Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plck
Ezen esküszöm a végén majdnem én is elbõgtem magam:$😄

PJack
😄DDDDD
mostmár az én érdeklõdésemet is annyira felkeltette, hogy lehet megnézem. sírni akarok!

Pain is inevitable. Suffering is optional.

kastil
Kicsit off.

Remember mehez keresnék normális magyar felriatot, ha valaki tud, privátban legyen szives linkelni!

Sephi
Remember Me -

Jo film. Tenyleg az. A vege az nagyon nagyott utott szamomra, teljesen kesz voltam tole. Nagyon tetszett.

She's Out of My League -

Teljesen korrekt vigjatek, kellemes poenokkal es nem volt unalmas egy percig sem. (nalam eleri a Sex Drive szintjet)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
már nem tudom szóról szóra idézni, de az volt a lényege, hogy mi a jobb? gonoszként élni vagy jófiúként meghalni... õ az utóbbit választotta azzal, amikor úgy színlelte, hogy nem gyógyult meg

Bazinga!

kaposi1
Én se bántam meg hogy megnéztem.
Esti kikapcsolódásnak pont jó volt.
A csaj jó,volt néhány jó poén de a mûfajban volt már maradandóbb is!
Én adok neki egy 6/10-et!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tigeroo
hát ez jobb mint a barátok közt bazmeg<#idiota>
motyodlee
(#eljen) Tényleg jó film; gasztronómia kitérõk, családias hangulat, és hát ugye mindig sírva mosolygós happy ending
Trailer:

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

tigeroo
hagymapucolás

10/10
tommygear
Heat 10/10
Remek akciófilm, azóta sincs ilyen sztem.
kastil
Najó, nem bírom tovább, leszedtem két napja, anyám barátnõjének kiírtam, hazament, megnézte, felhívott, hogy zokogott. Ti is többen írjátok, asszem most éjjel egyedül én is sírhatok.

Kmarha
Hachiko: A Dogs Story

Utálom, olyan régen sírtam, hogy nem is emlékszem rá. Hát most tessék.

Azt hiszem kihagyhatatlan film.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Blasta
Sajnos sztem nagyon sok utalást tettek arra, hogy DiCaprio a beteg ott, nagyon sok olyan dolgot mutattak, ami alapján egyértelmû volt már a film felétõl, hogy mi lesz a csattanó. Ez az egyetlen gyenge pontja a filmnek, talán, ha nem mutattak volna annyi árulkodó jelet, ha kicsit rövidebbre vágta volna Scorsese a filmet, akkor a meglepetés nagyobb lett volna, legalábbis részemrõl

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kastil
Spoilerben még azt, hogy mi volt az utolsó mondat légyszi, nem emlékszem már rég volt.

precision
Shutter Island

7-7,5 -et akartam rá adni, de DiCaprio legutolsó mondata miatt megy a 8,5/10.

Olvasgattam, hogy sokan lepontozták a filmet, mert hogy "öcsém én már a 3. percben tudtam, hogy mi lesz a vége..." 😄 Hát nekik gratulálok, született médiumok, vagy nemtom, lehet én vagyok a helikopter, de nekem tudtak meglepetést okozni.

Egyszer ment végig az agyamon, hogy

DiCaprio valójában egy kezelt beteg ott

de erre nem sok esélyt láttam, el is hesegettem a gondolatot, ráadásul nem gondoltam, hogy így lesz vége. Szóval nekem tetszett. Valszeg újra meg lesz nézve 😊 Kíváncsi vagyok, hogy az újranézés milyen megvilágításba helyezi majd a filmet 😊

Bazinga!

dragon11
Ha lenne hozzá angol/magyar felirat én is megnézném, de szinkronnal kizárt.😊

kaposi1
Megnéztem az elõzetesben a csajt!
Úgy döntöttem este még is csak megnézem ezt a filmet!<#crazya>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tyler1
hát hogy izgatott...inkább csak jó volt néha a megszokott ütembõl kilépni.
számomra ezt a farkasok jelentették 😊 a 3.-at is pont ezért nézem meg, mert végre összecsapnak a vempájörökkel(remélem)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kastil
Nehogy azt, mondd, hogy nem voltál egyszer sem "izgatott" a film alatt 😊
Persze, tény, hogy vannak nyujtott események, de még mindig a belefér kategória szerintem.
Az elsõ részt, legalább egy év késéssel néztem meg unalmamban, most, hogy végre rábukkantam nomrális minõségben a másodikra, azonnal megnéztem. És nagyon várom a harmadikat, nem azért, mert mekkora egy hú de mekkora nagy film, egyszerûen csak érdekel, hogy mi fog történni 😊 Baromi sok kapu van még nyitva egy oylan ember számára, aki nem olvasta a könyveket. Viszont a farkasokat túlzásnak tartom, remélem nem nagyon erõltetik majd a következõben.

Tatyla
From Paris with Love

ahhha végigröhögtem,Travolta egy állat...

8/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tyler1
igen tudom mire gondolsz. amúgy nem lenne rossz amúgy ez az alkonyat sorozat, ha nem lenne ennyire vontatott. olyan mint egy sima romantikus film, csak 4szeres lasításban, vagy nemtudom mihhez hasonlítani 😊 a 2. rész 1 órásra vágva, még izgalmas is lenne sztem.

kastil
"...most emg basszák meg, amirõl már azt hittem, hogy az 1. rész végén megtörténik", igy helyes.

kastil
Elsõ résszel én is így voltam, untam, de kiváncsi voltama végére, végén meg kicsánvi lettem a 2.re, most meg basszák meg amirõl azt hittem, hogy a 2. részben megtörténik, lehet, hogy még a 3.ban sem fog, "3 év."

De akkor is kiváncsian várom, szóval emiatt számomra nem szar, mert érdekel.

Tyler1
persze értem én, de én ilyen vagyok. akármilyen szar filmet végignézek ha már elkedztem 😊 ezért nézem még mindig a barátok köztöt is xD

kastil
Gondolhatod, hogy nem "parancs" volt, idióta. Csak egy javaslat, és de, szerintem sokkal de sokkal szarabb, mint az (átlag) többi.

Az átlag nyálban nem próbálnak olyan poént elsütni, hogy a férje mellett másnak mondja "bennem is jól ellehetnél". És ez még nem is a legszarabb példa. Tele van ilyen és hassonló erõltetett fos szar poénokkal, ez van.

Shep
Ja hát így is fel lehet fogni. Nekem a Heroes sorozat volt ilye, de aztán egyszer azt mondtam, most vége és nem néztem tovább, még azt sem néztem meg mi lett a vége, mert nem érdekelt. Egyszerûen abba kell hagyni és úgyis elfelejted, mert igazából egy nulla az egész és erre a filmre is ezt írtad.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
a függõ az túlzás, mert igazából nagyon unalmas és sablonos az egész, de néha meg leköt 😄 szóval egyszernézõs kínszenvedõs, de mégis megkell nézni 😄
nálam a fûrész sorozat is ilyen, egyre szarabbak, de csak azért is megnézem ha már az elõzõeket láttam xD

Shep
Tudom milyen a szinkron, már láttam DVD-n, de egyszerûen megunhatatlan az a film (számomra).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Aha szóval függõ lettél 😊 Nekem az ilyen filmekbõl a trailer is sok 😊

Tikal
nekem már az elõzetes elvette a kedvem...nagyon gáz lett a szinkron...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
hát az elsõ részre rábeszéltek, de dögöljek meg van benne vmi, mert akármilyen gáz kiváncsi lettem a 2.-ra is 😄 most meg már biztos megnézem a következõt is xD

Shep
Ja jut eszembe, ma m1-en 21.00-tól Black Hawk Down! Nagyon csábít, hogy megnézzem még úgy is ,hogy szinkronos.

Shep
Kell neked ilyen tini szarokat nézni, 😊 én nagy "bölcsen" még az elsõ részt sem néztem meg 😊

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

CSOCSO
Majd mindenki eldonti hogy mit akar csinalni.... lattam a filmet mar honapokkal ezelott es szvsz ugyan olyan mint az osszes tobbi nyal romantikus vigjatek.
Tyler1
hát az egész film arra épült 😄
a film közepén leveszi a pólóját, és kész utánna már nem látod ruhában a csávót 😄

meg ahányszor láttam ezt a Taylor gyereket vmi gálán, ott mindig az volt a 2. mondat a riportertõl, hogy "megmutatnád a tested?" xD

Jim Morrison
<#vomit>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
neked is a fsz felsõteste fogott meg? 😄 én még nem láttam, de az angoltanáromnak is az tetszett xD

Tyler1
Alkonyat - Újhold

Húúú hát ehhez kell egy fajta erõ végignézni. Meg is fájdult a fejem 😄 Mindenesetre jobb mint az elsõ rész. Biztos Taylor Lautner csodálatos felsõteste lehet a dologban, na meg hát azok a farkasok...
Nem pontoznám, nem lehet, erõm sincs, kikell pihennem.

shaddam
Most néztem meg az emberi százlábút.Ezt a filmet mindenkinek látnia kell akkora állatság.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Shep
Persze, hogy jobb az ilyen szerep neki, de attól még itt nem alakított nagyot.

Shep
Hát nekem legjobban a molylepkés filmje jött be.

kastil
Párterápia

Egy rakás szar, 2/10, nevetni nem lehet rajta. Iszonyat fárasztó, rakás szar!!!!

NE NÉZD MEG!!!

Tyler1
Gere-nek szar volt a karaktere, amúgy ezerszer inkább ilyen szerepeket nézek tõle, mint a nyálas unalomig hajtott romantikus hõsszerelmest.

Shep
Brooklyn's Finest

Érdekes film, nem mondanám, hogy unalmas, de nem is az a szórakoztató, mint inkább az elgondolkodtató fajta. Sajnos itt is elég egyértelmû volt, hogy mi lesz a vége. Hawk elég jól hozta a kiégett szeretteiért mindent feláldozó zsarut, a néger színész számomra nem volt a topon, néhol jól alakított néhol meg teljesen középszerû szintre süllyedt, Gere viszont szerintem teljesen nulla volt. A történetben voltak jó dolgok, de valahogy nem volt az igazi.

6/10

oké,köszi,utánanézek!

Montanosz
akkor ajánlom a fekete fülú fehér bim címû könyvet és filmet

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sir Quno Jedi
She's Out of My League (2010)

Szórakoztató, egyszernézõs, végekicsitlaposka, de azért jópofa és némiképpen tanulságos is. Én nem sajnáltam, hogy megnéztem. Azé nem pontoznám.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kandurex
Unthinkable

10 / 7

Tanulság:

Vannak dolgok az életbe amiket végig kell csinálni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

REALista
Nekem is nagy csalódás.Végig se néztem...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!