Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Robin Hoodot látta már vki?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
simán nem tûnne fel, csak most hogy írkáljátok ezeket a dolgokat.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A baj csak az hogy olyan almos voltam hogy rendesen kuszkodtem az ebren maradassal. Pedig a film nagyon jo volt. Meg igy is siman 7/10es. Ez IMAX ban 3d-ben minimum 9/10 lenne
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kedvenc filmem lett, szerintem minden megvan benne ami egy jó filmhez kell:jó(k), rossz(ak), bunyó stb....<#vigyor>#vigyor>
<#wave>#wave>
Jake Gyllenhaal nálam helybõl nyerõ, a szinkronnal meg nem volt bajom, ismert hangok, elfogadható alakítások.
Várom a jobb minõséget (mert szemét warezos vagyok), és a következõ részt.
8.5/10, mert én élveztem.
Hát ezt is kár volt felújítani, a régi még ma is sokkal jobb, mint ez. Freddy minden tekintetben rosszabb, mint a régi, a maszkja valami borzalom a hangja szintúgy itt próbálták kicsit félelmetesebbnek beálljtani, hát nem sikerült, régen legalább vicces volt ,de most se nem vicces se nem félelmetes igazán. A történetbõl kivettek dolgokat ami szintén a film kárára vált. Egy dolog lett jobb az pedig a leges legvége. Régen ugye berántotta Nancy anyját a kukucskálón itt meg ...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de tényleg a megoldás az ,hogy végülis nem is vak,csak ismeri a bráj írást és kész !
Road: 8/10, legalább! Nagyon jó film volt, anyám elsírta magát.
Megyek Prince of Persiat nézni.
ehh, az elején lévõ csonkítást Jeff Lindsay-tõl vették kölcsön (milyen szép kifejezés a lopásra 😄)
JF a Dexter könyvek írója (nem a laboratóriumos, a sorozatgyilkos-os 😊, a második könyvben van egy "doktor", aki hasonlóan bánik el az áldozataival
na mindegy, ez tipikusan egy olyan film, hogy nem kell alatta gondolkodni, mert egybõl összedõl az egész koncepció, mint a kártyavár. egynek elment...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ilyen furcsa bazinagy lényes misztikus izéket 😄
nekem a Cloverfield jutott még eszembe...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
10/8
remek akciófilm, remek történet, nagyon tetszett <#eljen>#eljen>
The Mist
10/10
már nem elõször láttam, de egyszerûen imádom 😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
10/10
Mindenki megvan
10/9
Jó volt, hogy ilyen tuti filmeket néztem ki mára 😊
Lehet hogy ismeri a vakírást de tuti nem vak.
A hídról végig nézi ahogy kirabolják a faszit meg a nõt utánna kocsmában megismeri a rablót. Szal a filmben tuti nem is próbálják azt eladni hogy vak.
tuti nem vak. hiszen arra néz amerre kell ugy néz ahogy kell,nem is ugy mint egy vak. honnan szeditek h vak?
Mellesleg nem kell, hogy közelebbrõl ismerjünk vakot ahhoz, hogy tudjuk, lehetetlen.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nekem bejött, annak ellenére hogy sok lehúzó kritika van róla (amik nagyrészt igazak is), de én ezektõl elvonatkoztattam (sok filmbõl gyúrták össze, stb.) és így egy kellemes kikapcsolódás volt, jó kis befejezéssel...azért a road köröket ver rá
6.5/10
Book of Eli: Attól eltekintve, hogy vallási alapokra épül, jó film. 7/10
Most megyek megnézem a "A legyözhetetlent".
10/7
jó film ,egyszer nézhetõ kategória.
lehet este volt nagyon de néha majdnem belealudtam 😄 volt h követni se tudtam,hogy most ki kivel ki ki ellen van :S
Cop out-7/10 nem volt rossz a film,volt pár jó poén és zene ami tetszett.
Choke off
bánom, hogy elmentem moziba. a szinkronért külön feketepont, de nem a készítõinek, hanem magamnak, mert már megint olyan hülye voltam, hogy bevállaltam egy szinkronos filmet 😞