Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
super gamez 😉
Tyler1
Így neveld a sárkányodat

Húú hát nem viccelek, vagy 5-6 részletben tudtam végignézni, kurva unalmas és kiszámítható az egész. Tucatfilmes sztorija van, új köntösben. Nem értem a nagy rajongást körülötte, én egy pár évig nem akarom látni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kicsikiraly
legalább utánanéznél mit jelent az SG, és tudnád h nem S&G, hanem szimplán SG.

DFTBA ಠ_ಠ

Dynamic
Takarodj!
Dynamic
Arra próbáltam utalni, hogy voltak olyan részek, ami nem 3D-s volt, vagyis, ha levetted a szemüveget, akkor láttad normálisan elmosódás nélkül. A 3D-s részek persze nyilván elmosódott voltak, ott már kellett a szemüveg.
Tatyla
Avatart is láttam mindkét verzióban és nekem a 3D jobban bejött,a Shrek viszont az a fajta 3d ami szemüveg nélkül élvezhetetlen az avatart viszont szemüveg nélkül is végig lehetett volna nézni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

meik verziót szedted le?.vagy külhonban sikerült megtekinteni?

Dynamic
Elsõre biztos élmény lehet a 3D, de engem speciel idegesített a Shreknél is. Már egy jó ideje nem tud lázba hozni, sõt inkább zavar. Tettünk ugyan egy kísérletet a Shrekkel, de nem változott a véleményem a 3D-s filmekkel kapcsolatban. Olyan nagy pluszt nem ad az élményhez, mert térhatás ide vagy oda, a kép minõséggel problémáim voltak. Valahogy sötétebb, homályosabb, maszatosabb a kép, plusz határozottan kényelmetlenebb a "3D-s nézés". Amikor a nem 3D-s részeknél levettem a szemüvegem, akkor sokkal kényelmesebb, élvezhetõbb volt.

A filmmel amúgy nem volt bajom. Kedvelem a Shrek sorozatot és lehet, hogy nem ez volt a non plus ultra, azért még mindig jól szórakoztam.
("Bömbölj!"<#idiota>)
6/10
Blasta
Predators
5/10

Hát lehetett volna ez jobb is. Valami hiányzik belöle, de meg nem mondom mi. Talán a feszültség, vagy eleve az, hogy már mindenki unalomig ismeri a Prediket, egy ilyen filmbe ezért egy kicsit több kellenne. Ismerjük már a prediket A-tol Z-ig, igy nem tul izgalmas fél órát azzal eltölteni, ahogy nézzük: a szereplök hogyan jönnek rá arra amit mi már a film kezetekor rég tudunk.

A közepénél van egy uncsi üresjárat, pár percre le is hunytam a szemem, pedig kora délután néztem. Pár butaság, logikátlanság is bejátszott.
Adrien Brody-val legalább nem volt semmi gond.

Szoval gratula Nimródnak, nem egy rossz film ez, de nem is lett tul jo, 1x nézös, poénmentes iparosmeló, semmi több.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tatyla
na végre Nyíregyházán is lett 3D terem így fogtam az egész családot beleértve a 3,5 éves lányomat is aki ma volt elõször moziban és megnéztük az utolsó Shrek filmet,nekünk és a gyerekeinknek is nagyon tetszett de szerintem a 3d rárakott vagy két lapáttal.

8/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
the a-team

spoiler!

régen nagyon szerettem a sorozatot. a film pedig hiánypótló volt idén, úgy érzem. könnyed akció, jó jelenetek, a karakterek nagyon el lettek találva (sõt tetszett hogy mr.t karakterének is meg tudtak felelni ezzel a gandhi-féle "jellemfejlõdéssel" ami a végén volt.)
egyetlen egy percben sem unatkoztam. mindegyik karakter jól el lett találva, és nem lehet mondani hogy egyszerû film, azért a 2gonosztevõ, 1 pandúr eléggé megkavarta a plotot. de pont jó lett. lehetett rajta nevetni is. plusz hogy a terveket ahogy bemutatták már párhuzamosan ment az akció is. kurvajó volt. murdock jeleneteinél meg már majdnem sírtam a röhögéstõl 😊 szimpatikusak voltak tényleg!

várom a második részt. látszik hogy nem egy nagy egetrengetõ produkció, de nem is akar az lenni. azt már meg tette a sorozat jó 20 éve.

7/10
ProGabe
The Losers

jóóóóóó ez. pár kritika és pontozás után nemhogy alacsonyak voltak az elvárásaim, hanem egyenesen arra számítottam, hogy én nem fogok tudni végignézni még egy blõd szart. hát ez nem az! ez a 80-as évek laza akciófilmjeit felelevenítõ, könnyed kis nyáresti mozi

kétsoros karakterek, kétsoros történet, kétfilléres poénok: ennyi és semmi több. aki többet akar, az ne ezt nézze

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egyesek milyen okosnak hiszik magukat mert képesek voltak megérteni egy filmet 😊

Az 1 résszel semmi bajom nem volt, pedig abban is voltak mélyebb gondolatok, csak a 2. részben durván túlzásba vitték. És abból kiindulva, hogy a 3. rész bukás volt, felteszem nem csak engem zavart.

johngoku
Tegnap megvolt The A-team. Ha eltekintünk a lehetetlen túlélésektõl, meg a gravitációt figyelembe nem vevõ mozgásoktól, teljesen szórakoztató filmet kapunk. Bár kb ez is lehetett a cél. 6.5/10-et megérdemel.

Dynamic
Farkasok szövetsége
Tikal
áá, de lehet nem is a vidocq, na mindegy, nem ugrik be a másik francia film ami ilyen szörnyes 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Wolfman

félálomban néztem, lehet ez az oka annak hogy nem nagyon tetszett 😊 Egy idõ után már bosszantott hogy úgy akarnak megijeszteni hogy a zenével operálnak, meg egy álomból felriadó Benicioval 😊 Szinte már tudtam mikor fog egy farkas rém bevillanni, az utolsónál már nevettem, hogy na ne már megint meg akarnak ijeszteni? ...Az animáció is kicsit darabos volt, fõleg mikor futott a farkas... Jack nicholson jobb volt farkasembernek de még a vidocq is sokkal jobb hangulatú volt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kicsikiraly
Szegény 😞 Csak nem gondolkoznod kellett volna egy picit? 😞

DFTBA &#3232;_&#3232;

CSOCSO
latod ez van... gondolom o se erti neked miert tetszik a matrix es te se erted miert jon be nekem a clash of titans.

amugy a matrix triologia szvsz is alap es inkabb 10/10
CSOCSO
ha jol olvastam mindenki a grafikat fikazta nem a 3d-t.... en itthon neztem HD ban ( nem 3d). nem tudom milyen volt a 3d de a grafika nagyon is jo volt.
A 2. részben annyi filozófiai nyavaja volt, hogy majdnem kiugrottam az erkéjrõl xD Más bajom nem volt vele, csak a film 80%-a ebbõl ált.

precision
1 nap alatt néztem meg 😊
reggel az elsõ rész, délután a 2. este a 3.

Bazinga!

az is

precision.:
1 nap alatt nézted meg a 3 részt vagy több idõ kellett?
tigeroo
amúgy a clash of the titans pont hogy TÉNYLEG kamu 3d...

beültem énis anno megnézni, és a legelsõ "érme" volt tán animálva. meg a legelején az animált csillagkép.

undorító megtévesztõ az egész. "Clash of the Titans 3D" nagy lófaszt. ezért húztak le szépen, meg hülyének is néznek minket

(a bankoknál meg a mobilszolgáltatóknál még megértem mert metszettfaszúak, nade a filmipar??!)

precision
a folytatások nélkül eléggé nyitott maradt a történet
nemtom miért szidják egyesek a 2-õt és a 3 -at... vagyis tudom, mert nem tudnak a cgi meg a harcjelenetek mögé nézni, néznek de nem látnak, vagy nemtom
ilyeneken akadnak fent egyesek, hogy Neo rúgása nem elég pro, meg a 3. részben a Smith vs. Neo fight "nevetséges" 😊 nemtom miért lenne az 😊 két überbrutál állat egymásnak esik, alap, hogy több kell a pofozkodásnál

szerintem ez így tökéletes ahogy van, ha én is abba a hibába esnék, hogy különálló filmként elkezdeném boncolgatni a részeket, akkor lehet, hogy találnék hibát
de így egyben szerintem hibátlan, rengeteg mögöttes tartalommal, filozófiai mondanivalóval, fordulattal, szép jelenetekkel

a bannerbe se potyára került be 😊

Bazinga!

motyodlee
ezért kell az utolsó vetítési napokon megjelenni<#nezze>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

szucsy89
én is most jöttem moziból, méltó befejezése(?) a trilógiának

10/9
Toy Story 3

10/8

Jó kis fiú voltam és moziba néztem meg, cserébe mit kaptam?
Végig nyávogó hangot (fõleg a zenékben volt szörnyû), és néhány IQ bajnokot akik végig kommentálták a filmet hangosan. Mindezért fizethettem 1300 forintot, hurrá.
na ezt is beteszem a sorba a többi megnézendõ filmek közé
én csak az elsõ részbõl láttam jeleneteket, a többit egyálltalán nem láttam!
Blacksheep333
Jah, az elsõ rész, meg az Animatrix.
Kár volt elszúrni az összképet a folytatásokkal.

Az operációs rendszeren is túl...

precision
ejjnye... alapmû és kész 😊

Bazinga!

desigo
Poligamy

Érdekes történet gyenge megvalósítással.Csányi Sándor biztos hatalmas férfiideál de nekem utoljára a Kontrollban tetszett.
4/10

Így neveld a sárkányodat

Aranyos mese nagyon szerethetõ karakterekkel.Nem erõltetett film,szinte végig kikapcsolt.Szórakoztató volt és humoros.
8/10
Blacksheep333
Melyik verziót nézted, UK vagy USA?
A amerikai remake-t én nem láttam, de az eredeti angol az szerintem kifejezetten jó.

tommygear
Unthinkable 10/4

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
uncsi volt és a vége is szar, am az egész filmet el lehetett volna intézni 20 percben ha egybõl a terrorista gyerekeit behozzák
green6k
Hagyjad

green6k
Nekiugrottam ma még1 filmnek a légió után, azt hittem feledteti majd azt...
Death at a Funeral
Értékelni nem értékelem, mert kikapcsoltam kb a felénél már.Erõltetett volt az egész nagyon.Lehet a Légió hatása alatt voltam még és elment egész napra a kedvem a filmezéstõl, de szerintem mind a kettõ egy fos.

Azért a csaj jó benne.

Sir Quno Jedi
Légió az szvsz. jó szórakozás. Nem kell tõle túl sokat várni és akkor nem csalódsz. Szórakoztató minden esetre. Jó nem egy Prophecy, de elmegy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MrSpock
Most fejeztem be én is eme remkemûvet.
Azt csodálom,hogy végigbírtam nézni pörgetés nélkül.
2/10 nálam is.
Nem értem,pedig eme témából sokkal többet kilehetne hozni.
Aki esetleg kihagyja nem veszít semmit vele,sõõõt!!!:-D

Go Jeff Go!!!!

szucsy89
ma este akartam megnézni...hagyjam?😄
green6k
Légió 2/10
Iszonyat borzalom volt.Egy gyenge sztori még gyengébb megvalósítása.Alig vártam hogy vége legyen.

Blacksheep333
Clash of The Titans

Egyetlen egy darab trailert se láttam, de sokan lehúzták, így inkább negatív elõítéleteim voltak.
De végül is nem volt rossz. A CGI tényleg nem volt a legjobb, illetve az istenek nem nyerték el a tetszésem.
Liam Nelson nem volt jó választás Zeushoz, õt én mindig nagydarabnak és õsznek képzelem el (ami a szvsz a hatalmát és a bölcsességét jelképezi) és Hádész is inkább volt egy sunyi g*ci, mint a gonoszság megtesztesítõje és az alvilág ura.
Amit sajnáltam, hogy nem voltak benne kard párbajok, (gondolok itt ilyenekre) valamint a Kraken-t is hamar és egyszerûen elintézte a fõhõs.
6/10 (erõs közepesnél valamennyivel jobb)

Repo Men (unrated)

Jude Law, Forest Whitaker és Liev Schreiber nagyon szimpatikusak voltak benne, Alice Braga-val ellentétben. Sem a karaktere, sem maga a színész nem tudta magát megkedveltetni.
A sztori nekem bejött (pláne, hogy nem rég olvastam a Neuromancer-t William Gibbson-tól, és hát valamennyire hajaz rá a film: implantátumok, de fõleg a film befejezése.)
Az is jó volt, hogy nem finnyáskodtak és bevállalták a vért, valamint a "mûtéteket" is mutatták, de nem vitték túlzásba és nem estek át a ló túloldalára. Az akciórészek is látványokat voltak, és ott is kifröccsent a vér (reálisan), ha valakit megkéseltek vagy lelõttek.
Azt sajnáltam egyedül, hogy a film közepe egy cseppet leült.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve még azt nem értettem, hogy ha (feltételezem) a begyûjtõ srácok a cégtõl kapják a felszerelést, és mivel a defibrillátor elromlása miatt kellett a fõszereplõnek új szívet beültetni, akkor miért nem állta a cége az implantátumot, illetve a beültetést?

7,5/10 (Adnék rá 8at, de annyira nem volt emlékezetes.)

jah, még annyit hozzátennék,hogy Murdock szerepéhez vmi hülyébb kinézetû emberkét kellett volna választani...
Challanger
3D TV-n nézted? Mert valami nem stimmel...

Én úgy hallottam, hogy a moziban sokaknak a konvertált 3D volt gyenge.
A CGI-ra már kevesebb panaszt lehetett hallani, szerintem nem volt rossz. És asszem Te is erre gondoltál inkább...
Sir Quno Jedi
Jaja EPIC, csak én tovább finomítanám, mivelhogy EPIC FAIL!!! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tommygear
<#eljen>
precision
Matrix Trilogy

Megnéztem a 3 részt egymás után. Korábban már láttam mindet külön-külön moziban amikor megjelent az adott rész. Így egymás után egyben az egészet még nem. Ráadásul most sikerült HD verziót szerválnom, HD -s tv -n nézni.

Oldalakat lehetne írni róla. Felesleges külön-külön értékelni a részeket, hisz a három alkot egy egészet. I know, I know... eredetileg csak 1 részt terveztek, a másik kettõt utólag írták hozzá. De nem értem a sok fanyalgót amúgy, a 2. és 3. rész is van olyan jó, mint az elsõ. Mindegyiknek más a hangulata, mindegyikben vannak kurva jó jelenetek (2. részben pl az autópályás rész, 3. részben a Zioni harc ill. Neo vs. Agent Smith ultimate dragon ball -t megszégyenítõ harca... 😊 )

Van egy szó ami hihetetlenül jól kifejezi a lényeget:

EPIC!

10/10

Bazinga!

Tikal
Biztos a 10.1-es hang meg a 120colos TV tette meg a hatását, meg persze a HD felbontás.. néha már ennyi is elég...

Sir Quno Jedi
Nomármost a Heroes-ban az is gáz, hogy hogy a faxba tudnák már egymást csak úgy legyõzni. Két ilyen képességû izéke (kb. lev 99 halhatatlan státusz a többiekhez képest) jól el tud lenni egy darabig.

precision
hm, pedig te általában "jól" szoktál pontozni, vagyis nagyjából egyet szoktam vele(d) érteni
de ez azért komoly 😊 szerintem a titánok harca rohadt messze áll a 9 pontos filmtõl 😊 én asszem 4 -et adtam rá? moziban néztem és már alig vártam hogy vége legyen, idegesítõen összecsapott volt az egész, rém buta és felesleges párbeszédekkel, és szerintem a CGI is kritikán aluli volt
nem is beszélve a "végsõ csatáról" ami kb annyira volt idegesítõ, mint anno a Heroes sorozat egyik évadzárójában a harcjelenet Sylar és Peter között, amit egy kulcslyukon át nézve mutattak be a készítõk, hogy nesze, villogás, szal harcolnak, örüljé neki...

de hát mind1 😊 ha neked 9 pontos a film, akkor annyi 😊 csak kicsit meglepõdtem 😊

Bazinga!