106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ZZ88
    Angol verziósat néztem a "kiskalóz" videotékából.
  • Shep
    Te hol láttad, mert ahogy néztem még csak most lesz nálunk moziban, vagy külföldiában nézted?
  • ZZ88
    De láttátok is a filmet?

Egyébként a ló oscar esélyes, de komolyan!
  • Blasta
    detto. mikor meglattam a plakatot: Ló, szimpatikus kamaszgyerek, vilaghaboru, spielberg...
    Koszonomdekurvaranemkerekbelole :D
  • Real13
    Ja, Fincher tényleg egy irritáló köcsög, aki még nem csinált semmi normális filmet...

De most komolyan, annak ellenére, hogy nem szeretem a remake-eket, Fincher moziját már alig várom, hogy lássam: kíváncsi vagyok az ő verziójára is. (tetszett a svéd film is)
  • ZZ88
    Az a fura az egészben, hogy csak a film végén láttam, hogy Spielberg rendezte, néztem is egyet. Egyébként tényleg jó film.
  • davidka003
    Mai napig nem értem hogy bírták kihozni ezt másfél millió dollárból. :O
    Pedig a színészek sem noname-ek.
  • berczely
    Insidious (2010)

Mostanában látott legértelmesebb horror/thriller! 1-2 helyen komolyan ledermedtem kicsit pedig nem szoktam a filmektől félni vagy ilyesmi. A vége felé már elvitte magát a rendező az érdekes ötletével... 7/10
  • kaposi1
    "– Magával ragadott a könyv, az eredeti film, és szerettem volna megcsinálni úgy, hogy tökéletes legyen. Ugyanis nem csinálok olyat, amiről nem hiszem, hogy tökéletes, talán túl magabiztos vagyok, de így van – mondta Fincher a Telegraph című lapnak adott interjújában a Tetovált Lányról."

Az már tökéletes volt így is te segfej!!
  • Tyler1
    valaki magyarázza el mi a picsa célja volt ezzel Spielbergnek? 600 millió film/rajzfilm készült csak lovas drámából, annyira sablon, hogy tudás nem kell egy ilyet leforgatni. mit akart ezzel Steven Spielberg? ott lenni az Oscaron? unatkozott? tőkealapozó vmi nagy produkcióhoz?
  • IXEMGabeo
    Sziklák:)*****
  • IXEMGabeo
    igazad van Sziklám szeme a címe bocsánat:) van abból 2. része is.
  • ZilogR
    Én azt szeretem benne, hogy nyugis. A Dustin Hoffmann-os Vírus attól nem jó, hogy valami olyat mutat meg, ami nem az emberi oldal. Amikor kakukkol a tisztifőorvos, hogy itt az influenzajárvány, akkor az emberek nem csinálnak úgy, mint az Outbreak-ban...

A többséggel pontosan ez történne: szép csendben az otthonában meghalna, vagy látná a szeretteit meghalni. Kész.

A Vírus-ban a katonai beavatkozás csak arra ment rá, hogy senki sehová nem mehet. A Contagion épp azt mutatja meg, amiről eddig soha nem csináltak filmet: hogyan terjed és milyen kevés kell ahhoz, hogy járvány törjön ki.

Akit érdekel a téma nézze meg az Országos Epidemiológiai Központ honlapját, tanulságosak azok a doksik, amik előírják, hogy a háziorvosoknak milyen kötelezettségeik vannak (miket kell jelenteniük, milyen formában, stb...) és a többi anyag is olvasmányos (pl.: a gyerek "lepkehimlő" után 5-6 hónappal később jönnek a tünetek ízületi gyulladás formájában felnőtteknél! OMG!)

• ZZ88
    War Horse

Ez egy nagyon jó film, Spielberg rendezés, egy fiú és a lova történetét meséli el az I. világháború szörnyűségei közepette. Csöpögős maszlagtól mentes, kiváló, szívbemarkoló alkotás. 10/10
  • Kaplan
    Szerintem a Sziklám szemére gondolt!
  • morcosqtya
    Ilyen címmel nem találtam filmet.. IMDB link? Angol cím?
    Sziklák szeme, sziklák vére stb van, "sziklák földjén" nincs.
  • IXEMGabeo
    nézd meg a Sziklák földjént...lesz benne kasza, szemgolyó minden, ami kell, és amitől beszarsz:D
  • Tyler1
    Collateral

Nem tudom tv2 verzió mennyire volt "finomítva", szétvágva, de nekem tetszett. Végét azért elbaszták, kiszámítható lett(bár levágós volt már az elején, hogy az utolsó célpontnál jön a bukta), és ilyenkor én automatikusan a rossz fiú oldalra állok, hogy ne azt várjam, ami tök egyértelmű lesz. Pedig az jött...
    7/10
  • Lipi1980
    Oké! Az nem horror, de azért izgi lesz az is...
  • Lipi1980
    Tegnap este meg a Tudom mit tettél tavaly nyáron-t kaptam el! Hát ez már közel sem volt akkora élmény, mint a Barlang!

Már is kellene valami kis horror múvi! De ahogy elnézem, ma kezdik vetíteni az X-akták sorozatot (a legelejétől a Viasat6-n), mit annak idején nagyon csíptem. Kíváncsi vagyok, hogy így 19 évvel később milyen érzés lesz újra nézni!
  • Lipi1980
    A csajos véres :) igen!
  • Bucser
    Tinker Tailor Soldier Spy -

Végre egy kémfilm amiben nem a szétlőjük az egész világot stílusú michael bayizmus teremti meg a hangulatot.

Visszatérünk a pillantások beszélnek momentumokhoz, a feszültséghez, a senki nem ért semmit érzéshez, a francba most lebukott valaki pillanatokhoz majd a végére az egész szépen összeáll és kiderülhet hogy a drámát talán nem is maga a kémsztori adja, hanem az emberek közötti kapcsolat.

Tetszett. Hajrá Brit filmesek így tovább.

u.i.: előre látom, hogy sokan unalmasnak fogják találni, mert lassú és sokat beszélő mégis keveset mondó film ahol a csendes színészi játék a lényeg.
  • ZZ88
    Náci zombik

Egyszer nézhető, sablonos norvég horror.

6/10
  • Tikal #66928
    Sky captain and....

ok, 18 percig néztem... ez most mi?
  • IXEMGabeo
    nézd meg az összes Columbot. Garantált a szórakozás...
  • IXEMGabeo
    túl sós volt mi?

áá ez szar vicc volt:D
  • Tikal #66925
    Salt

sótlan, uncsi, láttunk már ilyet.. 6/10
  • IXEMGabeo
    az egy állat film, nem volt gyenge ahogy elkapták a csajokat a sötétben:) szabályosan fostam attól a filmtől:D
  • davidka003
    A Pokolból
    Johnny Depp-el
  • Tyler1
    Elhurcolva

Nem vártam sokat imdb pontszám alapján, de egy egyszer nézhető filmnek megteszi. A sztori ilyen instant 2 nap alatt megírható, az akciók komolytalanok, de a legnagyobb hibája, h tele van iszonyat logikátlan dolgokkal, pl.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    menekülnek a vonattal, a csaj elmegy kajáért, a rossz fiú elkezdi követni, DE nem várja meg melyik kabinba megy be, inkább bebassza egy másikba, szarrá veri, hogy megkérdezze hol a csávó-.- OMG

5/10
  • skygt90
    Sziasztok tudnátok nekem ajánlani valami olyan filmet ami nyomozós kicsit rejtélyes? Elkezdtem nézni a Sherlock című sorozatot és eléggé rákattantam a nyomozós dolgokra :D
  • CalebJoe
    Piranha 3D

Úristen lehet ennél lejjebb süllyedni, csak Christopher Lloyd meg a sok csaj miatt ha másért nem is érdemes megnézni.

3/10
  • davidka003
    Jó ám. 5-ször láttam, elég bejövős. :D
  • wesker24
    Jah a Descent jó féle !
  • Lantee
    A Descent volt...csajos-véres. :)
  • wesker24
    Most melyik mert több barlang van !

Van a Descent amiben a csajok vannak a barlangban

Vagy a Cave amiben egy kutatócsoport van benne !
  • Lipi1980
    A barlang

Tegnap kaptam el a Filmmúzeumon, és a címe alapján rémlett, hogy ezt már régóta meg akartam nézni. A történet elég klisés, a "szörnyek" nem valami speckók, de egyszer nézhető. Arra jó volt, hogy megerősítette bennem az érzést, hogy NEM szeretem barlangokat! Szűk helyek stb...
  • tomsolo
    Egész pontosan erre.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://www.myduckisdead.com/2011/05/andromeda-strain-1971-robert-wise.html
    (Egész jó minőség és a filesonicos linkek mennek :) )
  • tomsolo
    A régire.
  • Tyler1
    69. Golden Globe összefoglaló