Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mostmár az én érdeklõdésemet is annyira felkeltette, hogy lehet megnézem. sírni akarok!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Remember mehez keresnék normális magyar felriatot, ha valaki tud, privátban legyen szives linkelni!
Jo film. Tenyleg az. A vege az nagyon nagyott utott szamomra, teljesen kesz voltam tole. Nagyon tetszett.
She's Out of My League -
Teljesen korrekt vigjatek, kellemes poenokkal es nem volt unalmas egy percig sem. (nalam eleri a Sex Drive szintjet)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
Esti kikapcsolódásnak pont jó volt.
A csaj jó,volt néhány jó poén de a mûfajban volt már maradandóbb is!
Én adok neki egy 6/10-et!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Trailer:
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Utálom, olyan régen sírtam, hogy nem is emlékszem rá. Hát most tessék.
Azt hiszem kihagyhatatlan film.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
7-7,5 -et akartam rá adni, de DiCaprio legutolsó mondata miatt megy a 8,5/10.
Olvasgattam, hogy sokan lepontozták a filmet, mert hogy "öcsém én már a 3. percben tudtam, hogy mi lesz a vége..." 😄 Hát nekik gratulálok, született médiumok, vagy nemtom, lehet én vagyok a helikopter, de nekem tudtak meglepetést okozni.
Egyszer ment végig az agyamon, hogy
de erre nem sok esélyt láttam, el is hesegettem a gondolatot, ráadásul nem gondoltam, hogy így lesz vége. Szóval nekem tetszett. Valszeg újra meg lesz nézve 😊 Kíváncsi vagyok, hogy az újranézés milyen megvilágításba helyezi majd a filmet 😊
Bazinga!
Úgy döntöttem este még is csak megnézem ezt a filmet!<#crazya>#crazya>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Persze, tény, hogy vannak nyujtott események, de még mindig a belefér kategória szerintem.
Az elsõ részt, legalább egy év késéssel néztem meg unalmamban, most, hogy végre rábukkantam nomrális minõségben a másodikra, azonnal megnéztem. És nagyon várom a harmadikat, nem azért, mert mekkora egy hú de mekkora nagy film, egyszerûen csak érdekel, hogy mi fog történni 😊 Baromi sok kapu van még nyitva egy oylan ember számára, aki nem olvasta a könyveket. Viszont a farkasokat túlzásnak tartom, remélem nem nagyon erõltetik majd a következõben.
ahhha végigröhögtem,Travolta egy állat...
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De akkor is kiváncsian várom, szóval emiatt számomra nem szar, mert érdekel.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nálam a fûrész sorozat is ilyen, egyre szarabbak, de csak azért is megnézem ha már az elõzõeket láttam xD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
meg ahányszor láttam ezt a Taylor gyereket vmi gálán, ott mindig az volt a 2. mondat a riportertõl, hogy "megmutatnád a tested?" xD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Húúú hát ehhez kell egy fajta erõ végignézni. Meg is fájdult a fejem 😄 Mindenesetre jobb mint az elsõ rész. Biztos Taylor Lautner csodálatos felsõteste lehet a dologban, na meg hát azok a farkasok...
Nem pontoznám, nem lehet, erõm sincs, kikell pihennem.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Egy rakás szar, 2/10, nevetni nem lehet rajta. Iszonyat fárasztó, rakás szar!!!!
NE NÉZD MEG!!!
Érdekes film, nem mondanám, hogy unalmas, de nem is az a szórakoztató, mint inkább az elgondolkodtató fajta. Sajnos itt is elég egyértelmû volt, hogy mi lesz a vége. Hawk elég jól hozta a kiégett szeretteiért mindent feláldozó zsarut, a néger színész számomra nem volt a topon, néhol jól alakított néhol meg teljesen középszerû szintre süllyedt, Gere viszont szerintem teljesen nulla volt. A történetben voltak jó dolgok, de valahogy nem volt az igazi.
6/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Szórakoztató, egyszernézõs, végekicsitlaposka, de azért jópofa és némiképpen tanulságos is. Én nem sajnáltam, hogy megnéztem. Azé nem pontoznám.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
10 / 7
Tanulság:
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯