Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Senem izgalmas (leszamitva a versenypalyas reszt), senem olyan poenos mint az elso volt, a sztori meg egy nagy budos katyvasz, a szereplok motivacioja zero, Whiplash alig szerepel, Black Widow szerepeltetese puszta oncelusag (mit is muvel? a film legvegen szetver 10 biztonsagit es szeva).
Nekem nagyon negativ volt a film vegig.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nos hát kedves naiv vásárlók, 2 ezer Ft-ért kaptok egy papirtokos 4 gigás dvd-t, aminek a minõsége egy házilag tákolt dvdrip-tõl is messze van.
nos én nem akartam elhinni hogy ezt képesek kirakni a polcra és áruba bocsátani. oké h akciós, de nem a Gyuszitól vettem kabátalatt, az ember azért csak megbizik egy ilyen áruházban - HÁT NEM BAZKI, MÁR OTT IS ÁTBASZNAK!
egyébként én nem vettem meg, csak kölcsönbe kaptam, de nem egy ember szivta me ezzel.
(az esetleges hely.irási hibákért a bill. a hibás, elnézést)
Nem lehet, hogy tul sokat vartal tole? Vagy nagyon kritikus szemmel nezted?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Must see, veri az elso reszt, ez sokkal jobbat utott. Vegig izgalmas es vicces, szineszi jatek is megvan. Favorite.
Trailer alapján egyértelmû csalódás a film.
5/10
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
PL:
Miehen työ (2007)
Hasodot 2009
Lost In Siberia (1991)
Sign of fate (2008)
Punishment Battalion 999 (1959)
stb...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Remek folytatás lett, sok poén is van benne, elsõosztályú popcorn film, akciók látványosak, bár kicsit lehetett volna több benne. Az aftercredits snitt pedig teljesen felcsigázott, várom azt a filmet is, amire utalt.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
What about the forests?
Ön elég közelrõl nézi hdtv-jét? *.pdf (12,5 KB )
A táblázat értékei bár "-ban vannak megadva, pontosan megadják az 1080p/i és 720p közötti érzékelhetõ különbségekhez szükséges nézési távolságokat. Ugye senki nem nézi 1,6 m-rõl a 40"-os vagy 1,2 m-rõl 32"-os lcd-jét/plazmáját adott tartalomnál? Mert ha nem akkor felesleges a 720p fölötti kategóriával foglalkozni jelenleg.
Az én szobámban 2,5 - 2,7 m-re ülök a tv-tõl, tehát egy 64-67"-os képernyõt bámulhatnék ahhoz, hogy kiderüljön a szememnek: a felvétel 1080p felbontású. Potom 1-2 milláért. Bocsi,
ON
ráadásul gáz, hogy minden link új ablakban nyílik meg a blogodon...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az elmúlt évtized vígjáték KIVONAT-a.
Mike Judge , a Hivatali Patkányok (1999) rendezõjének új nagy dobása, az Extracton keresztül próbálunk pálcáttörni a 21. század elsõ évtizedének vígjátékai felett... Tovább
Szerintem.
ilyen alapon az Álom.net is kult.film mert van aki megõrül érte...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hol éltek ti? 😄
Elég kevés geek/filmbuzi haverom van és ennek ellenére csak ha a környezetemben lévõ embereket nézem, szinte mindenki tudja h volt egy olyan film aminek Tron volt a címe, még ha nem is látták <#whatever>#whatever>
@Shep Ajánlom figyelmedbe ezt a 2010es összefoglaló írást. Fogsz rajta találni pár akció filmet is <#nezze>#nezze><#papakacsint>#papakacsint>
Szerintem.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én az Esküdt ellenségeket szoktam nézni, végre egy életszerû sorozat ! Az tetszik benne a legjobban, hogy megtörtént események alapján íródnak az egyes részek, és ez még izgalmasabbá teszi Na meg ugye New York…az örök szerelem!Ti nézitek? Kicsit untam már, hogy nem adnak új részeket, de most véééégre itt a 8. évad a Hallmarkon péntekenkén este 9kor!😊Tudtátok, hogy sokszor újságok címlapsztorijai adják az alapját egy-egy résznek? Végre nem egy mû bûnügyi sorozat, ahol a fõnök lehajol egy hajszálért, és 3 érintõsmonitor segítségével fél óra múlva megoldották az ügyet.
vagy lehet már csak ezt a feldolgozást fogom megnézni, aztán ha tényleg annyira bejövõs megnézem az eredetit is
kicsit szkeptikus vagyok 😄 😊
Bazinga!
én a játék által ismerkedtem meg a világával, ajánlom mind a kettõt!
Teljesen jó volt ez, ott folytatódik, ahol az elsõ abbahagyta. Talán kevésbé f*satós, mint az elsõ, talán kicsit kiszámíthatóbb, de rendben volt, és a háttérsztorit is szépen kibontotta. A kölyköket mondjuk nagyon utáltam... 😞 Kíváncsi leszek, mi lesz a folytatásban, mert ilyen befejezéssel muszáj, hogy legyen.
Legyen mondjuk 7/10, a fenti morgások miatt, meg azért, mert rövid volt.
9/10 minimum! Harmadszorra mas sok meglepetest nem rejtegetett. A latvany fenomenalis volt. Feltem hogy hd ban gagyin fog kinezni par dolog de NEM! Eszmeletlen volt! Amikor eloszor meglattam az Jake arcat mikor felkelt a muto asztalrol azt hittem felsikitok a gyonyortol. Nagyon durvan lettek modellezve az avatarok.
nem ertem miert kell fikazni a 720p-t.
Nem latok kulonbseget 1080 es 720 kozott egy 50 inches tv-n. Biztos van kulonbseg de nem hiszem el, hogy barmelyikotok leul filmet nezni es hunyorgo kiego szemekkel alltok fel a kapanebol hogy bazmeg ez csak 720p nagyon szarul nez ki.......
hozta az elsõ rész formáját!
egy jó tanács: most is maradjatok míg le nem megy a stáblista mert megint van egy plusz jelenet az Avengers film miatt 😉
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A kultfilm meg éppen azt jelenti, hogy egy kis csoport számára nyújtott valami olyat a film, ami miatt évtizedeken keresztül emlékeznek rá. Szóval Tyler, öngól😄
http://videodrome.freeblog.hu/
:) Semmi okosság :P
másrészt a 720p azért kell, mert az jó alternatíva azoknak, akiknek nincs full-HD tv-jük, vagy monitoron nézik és nem akarnak valami pacát bámulni (már egy 22-es moncsin is undorító a dvd képe, de az 1080p már sok, tehát felesleges)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
minek Suzuki ha van Ferrari is?!
nemértem a kérdést...
Majdnem 3D. Nagyon egyben van a cucc. Megnéztem magyarul és angolul is. Korábban már írtam, hogy nem értem a szinkronnácikat, ezt csak megerõsíteni tudom. Talán Jake hangja lehetett volna kevésbé ismert, mert folyton Brandon Fraser jutott eszembe a hangjától, de a többi telitalálat. A fordítás is jól sikerült, a navik tört angolsága szépen átjött magyarba is. Amikor Tsu'tey tolmácsol, az pl. magyarban jobban tetszik.
Egy kérdésem viszont van. A 720p-s változatot töltöttem le, majd ma láttam, hogy van 1080p. Mi a ménkûnek kell a kisebb felbontás, ha van nagyobb is? Most szedhetem le a 14 gigás másodikat is, mert kíváncsi vagyok, hogy mit lehet kihozni a lejátszóból meg a tvbõl.
annyit veszek ki a végén, hogy motorral mennek, és amikor az egyik keresztezi a másik "nyomvonalát" akkor felrobban... mintha lett volna régen ilyen játék pc -re
na mind1 😊
Bazinga!
What about the forests?
Igazad van, szubjektív dolog. Az is szubjektív dolog, hogy _szerintem_ vicces az a lista 😊 Én elfogadom, hogy neked a legjobban várt film a Robin Hood, te is fogadd el, hogy számomra a legkevésbé várt film 😊
Bazinga!
Mi nem is a tehetségérõl írtunk, hanem arról hogy filmet csinált/vállalt el vagy nem. Mivel elég sok a szar film, jó ha vannak támpontok amik alapján eldönthetjük hogy érdemes e egy filmre jegyet/idõt váltani. A rendezõ személyének ilyen támpontnak kell lennie. Ha õ úgy dönt hogy eltékozolja a nevét és inkább elvállal egy-egy produkciót jó pénzért, azzal nincsen semmi gond, de ne legyen csodálkozás hogy azok akik bíztak az általa nyújtott minõségben, csalódottak lesznek.
"belefutottam a blogodon a 2010. legjobban várt filmjeibe 😊 hát az is vicces egy lista, pláne Robin Hood mint legjobban várt film 😄 nálam kb az a legjobban nem várt film 😊"
Pl nálam Ridley Scott egy biztos név. A több szempontból is mélyrepülésnek számító 90es évek után összeszedte magát és az utóbbi 10 évben minden filmje tetszett... kivétel nélkül. Mint tuti befutó, csak Christopher Nolant tudom vele egy lapon emlegetni. Ezért is az õ filmjei kerültek az elsõ 2 helyre.
Ez nem vicces lista hanem szubjektív. Tény hogy próbáltuk érvekkel alapozni a helyezéseket, óhatatlanul a saját érzékeinkre és eddigi benyomásainkra hagyatkoztunk. Azt hiszem ehhez mindenkinek joga van és én pont ebben látom a blogolás szépségét 😊
@Kicsikirály
5 kritikából 2 lehuzós. Tény hogy az a kettõ nagyon lehuzós, de hát ez van... pont két ilyen film jött velünk szembe.
Szerintem.