Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock
Nekem elég lenne 1db McIntosh csöves erõsítõ is belõle:-)Hozzá egy jó kis hangfalszett,vagy a meglévõmet bõvíteném. De nemértem minek annyi erõsítõ,meg hangfal? Fõleg egy akkora helységben a teljesítmény feleslehet,hisz ha mondjuk van 2db 9.1es erõsítõd az már elég hangdoboz egy szobában:-)Fõleg hogy afilmek nem 18.2re készülnek:-)

Go Jeff Go!!!!

Riddick21
Green Zone
Hát ezt miért nem szereti a nép? Ja, hogy mindenki BHD 2-t várt? Szar ügy, senki nem mondta, hogy az lesz. Viszont helyette egy több, mint korrekt feladatot teljesítõ (mainstream amerikakritika! wtf?), mindettõl függetlenül is teljesen helytálló politikai krimi, némi akcióval. Aztán hogy ez a némi akció a végén egy iszonyat dinamikus tûzijátékká fajul, az már csak külön öröm, a lényeg nem ez, hanem "Freddy" utolsó mondata.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"It is not for you to decide what happens here."

Egyetlen - viszont annál nagyobb - baja van a filmnek: piszkosul rövid. Ezt el lehetett - és kellett - volna nyújtani 2 és fél, talán 3 órán át is. De talán ki lett vágva ez-az és majd jön valami extended, DC vagy mittudomén.
Addig is:
8|10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Ne legyünk álszentek, valószínû, hogy ha ennyi pénzünk lenne, mint ezeknek, mi is költenénk magunkra eleget😊 Plusz, nincs kizárva, hogy rengeteget adományoznak😉))

Nekem azért beindult a fantáziám, bár én egy ilyen helyett akkor már mozit építenek, de kettõs funkciójút: lenne egy része, amiben egy régi vetítõgép lenne régi filmekkel, Casablancával meg ilyesmikkel, hogy meglegyen az old school hangulat, meg egy hipermodern minden jóval felszerelt rész, a mai filmekre specializálódva😄

http://videodrome.freeblog.hu/

Tyler1
persze akinek 6 misi nyújtja a szórakozást a nappaliban, annak lopnia kell az áramot...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zaki
nem rossz 😄

Totti5
Áram? azt ugyis ellopják, csalják. Az a lényeg hogy a cucc megvan. Ma is láttam egy BMW X nem tudom mennyit, rokkant kártyával, kb ez ugyan az.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Blasta
LOL, az egyik képen levõ méretes ventillátor árulkodik a szobában levõ hõségrõl. Pedig gondolom légkondira is futotta, mégis szülség van rá.

Ezek a marhák mennyit fizethetnek havonta az áramért?

Azért remélem egy kicsit legalább egy hangyafasznyit összeszorul a kicsi szivük amikor az esti hiradóban mondjuk szomáliáról néznek pár képsort a kurva hatmillás házimozijukban.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bulykin
kéne 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

desigo
ez mi durva...

6 000 000 dolláros házimozi

képek

stonesour
Na lehet bepróbálom ma Hacsit.<#vigyor4>

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Tyler1
Minden kút Rómába vezet

Romantikus vígjátékból 12 egy tucat, nem is számítottam másra csak uncsi sablonos sztorira és gyenge viccekre. Ebben az esetben viszont egy olyan tökéletes párosítást kaptam, amit ritkán tapasztalni a mûfajban. Mert adott egy tök nem szokványos történet(sõt...), és rengeteg apró de nagyon ütõs poén. Simán nem nevettem ennyit még filmen az idén.
Pár apróbb elcsépelt dolgok azért akadnak, néha kicsit átesik a ló túloldalára a film, de mind a szereplõk, mind a történet, és úgy az egész egy szerethetõ, aranyos és nagyon vicces elegyet alkot.

Nemértem miért van ennyire lehúzva, lehet kicsit sablonos a vége, de számomra az év megleptése eddig. Mindenkinek ajánlom.
8/10

plck
Hacsi nálam is 10/10es<#vigyor>

tigeroo
megnéztem megint a kick-asst (vagy negyedjére azóta)

nem lehet megunni. ezt sem
DeerHunter01
Hacsi - A leghûségesebb barát
10/10

\"Erről van szó!\"

természetesen aki látta, nem akit láttam 😊

Régebben láttam, de nálam csak hatos. A 'fordulópontig', amire gondolom mindenki rájön, akit láttam, hogy itt mire gondolok tényleg jó, de utána leül szerintem. Plusz iszonyatosan túlzó a zenehasználat, nagyon idegesített. Nálam hatos.

tommygear
Hacsi - A leghûségesebb barát
10/10
nagyon jó film volt... az utols félóra meg <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Alice in Wonderland

Tetszett és tényleg szórakoztató volt,bár nem sokat vártam tõle. Mostanában egyre több jó filmet látok, idén ez a 2.😊

9/10

kaposi1
Most kezdted el olvasni a topikot?<#nevetes1><#csodalk>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

pedig dejóó kis mozi😊

Bizony. Jó film volt. Az a fura, hogy nem nagyon szokott film meghatni, de ennek sikerült.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

kaposi1
A "Lator" megvolt?

I.C.ram
Red is jó volt.
Sir Quno Jedi
Aki nem vitt még haldokló kutyát az ölében, az nem tudja milyen az...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ott hepiendes a dolog, az más. De még ott is összefacsarodik a zember szíve néha.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ne is mondd...

zaki
egyik kopó másik eb, kutyám jerry lee <#idiota>

stonesour
I am Legend?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Sir Quno Jedi
Én nem merek kutyás filmeket nézni, mert nemkutyás fimeken is összefacsarodik a szívem, ha valami történik a kutyákkal. Szörnyen kutyafüggõ vagyok ám, nem hiányzik, hogy egy éven át ne aludjak. Embereket nem sajnálom, simán bealszom a hellraiseren is, de ha a kutyáknak csak szõre szála is görbül, akkor totál mindekit megölök...

Malakai
Másik színésszel?
Esetleg a japán eredetit ki lehet próbálni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kastil
Ja, még annyit, hogy
Amikor sírni tudtam volna, bevágták az öreget, ahogy sír, ezen elnevettem magam. Utánna az iskolában bevágták a dagadt gyereket, azon is felnevettem.

kastil
Hachiko: A Dogs Story

Majdnem sírtam, viszont egyszerûen nem tudom elhinni, hogy ez igaz történet lenne. Lehetetlen.

Max évente párszor, na de hogy ennyi éven át, kicsit mindenki hozzátett már valszeg.

Ettõl függetlenül nagyon szép történet, simán 10/10. Richard Gere nem a kedvencem, ha egy számomra is szimpatikus szinész lett volna, tuti elbõgöm magam, baj azért nincs vele, nem teszi tönkre a filmet.

Végén miért mondanak 1934 májust, amikor kiírva "in march, 1934." van?
Szinkronnal néztem.

Blasta
Egyetértünk, én csak azt hittem, hogy ez (amit írtál) tény és én értelmeztem rosszul 😉

kastil
Youth in Revolt

Hát, érdekes egy film volt, elég ferde történettel, de van mondandója.
"Comedy | Drama | Romance" - Nevetni egész pontosan egyszer tudtam rajta. Drámának illetve romantikusnak iszononyat kevés szerintem. Fõszerelplõhöz nem illik a szerep, pedig kezdem megkedvelni a színészt.
Hosszú, sokszor nagyon unalmas, és már a film elsõ 10 percében számíthatunk a végére.
Viszont kedvem lett az udvarláshoz 😄.

Nem pontoznám, vegyes érzelmek.

precision
hát igen ez is a szépsége, hogy mindenki úgy értelmezi ahogyan akarja
én azt tartom valószínûbbnek amit leírtam korábban

de hát nincs is vele gond, hogy te máshogy látod 😊

Bazinga!

kastil
Persze ez is csak egy vélemény.

kastil
Kicsit keresgéltem, mert kiváncsi lettem. Így számomra elfogadható.

I think that means that he has the choice to believe what they are telling him, and live thinking that he was a monster who killed his own wife. Or dying as a good man in the sense that he rejects what they are saying to him, and sticks to the fact that he was a good husband and “died” trying to blow the lid off Shutter Island. But then again Scorsece did an unbelievable job really leaving the opinion up the to audience.

Kmarha
a marley-t nem láttam, de a Hacsi igaz történet feldolgozása. és nagyon durva történet, ha csak úgy mesélik, biztos nem hiszem el (most is csak kétkedve, de hát szobrok, regények, beszámolok minden errõl a kutyáról szól e név alatt)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Blasta
"to live as a monster or die as a good man" Az a helyzet, hogy én nem gondolom, hogy megjátszotta volna, hogy nem gyógyult meg. Sztem TÉNYLEG nem sikerült a terápia. A dokik pedig nyilván nem megölni vitték, hanem agymûtétre, hogy zombit csináljanak belõle, persze ezt lehet egyfajta halálként felfogni, de sztem Õ nem erre értette.

marley és énhez képest mien ez a hacsis film?😄

Mert nem vagy 40-50 éves nõ😄😄

Amúgy már egy ideje meg van nekem is ez a Hacsi... meg kéne nézni már valamikor😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SASboy
She's Out of My League

Huh ez milyen gagyi volt. Nevetni nem nagyon lehetett rajta. A fsz. csaj szerintem egyáltalán nem volt valami hihetetlenül jó csaj sõt, számomra unszimpatikus volt. Továbbá túl hosszúra nyújtották a filmet. Alig vártam, hogy vége legyen. 2/10

nice legs. what time to open?

kastil
Hát kb egy kategória, voltak benne jó poénok, semmi több.

kaposi1
"nalam eleri a Sex Drive szintjet"
Azt még nem is láttam.<#fejvakaras>

CaptainJack
mindig is idegesített Richard gere, valahogy soha nem tudtam átérezni amit õ érez a vásznon 😊

Hát nem tudom,nálam ez az elsõ ilyen kutyás film aminél tényleg nem sok kellett volna hogy sírjak 😊

desigo
Nem túl pörgõs majdnem unalmas egy film.
A vége persze megható...
Tyler1
ne csináljátok már h mindenkit megsiratott a Hacsi film 😄 oké aranyos, meg szép története van, de maga a film az nem szomorúbb mint a tucat hasonló kutyás filmek 😊

plck
Ezen esküszöm a végén majdnem én is elbõgtem magam:$😄