Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Erről van szó!\"
10/10
Csak annyit h e legjobb film amit mostanában láttam/látni fogok😊.
10/10
Nem könnyû film, kell hozzá gyomor...mostanában biztos hogy nem fogom még egyszer megnézni.
kicsit azért vidámabb filmre számítottam de ez még nagyobbat ütött.
\"Erről van szó!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
abban egyedül downey jr. alakított valamit
ebben a filmben azért cage, a kiscsaj és a fõszereplõ is jól küldte.
az akció pedig... hát csak tegyétek a kezetek a szívetekre.
de azért hozzáteszem hogy nekem a vasember is kellemes szórakozás volt. ez meg rátett az élményre egy lapáttal (hozzá képest)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
spoiler (pont mikó nem gondoltad volna)
nem ilyennek képzeltem el!
amikor a dílereknél feltûnt HG + BD és mindenkit kiirtottak, csak néztem hogy ANYÁD :|
kurvadurva. a kiscsaj meg mindenkit lejátszott (bár, õ már a 500days of summerben is adta a bölcs-cinikus "dont be a pussy" kiscsajt... nagy jövõt jósolok neki!)
óriási zenéket válogattak össze, nicolas cage is jó választás volt. a fõszereplõ srác meg simán lejátszotta tobey maguire pókemberét.
ilyen akciót is rég láttam már, megirigyelheti minden "komoly" akciófilm, poénok is odabasztak ("say hello to my little friend")
egyszóval. kihozta a maximumot a "gagyi" alapfelállásból. watchmen mellett másik olyan szuperhõsös film, ami ott van a legjobbak között!
10/10
Nagyon nagy remenyekkel ultunk le megnezni ezt a filmet de hamar elkezdtuk a pofakat vagni. Sokszor nem tudtuk eldonteni mit is nezunk es a vegere mar tobben el is aludtunk. Sajnos ez nem olyan lett amilyennek elkepzeltuk.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kár, hogy a sztori már nem lett ennyire átütõ nekem. Na de majd a következõ részek....
5/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Majdnem epilepsziás rohamot kaptam. Peter Berget nem hogy vágó szobába nem szabadna engedi, de még forgatás közelébe sem.
Szerintem.
Kick-ass-t nem láttam, de trailer alapján nagyon vicces és akció dús 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Már sokat vártam erre a filmre,mert moziban nem adták,aztán kiadtak valami kamerás verziót,de azt nem akartam megnézni,de most jött egy dvdscr verzió és megnéztem!! Nekem nagyon tetszett,látszik rajta a kis költségvetés(40 millió),de szerintem a cgi rendben volt,nagyon is,szóval ezen a téren megfelelt.A szereplõk is jók voltak és a története is.Nekem nagyon is tetszett,bár a közepén kicsit leül a történet,de jól szórakoztam rajta.
8/10
Ha/ver (Kick-ass)
Áhh ez a magyar cím kiakaszt XD Nagyon gáz!
A film viszont király volt.Az akciók nagyon jól megvoltak csinálva,néhol jó véresen.Jókat nevettem rajta...😊 Nagyon nagy film.
hmmm legyen 9/10
Végre egy jó nap jó filmeket néztem😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ezt minek? hülyék ezek az amcsik^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az elsõ rész sokkal jobb volt!
Tooth Fairy. 3/10 gagyi film. The Rock már szerepelhetne akció filmben,tiszta gáz ezekben a szerepekben.
Choke off
huhh, hát ez nem volt egy teadélután! nagyon erõs alkotás, olyan fajta, ami gyomron vág, aztán amikor a földön vagy, még egyet beléd rúg
8 pont, ajánlott!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
de igazából nem az õ halálával van a gond, hanem ez így semmilyen formában nem méltó befejezés, mert Foxx ugyanolyan lett a végére, õ mégis megúszta.
SPOILER!!!!!!!!!
Fasza bosszúálló öntörvényû kölyök vagyok legépuskázok meg jól kínyirok mindenkit és megúszom 😄
az volt a gond, h a végére Foxx is egy köcsög lett. és azzal h megölte Butlert úgy lett beállítva mintha így aztán kurva igazságosan lett lezárva. csak az a gond h kettõjük közül Butler volt a pozitív karakter, mégha embereket is ölt.
ha Butler bukott, akk Foxxnak is kellett volna, ez így igazságosabb mint az hogy pont a negatív személy nevet a végén.
10/7.5
A zori zdes tikhiye
Az orosz férfiak elmentek a nagy honvédõ háborúba, viszont az országot német hadtestek fenyegetik. Egy szakasz nõ, élükön egy tapasztalt, idõs katonával, felveszik a harcot az ellenséggel, egy szakasz állig felfegyverzett német katonával.....
Gyermek korom óta keresem ezt a filmet, végre sikerült beszereznem))
az egyik legjobb szovjet háborús film!
nem sok helyen található a neten, akit érdekel és nem találja, írjon privit.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
az új Hulkban pl. Tony Stark tûnt fel, úgyhogy lassan kirakják a puzzle-t.
most olvasgatok utána thor-nak a wikin (aka destroyer stb.) és a képregényekben hol együtt vannak, leírásokban meg hol egymás ellen...
meg a filmben ottvolt cpt. america pajzsa is... akkor a következõ filmben már õk 3an lesznek?
valaki aki ért a marvel univerzumhoz kioktathatna...
Tegnap néztem meg moziban, nekem tetszett 😄 Látványos is volt, meg a story mintha kicsit jobb lett volna az elsõ részhez képest. Scarlett Johansson meg...<#finom>#finom>. Teljesen jó kikapcsolódásnak is, csak ajánlani tudom. 10/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
DFTBA ಠ_ಠ