Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyan úgy üt ez 2Dben is mint anno Imaxban. Látvány pazar, a hangulata szintúgy. Pandora élõvilága pedig elképesztõ.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Stalingrad az egyik legjobb film amit láttam 2.vh-s témából.
egy jelenet:
\"Erről van szó!\"
Pink Floyd - High Hopes Az a klasszikus fajta kézkitartós elõre
Amúgy a Lopott szépség c. filmben Jean Marais -nak van egy alvajárása.
A Stephen King féle Alvajárók ellenben nem ezért kapta ezt a címet... 😊
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
akaratlanul is LOL.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

What about the forests?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet ma majd meg is nézem a 2-t
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
na mindegy egy a vége nekem a második rész nem jött be, a harmadik annál inkább, sõt kissé bizarrabbá sikerült, vagy betegesebbé mint izgalmassá))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ahogy láttam a 2. trailerét izgalmas lehet, de furcsállottam, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve Brigitte átalakulásáról szól a film? Hát nem tudom... én az 1. rész végén letudtam magamnak, hogy valszeg megöli magát, mivel meghalt a nõvére, az élete értelme és az elején megfogadták egymásnak, hogy együtt halnak meg... nah mind1, majd kiderül😄
Szamomra ez a resz uberelte az elsot. Teljesen jo volt, vegig izgultuk az egeszet! Nagyon jo!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hmm.... végre valami különleges a Film+ bkateg horrorjai közül😄
2 lánytesó, nagyon szeretik egymást, eléggé különcök, legnagyobb szórakozásuk, hogy halottat tettetve lefotózzák magukat😄
A városban darabolódnak fel a kutyát valami fenevad miatt... nem tudni mi az... aztán találkoznak vele... egy vérfarkas... és megharapja a nagyobbik lányt...
Nem túl eredeti alapötlet lévén, hogy vérfarkasos film, viszont nagyon jó a megvalósítás😊
Picit a légy c. film jutott róla eszembe... az átalakulósdi miatt... viszont az megbocsájthatatlan, hogy 2000-es film lévén ilyen undorító gumifarkast raktak a filmbe😄
7/10
Estrella egy 12 éves kislány egyedül él az anyukájával, legkedvesebb szórakozása a horror filmek nézése....
Ja meg véletlenül egy vámpír meg néhány szörny a legjobb barátja)))
Jó film!
Gondoltam egy hétköznap délutáni könnyed limonádé baromság lesz... hát aztán csalódnom kellett... kellemeset😊
Rá kellett jönnöm, hogy a legtöbb ilyen Jennifer Anistonos limonádé vígjátékok kimondottan jók... mert tényleg szórakoztatóak és nem a nyálról szól 100%-ig😄
Ez a film is nagyon jó volt, egy portás, aki egyik percrõl a másikra beleszeret egy ismeretlen nõbe... és teljesen érthetetlen módon, de akkor is kitart mellette és úgy nyomul rá, mint valami 8.os idióta😄
Gagyin hangzik... de azért ezt eljátszani is csak Steve Zahn-nak sikerült😄 Néha szegény már annyira szánalmas... és belegondolni is rossz, hogy tényleg vannak ilyen emberek... persze, hogy ne legyen olyan jó dolga, a történetbe közbevág Woody Harrelson, egy másik kedvencem... de persze röhejes kis fõszereplõnk nem adja fel.😄
Lényegében ez egy nagyon szórakoztató kis film volt... tudom ajánlani mindenkinek😊
8/10
Az Ex férj újratöltve szerintem se volt olyan rossz, egyszer nézhetõ!
Amilyen jól indult a feszültségkeltés az elsõ 15-20 percben, annyira baltázták el kvázi nézhetetlenné késõbb ezt a thrillert. Nem is értem, ilyen forgatókönyvet látva mi késztette pl. Liv Tylert, hogy szerepeljen benne.
Céltalan és béna az egész film, nulla befejezéssel.
10/3
Orosz szuperhõsõs film(?!) valahol félúton egy normális képregény adaptáció és egy habos-babos Disney családi film között. Elég tûrhetõ megvalósítást kapott a vélhetõleg lényegesen alacsonyabb költségvetést figyelembe véve. Filmzene is elég tûrhetõ, "hazai" csapat alkotta természetesen. Van benne kötelezõ szerelmi szál, bizalomhiányos kamaszból szuperhõsé vedlõ fõhõs, meg elég súlytalan fõgonosz meglehetõsen értelmetlen motivációkkal.
Voltak azért jó dolgok is benne. Sokkal élet közelibb az átlag moszkvai lakosok élete a miénkhez, mint teszem azt Gotham City lakóié. Jó volt szerintem, azaz elég súlyos az esemény, amitõl a fõszereplõ "magára talál" végre. A bujtatott reklámok viszont az oroszoknak kb. annyira fekszik, mint a magyar filmeeknek, a céges logók kiverik a nézõ szemét 😄
A sztori alapja röviden annyi, hogy egy meglehetõsen csóró család autóbolond csemetéje kap egy ajándék autót ... egy ütött-kopott fekete õskövületi Volgát. Persze az autó származása kissé ködös, és persze nem annyira örül neki, míg rá nem jön arra a meglepõ tulajdonságára, hogy tud a járgány repülni, nem is akár hogyan.
Értékelés: Nem írok számokat, mert nem lehet egyformán értékelni az amerikai filmekkel, de viszonylag nézhetõ. Állítólag be fogják hozni hazai mozikba még tavasszal.
hasonló kategóriájú film, mint a Thirteen, csak ez "felnõtt kiadásban". itt nem egy 13 csaj leépülését láthatjuk hanem egy végzõs egyetemistáét 😊
sok a visszaemlékezés, de tetszik ez a jelen-múlt ugrálás, egyre többet tudunk meg a történtekrõl és közben a nyomozés is halad. ha pontozni kéne akkor egy 10/8
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Pedig elõítéletek nélkül ültem be rá. A képi világa meg is fogott, de kb ez minden, ami pozitívumot el tudok mondani róla, sajnos.
3D szempontból meg, most, hogy láttam ezt is, meg az Avatart is, télleg azt kell, hogy mondjam, tök fölösleges vitatkozni rajta, hogy melyik 3D-sebb. Szvsz egyik sem 3D-s, mármint nem túlzottan. Mielõtt még vki lehordana, hogy nem látom a 3D-t, anno a Beowulf maximálisan 3D-s volt és le is esett az állam tõle, olyat azóta se láttam, pedig a fent emlitett 2 filmen kivül néztem már végsõ állomást és véres valentint is 3D-ben. Mostantól azt hiszem, ha tehetem, inkább 2D változatra ülök be, ha lehet választani 😊
Nem tudom ezt miért húzták le ennyire, egyátalán nem rossz film. Simán jó egy könnyed vígjátéknak, laza poénokkal, egyszerû sztorival. Féltem h elromantikázott hülyeség lesz, meg hogy Butler is átmegy ilyen "adom az arcom a szar filmekhez is" szindrómába, de nem. Akció-vígjáték némi romantikával. Egyszer éremes azért megnézni.
(aki meg nem bírta végignézni annak ajánlom a Katasztrófafilmet, és az egyéb amcsi paródiafilmeket aztán majd rájön... )
7/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
4/10
- 3d gagyi ( sok helyen homályos, csíkos, szellemképes ) ráadásul nem volt kihasználva
- egy klasszikus mese újragondolása? miért kik a készítõk? új Andersenek?
- az egész egy nagy összevisszaság, a forgatókönyvben logikátlan dolgok vannak - pl. az asztalnál még elengedik a Kalapost, két perc múlva az úton már foglyul ejtik
- számomra érdektelen volt, senkivel nem tudtam azonosulni, külsõ szemlélõ maradtam
ha nem tudtam volna róla abszolút semmit, tehát még azt sem, hogy ebben vámpírok vannak, nem is beszélve a hype-ról, és pár elolvasott kritikáról, akkor biztos a földhöz csapott volna. így "csak" azt mondom, hogy mostantól ez is ott van a legjobbak legjobbjai alatti kategóriában
jó fényképezés, jó rendezés, jó dramaturg (néha napján szeretem a lassú filmeket, ez is egy ilyen nap volt 😊, jó színészi játék, jó történet... minden rendben van, csak a fentiek miatt már egyszerûen nem tudta azt nyújtani, amit elvártam, és ez már nagyon nagyon régen fordult elõ velem. szeretem a hype-ot, imádom, amikor van miért rajongani, és már rég megtanultam kezelni ezt az egészet, tehát az elvárásaimat mindig a megfelelõ szinten tudom tartani. most az egyszer viszont túl magasra volt rakva a léc, azt hittem, hogy abszolút 10/10 lesz, csakis ezért csalódás a
8/10
szerk: azt kihagytam, hogy bizony az is negatívum, hogy egy-két dolognak utána kellett néznem, mert érezhetõen olyan témák voltak, amik a könyvben ki voltak fejtve, és bizony igazam lett. van a filmben elég sok olyan dolog, amin lehet rágódni, ami minden nézõnek mást és mást jelent. na ezek mellé nem kellett volna betenni ilyen "nyitva felejtett kapukat"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A tegla
Reg lattam,jo volt ujra felidezni.Di Caprio szineszkedese egyre durvabb,sajnalom hogy evekig en is csak a Titaniccal azonositottam.Amugy is parades a szereposztas,klassz film.
7/10
Amerika Historia x
Ujabb klasszikust neztunk meg ujra,E.Norton felelmetesen jo itt is.
7/10
Kem a szomszedban
Jackie Chan elnyuhetetlen bar mar kevesbe latvanyosak a filmjei mint rugalmasabb koraban,azert ez egy teljesen nezheto csaladi vigjatek.
5.5/10
Seta a multba
Csodalkozom hogy meg sosem lattam ezt a filmet,azt hiszem bekerult a legjobb romantikus filmek top10-ebe nalam.
8/10
Exferj ujratoltve
Nincsenek szavak amik kifejezhetnek mennyire untam(untuk)ezt a butasagot.Nagy nehezen vegigszenvedtuk de oriasi idopocsekolas volt.
2/10
imdbn 4.9-en áll
verekedõs látványfilm. nem vártam többet, nem vártam drámát.
ám a gyerekkori flashbackek, a szálak összeérése a történet végére azért hozott egy bizonyos szintet.
7/10 "élvezhetõ"
Jó kis régi Pierre Richard filmek, imádom a faszit, nagyon idétlen vígjátékokat csinált. Ez a film is egy tökéletes kikapcsolós film, nem kell sírva röhögni, bár lehet rajta(egyéntõl függ) de sztem nincs ember akit ne mosolyogtatna meg. Ha könnyed vígjátékra vágysz, akció és mindenféle õrültség nélkül akk ezt látnod kell. Igazi ügyetlen, de örök poénos film. Kõtelezõ!
Bár nekem a Balfácán, és a Magas szõke... az igazi ászok, de ez is ott van a top 10-ben.
Bár most nálam ez a 3. rész az 1.-vel vetekszik😊
Indiana Jones és a frigyláda fosztogatoi
Indiana Jones és az utolsó keresztes lovag
Indiana Jones és a végzet temploma
és az Indy 4
<#hehe>#hehe>
Gyerekkorom egyik kedvence... jó volt újra látni😊 Nem tudom miért van ennyire leértékelve ez a film, szerintem nagyon jó... nagyon jól játsza Robin Williams egy 10 éves kisgyerek szerepét😄
8/10
Indiana Jones és az Utolsó Kereszteslovag
Nah ezt a 4 rész közül még nem láttam😮 Nem tudom hogy maradhatott ki... tökéletes... csakúgy, mint a másik 3 rész😊
10/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
What about the forests?
ha neked mégis sikerül, utána jöhet ez is:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
James Cameron wtf?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/