106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na király, még egyiket sem láttam. Thx. -
pg-13 The Expendables képek
utolsón besírtam :DDD -
elhajlási engedély, förtelmes főnökök -
Másnaposok 1
Végre rászántam magam, hogy megnézzem.
8/10
Másnaposok 2
Kb full ugyan az mint az első rész de hozza a szintet. Talán még picivel jobb is. 8.5/10
A harmadik rész is legalább ilyen lesz akkor érdemes megnézni.
Valaki tud esetleg kissé beteg viccekkel megtöltött filmeket mint mondjuk a Shop-stop részek? -
Tetovált lány remake
Amikor meghallottam, hogy egy 2 éves filmből remake készül, hát elég szkeptikusan fogadtam, mondván csak újabb rókabőrt tolnak az orrunk elé, egy jó film címén, amerikai színészekkel... de kellemeset csalódtam. A Tetovált lány remake az elejétől a végéig érdekes marad, a feszültség, és egy nyomasztó feeling végig érezhető benne, a színészek is jók voltak, Daniel Craig-gel még nem láttam filmet, pedig manapság elég felkapott, ha jól tudom. A lényeg, hogy ő is jól játszotta a szerepét, maga a címszereplő karaktere pedig szinte beleégett az agyamba, szóval nekem ez a film egy erős 8/10 -
nem sokkal de sztem jobb volt a svéd verzió, végülis teljesen felesleges volt a Fincher verzió mert kb 1:1-be ugyan az, de a svéd mégis valahogy feszültebb, már csak azért is érdemes megnézni a svéd verziót mert annak még van utána 2 része (tetovált lány, a lány aki a tűzzel játszik, a kártyavár összedől) -
Amit az új verzióról olvastam, vagy hallottam, az mind jobbnak találta a svédnél, én amúgy sem szeretem az észak-európai filmeket, Fincherrel meg elfogult vagyok, és kétlem, hogy ha már egy eleve sikeres franchise-t rimékel, akkor az ne lenne jobb. -
Miért nem? -
A tetovált lány(2011)
Hát a 30-40. perc környékén erősen gondolkodtam rajta, hogy kinyomom, de végül is folytattam, és nem bántam meg. Nagyon jó bűnügyi krimi/thriller kerekedett belőle, nem szeretem a műfajt(Hetedik azért nagy fav), de ez kifejezetten tetszett. Craig-et Bond óta először láttam értelmes szerepben, Rooney Mara is nagyon jól adta az őrült gót spinét.
Nem láttam a svéd verziót(és nem is fogom megnézni), de Fincher remek munkát végzett.
7.5/10 -
"mibe 2 föld bolygó van, és megérintik egymást valami hegyen, egyikük át is mászik, pedig tilos lenne érintkezniük, valami irodaház is van benne, fejjel elfelé egymásnak"
-
én értettem elsőre is :D -
Hopsz, kevertem az előzmény hszt, így nem volt poén.
Az Adam Sandler-es filmre gondoltam, hogy maximum vele lehet érdemes megnézni... :) -
:D Köszi! Ez valami reményadós filmecskének néz ki, sablonkonfliktussal, új ötlettel - meglássuk! -
link -
akkor úgy lesz köszi.
#67090: nyém' :D
#67093: ugye nem adam sandlerre gondolsz? :D -
IMDb -
ez melyik? sehol nem találni! link, pls!? :) köszi! -
upside down, de még nem jött ki. -
Hali nem tudjátok mi az a film, amibe 2 föld bolygó van, és megérintik egymást valami hegyen, egyikük át is mászik, pedig tilos lenne érintkezniük, valami irodaház is van benne, fejjel elfelé egymásnak stb?
Azt hittem ez az Another Earth elsz az, pedig amrhára nem :D
Azért járt neki a 7-8 pont nálam.
Na de az a film micsoda? -
ZZ88 #67094 9. század
A háborús filmek közül ez ott van a legjobbak között, amit eddig láttam. Igaz történeten alapul, egy csapatnyi orosz katona történetét mutatja be az afgán háborúban. Nagy költségvetésű film, de meghozta a bevételt, rengeteg dvd-t adtak el belőle a letöltések királyainak országában.
8/10 -
Sandlerrel szerintem.
-
-
The Artist
Abszolút pozitív csalódás. Kicsit negatívan álltam ehhez a filmhez, nem tudtam elképzelni, hogy a sok hype tényleg jó filmet takar, vagy csak eltúlzott tiszteletadás egy letűnt műfajnak. Nos, természetesen hommage film, emléket állít, de mindezt remekül teszi. Tényleg minden perce élvezetes annak ellenére, hogy egy fekete-fehér némafilmről van szó.
Hasonlóan a Midnight in Paris-hoz, aki kicsit hátat akar fordítani a csilli-villi, 3D cgi retkeknek, és könnyed, élvezetes filmet akar látni, az nézze meg ezt is.
9/10
(de 10 oszkárt azért nem ér ám) -
nagyanyáddal -
Én egyedül néztem, de haverokkal lehet még nagyobb röhögés. Én az elején csak lestem hogy mi ez, de rájöttem hogy ez a film direkt így jó. -
akkor gondolom ez haverokkal nézős :D vagy kivel nézzem ? :D -
IXEMGabeo #67087
Távkapcs volt az utolsó jó filmje talán...
én is erőlködésnek éreztem a Zohanos filmjét, valahogy nem bírtam azon a hülyeségen nevetni max kínomban...
ez az ember sehol nincs Jim Carreytől, pedig a poén az, hogy a Jack és Jillben még ezzel kérkedik, hogy "jaj bocsi csak éppen Jim Carreyt játszottam":D
mondjuk amennyi fizetést kap, azért elfogadnám Sandler jelenlegi anyagi helyzetét
-
igen -
Megnéztem ennek a Hobo with shotgunnal a trailerét és hát... Most ez arról szól, hogy összevissza mindenkit öldökölnek? -
Fifty:fifty
Nem volt rossz. A témához illő könnyed humorral és Joseph Gordon-Levitt tökéletes alakításával. Igazából nem lehet többet kihozni hasonló témából. -
adam sandler filmjei: 
az utóbbi pár évben (a ne szórakozz zohan után) annyira elszaladt vele a ló, hogy egy csillagromboló gravitációs vonósugárnyalábja sem tudná befogni. nagyfiúk, kellékfeleség, gondozoo, férj és férj, olyan idióta szövegeket írtak hozzá hogy hihetetlen, mint egy szaros kamu valóságshow. ja és szinte mindegyik filmben valami gazdag és sikeres embert alakít sandler, de 10x hangoztatja hogy ő bizony leszarja a pénzt, meg bezzeg amikor szegény kiskölyök volt (jóvan értjük sandler az üzenetet, nyugtasd csak magad... nem szálltál el... szerinted)
remélem a következő ilyen fos filmje megbukik és utána elgondolkozik a minőségi kooperációkon a jövőben. -
Knabb #67082 Nálam csak az mentette meg a kikapcsolástól, hogy bemattulva néztük haverokkal :DD egyébként még így is a fejemet vertem a falba xd -
IXEMGabeo #67081 Jack és Jill
90 perc
FSZ: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino
Tipikus amerikai agyatlan film, habár voltak benne nagyon nevetséges jelenetek azért szerintem nem egy csúcsalkotás ez és Adam Sandler messze nem azt a teljesítményt nyújtotta, mint a távkapcsban pl. Al Pacino zseniális volt ismét, pedig elég szennyfilm szerepét vállalta el méghozzá önmagát játszva:D
Idegesített ebben a filmben a sok rikácsolás, történet fejetlensége na meg főleg az, hogy gyakorlatilag Jack és Jillt ugyanaz a színész játszotta el, ami marhára zavart:D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!indiai kissrác és a mexikói csávó haláli volt benne azokon lehetett a legtöbbet nevetni
Szórakoztató volt nagyon kicsit, ugyanakkor rendkívül idegesítő is, történet abszolút nulla, több logikát nem is próbálok keresni a filmben.
jóindulattal 10/5 -
Én a gyerekek felgyújtásán pl röhögtem :DDD De a legnagyobb, amikor a csávó szétkokszozva, és teljesen felpörögve szalad a csaj pecója felé KORCSOLYÁBAN.. D:ASD:?D
"over the top" .. Ez ilyen. Ha nem tudsz egy jót röhögni a hülyeségeken, akkor ez tényleg nem neked való..
-
Ha nem neked való egy műfaj, minek kínzod magad vele?! Gondolom balettfilmeket sem nézel és nem ülsz be egy klasszikus zenei koncertre sem. Akkor meg?!?! :D -
TDantes #67078 Ja, csak nem tudom mi lett volna benne az a jelenet amin röhögni kell.
A gyerekek élve elégetése, vagy a bádogvitézek és az óriáspolip? Előző abszolút nem vicces, utóbbi meg csak szimplán szánalmas.
Legalábbis szerintem. -
Nekem nagyon tetszett, de ez direkt ilyen Film. Machete is tetszett. -
ja és kapott 2-t a 16-ból :O
amúgy john williams (zeneszerző ugye, spielberg filmekből is lehet ismerni, cápa, star wars, insiana jones, harry potter, superman, schindler listája stb) se semmi, idén is kapott 2 jelölést, így van neki laza 47, és kapott összesen 5 oscart :D -
na meg persze jó cuccok -
ZZ88 #67074 Tényleg nem piskóta, ehhez adottság kell.