Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
Kicsit spoiler, bocs.

kastil
Én is azt hittem, hogy csak egy ilyen biblia maradt meg... Egyébként teljesen értelmetlen, hogy vak. Felesleges.
Mellesleg nem kell, hogy közelebbrõl ismerjünk vakot ahhoz, hogy tudjuk, lehetetlen.

Én sem gondoltam hogy az. Azt hittem csak 1 olyan maradt fenn mert nem tudták elolvasni. Ráadásul vissza nézve csomószor rosszul játssza el, szal én eleve kizártam. Meg különben is aki élt ilyen ember mellet annak eszébe sem jut hogy egyedül bojonghatna a sivatagba na.
Jólvanna... igazából tanulni nem tudok... az érettségivel még nem is lenne bajom😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kastil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elmentek a picsába, nekem fel sem tûnt, hogy vak, most lepõdtem meg. 😄

most tervezem megnézni
szucsy89
én a film után tekertem vissza pár részt hogy lássam h tényleg az e..

és pl. mikor bemegy a boltba feltölteni az aksit ott se nagyon lehet látni hogy vak, vagy kapásból pont arra a részre tekertem mikor nyíllal leszedi a madarat...háát😄 jó bele lehet magyarázni hogy Isten mutatta neki az utat, meg blabla de azért ezek elég gyenge magyarázatok, szvsz végig rajta kellett volna legyen a napszemüveg és csak a végén kellett volna levegye...egyébként meg akkortól kezd "vakot" játszani látványosan mikor az öregék háza elõtt lelövik és elviszik a könyvet...elõször arra gonodltam hogy akkor vakult meg mert akkor már sokat volt kint a napon, de itt írták hogy a forgatókönyv szerint végig vak volt..oké így volt a logikus, és így kellett lennie, csak akkor jobban kellett volna ezt megoldani...mind1 mint mondtam én ezektõl elvonatkoztattam és tetszett a film összességében
Blasta
Megneztem a Book of Eli-t masodszor.

Azt kell mondjam, kurva szar ahogy Denzel-t dirigalta a rendezo, mivel tobb jelenetben is tisztan latszik, ahogy hasznalja a szemeit, ranez az emberekre, illetve targyakra. Meg veletlenul sem lehet belemagyarazni semmit, egyszeruen ocska, gyenge modon veri at a nezot. Nyilvan a csattano miatt nem akartak, hogy a nezo hamar rajojjon a turpissagra, nade akkor is.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

szucsy89
végig nyomasztó, szomorú, magával ragadó világ, attól függ mennyire bírod az ilyen filmeket
kastil
Tényleg, jó volt a road? gépen van, de még nem néztem meg

szucsy89
igen, én sem hasonlítottam össze, csak pont egymás után néztem meg a 2 filmet és mivel posztapo mindkettõ, akarva-akaratlanul is párhuzamot vontam és bizony nekem a road jobban bejött úgy mindent összevetve
Tyler1
az a baj h sokan a Road-al hasonlítják össze, pedig azonkivül h mindkettõ posztapo, szinte tök más mûfaj és téma a kettõ. olyan mintha a T4-el hasonlítanánk össze. sajnos egy idõben jött a kettõ, ami talán nem túl szerencsés, de egyik sem állja a másik útját, csak sokat így látják.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szucsy89
Eli könyve

nekem bejött, annak ellenére hogy sok lehúzó kritika van róla (amik nagyrészt igazak is), de én ezektõl elvonatkoztattam (sok filmbõl gyúrták össze, stb.) és így egy kellemes kikapcsolódás volt, jó kis befejezéssel...azért a road köröket ver rá

6.5/10
kastil
Én a Jean Renora, de találtam még kettõt.

DeerHunter01
A Jean Reno féle Cashre gondoltok vagy erre a 2010-esre ?

\"Erről van szó!\"

kastil
Cashre többet adnék, mivel szerintem egy kellemes film volt.

Book of Eli: Attól eltekintve, hogy vallási alapokra épül, jó film. 7/10

Most megyek megnézem a "A legyözhetetlent".

Edison

10/7
jó film ,egyszer nézhetõ kategória.
lehet este volt nagyon de néha majdnem belealudtam 😄 volt h követni se tudtam,hogy most ki kivel ki ki ellen van :S
mark oh
Cash-5/10 egyszer elment,ami idegesítõ a filmben a sok számolás és a centek a végén.

Cop out-7/10 nem volt rossz a film,volt pár jó poén és zene ami tetszett.

Choke off

Prince Of Persia - 4/10

bánom, hogy elmentem moziba. a szinkronért külön feketepont, de nem a készítõinek, hanem magamnak, mert már megint olyan hülye voltam, hogy bevállaltam egy szinkronos filmet 😞

zaki
nincs mit :😊

Tyler1
Vitathatatlan 3

Az eddigi legjobb rész. Poén h az elözõ rész rossz fiúja lesz a következõ fõszereplõje, de tetszik 😄 ebben külön jó pont volt a feka srác, bírom az ilyen karaktereket, feldobják a filmet.
Remélem nem ez volt az utolsó, simán várós most már egy új rész 😊
8/10

Még megkell említenem hogy ritka idegesítõ félrefordítások voltak benne, Jericho mint név=Josua, mexikói=amerikai, a káromkodások ilyen anyámasszony beszólások, stb...

Bingóóó 😄 Köszönöm a nagylelkû segítséget😉
/pezsgõnyitás/

zaki
az volt, filmvégi jelenet a tûzlétrán? dereng vmi? 😄

DeerHunter01
ja az volt úgy emlékszem.

\"Erről van szó!\"

És richard gere tériszonyos volt benne? 😮 énis arra gondoltam csek ez tántorított el, de amúgy dánke 😉

zaki
micsoda nõ 😛

találtam ma egy filmes feladványt, de nem jut eszembe a film címe, megõõrííít Xd
Ez volt benne: " a rosszkislány csillogó karrierje a tériszonyos multimilliomossal" ebbõl kéne kitalálni mi lenne. Minden esetleges segítséget örömmel fogadnék 😊

tigeroo
azért ha minden este legókon lépdelsz az szar lehet 😄

meg egy nõ este nem fog nyafogni (pléne azért hogy dugd meg) de egy gyerek valszeg egész este nemhagy aludni 😄
Tyler1
ááá egy gyerek eljátszik magába, aztán egyszer úgy is kirepül, de egy feleséget még dobni is nehéz xD

tigeroo
házasság az apasághoz képest?😄...

tovább nemtom. jameg tisztázzuk már, a halál úgy mint fájdalmaink vége, vagy mint a legnagyobb szenvedés?😄DDDDDDDDddd
Tyler1
mi a meló a házassághoz képest...<#eplus2>

tigeroo
érettségi? csókoltatlak 😄dd
ha tovább fogsz tanulni akkor a vizsgaidõszak hozzá képest tízórai szünet lesz...

(valaki aki már a munka világában van oltson le hogy a vizsgaidõszak meg a melóhoz képest xy.... így haladjunk a táplálékláncban<#idiota>)
Édes kis malackám / Penelope

Hát ez nagyon kellemes kis délutáni film volt😊
Poénos, aranyos... ilyen egy jó mese😄
Avagy basszameg megint nem tanultam érettségireXD
De a film tényleg jó volt, ahhoz képest hogy a leírása alapján azt gondoltam, hogy ilyen Film+os😄
Christina Ricci meg egészen kikupálódott😛

8/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DeerHunter01
Emlékezz rám

Azt hittem valami nyálas szarság lesz amit 14 éves tinicsajok fognak élvezni ,de szerencsére nem ilyen film volt.
1x simán érdemes megnézni.
10/7.5

\"Erről van szó!\"

kaposi1
Második filmed értékelése!<#eljen>
Engem az idegesített igazán hogy a "középsõ csaj akár meg is szökhetett volna többször is!
Számomra semmi olyat nem nyújtott, és szó szerint nem mutatott, amitõl úgy éreztem volna hogy na most nekem mennem kell hányni!
A két rendõr meg balfék volt !<#falbav>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

báttyó02
Undisputed III

elsõ két rész sem volt rossz,de ez lényegesen jobb azoknál,végig lekötött, a bunyók nagyon durvák voltak+ a lassítások is faszák
10/8

The Human Centipede

mielõtt megnéztem olvastam egy cikket róla,hogy amcsiba a nézõk hányni mentek a mozi közben,meghogy minden idõk legdurvább filmje stb stb...hát miután megnéztem rájöttem hogy csak reklámfogás volt az a cikk (is) 😄 legutóbb ami tényleg durva film volt,az a grotesque,de ebben a filmben kb 1-2 olyan jelenet van mint mondjuk a fûrész boncolós részei,aztán ennyi, a többin inkább mosolyogni tudtam
egyedül azt tudtam értékelni igazán hogy van benne valami új dolog amit eddig még nem láttam

10/3

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

The Crazies / A tébolyultak

George A. Romero, a zombifilmek atyja rendezte a 70-es években a film eredetijét. A zombis témától ez a 2010-es remake sem áll messze, az ismeretlen járványtól megbetegedett, majd 'elzombult' emberekrõl szól.

A filmben van néhány ismert arc, Timothy Olyphant-ot és Radha Mitchell-t, a két fõszereplõt ráadásul kedvelem is. A film sajnos legtöbbször klisékbõl építkezik, eléggé kiszámítható, bár az egyébként igen jól sikerült trailerbõl már sok minden kiderül.

Összességében nem rossz, de nem is hagy nyomot. Szinte teljesen hasonló témaválasztásból (ismeretlen járvány, túlélõk kis csoportja) a Carriers jobban tetszett.

10/5
tommygear
haggyadmár
DeerHunter01
A Bourne csapda
10/7

\"Erről van szó!\"

dartonita
Tape:
2001-es film,egy szobaban jatszodik,3 ember beszelget.Semmi mas nem tortenik es megis...nekem nagyon bejott.
Kicsit olyan meglepetes volt mint amikor a The man from Earth-ot lattam.
Jo szineszek,erdekes karakterek.Nem mellesleg Wilson dokit fuvezni latni sem semmi😊
7/10

Tyler1
bírom az ilyen hsz-eket. persze ha neked nem tetszik akk másnak sem tetszet-.-

Undisputed III - Redemption

Most komolyan hova értékelitek már?
10/4 Ez egy sima "B" kategóriás film volt 0 történettel, gyerekes párbeszédekkel. Volt néhány jó mozdulat a bunyókban meg Boyka karaktere jó volt. Ennyi.
Tyler1
engem elég sokszor vert át már trailer. úgyhogy ismeretlen filmnél mostmár utána is olvasok h mit tud.

Shep
Nálam is ez van, pontokat, meg kritikát nem nézek, trailer alapján döntök mindig, 1x 2x ugyan mellé nyúltam már, de elég jó az arányom 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jAsOn VoOrHeEs
Undisputed III - Redemption

Nálam az utóbbi idõk egyik legjobb börtön bunyós filmje, simán körözi az elõzõ két részt. A lassításos jelenetek hihetetlen jók benne. Scott Adkins FTW.

8/10

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

kastil
Tiszta sor, ezért sem olvasok kritikát soha. Nekem ha egy trailer alapján érdekesnek tûnik egy film, megnézem és legfeljebb elmondom a véleményem.
imdb szavazatok sem nagyon szoktak érdkelni.
Csak gondoltam izzitalak a flamere ami általában sg-n van 😄

nem darabokban terveztem megnézni de mivel dolgom volt így mennem kellett = ezért nem tudtam akkor egybe megnézni... most meg volt egy kis idõm de nem akarom 56 részletben megnézni ezrért ha lesz 2 órám amikor ráérek akkor bizony nekilátok és megnézem egyben.
Shep
Én is arra gondoltam, de mondom a THT-re akárhogy nézem nem jön ki 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
elrontottam, thl akart lenni - The Hurt Locker 😊

Shep
THT? Az melyik?