a bajom hogy az második rész óta csak a trancsírozásról szólt, viszont az elsõ részt a mai napig az egyik legjobb thrillerként tartom számon 😊 Ha olyasmi akkor jöhet 😄

Szeretem a cicákat

wesker24
Ezért is rendeltem meg az ebayról a Captivity dvd filmet mert szinte sehol nem lehetett letölteni vagy beszerezni !
wesker24
jaja az tényleg nagyon durva és elmebeteg egy film de csak az eredeti és UNCUT verzió ! Amit csináltak belöle az amcsik az egy nagy rakás fos lett ! Szinte mindent kivágtak a filmbõl ami nem oda való volt ! 23x-vágták meg a filmet ! Az eleje 10 perccel rövidebb és a vége is 2-3 perccel rövidebb az eredeti verzióhoz képest !
tigeroo
sry rossz címet mondtam...pedig szójáték😄

captivity

tigeroo
ajánlom a 'the captive' c. filmet, olyan hogy beszarsz! nagyon elmebeteg!
DeerHunter01
Hoffmant is próbára kellett tennie, csak õ ezt nem nagyon akarta. Amanda is próbára lett téve,mert ez a szabály.[/spoiler

\"Erről van szó!\"

Tyler1
ne kérdezz 😄 aki 6 rész után érti még az egész cselekményt, azzal kezet szeretnék fogni tiszta szívbõl 😄😄

dragon11
Engem is érdekelne a spoileres kérdésre a válasz.😄

Fûrész 6...

A picsába...
Utálom Hoffman-t😄
De mondjuk a végét nem értettem
Miért tette próbára John Hoffman-t? Meg mik voltak azok a bevágások? Megmutatta neki még régen hogyan tud majd kiszabadulni a medvecsapdából? Nem nagyon vágtam... no mind1... a biztosítási ügynököt meg sajnáltam:/

Az elején levõ jelenet volt az eddigi legbrutálisabb a Fûrészek közül... itt már fintorogtam isXD
Jah és picit ilyen John Q féle "igazságtalanakurvaegészségügy" fílinget is lehetett érezni ám... a végén át fog térni a fûrész ilyen tanulságos sorozattá?😄

De az biztos, hogy ez mérföldekkel jobb volt mint a halál unalom 5. rész.

7/10

Ams
A Film Múzeumon most ért éget a Fresh c. film.

nagyon jó volt.

9/10

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

DeerHunter01
Armored /A szállítmány/

10/6.5

\"Erről van szó!\"

Willenbrock
The Burrowers 6/10 Ez egy western környezetbe helyezett horror,de nekem ebbõl a mûfajból a Dead Birds jobban bejött,az olyan 8/10.

vegicsek
Juno

Aranyos történet, érdekes gondolatokkal és párbeszédekkel, hangulathoz illõ conutry-szerû zenével, ja és Ellen Page is aranyos. Viszont a befejezésnél egyáltalán nem erre számítottam, de ez nem kellemes meglepetés. Talán ha Junot nem egy különc zseninek, a fiatal srácot pedig nem egy balféknek mutatják be, akkor lett volna értelme, de így számomra fura. 7/10

Amelie csodálatos élete

Még sokáig elnéztem volna Amelie tevékenységét a kis életében.A kisebb anekdotaszerû hülyeségek nekem nagyon bejöttek a fõ szerelemi szál már nem annyira, az már nekem sok volt.
A karaktereket jól eltalálták, a narráció pedig megadja az egész film kellemes alaphangulatát.
8/10

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

zaki
Descent 2

Hozza az elsõ rész színvonalát, akinek bejött az elsõ rész, az ebben sem fog csalódni.

7/10

[HUN]Crassus
Ouchhh

http://www.youtube.com/watch?v=AR_QVsMVMAU&feature=popular

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kaposi1
"Az utóbbi évtized egyik legjobb horrorja, mindössze 990 pénzért. Ez az a film, amit 10 év múlva is levehetsz a polcról, nem fog megöregedni. Hogy lesz-e lelkierõd betenni a lejátszóba, már más kérdés."

Látnom kell!<#hehe>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

A betolakodó - Á l'inteérieur

Beteg egy film. Tetszett.

8/10
Sheltem
Ms Poppy: -Henry miért nem nyitott ajtót?????
Henry: -Mert még nem értem oda.

<#idiota>

Nem tudom hányszor láttam már a sorozat összes részét, de egy dolog biztos, nem lehet megunni.

Pjack: Waczak szálló is isteni, de a 2 sorozat teljesen más, mindkettõnek megvan a maga helye / célközönsége.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

robotnyk
The Fall

szép film, de a szépség ellenére is kegyetlen lassan indul be. az elsõ ámulat utáni kb egy óra nagyon lassan telt.
azért egy 10/7-re simán jó.
Kmarha
kicsit off, de még a filmeknél maradva: http://www.youtube.com/watch?v=Sqz5dbs5zmo&feature=channel

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.