Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Heatstroke 2/10 B kategóriás sci-fi gagyi-egyszer sem igazán nézhetõ.

DeerHunter01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja és mi lett volna ha elérnek "délre" , lett volna ott valami? vagy csak azt az utat választották?

\"Erről van szó!\"

Kick-Ass
10/10

Csak annyit h e legjobb film amit mostanában láttam/látni fogok😊.

DeerHunter01
The Road.
10/10

Nem könnyû film, kell hozzá gyomor...mostanában biztos hogy nem fogom még egyszer megnézni.
kicsit azért vidámabb filmre számítottam de ez még nagyobbat ütött.

az a nõ aki a végén befogadta a fiút a családjához az nem az volt akinek a gyerek apja meglõtte a fiát ? és a könyvnek is igy van a vége vagy még folytatódik valamelyest ?

\"Erről van szó!\"

Shep
Köszi, ez az.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dynamic
Nem emlékszem, hogy mi volt a filmben de a trailerben ez a szám volt az ominózus résznél.
Sephi
Eskuszom en is pont ezt akartam megkerdezni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tigeroo
nézzétek, ha nem nyúlunk túl messzire példáért, akkor itt a vasember 2:
abban egyedül downey jr. alakított valamit
ebben a filmben azért cage, a kiscsaj és a fõszereplõ is jól küldte.
az akció pedig... hát csak tegyétek a kezetek a szívetekre.

de azért hozzáteszem hogy nekem a vasember is kellemes szórakozás volt. ez meg rátett az élményre egy lapáttal (hozzá képest)
Shep
Azt amúgy nem tudja valaki ,hogy mi annak a számnak a címe ami a könyvespolcos lövölde alatt megy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azért a megirígyelheti minden "komoly" akciófilm szerintem kicsit túlzás. Kétségtelen ,hogy jól összepakolták az összelopkodott elemeket, de sajnos nagyon rövidek az akciók így aztán soványka a dolog.

Dynamic
Én a lejátszás nem keverném a túljátszással. Amit a kiscsaj az 500 days-ben is csinált az számomra sok volt és borzasztó erõltetett "felnõtteskedés". Tudom, hogy Amerikában a kiskölyköknél ez a koravénség a menõ, de számomra hiteltelen az ilyen alakítás.
tigeroo
kick-ass

spoiler (pont mikó nem gondoltad volna)

nem ilyennek képzeltem el!
amikor a dílereknél feltûnt HG + BD és mindenkit kiirtottak, csak néztem hogy ANYÁD :|

kurvadurva. a kiscsaj meg mindenkit lejátszott (bár, õ már a 500days of summerben is adta a bölcs-cinikus "dont be a pussy" kiscsajt... nagy jövõt jósolok neki!)

óriási zenéket válogattak össze, nicolas cage is jó választás volt. a fõszereplõ srác meg simán lejátszotta tobey maguire pókemberét.
ilyen akciót is rég láttam már, megirigyelheti minden "komoly" akciófilm, poénok is odabasztak ("say hello to my little friend")

egyszóval. kihozta a maximumot a "gagyi" alapfelállásból. watchmen mellett másik olyan szuperhõsös film, ami ott van a legjobbak között!

10/10
Sephi
Kick Ass -

Nagyon nagy remenyekkel ultunk le megnezni ezt a filmet de hamar elkezdtuk a pofakat vagni. Sokszor nem tudtuk eldonteni mit is nezunk es a vegere mar tobben el is aludtunk. Sajnos ez nem olyan lett amilyennek elkepzeltuk.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PetruZ
Egy csomóan vannak, akiknek jobb a youtube-fu-ja, mint az enyém... és nem is lusták annyira. 😉
PetruZ
Volt az a jelenet a filmben, amikor Stark "õre" az ügynökségtõl mondja, hogy áthelyezték Új-Mexikóba és hogy minden jót kíván, satöbbi. Nos, õ van a végén, a sivatag közepén áll egy kráter mellett, felhív valakit, hogy "uram, megtaláltuk", és a kamera lemegy oldalra és látszik Thor kalapácsa, ahogy kiáll a földbõl. 😊

Miért? Mi van a stáblista után? Amikor mi néztük senki nem várta meg :S
macselek
Kick - Ass: Nagyon ütõs akciófilm, tuti megnézem még párszor. 10/9.9
A jet- pack nem tetszett. Elég idétlenül hatott szerintem.

Tyler1
Solomon Kane-t most fejeztem be. nekem annyira nem jött be, nagyon unalmas lett a közepe. Pedig az eleje jó lett, azt hittem majd olyan lesz végig, de utána vontatottá vált egészen a végéig. a CGI amúgy simán 10-es ilyen alacsony költségvetésen. A végén az a lény, még a Clash of the Titansba is helyt állt volna.
Kár, hogy a sztori már nem lett ennyire átütõ nekem. Na de majd a következõ részek....
5/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kerub
Azért volt több feszültség (ha te azt annak a nevezed) mert kb 5 másodpercen belül 10 vágás volt.
Majdnem epilepsziás rohamot kaptam. Peter Berget nem hogy vágó szobába nem szabadna engedi, de még forgatás közelébe sem.

Szerintem.

JethroHUN
<#eljen>Jaja mind2 film király, Solomon Kane egy kicsit gyûrûk ura betütéses, amúgy jó a történet és a technikára sem lehet panasz,

Kick-ass-t nem láttam, de trailer alapján nagyon vicces és akció dús 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Solomon Kane

Már sokat vártam erre a filmre,mert moziban nem adták,aztán kiadtak valami kamerás verziót,de azt nem akartam megnézni,de most jött egy dvdscr verzió és megnéztem!! Nekem nagyon tetszett,látszik rajta a kis költségvetés(40 millió),de szerintem a cgi rendben volt,nagyon is,szóval ezen a téren megfelelt.A szereplõk is jók voltak és a története is.Nekem nagyon is tetszett,bár a közepén kicsit leül a történet,de jól szórakoztam rajta.

8/10

Ha/ver (Kick-ass)

Áhh ez a magyar cím kiakaszt XD Nagyon gáz!
A film viszont király volt.Az akciók nagyon jól megvoltak csinálva,néhol jó véresen.Jókat nevettem rajta...😊 Nagyon nagy film.

hmmm legyen 9/10

Végre egy jó nap jó filmeket néztem😊

JethroHUN
o.O ezt a képet még nem láttam, még photoshoppal is gyilkos ilyenre csinálni, de sztem fûzõ és épp most kapkod levegõért :|

ProGabe

ezt minek? hülyék ezek az amcsik^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mark oh
Ironman 2. Nekem ez 5/10.
Az elsõ rész sokkal jobb volt!

Tooth Fairy. 3/10 gagyi film. The Rock már szerepelhetne akció filmben,tiszta gáz ezekben a szerepekben.

Choke off

ProGabe
The Road

huhh, hát ez nem volt egy teadélután! nagyon erõs alkotás, olyan fajta, ami gyomron vág, aztán amikor a földön vagy, még egyet beléd rúg

8 pont, ajánlott!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
<#szeret><#finom><#finom><#finom>
stonesour
az a csípõ XD

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

stonesour

ez vmi eszméletlen csúnya így 😄

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

JethroHUN
Megan Fox-szal alap h nézõs 😄

Tyler1
hát az egyetlen tanulság sztem ebbõl az, hogy a törvényszolgáltatás tényleg nagyon jó dolog, csak azokra nem hat, akik ellen egyátalán léteznie kellene 😄

tommygear
<#eljen>
Hát... talán ez lehet a "tanulsága" az egésznek😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
csak azt nem veszi észre senki, h õ nem ártatlanokat nyírt ki, hanem egy olyan rendszer szolgáit, akik gyerek-gyilkosokat szabadon engednek. és a legjobb h ezt a rendszert fordította saját maguk ellen, és ha akarja akk kisétál a börtönbõl õ is, mert nem tudtak vele mit kezdeni. ehelyett inkább megpróbálta megdönti azt amit lehetetlen.

de igazából nem az õ halálával van a gond, hanem ez így semmilyen formában nem méltó befejezés, mert Foxx ugyanolyan lett a végére, õ mégis megúszta.

Nem értek egyet,nagyon tetszett ez a vég.Nem a megszokott:

SPOILER!!!!!!!!!

Fasza bosszúálló öntörvényû kölyök vagyok legépuskázok meg jól kínyirok mindenkit és megúszom 😄

tommygear
jaja a niggernek mindenképpen meg kellett volna halnia sztem
Tyler1
SPOILER!

az volt a gond, h a végére Foxx is egy köcsög lett. és azzal h megölte Butlert úgy lett beállítva mintha így aztán kurva igazságosan lett lezárva. csak az a gond h kettõjük közül Butler volt a pozitív karakter, mégha embereket is ölt.
ha Butler bukott, akk Foxxnak is kellett volna, ez így igazságosabb mint az hogy pont a negatív személy nevet a végén.

tommygear
úgy hogy túléli Clyde és a nigger is beszopja, felépítenek egy kiváló karaktert utána a végén bevágják a kukába... ez nem tetszett
[HUN]Crassus
dehogymáshogy?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tommygear
Törvénytisztelõ Polgár
10/7.5
nem ilyen befejezés kellett volna
tigeroo
igen igen, közben megnéztem ezt, szóval összeállt a kép.
Shep
Ez valami Közel-Keleti verzió? 😊

Montanosz
Csendesek a hajnalok
A zori zdes tikhiye

Az orosz férfiak elmentek a nagy honvédõ háborúba, viszont az országot német hadtestek fenyegetik. Egy szakasz nõ, élükön egy tapasztalt, idõs katonával, felveszik a harcot az ellenséggel, egy szakasz állig felfegyverzett német katonával.....

Gyermek korom óta keresem ezt a filmet, végre sikerült beszereznem))
az egyik legjobb szovjet háborús film!
nem sok helyen található a neten, akit érdekel és nem találja, írjon privit.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

[HUN]Crassus
tényleg a pajzs mit keresett a filmben? azonkívül,hogy ALÁTÉTként szolgált?😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tyler1
hát jövõre jön a Thor film, valszinû azt "reklámozta". aztán lehet h a hamarosan összeálló Avengers darabjait látjuk az ilyen hidden scene-ekben.
az új Hulkban pl. Tony Stark tûnt fel, úgyhogy lassan kirakják a puzzle-t.

tigeroo
na és ez az iron man 3-ban lesz benne vagy különálló film lesz?

most olvasgatok utána thor-nak a wikin (aka destroyer stb.) és a képregényekben hol együtt vannak, leírásokban meg hol egymás ellen...
meg a filmben ottvolt cpt. america pajzsa is... akkor a következõ filmben már õk 3an lesznek?

valaki aki ért a marvel univerzumhoz kioktathatna...
Dynamic
Lehet, hogy csalódást okozok, de mindenki tudja mi van a stáblista után.
Jim Morrison
Iran Man 2

Tegnap néztem meg moziban, nekem tetszett 😄 Látványos is volt, meg a story mintha kicsit jobb lett volna az elsõ részhez képest. Scarlett Johansson meg...<#finom>. Teljesen jó kikapcsolódásnak is, csak ajánlani tudom. 10/10

Gondolom ti nem vártátok meg a stáblistát 😄 Miután lement a stáblista, még egy olyan 20mp es jelent volt, amiben elõkészítették a következõ részt (óriási kráter meg egy kalapács ha jól láttam 😄)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kicsikiraly
<#eljen> basszus direkt szóltak h várjuk meg, és ott a moziban teljesen elfelejtettem ottmaradni 😄 pedig néztem is hogy a többiek miért maradnak még a fõcim alatt 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shep
Szerintem nem volt itt okoskodás, csak itt szokás mindent sértésnek venni, ezért "szeretem" az ilyen topicokat.