Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TWILIGHT: ECLIPSE. "Eddig messze ez a legjobb."
a.carkey
La gran final

Tegnap volt a Dunán.

10/10

😄

A medve nem játék.

linket pls 😊
szucsy89
nekem tetszett, egyszer simán meg lehet nézni.

akkor most szar vagyok?
Tyler1
Butch Cassidy és a Sundance kölyök

Most láttam elõször ezt a filmet, Paul Newman miatt pótolnom kellett. Hát nem a klasszikus western, eléggé vontatva van a történet, de nem is unalmas. Voltak idegesítõ ötletek is benne pl. h 2 percig csak képeket mutogatnak zongora dallammal kísérve.
A 2 fõszereplõ viszont nagyot alakít, Redfordot én nem láttam még ilyen "fiatalon" játszani, de korának Brad Pittje volt komolyan. Nekem állandóan õ ugrott be róla 😊

Aki nem látta még, annak érdemes pótolnia, már csak a fõszereplõk miatt is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

röfinaator
Látta már valaki az Eclipset? Barátnõm miatt kérdezem, elhihetitek...:S:S

Néha van úgy, hogy sehogy!

Sir Quno Jedi
SZerintem semmi probléma a filmmel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PetruZ
Babylon A.D. Extended Cut (2008)
Mivel már a bemutató elõtt tudni lehetett, hogy szétbarmolták a filmet, nem is volt meglepõ, mennyire érthetetlenre sikeredett, anno ki is tárgyaltuk itt. De most már itt az XC változat, és... és ugyanolyan. Mindössze 11 perccel hosszabb, ebbõl szerintem 10 és fél perc csak a harcjelenetekhez beszúrt bõvítés, a többi lényegtelen, új jelenetet nem tudtam felfedezni. Bár azzal, hogy másodszor is végignéztem, valamelyest már jobban összeállt a kép. Értékelés most nincs, ugyanaz, mint volt (már nem emlékszem, talán 5/10-et adtam). Senki semmit nem nyer azzal, hogy ezt nézi meg az eredeti helyett, ebbõl a filmbõl már sosem lesz egységes, kerek egész. Kár érte.
tommygear
IGEN Õ
Blacksheep333
Nem boxedzõt játszik, hanem a boxolónak vagy az edzõnek (nem tudom pontosan melyiknek) a pitiáner, narkós öccsét.

Az operációs rendszeren is túl...

Bulykin
pedig a film trailerén nem látszik hogy ennyire vékony

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

tigeroo
rosszabb mintha prostituáltak lennének 😄 mert ezek azért pénzért az egészségüket is kockára teszik...de hát õk tudják
zaki
hát jah, mint vmi utolsó stádiumban lévõ rákos beteg úgy néz ki :o

AntiHero
Ez õ. Nem Fake

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

precision
bázki... ez tényleg õ?
sztem ez fake v. nemtom, photoshop v. mittudomén 😄 felismerhetetlen így szerintem

Bazinga!

Blasta
The Blind Side
--------------------------------
3/10

Pfffff, nem is tudom mire számítottam, de az már 100%, hogy az akadémia legutóbb enyhén túlkokainozta magát. A bombák földjén és Sandra Bullock ebben a filmjében nyújtott szerepéért kiosztott oscar után nekem már mondhatnak bármit, ezek ott totál bevannak narkózva...

A film maga is egy unalmas, tucatszor látott sulis-sportolós "utolsóból az elsõ" elven alapuló nyálas maszlag, nade hogy Sandra nénit ezért a 12egytucat szerepért és fõleg SZINÉSZI JÁTÉKÉRT hogy a túróban lehetett díjazni, azt nem tudom megemészteni.

Messzire kerüljétek el, unalmas, klisés, ócska kis szar film, ami nélkülöz mindennemû kiugróan jó alakítást, egy szürke kis felejthetõ demagóg dráma.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

<#wow2>
az új batman filmre megint felkurja magát?:S elég durva bazz
Doddy a düdő

precision
képt 😄

Bazinga!

Tyler1
hát meglett volna neki a pár milla más filmbõl, sztem csak egyszerûen hülye ez a faszi.

Kmarha
számomra errõl híres. A Gépész elötti filmjeibe átlagos alkat. Gépészre csontvázzá fogyasztotta magát. Pár héttel, hónappal rá Batmanra meg felgyúrta magát. Úgy változtatja a súlyját, mint a kaméleon a színét. Azt majd kiderül meddig birja.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

CSOCSO
par millioert en is nekiallnek dieatazni 😄
CSOCSO
50 cent ennel is durvabban lefogyott.
en mar csak 10 centesnek hivom 😄
Tyler1
betegek ezek hálivúdban gec. így meglátnám, még 1 pohár vizet se fogadnák el tõle.

tommygear
idióta tönkrevágja magát

tigeroo
tiszta al bundy 😄
Tyler1
ja, én sem láttam még angol site-okon, h Nimród neve akárhol is szerepelt volna. ez elég szomorú, de érthetõ marketing szempontból egy nívósabb névvel kell hirdetni.

más:
aztakurva Bale hogy néz ki<#wow2> nem tudom, h a szerepe(elvileg boxedzõ tehát fõleg vétéeffff) követelt-e ilyen drasztikus fogyást, de a T4 után elég illuzióromboló.

CSOCSO
aha... nekem csak robert rodriguez neve maradt meg mert azt raktak ki a trailer legelejen 😄
tommygear
CSOCSO
?
ProGabe
jah, Antal Nimród rendezte

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
igen
CSOCSO
lattatok mar az uj predator film trailerjet😄?
fasza 😄 pedig kivi lettem volna Kimbo mit alakít benne... de akkor csak 2 perc az rohadt kevés
Montanosz
Meztelen és bolondok

Ezt a nagyhírû második világháborús filmet csak most láttam elõször.
a könyv sajna ezerszer jobb, valahogy olyan sótlan....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

tigeroo
A különleges bolygó I. - A tûz gyermeke

10/10

<#idiota>
Tyler1
Circle of pain

Na még egy C kat. kick-off bunyós film, szinte tök ugyanaz mint legutóbb nézett Páratlan c. film. Gyökér bunyók, gyökér szereplõk, stb, stb, stb!
Legnagyobb poén az egészben h a plakátján tök más emberek vannak, mint a filmben, egyedül Kimbo Slice az, aki összvissz 2 percet szerepelt is(de gondolom õ volt a legdrágább szereplõ, ezért került a plakát közepére)<#wow3><#taps>
4/10

dartonita
Hachiko:
Szep es meghato tortenet,kimondottan elveztem.
7.5/10

Bombak foldje:
Agyonhypeolt szarnak hittem,de azert annal jobb egy fokkal.Egyszer boven nezheto.
6/10

precision
😄

Bazinga!

tigeroo
mi tagadás 😊
Seth
Mennyi vicces ember <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

tigeroo
szia bárki
bármi

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Bombák földjén

Végre megnéztem! Szerintem jó kis film volt ez - mondjon bárki bármit...

8/10
CSOCSO
krikett...golf.. stb.. vannak ennel sokkal unalmasabb, szamunkra becsulhetetlen sportok is. Engem nem a sport resze erdekelt annyira.
Tyler1
ja az nagyon fasza jelenet lett 😊 amúgy én Freeman-nek inkább adtam volna a mellékszereplõs szobrocskát, félelmetes miket tud alakítani a faszi.
a film annyira nem fogott meg, mert azt hittem jobban ráeveznek a morálisabb vizekre, másrészt meg ez az egyetlen sport amit 1 percnél tovább nem bírok nézni.

ez a 2 hsz elég volt h majd nekilássak 😊 eddig nem éreztem erõt magamon,hogy megnézzem...
errõl a ruthger hauer (sry ha rosszul írom) szereplésével készült vak igazság címû film jut eszembe 😊 ott is az egyik jelenetben 3 emberkét is lekaszabolt a "sétabotjával" miközben meg vak volt az illetõ 😊
szóval ilyen alapon Eli is siman lehet vak,de mondom sztem jobban kellett volna játszani a vak szerepét , még ha Isten írányítja õt.
desigo
megnéztem és tényleg jó volt
nem is lehetett volna másképp hisz Clint Eastwood rendezte <#eljen>
motyodlee
ismerõsöd baráti szándékkal tornáztatja az agyad 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene