106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • TaRka0107
    Ezt láttam :D Azért köszi! Lehet újranézem, de valami más?
  • DeerHunter01
    link
  • TaRka0107
    Valami jó sniper-es filmet tudtok mondani, vagy ezekből csak dokumentum filmek vannak?:D
  • viizo
    Immortals

A '300' lassításos látványvilágát idéző mozifilm, Tarsem Singh rendezésében? Jöhet! A rendező mindig vmi egyedi látványvilágú, unikumnak mondható filmet rakott le az asztalra, úgyhogy nem volt rossz előérzetem.

Sajnos ezúttal nagyon mellényúlt - ami működik Zack Snydernek, az nem működik Tarsemnek. Kissé zavaros, logikai bakiktól hemzsegő történet, túlságosan sötét színekkel operáló látványvilág (sokszor csak sejteni lehet, ki-kicsoda..), nagyszabásúnak szánt, mégis jellegtelen filmzene. Átlengi az egészet vmi B-filmes érzés, amin a szereplők sem tudnak változtatni. Míg a 300-ban a lassú részek is érdekesek és karakteresek voltak, itt alig várjuk, hogy történjen már valami.

Kihagyott ziccer, kár érte.

10/4
  • REALista
    Nah igen.Az a baj a filmmel hogy csak azért sikerült teljesen váratlanra a végén a fordulat mert az teljesen logikátlan és értelmetlen.:)
  • TaRka0107
    Olivia Wilde
  • Blasta
    "Nem volt rossz, volt 1-2 felnevetős poén, de inkább fapofával néztem végig amit már tucatszor láttam más körítéssel, más szereplőkkel."

szamomra ez PONT egy rossz film definicioja
  • Tyler1
    Testcsere

Nem volt rossz, volt 1-2 felnevetős poén, de inkább fapofával néztem végig amit már tucatszor láttam más körítéssel, más szereplőkkel. Egyébként Bateman engem borzasztóan irritál, annyira szar komédiás, mint Steve Carell, erre a szerepre 1000 másik színész jobban illett volna.
    Olivia Wilde-al együtt 5,5/10 (omg, ezt a nőt boltban kéne árulni)
  • Bucser
    Homeland

8/10 Paranoia és WTF pillanatok a köbön.
  • Real13
    Hugo (2011)

Scorsese megcsinálta az év egyik legjobb filmjét. 9/10, nézzétek meg:)
  • Sir Quno Jedi
    Immortals

Nem is volt ez rossz. Kicsit furi volt, de nekünk tetszett.
  • Willenbrock
    A Laconia elsüllyesztése. 8/10 Sokkal jobb film mint amire számítottam,egy hiteles és látványos történelmi játékfilm ahol a németek végre nem gonoszak.Szépen bemutatják mennyit ért a háborúban a lovagiasság.
  • Tyler1
    Pokoli édenkert

3 pár nyaral Hawaii-on, ahol épp rejtélyes gyilkosságok tartják rettegésben a turistákat.
    Összességében nekem tetszett, de a történet eléggé bukfences lett.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A csavar nagyon fasza, mindenre gondoltam már, de arra nem h Jovovichék a gyilkosok. Ezzel az volt a gond, hogy ezt iszonyat logikátlan butasággal vezették fel. Emellett az indíték sem lett számomra világos.

A színész brigád is jól lett választva, Olyphant nagyot játszott.
    Tartom az imdb pontszámot: 6,5/10
  • Krezga
    Egyetértek, nekem is nagyon tetszett!
  • vg
    Bár nem film, de a The River sorozat nagyon jó!
  • Sir Quno Jedi
    Immortel (Ad Vitam) 2004

Ez a fil most is épp olyan ütős, mint anno. Van benne egy két felejthetetlen pillanat szvsz. :D

Akit nem zavar a animáció és élő szereplők keveréke, nomeg szereti az alternativ, elborult scifiket, az vágjon bele. (amúgy játékban is van, kitartó kalandjáték kedvelőknek ajánlom)
  • iowa19
    Van valami jo horror mostanában?
  • precision
    "A könnyebb befogadhatóság még nem jelenti azt, hogy egy film jobb, mint a másik."

Dehogynem. Számára jobb. Ergo _neki_ azt jelenti a könnyebb befogadhatóság, hogy _jobb_ az egyik film, mint a másik :)

Ennyire egyszerű :)
  • Real13
    Ja, persze, mert a Vírus kiszolgálja a közönségigényeket, a Fertőzés meg realista stílusban készült el. A könnyebb befogadhatóság még nem jelenti azt, hogy egy film jobb, mint a másik.
  • LoSA
    Fertőzés
    5/10
    Nekem egyáltalán nem tetszett a film. A Vírus mennyivel jobb volt régen, illetve most is.
  • ZZ88
    Hülyék paradicsoma (Idiocracy)

Jó az alapötlet, a főszereplő sokkal többet kihozhatna magából, de így is jó film a műfajában.

7/10
  • bcrics
    Láttuk moziban, köze nincs a rövid tartalomhoz képest amit leír a filmről, egészen mást várnál ez alapján.
    Nagyon lassú film.
  • Shep
    Underworld 4

Tegnap volt szerencsém megnézni a filmet. Sajnos a történeten erősen érződik ,hogy valamit össze kellett tákolniuk ahhoz ,hogy ők is beléphessenek a 3D-s piacra. Vannak teljesen logikátlan dolgok az eseménysorozatban amik azért arra késztetik az embert, hogy egy pillanatra elgondolkodjon, hogy ezt akkor most hogy is akarták? Akciófilmnek persze első osztályú a film és ez igazi akció ahogy a sorozat eddigi részei is, nem pedig ilyen 13+-osra degradálódott valami. aki jó akciófilmet akar annak csak ajánlani tudom, mert látványos, izgalmas, pörgős csak sajnos nagyon rövid. Stáblista nélkül 78!!!! perc. Aki viszont történetre, meg vámpírmesére vágyik az csalódni fog.

Akciófilmként 9/10 Előző részekhez képest viszont csak 7/10
  • Tyler1
    Csizmás, a kandúr

Borzalmasra sikerült az összes karakter szvsz, emellett nagyon kevés, valóban jó poén sült el a 1,5 órában. Egy szóval unalmas lett(számomra, persze nem én voltam a célközönség).

Mondjuk ezen a macskán hatalmasakat nevettem :D
  • hiszacu
    Womb
  • vg
    Meglepő lesz, de nézd meg a The Girl with the Dragon Tattoo filmet. Amúgy pedig, Banditák, Szemtől szemben, A montreali bankrablás, Belső ember, Banki meló és Henry's Crime.
  • 5m0k3sh0w
    ezeket láttam már. olyan takers féle akciók érdekelnének
  • Guren
    The Town
    30:Minutes or Less
  • 5m0k3sh0w
    bankrablós filmeket tudnátok nekem mondani?
  • ZZ88
    Footballmaffia

Kemény film, 8/10.
  • ZZ88
    A lényeget kimondtad: ösztönösebb.
  • ZZ88
    A svéd nekem is szimpatikusabb.
  • ZilogR
    ...én kérek elnézést, nem tudtam, h az egekig ugró profit az alapja a filmnek...

Bisztos kellett az amiknak a zsé.

Mindkét verzióban jó a csaj, nekem a svédbeli jobban bejön, ösztönösebb arca van, sokkal megnyerőbben "vad", mint az amcsi bárgyú tündérke. És mi van a kakastaréjjal? Az amcsi csaj nem elég kemény.
  • ZZ88
    Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy könyv az alapja a filmnek.
  • ZZ88
    Így más a leányzó fekvése.
  • berczely
    Ez nem is remake! Hülyeségeket írok. Az amcsi film nem a svéd alapján készült hanem a könyv alapján. Szóval mind kettő film a könyvet dolgozza fel. Az egyik ilyenre sikeredett a másik meg olyanra! (amcsi jobb
  • ZZ88
    AZ más kérdés egyes karaktereknek jót tesz a remake.
  • ZZ88
    Én úgy vagyok ezzel, hogy mégiscsak az eredeti az eredeti, nem szívlelem a remake verziókat valahogy, mert az koppintás, akárhogy is nézzük.
  • berczely
    Remake Lisbeth számomra sokkal vonzóbb, nőiesebb, stílusosabban beállított karakter.
    Maga a film is jobban összerakott nem olyan vontatott és unalmas mint az eredeti ami tele van sok fölöslegesen elnyújtott és "ez most minek? " résszel.
    Könyvet meg nem olvastam.
  • gombabácsi
    Sunshine
    Ez de rossz volt... ritka ostoba egy film. Scifinek meg főleg.

Vallhalla rising
    Ez jó volt, bár kicsit nehéz megérteni, de neten utánaolvasva egész összeállt.