106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Dalí, meg Hemingway odabaszott az biztos :D
  • Suffering
    Elmehetnek a fenébe :S minden mozifilm 4-5 hónapot fog csúszni innentől kezdve :(

Hír
  • ProGabe #66991
    legjobb jelenet. már csak ezért megérte megcsinálni - hát még megnézni - ezt a filmet!

• ZZ88
    Amerika
  • ZZ88
    Into the Wild

Ez a film Christopher Johnson McCandless igaz történetét meséli el, aki szakított a világ hívságaival és amerika vadonjai bejárása közben megtalálta a lét igazi lényegét.

10/10
  • batman
    Nézd meg a Faun labirintusát, szerintem az kiváló film, és spanyol
  • IXEMGabeo
    már azóta kiderült, hogy az az Intacto, amiről beszéltem...Nem tudom miért Memento ugrott be.

Salma Hayek és Penelopé Cruz esetében nem filmet mondtam, hanem, hogy az ő bohóckodásuk nem tetszett akármit láttam tőlük. Teljesen mind1, hogy a Las Bandidast amerikaiak csinálták ők spanyol ajkúak és csak 1 pl volt.
  • Tikal #66986
    Egy film miotA lesz spanyol csak azert mert játszik benne egy spanyol színésznő :)) akkor a terminator osztrák film?:D
  • Tikal #66985
    A memento es a vanilla sky sem spanyol film.... Az eredetijuk az ;) szoval ne a remake alapján ítéld el a spanyol filmeket...
  • ZZ88
    Jaja, kösz, az Eden Lake azért keményebb volt sokkal.
  • IXEMGabeo
    azaz, pont erre gondoltam...

a sztorija alapból nem lett volna rossz, de a filmbe nem tudtam magam beleélni halálra untam...
  • stargatelost
    Én ajánlottam, örülök, hogy tetszett, szerintem is jó volt. :D
  • tomsolo
    Az Intacto volt, spanyol és sztem kurva jó film.
  • ZZ88
    Itt írták, hogy aki látta az Eden laket, annak muszáj megnézni a Hegyek királyát is. Hát sok a hasonlóság, fasza kis horror, 7/10.
  • IXEMGabeo
    Salma Hayek mexikói, de nyilván spanyol anyanyelvet használ elsősorban, Cruz viszont spanyol, de a nyelv, amit beszélnek és a származásuk miatt egy kalap alá vettem őket hiába tértek be a Hollywoodi paradicsomba:)

sajnos a címekkel olykor gondban vagyok a Sziklák szemét is elnéztem, a film amit Mementoként címeztem (ami tényleg nem az, most utánanéztem) az valami iszonyú unalmas darab volt egy jelenetet tudnék idézni-> bekötött szemmel szaladgáltak az erdőben és az nyert, aki el tudta kerülni a fákat így. Memento ugrott be címként, de akkor ezt elvétettem az 1000%, hogy spanyol film volt, de már vagy 5 éve láttam utoljára és mivel nem élveztem, nem is hagyott bennem maradandó nyomot. Látod a címére sem emlékszem...
  • Real13
    A Memento meg a 'Cruz-Hayek film' mióta spanyol film? :)
  • Tyler1
    Midnight in Paris

Nem vagyok egy Woody Allen rajongó, sokáig nem is akartam megnézni, de kifejezetten tetszett. Bájos, humoros, könnyed film, nem csöpögős, sablonos romantikázással. Korabeli Párizs, lágy harmonika dallamokkal aláfestve, az ember szinte odaképzeli magát, tényleg van valami varázsa. Jó sztori, remek alakítások - főleg Wilsoné -, és még egy kis morális mondanivaló is odafért a végére. Volt azért ami nem tetszett, és számomra túlzónak tűnt, de összességében remek film.
  • IXEMGabeo
    Mondj igent! -spanyol vígjáték, romantikus hülyeség:)

Talán eddig jó spanyol filmet Torrente személyében láttam, a Memento se tetszett meg amikor Salma Hayek és Penelopé Cruz is bohóckodtak együtt áá nem köszi elég volt.

Ez viszont kellemes meglepetés volt, a célját elérte. A maga kis bugyuta szereplőkkel engem szórakoztatott ez a film, a mozijegy szedő pali bárgyú arca és a beszólásai ütöttek. Páz Vega pedig gyönyörű volt, ha más nem már ezért megéri megnézni a filmet:D

A filmben feltűnik az olasz származású Ornella Muti és természetesen a Torrente sztárja Santiago Segura is.

Végre nem egy amerikai bugyuta szarságot, hanem egy európai vígjátékot tálaltak elém, ami kellemes kikapcsolódást is tudott nyújtani számomra.

Ezért én a filmre adok egy 10/8-at úgy mindennel együtt
  • Jim Morrison
    azt hogy ratyi nem mondanám. Tudtommal nem luxusvillában él amúgy is (megtehetné), hanem visszament egy farmra és állatokat tenyészt vagy mit csinál :D
  • Lipi1980
    Végső menedék - Shelter

Az első 15 percben azt hittem, hogy tudom miről szól (majd) a film, de később annyira összekuszálták, hogy a végére épphogy ki sikerült bogozni a szálakat! Azt hiszem :)

Szeretem az ilyen filmeket, ez pedig kifejezetten tetszett!
  • ZZ88
    Chuck Norris nem öregszik, a föld fiatalodik.

• Totti5
    Lehet benne van valami amcsi szektás közösségbe... ki tudja. Minden esetre ez vicces. Én belezést várok a filmtől és várt és erőszakot nem pedig estiemsét.
  • Seth
    72 évesen gondolom már nem szeret ugrabugrálni
  • Tyler1
    erről eszembe jut az egyik Igen, Drágám epizód amiben Norris vendégszerepel és saját magát alakítja. mindenki felnéz rá, hogy mekkora akciósztár, közben meg egyszerű mintaapa, aki gyerekdalokkal, meg pelenka márkákkal szarakodik csak :D

lehet tényleg ekkora "ratyi" a valóságban? :D
  • tommygear
    hát... elvileg miatta lesz pg13, bár remélem ez csak vmi hülye pletyka, de ha nem húzhat a francba norris
  • tigeroo
    nemtudom mi olyan nagy szám benne, ha valóban tudna-

hopsz várj, csengetett valaki
  • Mentol
    Majd csak lesel, amikor az a ló elnyihogja a zOszkár gálán, hogy "köszönöm Stevennek, ... ja és Világbéke!"
  • ZilogR
    Ludovik - Ludovik mackó történetei

Sztori: Ludovik maci történetei annyira szívhez szólóak, hogy az egész család, gyerekek, szülők, nagyszülők boldogan fognak leülni a képernyő elé. A gyűjtemény négy bábfilmet tartalmaz, mindegyik főszereplője Ludovik, a kis szeretnivaló medvebocs, aki egy kisgyerek szemével fedezi fel az őt körülvevő világot. Az átélt kalandok olyan érzékenységgel jelennek meg a filmekben, hogy a kisgyerekek fantáziája boldogan szárnyal majd együtt Ludovik történeteivel.

Videó link

A leírásban különösen az utolsó mondat erős. Volt szerencsém 3 éves gyerkőcökkel együtt megnézni, nos, vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban: tetszik, adagolva van benne a hétköznapok "fájdalma", mint Weöres Sándor verseiben megjelenő borzalom (pl.:

Föléje nőtt a bodzafa,
    oly apró volt a ház.
    Körötte csalán ringatózott,
    mint mezőn a kalász.

Az ablakban egy nyurga lány
    kosár fölé hajolt:
    Amint mozdult, láttam: a karja
    könyöktől csonka volt.

), de néha olyan érzésem volt, hogy klasszikus horror elemeket is felvonultat, amit nem tudok már a gyermeki fantázia világába sorolni (mint pl.: a halott nagypapa alakja a lebbenő függöny mögött vagy a hóban talált báb életre kelése - ez utóbbi még el is megy...)

Nekem ez utóbbi dolgok miatt erősen korhatáros bábfilm, javaslom minden szülőnek, először nézze végig egyedül és utána gyerekkel KÖZÖSEN.
    Emos gyereket akaróknak kötelező darab, a lassú vontatott sztori, a mesélés, a képek miatt én is öngyi hangulatba keveredtem párszor...

5/10, ellenben pozitívum, nem a Nickelodeon és Disney-channel féle giccs.
  • Prof William
    Lehet hogy már ezekben a percekben is halott vagy de ha még nem üzenem hogy menekülj mert Norris apánk már biztos közeledben járhat. :)
  • tigeroo
    Norrisnak üzenem :D
  • CSOCSO
    Tinker Tailor Soldier Spy

20 percet birtam. SEMMI nem tortent ami a tv ele kotott volna.

Kikapcsoltam es meglestem a Killer Elite filmet.
    TTSS teljesen elvette a kedvemet mert ez a film se jott be annyira. Kozepes.
  • ZZ88
    Ugye ebben szerepel Novak Djokovic is?
  • Szabi84
    azaz egy szó nem nagy veszteség, remélem vérrel kompenzálják bár kétlem
  • DeerHunter01
    meg a ....szom
  • tommygear
    Chuck Norris miatt nem káromkodnak A feláldozhatók 2-ben./
    pfff...
  • Shep
    2 perces trailer alapján te megmondtad a frankót, hát nem vagy semmi :) Neked már nem is nagyon kell filmnézéssel töltened a szabadidődet, elég ha trailereket nézel. :)
  • ZZ88
    Értelek, de Spielbergtől függetlenül ajánlom, hogy nézd meg, rengeteg jó jelenet van benne.
  • hapi
    Mint látod, itt sokan olyan magasan járnak film kritikusi pályájukon, hogy simán, nem hogy trailerből de egyetlen képből megmondják neked a frankót.
  • Tyler1
    nem láttam, de 2 perces trailer el is meséli a történetet :D elhiszem, hogy szép, és jó, mert ez a téma eleve érzelemvadász, állat és ember viszontagságos kapcsolata, tuti siker minden állatbarátnak. azt nem értem ebben egy Spielberg kvalitású rendezőnek mi a kihívás? ilyet telefonon keresztül megtud rendezni. és hogy 2012-ben ez Oscar esélyes(meg mi az hogy a ló? :O legjobb mellékszereplő vagy főszereplő?), az meg nevetséges. mondom, 600 millió tök ugyanilyen film ugrik be, csak nem I.VH, hanem amcsi polgárháború, vagy indián háború, vagy csak egyszerű családi viszály közepette. ez nem jelenti, hogy rossz, hanem a legősibb sablonfilm, amit már a tv2 délutáni matinéban is gáz vetíteni.
  • PetruZ
    In The Name Of The King 2 - Two Worlds (2011): Az a tökéletes beleéléssel előadott színészi játék! Azok a hihetetlen kosztümök és trükkök! A vén Dolfi papa is olyan fürgén mozog, mint 50 évvel korábban! A ZS-kategória királya, Boll mester ismét lesújtott és szék nem marad szárazon a film megtekintése után - mármint, hogy mindenki beleizzad a bőrfotelbe az izgalmak láttán, az tuti. :)
    2/10