Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez most mi volt? Ennél még a sorozatnak is keményebb sztorijai voltak. Meg úgy az egész banda kb. 1%-ban hozta az eredeti karaktereket, fõleg Rosszfiú bazmeg, Mr.T foghatta a fejét mikor megnézte a filmet<#wow3>#wow3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a trailer ütõs volt (és az is igazság hogy a film jól értékelhetõ részének 90%-át le is fedte)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Egyszerûen nem értem, hogy egy ilyen filmrõl hogy lehet hogy én még soha sem hallottam egészen tegnapig. Tegnap viszont hallottam, és úgy voltam vele, hogy DiCaprio, Hanks, Walken, Sheen, Spielberg, Williams, ez a film nem lehet rossz, fõleg hogy fehérgalléros bûnözés, csekkhamisítás stb.
Ma viszont meg is néztem a filmet, és ha az elõbbiek alapján én már látatlanban is egy 8-9-re pontoztam volna a filmet, megnézés után úgy érzem hogy 11-12-re kell. Egyszerûen alapmû ebben a témában.
Végig lekötött, nem unatkoztam egy percig sem, tulajdonképpen elrepült az a két és fél óra. Rengeteg röhögõs rész volt benne, szomorúbb meghatós, izgulós, libabõrödzõs. És a legszebb az egészben, hogy igaz történet.
Színészi játékban nem találok kivetnivalót, ahogy a rendezésben, az operatõri munkában és a zenében sem. Nem tudok rajta fogást találni, teljesen a hatása alá kerültem a filmnek.
10/10, pedig nem szeretek ennyit adni semminek, hibátlan.
-Knock-knock
-Who's there?
-Go fuck yourselves.
DFTBA ಠ_ಠ
Losers, egy "o"-val
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Max egyszernézõs popcornmovie, nincs benne semmi extra. Próbálták nagyon lazára venni a készítõk a karaktereket, de igazából nincs benne egyéniség. Picit erõltetett az egész. Nincsenek is benne olyan szép akciójelenetek sem poénok. Kicsit csalódtam, a trailer hangulatos volt.
5/10
Bazinga!
ez is jo film volt. Nagy ujdonsag nem volt a filmben de szep volt. Foleg, hogy igazi tortenet. A legutolso kepeknel nagyon ugy voltam vele, hogy kozelebb pontozon a 10hez de maradjunk a 7/10 nel.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Amire én gondoltam, az a Tökéletnel trükk voltXD
Mind1, csak ennyi... gondolom furcsállod, hogy egy majd' 1 hónapos postot vettem elõ... csak eszembe jutott😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A film elején zavart,hogy most ez akkor akció film vagy vígjáték de késõbb már tudtam élvezni a poénokat.
Guillermo Díazért pedig plusz pont mert hihetetlen mi fejeket le tud vágni.
7/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudtam semmit a filmrõl, még trailert se néztem, csak láttam hogy Samuel L. Jackson, mondom nekem ez elég, megnézem.
Nem csalódtam. Samuel L. Jacksonban még sosem 😊 Maga a film nem volt rossz. SLJ nélkül olyan 5,5/10 lenne, de így egy 7est megér.
7/10
Bazinga!
Mármint az új film, 2010. Jó kis akció film, amire érdemes lesz majd moziba is beülni. Pont azt adta, amit vártam tõle. Eltúlzott, de látványos akció jelenetek, pörgös történetvezetés, poénok, és hogy a karakterek adjanak legalább egy kicsit vissza a sorozatban megkedvelt formákból.
Ahogy néztem, a régi Murdock és Szépfiú is szerepelt benne (a szemüveges, mindenképpen börtönbe velük fickó lenne Szépfiú? Morduckot nem találtam meg a filmben, mondjuk mindketten sokat változtak azóta).
Szó mi szó, élvezetes mozi volt, de senki ne úgy üljön elé, hogy kicsit is komolyan veszi!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
What about the forests?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
én is csodálkozom, ha ez nem tetszett Neked...
akkor vajh' milyen trailer tetszhet... 😊
Itt megaltam olvasni es azota is rohogok.
Hihetettlen milyen izlesek vannak.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A film elõzetese az év egyik legjobban összevágott, legdögösebb trailere volt, ami a várakozásokat is nagyon feltornászta.
Ehhez képest sokan csalódtak, mert bár nem rossz a film, túl sok plusszt nem ad.
Valóban lehetett volna ütõsebb, azonban mégsem olyan rossz, mint amilyennek sokan leírják.
Tény hogy sok a klisé, és néhol gyenge a CGI, azonban aki szereti a kosztümös-látványos filmeket, nem fog nagyot csalódni.
10/6
Io pedig... a filmben valahol félúton van az emberek és az istenek között, azonban le sem tagadhatja, hogy egy istennõ
Úgy néztem meg ezt a részt, hogy az elsõ kettõt nem láttam. 30 éves férfi létemre tetszett.
Ismerõs arcokat is véltem felfedezni. Pl.: A Victoria-t játszó Bryce Dallas Howard (Lány a vízben, Falu) vagy Jane-t játszó Dakota Fanning, akit alig ismertem fel, hisz bennem errõl kiscsajról a Világok harca hisztis kislánya jut eszembe...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"eltoltuk, túltoltuk, rátoltuk"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
RIP Kállai Ferenc
😞((
1x nem éreztem késztetést arra hogy újranézzem bármelyiket is
<#vigyor3>#vigyor3>
Nem kevés olyan jelenet volt benne amit lélegzet visszatartva bámultam
(Joker bevonulása a bûnözõkhöz,Joker vs Batman utcai fight,kórházas jelenet,hajós jelenet stb)
Lehet mondani,hogy csak Heath Ledger halála miatt van a nagy felhajtás de tegyük fel ha még ma is élne akkor talán rosszabbul játszott volna a filmben?
Heath Ledgeren kívül pedig még komolyat alakít Christian Bale,Aaron Eckhart,Michael Caine,Morgan Freeman is.
Mai napig IMDBn a 11-ik amíg a csuda csillivilli 3Ds Avatart napról napra csúszik lefelé és már csak 106-ik.Még a Wall-E is csúnyán alázza.
a dark knight-ra fátyolos szemmel 10-eket adó fanboyok és a hollywoodi hpye itt is gõzerõvel tolják majd a filmet, nem vitás.
(Lentebb a linkek)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Talán Kevin Smith miatt többet vártam, de nem volt annyira szuper.
Lazán 6.5/10 így is csak többet vártam. A fõszereplõ fekete pedig nagyon jó, eddig még nem láttam semmiben, nekem új volt.