106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szerintem az Insidous ami nem olyan régi és beszaratásban is elég jó :) -
köszi neked is.xÐ -
In Time
Hát ez ölég gyenge volt. Akciófilmnek lájtos, drámának harmatos, sci-finek... hagyjuk. Mint valami alacsony költségvetésű felejthető ker.tv-s esti film, valami huszadrangú színészekkel. Én mondtam, hogy inkább The Thinget kellett volna nézni :)
4/10 -
Transformers 3
Hang és képi látványa HD-ban DTS hanggal elképesztően jó...A sztori mint ahogy már írták többen nem a legjobb, ami engem a legjobban zavart, az a srác és a lány közötti érzelmi kapcsolat...minden volt csak nem szerelem... 6/10
Förtelmes főnökök
Annyira nem jött be, bár többen mondták, hogy idén az egyik legjobb vígjáték..volt egy két jó poén, de semmi több. Jamie Foxx karaktere volt a legjobb:) 5/10 -
Üdv!
Valami új horrort tudtok mondani? (azért kérdezek újat, mert régebbieket már láttam, biztos, hogy nem mindet) Valami fasza beszaratós kéne.:D Tegnap megnéztük a halálos kitérő 4-et és végig röhögtük a haverokkal, legszomorúbb jeleneteknél is. Szerintem nagyon gagyi volt :D Olyan mintha paródia lett volnaXD -
Chevy az csak a becézése, úgy mint a Mercedesnek a Merci kb. -
viizo #65802 Green Lantern / Zöld Lámpás
Ha a filmet ~15-20 évvel ezelőtt, agyonmásolt vhs kópián, hangalámondással látom, megkockáztatom, hogy tetszett volna. A képzeletem szépen felkerekített volna sok mindent élvezetessé.
De mindez 720p-ben, 2011-ben nagyon gyenge volt.
10/3 -
Lopott idő
8/10 -
jaj tudod hogy értem...
problém? -
hm..:D
ha a daewoot megvette a chevrolet és euban vannak az utódai, akkor azok a sima chevroletek és amcsiba meg vannak a "prémium" autók amik a CHEVYk?:DDDD
vagy a Chevy csak a becézésre a chevroletnek ?:D
mind1 nem offolok többet..:D itthon nem kapni ilyet az a lényeg.:D -
chevrolet impala 2010 -
köszi szépen..:) most is tanultam vlmit.:D
akkor a srácnak még az igazi "prémium" autó jutott, ugye ?:D
azt milyen néven lehet +találni?:D -
a daewoo-t vette meg a chevrolet, eu-ban inkább azoknak az utódai az elterjedtek chevrolet néven, de főleg amcsiban vannak még az igazi "prémium" autóik. -
bocsi hogy ilyen hülyeséget kérdezek, de muszáj megkérdeznem főleg hogy a Drive filmről volt szó.:)
A csávó autója Chevy Imapala, azaz Chevrolet ??? [de abból nem csak ilyen '69es gyártmányúak vannak?]
vagy esetleg így néz ki a kocsija?
köszi :DDDD -
köszi :) -
Ez itt a "Drive szar, mert unalmas, nem történik semmi, a főszereplő szefós és nem is Halálos iramban 6, pedig a trailerben azt mondták" - fórum. Vigyázz, miket írsz!
(szerintem az év legjobb filmje, pedig...)
ON
Melancholia
Lars Von Trier filmje egy testvérpárról és egy bolygóról, ami nagyon közel halad el a Föld mellett, pesszimisták szerint el is találja. Rettentő depresszív film, elképesztő alakításokkal, és fantasztikus látvánnyal. Muszáj nagy szavakkal dobálózni, mert régen volt már, ami ekkora hatással volt rám, pedig nem is igazán értem minden olvasatát.
Újra kell nézni, de nem most, ehhez idő kell.
Ja, és itt senkinek nem ajánlom. Nagyon lassú film, bár nem is értem, hogy lehetne más a tempója egy ilyen történetnek, de itt ilyesmik nem számítanak, kb. minden 100. embernek fog tetszeni. Áldom az eget, hogy benne vagyok! :) -
Rossz helyen kopogtatsz, hogy nem tömegfilm, itt sg fórumon már sok flame volt a filmről.
-
Ja és plusz kiegészítésként ez a gyönyörű zene is felcsendül benne párszor! -
Drive - Gázt!
IMDB Ratings: 8.3/10 from 46,977 users
Csak lestem! Végignéztem és utána így ... ú baszki ez keci nagy film! Többet nem is írnék róla... rég láttam ilyen filmet! Aki valami újat (nem tömegfilmet) vagy "rég láttam hasonló jó filmet" érzést keresi annak ajánlom!
-
Ha szereted a régit, akkor Jákob lajtorjája - bár tudom, nem így érted a misztikust.
Imádtam benne, ahogyan átfordult egy-egy hétköznapi jelenet szürreálisba. Néhány képe erősen befosatós is volt, kár hogy olyan korszakban született, amikor Rambo-10 volt a sztár...! -
:DD -
Ez kurvanagy volt. :)) -
transformers 3, mert nem tudod meg sohasem hogyan tudták így elbaszni -
Hali!
Tudnátok ajánlani vmi jó misztikus, "titokzatos" filmet? -
The collector
Korrekt kis horror féleség, a Fűrész 4-5-6-7-végtelen alkotóitól (viszont ez ne rettentsen el senkit, mert jó film nagyon). Már logikai buktatót leszámítva (amik egyébként elég nagyok) brutál jó, érdekes kis film.
8/10 -
Ja meg a The Nine című rövid életű (értsd menet közben elkaszált) sorozat is ilyen elvileg, még nem láttam. Egy bankrablást mesél el mindegyik túsz szemszögéből.
http://www.imdb.com/title/tt0801426/ -
Ha ilyen több szemszögesre gondolsz:
11:14
http://www.imdb.com/title/tt0331811/
2:37
http://www.imdb.com/title/tt0472582/ -
az de jó film volt... -
Super 8
Jó kis családi film, bár a legkisebbek jobb, ha otthon maradnak :)
Jó drámának, jó sci-finek, jó kalandfilmnek, sokoldalú cucc, kitűnő gyerekszínészekkel, és kimondottan jót tesz neki, hogy nem tömték tele AAA nevekkel! Működik a mese, pont mint Spielberg fénykorában!
Crazy, Stupid, Love.
Nagyon kellemes humorú romantikus vígjáték... féleség. Azért jóval komolyabb, mint a szokásos cuccok. Nagyon erősen ajánlott mindenkinek. A legjobb tulajdonsága, hogy elkerüli az ilyen jellegű filmek jópofizós csapdáit, és minden ziccert kihagy arra, hogy idióta legyen. A legrosszabb benne pedig az, hogy ezt egyedül a végén (és néhány apróbb jelenetben) felejti el saját magáról, és sajnos a legvégére becsúszik egy nagyon kilógalóláb jelenet. De ezzel együtt is az utóbb idők (mondjuk az Easy A óta) legjobb vígjátéka!
Ryan Goslingot minden filmbe! :D Steve Carrellt minden vígjátékba! -
Tudtok olyan filemeket ajánlani mint a Vantage Point / 8 tanú ? -
C'MON.... -
viizo #65777 Take Me Home Tonight (2010)
Az alapsztori szerint tombol a 80-as évek, egy jobb sorsra hivatott srác a mérnöki kar helyett egy videótékában gályázik, és a régi sulija legjobb nőjéről álmodozik.
Erről, és egy bulis estéről szól a film 90 perce, ami helyenként jó korrajz, viszont sajnos a készítők sokszor nem tudták eldönteni, vígjátékot vagy drámát forgassanak. Így lett egy kicsit mindkettő, középszerű kivitelezésben.
10/5.5 -
In Time - Lopott Idő
Baromi jó alapsztori, még ha nincs is megmagyarázva semmi. Ha elfogadottnak tekinted, akkor az alapsztori jónak mondható tényleg.
A forgatókönyv viszont botrányos, szerintem. Annyi baromság van a filmben, hogy az már fájdalmas. Mondhatni igazi kliséhalmaz, hollywoodi "remekmű".
A rengeteg logikátlan dolog közül az egyik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén megszerzik az egymillió évet, és van hátra mindkettejüknak kb. fél órája... nem, nehogy feltöltsék magukat mondjuk 10-10 évvel (és akkor még mindig marad a népnek egy rakás)... nem, adjuk oda az egészet, mi meg fussunk mint a vadbarmok, és játszuk el, hogy megint a legutolsó pillanatban szerezzük meg az életmentő adagot... pf.
Justin Timberlake semmilyen, a Lány és a farkasban játszó csajnak meg gigantikus szemei vannak, azon kívül mást nem tud. Cillian Murphy karaktere is egyszerű mint egy pont, pedig lehetett volna jobb is.
5 -nél többet nem tudok rá adni.
5/10 -
Megnéztem ezt a Hupikék törpikéket, nem annyira botrányosan szar, de az animáció annyira elmondhatatlanul undorító hulladék, hogy az ölte meg az egész filmet. Semmi báj nem jött át belőle, ami a rajzfilmre annyira jellemző volt, élettelen karakterek szaladgáltak végig, nem is emlékeztetve az igazi törpökre. Hogy a történet baromság, és kiszámítható az egész, azt nem írom negatívumnak, mert a célközönséget nézve működőképes, és ilyennek kellett lennie. Még a szinkron sem volt olyan bűnrossz, igaz az eredeti közelében sem volt. Szóval olyan minimaxosan gyerekes az egész, max 10 év a felső korhatár, de tényleg azért mert ők nem ismerik az eredeti rajzfilmet, vagy nem képesek még összehasonlítani. -
Amerika kapitány:
Én teljesen mást vártam, de nem volt annyira rossz, egyszer meglehet nézni. 7/10 -
Insidious
kb. az a véleményem, mint Dynamic-nak. a film első felében elég rendesen betalált egy-két hirtelen ijesztős jelenet, de a vége nagyon meh. az utolsó 10-15 percet fapofával néztem végig. -
cleric #65772 Tucker and Dale Vs. Evil
Romantikus horrorvígjáték! :D Nézd meg a csajoddal, de mondd neki, hogy horror :D Az elején még el is hiszi...
A Konteó blog kommentjei között találtam, trailert ne nézz, mert szinte minden poént lelő. Nem bántam meg, hogy megnéztem. Nem pontozom, mert nincs viszonyítási alapom, nem szoktam ilyeneket nézni. -
+1 -
Csúcshatás /Limitless/
Bár nem sima akció, de nézd meg! Nem bánod meg.
Limitless (2011) -
tudnátok valami jó filmet ajánlani erre a szombati napra? akciófilm érdekelne.