Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Máshol olvastam olyat, hogy az elején megijed a felakasztott hullától, és persze akkor lát, nem hullától ijedt meg, hanem az ajtóktól, hogy kiestek a helyükrõl, utána már érezte a hulla rothadó szagát. Figyelni is kellene néha :D
What about the forests?
LOÁÁL
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
hát, mondjuk szerintem ha 30 évig túl kellene élnem, mindíg résen lenni stb, akkor simán kifejlõdnének az érzékszerveim ilyen szintre sztem.
ez meg nem budapest, hogy minden utcát hugyszagról felismer :DDDD
mondjuk mivel pont hitrõl szól a film, bele is lehet szarni ezekbe a tényekbe, lehet hogy emiatt hagyták ennyire nyitva a vak/nem vak dolgot a filmben... a nézõre bízzák (meg a hitére)
és azt miért felejti el mindenki, hogy a szaglása és hallása rohadt jó volt? körbenézett, a "szagok irányába" :D
sokszor úgy tûnt mint ha látna, de teljesen vak volt, a többi érzékszerve kisegítette... alap, hogy nem úgy viselkedett mint egy átlagos vak, mivel õ nem egy átlagos vak volt
ha kilóméterekrõl megérezte a tenger sós illatát, akkor miért is lepõdünk meg azon, hogy az elején kiszagolta az útonállókat, a kocsmás jelenetnél meg kiszagolta az embereket és megszámolta hányan vannak :)
fantázia és hit kérdése az egész... akinek hiteltelenné vált emiatt a dolog az nézzen discovery science -t vagy nemtom :D
Bazinga!
nagyon ott van a szeren! Freeman nagyon tetszett Mandelakent.
repcsis resznel majdnem leszakitottam a karfát :D
8/10
szep film de ruanda film szvsz sokkal durvabb volt.
Hát ez elég gáz volt, kínos,lassú,unalmas.Felénél kinyomtam.
1/10
Komfortos mennyország
Nagyon jó film volt,eleinte meg sem akartam nézni,de végülis nagyon unatkoztam és egyáltalán nem csalódtam. Nagyon korrekt film.Néhol meg is könnyeztem rajta,pedig nem vagyok az az érzelgõs fajta.Látnia kell mindenkinek!!
9/10
Derült égbõl fasírt
Aranyos mese volt,nem csak gyerekeknek,bár a vége elég gyerekesre sikeredett,de élvezhetõ volt nagyon is. Bár a címben szereplõ fasírt nem tudom hogyan jött,minden esett az égbõl csak fasírt nem...:)
7/10
szerintem úgy vak, hogy isten kisegítette. amikor a bárban is lerendezi a bandát, akkor is közvetlenül elõtte körbenéz minden tagon miközben játsza a badass karaktert...
egy vak csak nézne elõre, vagy ha mozgatja a fejét akkoris max. a hangok irányába bambulna, de eli rendesen lát. szóval szerintem irányította õt.
igaz, a bibliában van Éli nevû ember, és õ vak benne.
Miután megnéztem és azt gondoltam hogy õ csak egy vallásos ember aki ismeri a vakírást 8/10
Miután megértettem, hogy azt próbálták elhitetni, õ vak már csak 7/10.
Ok: rosszul játsza, a vakot visszanéztem és többször is "lát" a szemével így már hiteltelen.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemtom, a film megnézése után olvasgattam itt a kommenteket :) Hát én már a film elsõ negyedében sejtettem, hogy Eli vak. Az, hogy ránéz az emberekre, csak félrevezetés egyrészrõl, másrészrõl, olyankor lehet látni a szemét (mármint amikor nincs rajta napszemüveg) és lehet látni, hogy "valami nincs rendben" :)
Amikor pl az elején bemegy a házba, és kinyitja azt az ajtót és ott az akasztott ember, ott is egyértelmûen látszik, hogy nem lát. A másik legnagyobb árulkodó jel, amikor lazán napszemüveg nélkül van kint a napon. (Harmadik jel, amikor bemegy hozzá a kiscsaj, hogy "témázzanak", õ visszautasítja... egy látó ember nyilván nem utasította volna vissza a kiscsajt, hisz látta volna milyen dögös... :D:D:D:D:D (na jó ez csak vicc:D))
Akiknek meg a film (vagy Eli tettei) hiteltelenné váltak, amikor kiderült, hogy vak, azoknak nincs hite :)
Nekem is egybõl a fallout ugrott be, a posztapokaliptikus világ nagyon zsír volt, fõleg, hogy HD -ban néztem, a képi világ 10 pontos.
Maga a film nálam 8,5 -es, lehet ha vallásos(abb) lennék akkor többet kapott volna.
8,5/10.
Bazinga!
spanyol film, a szokásos minõségben, gyarapítva a "börtönös" filmek sorát...
Már az elsõ 5 percben megtudjuk hogy kell készíteni borotva éles pengét a cigaretta füstszûrõs részébõl, lõfegyvert csõbõl,rugóból,és szügbõl,satöbbi..
Aztán jönnek a bonyodalmak az új börtönõr személyében, és körötte meg a semmi veszteni valóval rendelkezõ rabokkal..
jó film
8/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Újabb C kategos bunyós film, amelyeknek még mindig nem látom értelmét. Ebben is tökéletesen uralkodik a káosz, a tök semleges harci jelenetek, a bukott színészek, a béna párbeszédek.
Ennek max azért van értelme, mert egy ilyen után azért lehet mégis csak lehet értékelni egy Tekken filmet.
4/10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
vélemény róla? én most kezdtem el ,de megragadott,szóval folytatom :)
õszintén szólva Nicolas Cage szinkronhangja miatt nézem szinkronosan és nem eredetibe :D
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Jó, oké , én értelmeztem félre a címet, de mint írtam jó film , csak másra számítottam.
\"Errõl van szó!\"
És neked deerhunter a nick-ed?????
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
amúgy meg gratulálok <#idiota>#idiota>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
én a 7-8-9-10 pontot átlagát veszem figyelembe általában.

és tudom hogy kurvaokos vagyok, ma lett meg a mérnök fizika szóbelim<#idiota>#idiota>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
életkor,nem szerint korrektül kategorizálva a szavazás
ha ez nem mérvadó akkor semmi se
Max megnézem IMDBn hány pontos.
Nagyobb élmény így moziba menni is.
Szerintem is jó film , de vagy én értelmeztem félre vagy a leírás rossz.
Én azt hittem, hogy elmennek Vietnámba harcolni, és ott lesz egy felettesük aki leszidja õket állandóan meg ilyenek.
\"Errõl van szó!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A munkások napi életétõl az esküvõig egész érdekesnek tûnt de a mulatás körül annyira húzták az egészet,hogy leállítottam.
Pár nap múlva kipihenve folytattam és hát nem csalódtam.A vadászat komor hangulatánál sem tudtam,hogy hol lesz itt izgalom vagy figyelemfelkeltés de nem sokkal késõbb vágás és máris vietnámi háborúban vagyunk.
Nah innentõl már nem volt vontatott inkább döbbenetes és kegyetlen.
Az a sokk és trauma amit el kell viselni a barátoknak elég durva.
A vége után újranéztem ismét az elejét az esküvõig és hát egész más értelmet nyert így,hogy tudtam,hogy mi fog következni.
10/10
amit linkelsz az meg a népszuverenitás kurvaokos vagy, az érdekel, hol találkozott ebben a formában konkrétan vele, ennyi
10/10
(az újszövetség csak az apokalipszisig spoilerezik<#idiota>#idiota>)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és miért kelett rájönnie hogy gyarló? pont hogy a lányt nem áldozta fel és beköpte a könyv helyét, nem? vagy ez miben nyilvánult meg?
mert azt kurvára nem értem ezt a vonalat amit most írtál
Ejnye, Isten soha egy pillanatra sem hagyta el (mégis hogyan is tehetné ezt meg), de meg kellett tanulnia MAGÁTÓL a leckét és ez ment is neki, ha nehezen is. Itt nem a többiekrõl volt szó, neki kellett önerõbõl megvillágosodnia. Ez az utazás róla szólt, az õ utazása és felnõtté válása, semmi más. Hiába tudta már kívülrõl a könyvet, még mindig nem értette, mígnem rá nem döbbent önnön gyarlóságára. Nem a könyv a lényeg és mikor képessé vált megválni tõle akkor...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
vak, csak isten vezette. az elsõ csetepaté során a városban is látszik ez, annál a jelenetnél >>>
1.) mindenkire csípõbõl lõtt és el is találta õket
2.) nem tudták eltalálni
3.) az utolsó faszi akit meghagyott az meg kapott egy jedi mind tricket, és nem ölte meg
ez egyértelmû. amikor elveszik tõle a bibliát és meglövik, utána már furcsán bandzsít, lehet akkor már isten "elhagyta", mivel már
TEÓRIA #1:
nem volt szüksége rá (az utolsó snittben ugye a csaj átveszi a helyét, ott mondják közben az odavágó idézetet is a próféta utódjáról, mivel meghalt)
Meg is mondta a csajnak, hogy Isten megígérte, míg a könyvet nem juttatja el az útja végére, addig nem esik bántódása. De mivel a lánnyal összefonódott a sorsuk, így már a lány vezethette Isten helyett.
Így ezáltal egy "vak vezet világtalant" motívum is megjelenik
(eztis lehet 2x értelmezni, a lány vak mivel nem ismeri az igét, majd megvakul Éli és a lány vezeti a végsõ cél felé)
szerény véleményem szerint
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''