Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mint film nemtom milyen, de nem is érdekel, csöpögõs-romantikus, nem izgat különösebben 😊
Bazinga!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
semmi baj ezzel, sõt nekem tetszik ha más szemszögbõl ismerhetünk meg ilyen karaktereket.
de itt az a baj, h te nem is láttad a filmet, csak az alapján ítéled meg amit mások mondtak róla. nem azt mondom, h ha megnézed akk biztos tetszeni fog, de nagyobb látótérbe helyezheted, mint amekkorában most véleményezed.
Szerintem érdemes megnézed ha a Butch és Sundance tetszett.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(ott egy srác aki gyors/erõs stb. és mindíg megvédi a csajt)
Egyszóval hatalmas baromság a tvájlájt ha így nézed, ellenben remekül eladható a tinilányoknak mint "rendhagyó" nyálfolyam/romantikus történet. Csak azt nem értem edwardban mit bírnak annyira, hiszen úgy néz ki mint aki minden piilanatban elhányhatja magát..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de ez akkor is gyalázat a "vámpírkultuszra" nézve, ezért nem fogom megnézni
ez egy sima tini romantikus film (persze az mind1, hogy a szereplõ fazon 25 éves, jó az a 12 éves jánykáknak mi?) amibe hatásvadász elemként belerakták a vámpírokat és vérfarkasokat
és mivel egészséges ember nem táplál érzelmeket a vámpírok iránt (pláne nem szerelmet) ezért "elbuzultak" a vámpírok, ami (nincs rá jobb szó) gyalázat
Bazinga!
nem hasonlítgattam a filmeket egymáshoz, egy szóval sem mondtam, hogy x film jobb mint y
csupán arról van szó, hogy ugyanannyira fura lenne egy szerelmes ork a gyûrûk urában (vagy ha úgy tetszik akármilyen fantasy filmben) mint amilyen fasság a vámpírábrázolás a twilightban... nem azt mondom, hogy milyen vámpíros filmnek ugyanolyannak kell lennie... de ezek tradíciókat rúgnak fel
értem én, láttunk mi már jó vámpírt, meg olyat is amelyiknek emberi érzései is voltak... de ebben a twilightban lévõ vámpír nem iszik vért, sír mint egy kislány, bután néz maga elé szerelmesen de azért utálja az életet mint valami emos, depressziõs...stb.
a másik wtf pedig a VÉRFARKAS mint hõsszerelmes
a harmadik wtf pedig az idióta p*csa aki még szerelmes is lesz beléjük, ezzel _példát állítva_ a mai tiniknek, akik arra vágynak, hogy egy 'élõhalott' vérszívó vagy farkasember legyen életük szerelme
fasság az egész... 😊
Bazinga!
ebbe semmi logika nincs. nem kell semmi filmet másikhoz hasonlítgatni, fõleg nem olyat aminek még a mûfaja sem egyezik. pl. a D9 is jó film, de ilyen logika alapján "höö képzeld el ahogy Frodó átváltozik bogárrá hö".
A Twilight nem a vápmír és vérfarkas elemektõl rossz, hanem a forgatókönyvtõl és a cselekmény lassúságától.
Nem akarom védeni, mert tényleg szenvedés 2 órán keresztül nézni a melankólikus semmit, de hülyeséggel ne magyarázzátok a film minõségét(fõleg olyan ne, aki nem is látta).
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
innentõl kezdve kár is arról a filmrõl beszélni 😊 gyalázat...
elnézve itt a bannerben lévõ klasszikusokat... képzelj el egy sírva szerelmet valló ork -ot a gyûrûk urából, vagy egy olyan fiatal agyatlan libát aki szerelmes lesz egy T800 -as terminatorba, neadjisten Lord Vader megy át emo kisfiúba..
kislányoknak való az a film, nekik tökéletes nedvtermelés céljából...
Bazinga!
A medve nem játék.
Most láttam elõször ezt a filmet, Paul Newman miatt pótolnom kellett. Hát nem a klasszikus western, eléggé vontatva van a történet, de nem is unalmas. Voltak idegesítõ ötletek is benne pl. h 2 percig csak képeket mutogatnak zongora dallammal kísérve.
A 2 fõszereplõ viszont nagyot alakít, Redfordot én nem láttam még ilyen "fiatalon" játszani, de korának Brad Pittje volt komolyan. Nekem állandóan õ ugrott be róla 😊
Aki nem látta még, annak érdemes pótolnia, már csak a fõszereplõk miatt is.
Néha van úgy, hogy sehogy!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mivel már a bemutató elõtt tudni lehetett, hogy szétbarmolták a filmet, nem is volt meglepõ, mennyire érthetetlenre sikeredett, anno ki is tárgyaltuk itt. De most már itt az XC változat, és... és ugyanolyan. Mindössze 11 perccel hosszabb, ebbõl szerintem 10 és fél perc csak a harcjelenetekhez beszúrt bõvítés, a többi lényegtelen, új jelenetet nem tudtam felfedezni. Bár azzal, hogy másodszor is végignéztem, valamelyest már jobban összeállt a kép. Értékelés most nincs, ugyanaz, mint volt (már nem emlékszem, talán 5/10-et adtam). Senki semmit nem nyer azzal, hogy ezt nézi meg az eredeti helyett, ebbõl a filmbõl már sosem lesz egységes, kerek egész. Kár érte.
Az operációs rendszeren is túl...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
sztem ez fake v. nemtom, photoshop v. mittudomén 😄 felismerhetetlen így szerintem
Bazinga!
--------------------------------
3/10
Pfffff, nem is tudom mire számítottam, de az már 100%, hogy az akadémia legutóbb enyhén túlkokainozta magát. A bombák földjén és Sandra Bullock ebben a filmjében nyújtott szerepéért kiosztott oscar után nekem már mondhatnak bármit, ezek ott totál bevannak narkózva...
A film maga is egy unalmas, tucatszor látott sulis-sportolós "utolsóból az elsõ" elven alapuló nyálas maszlag, nade hogy Sandra nénit ezért a 12egytucat szerepért és fõleg SZINÉSZI JÁTÉKÉRT hogy a túróban lehetett díjazni, azt nem tudom megemészteni.
Messzire kerüljétek el, unalmas, klisés, ócska kis szar film, ami nélkülöz mindennemû kiugróan jó alakítást, egy szürke kis felejthetõ demagóg dráma.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
az új batman filmre megint felkurja magát?:S elég durva bazz
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
más:
aztakurva Bale hogy néz ki<#wow2>#wow2> nem tudom, h a szerepe(elvileg boxedzõ tehát fõleg vétéeffff) követelt-e ilyen drasztikus fogyást, de a T4 után elég illuzióromboló.