106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Real Steel
a felétől már pörgettem
1/10 -
I Love You Phillip Morris: buzijó volt :D Ráadásul valós eseményeken alapszik.
Repo Man: nagyon jó Sci-Fi csak a sok vagdosás nem passzolt a pizza kajáláshoz :P
Real Steel: az a poén,hogy kb annyira izgultam rajta mint a Warrioron elnéztem volna egy hétig is ahogy zúzzák egymást :D -
A vizsga
Kb 40 percnél akartam kikapcsolni, mert nem tetszett DE mégis csak tovább néztem és elég szépen beindult és a végén már élveztem is. Olyan 7/10-et megérdemel. -
szerintem is marha gyenge a 2, az egyre nem is emlékszem a 3 viszont tetszett -
Legjobb része?Kínszenvedés az egész kb.No de ízlések és pofonok... -
Frida 8/10
Bőr amelyben élek 8/10
Du levande 7/10 -
Warrior nekem is nagyon tetszett. Shark Night-ot én végignéztem haverokkal, de szenvedve. -
Shark Night
pocsek! 1/10
kikapcsoltam a felenel mikor a capa kiugrott a vizbol.
Megashark es giant octopusos sci fi csatorna kategoria. NAGYON GAZ -
warrior 9/10 -
Real Steel
Tegnap neztem, jo volt de tobbet vartam. Nem volt tul sok durvulas. Kisse gyerekesnek talaltam de igy is 7.5/10
Warrior
OMG! Rocky ota a legjobb bunyos film. Akkora gomboc volt a torkomban a vegere, hogy alig birtam ki, hogy ne alljak fel tapsolni meg rozsakat dobni a tv ele. :D Jo volt. Mindenesetre a vege nem tetszett teljesen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Orosszal a katona fiunak kellett volna verekednie. Legalabb is en azt jobban vartam mint a film igazi veget. Az apanak meg egy masik nagyon kemeny ellenfellel kellett volna megkuzdeni. A vegen kificamlos dolog fullosan hulyeseg volt. Ez nem illegalis bunyo volt az egyik kertben. Ha nem teszed fel a kezed a biro oda fok lepni, hogy megkerdezze mi a baj es siman lefujja az egeszet. -
Alien3 al kapcs: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyik verzioban a kutyabol jon ki az alien a masik verzioban egy tehenbol -
Sherlock Holmes 2
Ilyen egy jó folytatás. Mindenben felülmúlja az előző részt, pedig az is tetszett. Jók a poénok, van egy rész amikor a lassítás is zseniális, Hans Zimmer most sem adta alább a színvonalat, RDJ és Jude Law pedig hozza a formáját... 9/10 -
szerintem ne tedd, a trilógia(vagyis már kvadrológia, de a 4.-et nem láttam) legjobb része szvsz. inkább a 3ról lehet elmondani, hogy bűnrossz kategória, és a címére is szégyen. -
ééértem, köszi -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van még benne annyi "lélekjelenlét", hogy visszafogja a kezével és együtt zuhannak le. Bár egyébként is már zuhanás közben kel ki, úgyhogy anélkül is meghalna valószinüleg. :)
Ikonikus jelenet, de szerintem is marhaság. :D -
és am akkor a negyedik rész mozi változatában mivan? kikel a harmadik részben zuhanás közben belőle és a negyedikben lesz még 1 királynő vagy mi? -
-
Én meg egyetérteni akartam, csak az "is" lemaradt...
-
igen ezt írtam is hogy a kettőben korrektek a kivágott részek -
A változtatás annyi, hogy a mozi változatban... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...a királynő még kikel Ripley hasából zuhanás közben, a rendezőiben meg nem, Ripley simán belepottyan a folyékony fémbe.kivágott jelenetek is értelmetlen szövegelésekből álltak kb
Az azért nekem tetszett, hogy egy |bölényféleségből kel ki az alien, nem a kutyából|, de az extra jelenetek nekem a kettőben tetszenek. -
nem -
Nekem pont a 2. rész tetszett a legjobban, pedig az se volt egy kiemelkedő cucc. :)
-
Nem, önállóan is fogyasztható.
Amúgy nézhető a 2. rész is, csak John Woo kicsit túlzásba vitte az akció jelenetek koreográfiáját, meg a belassításokat -
meg kell néznem a Mission Impossible 2-t, hogy értsem a 3 történetét? Elég rosszakat hallottam a második részről, úgyhogy ha lehet, akkor meg kímélném magam tőle :) -
De nem úgy van, hogy a 3. rész rendezői változatában nem hal meg? -
Alien Quadrology Director's Cut
Alien: alapmű, letagadhatja simán a korát, pörgős, feszült, várom az előzmény filmet 8/10
Aliens: ez mégjobban bejött, tele kivágott jelenetekkel, új dolgokat megtudunk Ripley-ről, stb, így kell egy folytatást megcsinálni 9/10
Alien 3: na ez visszont bosszantóan szar és unalmas lett, fegyvertelen vergődés 2 és fél órán keresztül egy börtönben, a kivágott jelenetek is értelmetlen szövegelésekből álltak kb, az első fél óra jól indul de utána kritikán aluli 5/10
Alien Resurrection: ez valamivel jobb mint a harmadik, próbál visszanyúlni az 1 és a 2 felé kevés sikerrel, Ripley klónozása se nagyon tetszett, nem kellett volna meghalasztani a harmadik részben és talán lehetett volna egy jobb folytatás, a végén meg azaz ember alien szörnyű volt, a kivágott jelenetek itt is csak töltelék részek, érdektelen... 6/10 -
Mentol #66768 Nem tudom ki hsz-ére reagáltál a Drive-os példával, de én írtam ilyet ("bámul..."), és azt tartom is!
Nem a filmnézés előtt offoltam az agyam, hanem aközben történt ez, és nem saját elhatározásból: nézem, nézem, nézem, oszt még mindig csak bámul ki a fejéből szomorú pofával; na ekkor kikapcsolódott az agyam.
Amúgy a kifogásom csak ennyi volt: nehogymá' ezért oszkárt kapjon! -
Huu nem erre gondoltam tesoooo
nema betétdalra!!
hanem most reklámozza a viasat a CSI Ny ot és ott ami szól alatta??
arra lennék kiváncsi!! -
Link -
Sziasztok tom ide vág! 
Most megy ajánlóba Szieszájj nyújork(asszem Viasat on)és az alatti zene!
arra lennék kiváncsi!(elödaó?)
Valaki Help!! -
Nézd, valahol minden film (de legalabbis a hollywood-i filmek) egy adott társadalmat/személyeket mutat be, hiszen létezo vagy fiktív társadalmakban élo embereket mutat be. Legyen az westernfilm, sci-fi vagy krimi.
Tehat szólnak valamirol, van egy koritése, egy torténete, cselekménye.
Amirol Te beszélsz az a filmek hozománya, az a kis plusz amit az iro/rendezo kozvetve vagy kozvetetten, eroszakosan vagy elrejtve, hosszanb vagy roviden beletesz.
De attol még ezek a filmek általánosságban egy témáról szólnak, bosszúról, halálról, szerelemrol, pénzugyrol, szexrol vagy a baseballrol teszem azt. -
Én nem látok többet, csak kimondottan bugyutának tartom a "film a ***-ról" hozzáállást, olvasni kell a sorok között, ezek a filmek mind egy-egy jelentős mozzanatot/eseményt/újítást ragadnak meg, hogy ennek a farvizén bemutassanak jellemváltozásokat, sorsokat. Tehát a háttér - legyen akármennyire érdekes vagy markáns - akkor is csak másodlagos marad!
A The Social Network pl. nem is kimondottan Zuckerbergről, hanem az ő generációjáról szól, amiről a legtöbbet a discoban lezavart beszélgetés mond el.
A másik két filmnek is megvan az adott jelenete, amiben ott van a film lényege, de nem akarok spoilerezni, meg aki nem hülye, meglátja maga is. -
Igazad van, de azért az meg a ló másik oldala, amikor a Social network-be tobbet latunk mint egy drámát a faszbuk alapitásárol/alapitojarol vagy az Ides of march-ban szintén tobbet egy amerikai politikai drámától. -
A The Ides of March pont annyira szól a politikáról, mint a Moneyball a baseballról, vagy a The Social Network a facebookról.
Ha kibaszott felületesen állunk hozzá, akkor igen, ezek a filmek ezekről a témákról szólnak, mert ugye a Rocky is a bokszról szól, a Warrior pedig nyilván a ketrecharcról :)
Nem kimondottan válasz ez senkinek, csak sokan legminimálisabb erőfeszítést sem teszik meg azért, hogy élvezzenek egy filmet, hanem alapból úgy ülnek le minden elé, hogy az agyukat offra nyomják, és ami ebben az állapotban nem megy át, az szar (lásd Drive).
Ma olvastam olyat a Moneyballról, hogy szar, mert nincsenek benne karakterek :) A Drive-ban is szarok a színészek, mert csak bámulják egymást :D Ennyire egyszerű lenne a világ és benne a filmművészet? :P -
IXEMGabeo #66760 de rég volt már 1997 ááá...nagyon menő volt a Friderikusz show anno nem is tudom mikor fejezték be -
Vasököl (2011)
Kicsit félve ültem le, Disney, robotos, boxolós... meglepő módon egész élvezhető lett persze a végére kellet egy mindenkinek lecsorog az arcán egy könnycsepp (ala' Disney). -
...és tökön csapta magát ostorral -
nem igaz, mert a Karate tigris idején már megvolt neki, és az az első filmje :)
amúgy Van Damme témához még: ez anno mekkora dolog volt pöcsfej korunkban, hogy a hatalmas Van Damme a Friderikuszban szerepelt, meg magyarul beszélt, ÉS még verekedett is :DD -
Rottentomatoes-on sem áll rosszul pláne az idei filmjeivel. -
Ez volt Van Damme leges legjobb filmje az elsök közül !