Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alig varom hogy valaki jojjon es beszoljon, hogy "tele van klisekkel".
😄
Eszmeletlen a film. Az elejetol a vegeig csak ultem es neztem, hogy mi lesz... Bemutatot nem lattam soha, fingom nem volt mirol szol a film.
Neha en sem tudtam, hogy mit tennek az ott levok helyeben. Engednem-e H nak, hogy azt tegyem amit akarjon vagy ne? Szamomra uj dolgokat piszkalgatott a film es nem is tudnek masik hasonlo filmet megemliteni. Elgondolkodtatott es nem tudom, hogy megadjam-e neki a 10 est vagy sem?!?!
A vege miatt maradjon csak 9/10
Nagyon szeretnem tudni, hogy mi volt az utolso kep utan... ARGHH!!
nem tudom miert fikazza mindenki.... nekem eszmeletlenul tetszett.
HD ban neztem 51 inchen es DTS ben hangosan.
En mar azt nem ertem, hogy hol volt gagyi 3d???? mert en HD ben nem lattam sehol semmi gagyit. Mas filmeknel meg azonnal kiszurom ha valami gagyi. Pl a 2012 ben volt jo par jelenet ami valoban gagyi volt ( mikor atmennek a limuzinnal az epulet belsejen)
Szoval a zene tetszett a kepi vilag is nagyon zsir volt es a harcok is bejottek. Nem unatkoztam egy masodpercre sem!.
A Percy Jackson villamtolvaj is tetszett de ez sokkal jobb volt.
9/10
!!! igen! 9/10
egyetlen baj hogy nem volt hoszabb es meg epicebbnek kellett volna lennie.
9/10 de csak azért, mert nem hinném, hogy túl sokszor újra fogom nézni. Viszont annak a másfél órának, amíg tartott, minden percét élveztem. Még akkor is, ha a story 1 picit sablonos. Szóval Renaissance FTW!
3D -ben,...elment...Csizmás Kandúr a legnagyobb arc, vagyis pofa 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jó akciófilm volt.Igaz mese volt az egész de ha nem az lenne akkor nem film lenne a neve.
7/10
Next PC upgrade: 2022
Azt hittem jobb lesz. A hihetetlen akciókkal nincs bajom, inkább azzal, hogy nem láttam belõle semmit, kamerarángatás, gyors vágás stb. Történetre meg annyit mondanék, hogy már-már túlbonyolították, persze tök egyszerû DE a "nagy-nagy" csavarok inkább idegesítõek, hogy nyújtják a filmet. Szereplõk elmentek, Murdock karaktere most is rendben volt, a csaj tök felesleges volt, Egyszer meg lehet nézni, olyan 6/10
Kicsit uncsiak, kicsit kiszámítható, kicsit gagyi, de azért bõven élvezhetõ. Persze csakis sf kedvelõknek. Sõt én már nagyon rég láttam elõször, így most újra érdekes volt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nekem kicsit sok volt a film, de nincs azzal gond, ha vkinek tetszik, mert hát ahány ember, annyi blabla... 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
10/8
9 lenne de az elsõ fele kissé vontatott sztem. Viszont a második fele mindenért kárpótolt...
Direkt nem néztem meg ennek se a trailerét mert nagyobbat üt a film ha ismeretlenül látom.A történet tetszett de a megvalósítás nagyon gagyi volt.Az élõben felvett tájak gyönyörûek voltak de a CGI atom gagyi.A városok az oszlopok a tüzek az ellenségek mind bénák voltak.
(Ebben nagyon profi a Pixar.Össze nem lehet hasonlítani ezzel a filmmel a CGIt.A legutolsó kis állatka is simán élethûnek néz ki.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zeusznak lehetett volna több szerepet adni.Néha megjelent és osztotta az észt,nem volt szimpatikus.
Hades karaktere sokkal jobb lett.Többet szerepelt,látványos belépõkkel.
Sam Worthingtonnak ez a nézése annyira ki van hangsúlyozva,hogy meg is áll a cselekmény pár másodpercre.zavaró
Nagyon jó film lehetett volna ez ha nem csapják így össze és költenek még a CGIre.
5/10
no meg furcsának véltem,hogy egybõl 4részt tud osztályozni!
akkor a kérdés ehhez kapcsolódan.:
most nézted meg egymás után a 4 részt vagy csak most a 4.-et és az elõtte levõket meg fejbõl pontoztad?
"Ennél még a sorozatnak is keményebb sztorijai voltak."
nem véleteln volt anno sorozat!
nekem tetszett, mindegyik karakterbõl kaptunk egy keveset amit anno a sorozatban megszokhattunk!
látványilag meg többet kaptam mint amire számítottam.
amit spoilerbe irtal meg hát kérlek ,sztem bõven belefér hiszen ez film amit élvezni kell!
most ha ettõl boldog vagy, akkor legyen igazad.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez most mi volt? Ennél még a sorozatnak is keményebb sztorijai voltak. Meg úgy az egész banda kb. 1%-ban hozta az eredeti karaktereket, fõleg Rosszfiú bazmeg, Mr.T foghatta a fejét mikor megnézte a filmet<#wow3>#wow3>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a trailer ütõs volt (és az is igazság hogy a film jól értékelhetõ részének 90%-át le is fedte)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Egyszerûen nem értem, hogy egy ilyen filmrõl hogy lehet hogy én még soha sem hallottam egészen tegnapig. Tegnap viszont hallottam, és úgy voltam vele, hogy DiCaprio, Hanks, Walken, Sheen, Spielberg, Williams, ez a film nem lehet rossz, fõleg hogy fehérgalléros bûnözés, csekkhamisítás stb.
Ma viszont meg is néztem a filmet, és ha az elõbbiek alapján én már látatlanban is egy 8-9-re pontoztam volna a filmet, megnézés után úgy érzem hogy 11-12-re kell. Egyszerûen alapmû ebben a témában.
Végig lekötött, nem unatkoztam egy percig sem, tulajdonképpen elrepült az a két és fél óra. Rengeteg röhögõs rész volt benne, szomorúbb meghatós, izgulós, libabõrödzõs. És a legszebb az egészben, hogy igaz történet.
Színészi játékban nem találok kivetnivalót, ahogy a rendezésben, az operatõri munkában és a zenében sem. Nem tudok rajta fogást találni, teljesen a hatása alá kerültem a filmnek.
10/10, pedig nem szeretek ennyit adni semminek, hibátlan.
-Knock-knock
-Who's there?
-Go fuck yourselves.
DFTBA ಠ_ಠ
Losers, egy "o"-val
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Max egyszernézõs popcornmovie, nincs benne semmi extra. Próbálták nagyon lazára venni a készítõk a karaktereket, de igazából nincs benne egyéniség. Picit erõltetett az egész. Nincsenek is benne olyan szép akciójelenetek sem poénok. Kicsit csalódtam, a trailer hangulatos volt.
5/10
Bazinga!
ez is jo film volt. Nagy ujdonsag nem volt a filmben de szep volt. Foleg, hogy igazi tortenet. A legutolso kepeknel nagyon ugy voltam vele, hogy kozelebb pontozon a 10hez de maradjunk a 7/10 nel.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Amire én gondoltam, az a Tökéletnel trükk voltXD
Mind1, csak ennyi... gondolom furcsállod, hogy egy majd' 1 hónapos postot vettem elõ... csak eszembe jutott😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A film elején zavart,hogy most ez akkor akció film vagy vígjáték de késõbb már tudtam élvezni a poénokat.
Guillermo Díazért pedig plusz pont mert hihetetlen mi fejeket le tud vágni.
7/10
Nem tudtam semmit a filmrõl, még trailert se néztem, csak láttam hogy Samuel L. Jackson, mondom nekem ez elég, megnézem.
Nem csalódtam. Samuel L. Jacksonban még sosem 😊 Maga a film nem volt rossz. SLJ nélkül olyan 5,5/10 lenne, de így egy 7est megér.
7/10
Bazinga!
Mármint az új film, 2010. Jó kis akció film, amire érdemes lesz majd moziba is beülni. Pont azt adta, amit vártam tõle. Eltúlzott, de látványos akció jelenetek, pörgös történetvezetés, poénok, és hogy a karakterek adjanak legalább egy kicsit vissza a sorozatban megkedvelt formákból.
Ahogy néztem, a régi Murdock és Szépfiú is szerepelt benne (a szemüveges, mindenképpen börtönbe velük fickó lenne Szépfiú? Morduckot nem találtam meg a filmben, mondjuk mindketten sokat változtak azóta).
Szó mi szó, élvezetes mozi volt, de senki ne úgy üljön elé, hogy kicsit is komolyan veszi!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
What about the forests?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
én is csodálkozom, ha ez nem tetszett Neked...
akkor vajh' milyen trailer tetszhet... 😊
Itt megaltam olvasni es azota is rohogok.
Hihetettlen milyen izlesek vannak.
A film elõzetese az év egyik legjobban összevágott, legdögösebb trailere volt, ami a várakozásokat is nagyon feltornászta.
Ehhez képest sokan csalódtak, mert bár nem rossz a film, túl sok plusszt nem ad.
Valóban lehetett volna ütõsebb, azonban mégsem olyan rossz, mint amilyennek sokan leírják.
Tény hogy sok a klisé, és néhol gyenge a CGI, azonban aki szereti a kosztümös-látványos filmeket, nem fog nagyot csalódni.
10/6
Io pedig... a filmben valahol félúton van az emberek és az istenek között, azonban le sem tagadhatja, hogy egy istennõ
Úgy néztem meg ezt a részt, hogy az elsõ kettõt nem láttam. 30 éves férfi létemre tetszett.
Ismerõs arcokat is véltem felfedezni. Pl.: A Victoria-t játszó Bryce Dallas Howard (Lány a vízben, Falu) vagy Jane-t játszó Dakota Fanning, akit alig ismertem fel, hisz bennem errõl kiscsajról a Világok harca hisztis kislánya jut eszembe...