Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi hogy belinkelted! Maximális tisztelet a két pofonistennek <#worship>#worship><#worship>#worship>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
egy másik "álmom" már teljesül az Expandeblasel, sly+Arnie, na jó vegyük oda Willist is :-)
Hát a fiáról meg nem tehet sajnos, de elötte nem volt õ megtörve, igazi kis olasz idilli életet élt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Továbbá Terence sajnos kénytelen volt átélni kamasz fia halálát, ami egyáltalán nem tesz jót a testi-lelki küllemnek. Szerencsétlen faszi, minden filmjében egy vidám, mosolygó gyõztest alakított, az élet viszont megmutatta... 😞
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nem tûnnek túl boldognak...
DFTBA ಠ_ಠ
Nolan bácsi megint megmutatja a világnak...
na mindegy, a lényeg, hogy megint kaptunk pár egészen jó filmet, és még csak most jön a java: Inception Theatrical Trailer
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ettõl függetlenül egyetértek..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Részemrõl az elmúlt fél/egész év talán legjobb akció-vígjátéka, mert sztem ez az...és egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy nem feltétlenül kellene megnézetni ezt egy 8-10 éves gyerekkel...mert nem neki való.
A sztoriról pedig annyit, hogy nagyon látványos, rengetegszer elmosolyodtam, valóban jó poénok vannak benne, nem az az erõltetett humorizálás...
Talán kicsi hiányérzetem a film közepe támadt, mintha kicsit ellaposodott volna a story, de a végén kárpótoltak...nem utolsó sorban pedig sztem felvezettek egy második részt is az utolsó jelenettel...
Részemrõl egy nagyon erõs 8/10-es, de csak hogy Dicaprió filmjére nagyobbat tudjak adni..😄 remélhetõleg 😊
\"Erről van szó!\"
10/10
Csak annyit h e legjobb film amit mostanában láttam/látni fogok😊.
10/10
Nem könnyû film, kell hozzá gyomor...mostanában biztos hogy nem fogom még egyszer megnézni.
kicsit azért vidámabb filmre számítottam de ez még nagyobbat ütött.
\"Erről van szó!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
abban egyedül downey jr. alakított valamit
ebben a filmben azért cage, a kiscsaj és a fõszereplõ is jól küldte.
az akció pedig... hát csak tegyétek a kezetek a szívetekre.
de azért hozzáteszem hogy nekem a vasember is kellemes szórakozás volt. ez meg rátett az élményre egy lapáttal (hozzá képest)
spoiler (pont mikó nem gondoltad volna)
nem ilyennek képzeltem el!
amikor a dílereknél feltûnt HG + BD és mindenkit kiirtottak, csak néztem hogy ANYÁD :|
kurvadurva. a kiscsaj meg mindenkit lejátszott (bár, õ már a 500days of summerben is adta a bölcs-cinikus "dont be a pussy" kiscsajt... nagy jövõt jósolok neki!)
óriási zenéket válogattak össze, nicolas cage is jó választás volt. a fõszereplõ srác meg simán lejátszotta tobey maguire pókemberét.
ilyen akciót is rég láttam már, megirigyelheti minden "komoly" akciófilm, poénok is odabasztak ("say hello to my little friend")
egyszóval. kihozta a maximumot a "gagyi" alapfelállásból. watchmen mellett másik olyan szuperhõsös film, ami ott van a legjobbak között!
10/10
Nagyon nagy remenyekkel ultunk le megnezni ezt a filmet de hamar elkezdtuk a pofakat vagni. Sokszor nem tudtuk eldonteni mit is nezunk es a vegere mar tobben el is aludtunk. Sajnos ez nem olyan lett amilyennek elkepzeltuk.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kár, hogy a sztori már nem lett ennyire átütõ nekem. Na de majd a következõ részek....
5/10
Majdnem epilepsziás rohamot kaptam. Peter Berget nem hogy vágó szobába nem szabadna engedi, de még forgatás közelébe sem.
Szerintem.
Kick-ass-t nem láttam, de trailer alapján nagyon vicces és akció dús 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Már sokat vártam erre a filmre,mert moziban nem adták,aztán kiadtak valami kamerás verziót,de azt nem akartam megnézni,de most jött egy dvdscr verzió és megnéztem!! Nekem nagyon tetszett,látszik rajta a kis költségvetés(40 millió),de szerintem a cgi rendben volt,nagyon is,szóval ezen a téren megfelelt.A szereplõk is jók voltak és a története is.Nekem nagyon is tetszett,bár a közepén kicsit leül a történet,de jól szórakoztam rajta.
8/10
Ha/ver (Kick-ass)
Áhh ez a magyar cím kiakaszt XD Nagyon gáz!
A film viszont király volt.Az akciók nagyon jól megvoltak csinálva,néhol jó véresen.Jókat nevettem rajta...😊 Nagyon nagy film.
hmmm legyen 9/10
Végre egy jó nap jó filmeket néztem😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ezt minek? hülyék ezek az amcsik^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az elsõ rész sokkal jobb volt!
Tooth Fairy. 3/10 gagyi film. The Rock már szerepelhetne akció filmben,tiszta gáz ezekben a szerepekben.
Choke off
huhh, hát ez nem volt egy teadélután! nagyon erõs alkotás, olyan fajta, ami gyomron vág, aztán amikor a földön vagy, még egyet beléd rúg
8 pont, ajánlott!