106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • morcosqtya
    Akkor pótold, mert igencsak alapmű, a maga korában nagy durranás volt (technikailag, hangulatban, pörgősségében, látványvilágban, humorban, és a 3 mellű nő a bárban ugyebár.. :D ).

P.K.Dick regény egyébként ez is... ha mond valamit.
  • Tyler1
    Total Recall remake trailer

Én nem láttam a Svárci félét, valahogy sosem fogott meg, úgyhogy hasonlítani nem tudok, mindenesetre ez k*rvajónak néz ki, minőségi szereplőgárdával.
    Várós
  • berczely
    Én addig bírtam, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehegesztik az ajtót. Utána már csak a szokásos szenvedés, leépülés, megőrülés jött másfél órán keresztül. Át is tekertem az egészet.

• Justil
    Ízlések és ficamok ;)
  • tomsolo
    Tipikus kabinfilm, annak összes elemével együtt.

Szerencséje van, hogy nem ment el TELJESEN a Vakság irányába - annál rosszabb nincs imho - én nem tudnék 6-7-nél többet adni rá. A sztori elég fos egyébként.
  • stargatelost
    Ja most nem a banderasos filmet kérdezted? Erről nem tudok semmit, de érdekesnek tűnik, majd utána kutatok.
  • morcosqtya
    Dark hours =/= Dark hour (Cold Hour) La hora fría

sajnos az egy másik film.
  • stargatelost
    Felirat a megszokott helyen van, feliratok.info (bár ide meg az angol címre adja csak ki)
  • Reg5
    Darkest hour

Na ezt nagyon vártam, mert a trailerek egész meggyőzőek voltak. Kissé gagyi, de ezzel együtt még elnéztem volna egy fél órát.

6,5/10
  • CSOCSO
    Ja igen Darkest Hour

Es sajna csalodas volt. Trailer tetszett csak a film atcsapott egy ilyen hostel low budget europai trip filmbe.

6/10 Igazabol siman beillene a Sci Fi csatornara a langolierek melle.
  • mrzed001
    The Darkest Hour:
    Hohóóóóó, ez már igen. Scifi + akció a javából.
    Nekem bejövős volt.
    Ha lenne folytatása, már ülnék is be a moziba.
  • morcosqtya
    Úgy Bay-en van fent de felirat sehol..
  • stargatelost
    Spanyol film, tehát úgy keress rá, az eredeti címén.
  • morcosqtya
    The skin I live in
    Ezt sem találom sehol sem... :(

#67819: köszi!
  • Justil
    Értelek, ezért is írtam, hogy meg tudom érteni azokat akik emiatt lehúzzák a filmet, azonban hozzá kell tennem, hogy én teljes egészében sci-fiként kezeltem a filmet, még akkor is, ha a helyzet megtörténhetne akár most is a való életben. Semmiféle valósághűséget nem vártam tőle, csak sokkingot, és azt meg is kaptam maximálisan. Plusz a hangulata iszonyat magáva szívott.

Namind1, jó filmezést hozzá!
  • morcosqtya
    Még nem tudok állást foglalni, majd holnap.
    Egy jelenleg is bombázás alatt álló országból/régióból írt egy hozzászóló, aki erősen támadta a filmet, mondván első kézből látja nap mint nap: az emberek erős elzárkózás és krízis esetén sem így cselekednek, vannak ugyan "bekattanók" és konfliktusok de erős az összetartás és a szükség összekovácsolja őket.

Nyilván sokféle szituáció adódhat, a film azért sci-fi mert egy legroszabb scenario-t mutat be.. így is kell fogadni. Ettől függetlenül gyanítom, hogy nem követi az út (The Road (Viggo Mortensen)) hitelességét és drámai erejével sem bír, ennek ellenére én kíváncsian várom. A színészi alakítást dícsérték.
  • Justil
    Meg tudom érteni, hogy miért lehet megosztó, mindenesetre én a rajongók táborát erősítem, az biztos :)
  • Justil
    Szvsz zseniális.
  • ProGabe #67815
    The skin I live in

tényleg egy rohadt nagy "na ne bazmeg!" a film! bejött, mert egyedi (kicsit kés/alatt feelingem volt), de lehet nem ezzel kellett volna kezdenem az Almodovar filmek nézését

ps: előzetest NE nézzetek!
  • morcosqtya
    Ezt keresem most, ígéretes...
    Sajnos nincs a magon se...
  • morcosqtya
    Stílusosan: nagyon "megosztó" a film.
    Egyesek istenítik, mások szerint erősen eltúlzott, minden racionalitást nélkülöző, hatásvadász, ahol a vér/gore öncélú, a karakterek viselkedése logikátlan.
    Ma nézem majd meg.
  • berczely
    Ennyire jó? 9.5/10?
  • Justil
    The Divide (2011)

...te jó atyaúristen. 9.5/10
  • CSOCSO
    Thing (1982)
    Vegre ertem a kutyas reszt. Nagyon jol osszekapcsolodik a ket film. A filmen meglatszik, hogy regi. Anno tuti nagyon utos volt. Most nekem inkabb a 2011 es tetszik.
  • Atisz #67809
    Ez egy az egyben a The Running Man koppintásának tűnik.
  • Shep
    Hát mai szemmel nézve egyik sem félelmetes a 3 meg pláne nem, mert az inkább egy fantasy vígjáték mintsem horror. Megnézni persze csakis angolul érdemes a beszólások miatt.
  • Shep
    Hát a fene tudja lehet, de szerintem ez a vágott verzió volt, mert az angol nyelvű amit régebben láttam az mintha hosszabb lett volna. Persze lehet rosszul emlékszem.
  • Krezga
    Nem félelmetes, de nagyon jó vígjáték!
  • CalebJoe
    aha van benne valami karakteres és még tehetsége is van, aki látta a The Believer-t az tudja miről beszélek (a Drive-ban csak nézett)
  • Tyler1
    szerintem meg majd ő lehet, ha külsőre nem is, tehetségben mindenképpen.
  • CalebJoe
    Ő lehetne az új Steve McQueen csak kár hogy tehetsége nincs annyi

• Tyler1
    Thx, tehát nem filmjelenet, csak a magánéletben volt ekkora spíler Mcqeen :)
  • PetruZ
    A Steve McQueen fotósorozat egyik képe, ami a Life magazinnak készült anno.
  • PetruZ
    Red Dog (2011, imdb)
    1971-ben egy keletről átköltöző házaspár érkezik a nyugat-ausztráliai Dampier bányásztelepülésre, és magukkal hoznak egy csúnya, vörös kutyát is, amit út közben szedtek fel valahol. Red Dog ezután mindenki kutyája lesz és összekovácsolja az ezerféle helyről érkezett közösség tagjait, aztán összetalálkozik egy örök csavargó buszsofőrrel, aki az egyetlen valódi gazdája lesz és a történetük innentől kezdve válik kontinensszerte legendává.
    A film igaz történet alapján készült, a kutyának szobrot is állítottak, tagja volt a helyi sportklubnak és szakszervezetnek, még saját bankszámlája is volt. :) Bejárta a kontinens keleti és északi részeit, eközben sok barátot szerzett magának. Egy ausztrál író szedte össze a sztorikat és költeményeket (!) róla, és rendezte egy könyvbe, majd egy angol író - aki felkereste a helyet - dolgozta át drámai regénnyé. Bár a film ez utóbbiból készült és alapvetően eltér több ponton is a valóságtól, ez mit sem von le az értékéből, mert szórakoztató, néhol vicces, néhol megkönnyezős, és persze a romantika sem hiányzik belőle. Kutyamániásoknak és Hachiko-őrülteknek természetesen kötelező, de másoknak is bátran ajánlom. 8/10
  • Reg5
    Gondolom szinkron csak a vágott verzióhoz készült, de azt rakták be a vágatlan verzió alá is-
  • ProGabe #67798
    a képről: At his home in Palm Springs, McQueen practices his aim before heading out for a shooting session in the desert.

Read more: http://life.time.com/culture/steve-mcqueen-20-never-seen-photos/#ixzz1qdLJiqs7
  • IXEMGabeo
    röhögni fogsz egyszer nem láttam a Gonosz halott "sorozatot".

Azt tudom h Bruce Campbell játszik benne.

Amúgy mennyire félelmetes film mai szemmel?
  • IXEMGabeo
    Igazi kaland

Könnyed családi szórakozás, Matt Damon a szerencsétlen, egyedülálló apukából lett a végén sikeres "sztár":)

jó volt, de egyszer nézős...

10/7
  • Tyler1
    Angol feliratos az eredeti. Egyébként miért lenne gáz a némafilm? Szerintem az összes Chaplin film vállalható még mai napig is, sőt sok esetben szórakoztatóbbak, mint a mai hangos vígjátékok nagyrésze.

más: Ez egy filmjelenet vagy csak valami reklámfotó?
  • CSOCSO
    The Artist

Most en neztem valamit be vagy tenyleg francia a nema film felrata? Ha jol tudom holywoodban jatszodik.
    A lenyeg, hogy jo lett a film. Nagyon jol ereztetik az emberrel, hogy mennyire "gaz" a nema film. A film 99% nema es igy se sokat irnak ki, hogy mirol van szo. Kevesebbet vartam a filmtol de meglepoen jo volt.

Az egyetlen dolog ami zavart,hogy a csaj filmjet is nemakent adtak elo nekunk. Es nem ertettem, mivel az mar hangos filmnek kellett volna lennie. Legalabb azzal is megmutathattak volna, hogy mennyire mas a hangos film.