Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig 3 Coen-filmet láttam, nagyon tetszett mind, szóval bepróbáltam ezt is.
hát. nem csalódtam egyáltalán 😊
izgalmas kalandos történet, humoros, rengeteg klassz zenével, igazi feelgoodos roadmovie 😊
színészként mindenki jól szerepel, mégis Clooney-t emelném ki, kurvanagy színész 😄
na szóval tetszett. 8/10
esetleg egyéb Coen-filmek, amiket ajánlotok? várom a válaszokat
(láttam ezenkívül: No Country For Old Men, Big Lebowsky, Burn After Reading)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hat ez egy tucatfilmnek is elmegy, sok sok C kategorias horror film jelenettel kombinalva.
Egyszeruen szanalmas a film es nem azert mert en alapbol utalom a horror filmeket.
Shutter Island 5/10
Ez a masik ujdonsag, ami nem reg jelent meg, na de ez sem lesz az ev filmje.
Persze az amerikaiak Scorsese es DiCaprio miatt majd jol felpontozzak ugy is, ellenben egy kozepes filmnel nem tobb, raadasul unalmas is, eroltetett csavarokkal.
nemkelltöbb
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nem értem a sztárolást, sztem egy hihetetlenül egyszerû és ostoba film volt...
3/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
de nemtom minek linkelte😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
kis leirás róla:
Amerikai,marokkói háborús horror/sci-fi/thriller .
Afganisztán, 2001 novembere - két hónappal a World Trade Center elleni támadás után. Egy különleges kiképzésben részesült csapatot azzal feladattal dobnak le az afganisztáni sivatagba, hogy találjanak meg és vegyék fel a kapcsolatot egy emberrel, akit úgy hívnak hogy "Mohammed Aban".
A célszemély helyett viszont valami mást találnak. Valamit, amire még a speciális kiképzésük sem készíthette fel õket.
Daniel Myrick a Blair Witch Project egyik rendezõje - már csak ezért is érdemes lehet belenézni.
Trailer
██
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
blablablabla bla blablabla bla
váááááááá,
szussssssss,
fröcccs,
placcs,
ratatatataa,
kapow,
szuss,
nyissz,
áááááááááááá,
blrgh,
blablablabla,
huss splaccs,
majd kiíródik a cím
PSN ID.: Beegabor
Köszi az infót!<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
késõn van de torrentet énse találtam errõl 😄
\"Erről van szó!\"
musthave <#vigyor3>#vigyor3>
Sajnos csak félig!<#szomoru1>#szomoru1>
Nekem tetszett és szeretném legalább dvix-ben megszerezni.
Ha valaki segíteni tudna ebben nagyon jó lenne!<#help>#help><#worship>#worship>
Õrült vadászat (Naked Fear, 2007)
"Diana egy új-mexikói kisvárosba érkezik egy mesés állásajánlat miatt, amelyrõl kiderül, hogy egy különös sztriptíztáncosnõi lehetõség. Az ajánlatra érkezõ lányoknak egy helyi vadásznál kell jelentkezniük. Colin, a pszichopata vadász egy lakatlan, emberi településtõl távol esõ területre viszi a mit sem sejtõ fiatal nõket, s itt kénye-kedve szerint vadászik rájuk. Dianára is ez a sors vár, ám úgy tûnik, Colin most emberére akadt."
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vacsival a kezemben ultem le ele,hat nem kellett volna.Foleg az elso par perc sokkolt😄
Ruhellem a vert ilyen mennyisegben,ez a film valamiert megis magaval ragadott.Igaz a nelkulozhetetlen neger(no) meg a jofiu zsaru kliseje total felesleges szal volt szamomra es untatott is,de amikor a klannal kapcsolatos dolgokat mutattak az tetszett.Sho Kosugi pedig meg mindig rox,nekem anno plakatjaim is voltak rola amikor meg kiskoromban ninja akartam lenni 😄
Sokan lehuzzak a filmet,de egyaltalan nem bantam meg h megneztem.
7.5/10
nálam nagyott ütött, minden gyengesége ellenére, mert hát emlékszem még amikor elsõs koleszos voltam, a katonaság kopasz életérõl nem is beszélve.
Egyszóval kit nem aláztak, és ki ne szeretett volna bosszút ál ni.
mégis elsõsorban Marc Donato játéka nyûgozött le, nagyon hozta.....
Miatta töbször nézõs, tutira hallunk még felõle....
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Megnéztem tegnap-tegnapelõtt a Die Hard sorozatot. Persze már láttam mindegyik részt eleget. Egyik legjobb akciófilmsorozat evör. Bár a 4. részben eléggé megváltozott McClane karaktere (Willis kérte), de így is egy nagyon szórakoztató pörgõs akciófilm. Aztán megnézem a Hasonmást. Hát qrva nagy csalódás. Asszem megnézek még pár Willis filmet a következõ napokban, most nagyon rákattantam (Utolsó cserkész, Ötödik elem is qrva nagy kedvencek).
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Gondolom elég sok pénzed ráment ! Amugy én is csak azokat veszem amik le vannak árazva !
Most pl az Alien Quadrilogy és a SAW Goreology van 50-80%-ban leárazva !
van dvds topic, pl ez
régebben én is gyûjtöttem õket, aztán rájöttem, hogy csak pénzkidobás 😄
Ajánlanék egy filmes fórumot ahol nem amerikai nyálgépfilmek.
hanem minde más filmnoir, alternatív, satöbbi filmeket letölthetsz.
példa a nagyszerû, szerintem máshol meg sem található filmekre:
Exils - Számûzetés (2004) HUNSUB
Legyél velem! (Virginie Despentes, Coralie Trinh Thi)
Dv8 Physical Theatre - The cost of living (táncfilm, performansz
Tesó (Dyga Zsombor, 2003)
Azuloscurocasinegro - Sötétkékmajdnemfekete (2006)
mivel ez nem a reklám helye, akit érdekel az írjon privit vagy emílt
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Azért ide linkeltem mert nem találtam más topikot !
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
azért Mel még ne menjen nyugdíjba, inkább rendezzen, mert a rendezéseit imádom.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.