106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem szeretem az ilyen primitív szörnyes hülyeséget... Nem is voltam benne biztos, hogy ez ekkora marhaság lesz. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy pl az Alien-eket sem szeretem.
A Törpökön meg jót nevettem, kis langyi vígjáték.
Hétvégén moziban is voltam;
Éhezők viadal: 4/10, idegesítő benne a csaj, többet inkább nem írok
Amerikai Pita: Találkozó: 8/10! Nagyon jó volt, nagy poénok, jó kis kikapcsolódás! -
A the thing-et kinyomtad, de a hupikék törpikéket megnézted... többet ne is írj ide szerintem :DDD -
fura nálam ez pont fordítva lenne -
Hupikék Törpikék
7/10
Féltem ettől a filmtől, de kifejezetten tetszett, ha a közepe fele kicsit nem laposodott volna, akkor még több pontot adnék rá.
-
Nem bírtam tovább... Szörnyű!
A Dolog: 2/10! -
Most nézem: A Dolog... De valami iszonyatosan rossz film, alig várom, hogy vége legyen!
-
The Grey (2011)
Az az érzésem, hogy bár a sztori írásos formában is jó lehet, Liam Neeson nélkül megcsinálni vétek lett volna filmben, szerencsére így nagyon ott van. A jellemformálások, a színészi játék (főleg az övé az ami figyelemreméltó), a képi világ, a szövegek és az egész drámai vonal.
Amibe bele lehet kötni: néhol a CGI (digitális hó és az állatok tekintete, mozgása) de nem vészes.
Ami profi: a film utolsó negyede úgy végig, a mondanivaló, a szöveges részek, a drámai, kaland és akció elemek tökéletes vegyítése, egésszé gyúrása.
Mégis azt gyanítom itt nem a filmkészítők és a forgatókönyvírók arattak nagyot hanem Neeson az alakításával.
Csodálatos!
9/10
-
viizo #67906 The Darkest Hour
A trailer jó kis inváziós sci-fit sejtetett - nos az onnan lejött hangulatot mindenki felejtse el gyorsan. Sajnos sehogy nem áll össze a film, egyszerűen b-movie hangulata van, de a rosszabbak közül. Az idegenek belső nézetén pl. először majdnem felnevettem.
1-2 pofásabb trükkön kívül semmi említésre méltót nem tudok kiemelni - átlag alatti a történet, ráadásul a néha kifejezetten idegesítő karakterekért sem lehet izgulni - így hát vesszen az összes!
10/4
-
Már hónapok óta nézem, zseniális az ürge. Érdemes megnézni a régebbi kritikáit is, kurva jókat lehet röhögni rajta. :D -
Idáig nem ismertem ezt a fazont , de elkezdem nézni a videó-it mert hatalmas amit művel. 

-
Mostanában Cool-on néha elkapom a Szupercsapat sorozatot, totál leragadok előtte még most is, akármilyen régi. A mozifilm első nézésre számomra a nullával ért fel, de most a sorozat kapcsán újra elővettem és baromi jól elszórakoztatott. Nem tudom mi történt, de ha újra kéne pontoznom 8-at simán adnék rá. -
xxxpaulxxx #67902 Doctor Parnassus és a képzelet birodalma
Nem rossz-nem rosssz, de én nem ragadtattam el magam tőle annyira, mint egyesek. A képi világ tetszett nagyon, illetve az is, hogy Heath Ledger karakterének arca a tükrön átugorva egy egyreSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sunyibb kinézetű színész játszotta, minél több derült ki róla...
De egyébként egy furcsa Alice csodaországban "klón" volt ez nekem
6/10
Kopogó szellem
Mindenki áradozik róla, hogy ez mekkora jó horror, de nekem valahogy nem ütött akkorát... valahogy egyszerűen unalmas volt
5.5/10 -
"Akik olvasták a könyvet azok általában azt mondják csalódás, de ez minden remekműnél így van kb..."
Ajánlom megnézni, mert pont erre a témára tér ki. Könyv vs film.
-
IXEMGabeo #67900 Langolierek - Az idő fogságában (Stephen King)
:D jó volt pedig már évekkel ezelőtt láttam, de most mégjobban élveztem, kellően dramaturg, egyszerű és nagyszerű film volt.
Broston Pinchot jót alakított mégha ez a név nem is nagyon ismerős senkinek se.
Akik olvasták a könyvet azok általában azt mondják csalódás, de ez minden remekműnél így van kb...
10/8 -
sorrow #67899 Darkest Hour : ezt kár volt megnézni...pedig nagyon keveset vártam
The Divide: posztapok. kamaramovie, hatásvadász ábrázolása az erkölcsi leépülésnek, tetszett,h nem szájbarágós, és tetszett h megmaradt a kaptafánál és csak a szereplőkre koncentrált, nem a történetre. -
The Divide
OMFG. Erős gyomor kell hozzá, de amúgy jó. A színészek jók, tök átjön az összes karakter, a zene fasza, viszont volt egy két dolog ami irritált.. Mint az összes ilyen jellegű filmben, egy két teljesen logikátlan cselekedet a szereplők részéről, a vége felé a pisztolyos rész idiótasága, illetve a high-tech katonák meg labor megmutatása után az első tíz percben, azok teljes ignorálása a film végéig..
6,5/10 -
IXEMGabeo #67897 Csempészek "Contraband" (amerikai krimi)
Jó kis izgalmas film volt, Mark Whalberg hozta magát úgy, mint az Olasz melóban is (csávó kísértetiesen hasonlít Matt Damonra). Szóval pont olyan volt, ahogyan elképzeltem egyetlen egy dolog nem tetszett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végén jött a szokásos happy end holott a felesége akkora ütést kapott fejre, amit kb képtelenség túlélni és még ráadásul 1 napig be volt zacskózva és már majdnem be lett betonozva...aztán persze a film végén kutyabaja nem volt. Kicsit legalább más lett volna a vége, ha nem ennyire happy end -
-
Volt benne valami, de nem az igazi...
De csak a te kedvedért újra megnézem ;) -
Nem vagyok nagy MI rajongó, sőt csak a 4-et láttam, de ami ment benne az nem az alap főcimdal volt?
Csak azért mert nagyon ismerős volt és szerintem ez volt a többi részé is.
-
MI4 - Ghost Protocol
Nos, nem jött be. Annyira nem is vártam, így ez nem játszott ebben szerepet, ellenben:
- Elhagyni az alap dallamot / főcímzenét és ezt nem nyomni amikor pörög az akció, szóval ez nagy hiba, olyan, mintha a Coca Cola nem pezsegne és zöld színű lenne, vagy a Wester Whopper nem lenne füstös ízű...
- Nyitójelenet utáni főcím szánalmas: Ilyet a Gyilkos számokban csináltak, hogy ne álljanak fel a nézők idő előtt, mert lesz még akció, hisz lássátok...!
- Sok komolytalan jelenet
- Mit is csinálnak ezek igazán?
- De mér a svéd gonosz a gonosz, hiszen az segített a tetovált sunának?
- Csatlakozom a megsérülős jelenetek eltúlzottságának, mint hibának felrovásához!
- Kütyük értelmetlenek
- Hogyan? Hogy lehet egy fél ló méretű harckocsira hajazó szart észrevétlenül a ruszkikhoz bevinni? És a svéd csávó hogyan csinálta, amit csinált?
Annyira amatőr, a régiekhez mérten...
-
Kasadya #67892 Szinglik éjszakája nálam 2-es:)
'NYÁD!!!!:D
IMDB 1.6/10 (18 szavazat) -
de erősen nem ajánlott egy napon nézni mellé még a "Rekviem egy álomért",mert komplett beteggé teszi az embert :D -
The Grey
Nekem tetszett, csajom halál kész volt, hogy ritka gagyik a farkasok. :D Egy két logikátlanságot leszámítva nem volt vele semmi gond. A karakterek nem unszimpatikusak, mint általában, nagyon szép az egész, jó a zene, szal jó, na. :D
7/10 -
bcrics #67889 Tudja vki ez elérhető magyar felirattal vhol?
Frost/Nixon -
ZZ88 #67888 Bolt
Egész pofás kis animációs film, a karakterek jól el vannak benne találva.
7/10 -
viizo #67887 az utóbbi évtized egyik legjobb drámája
-
Még régen TV-ben láttam a Little Manhattan-t, nekem is nagyon tetszett! -
Real13 #67885 Amerikai PIte: A találkozó
Fentebb egy kicsit hosszabban a Pite 4-ről :)
Little Manhattan
A legaranyosabb filmek egyike, amit valaha láttam. sleep.gif És ez nem az az erőltetten aranyosnak titutált hollywood-i szarság, ez tényleg aranyos film az első szerelemről, jó kis indie cucc, igazán őszinte (és kicsit sem erőltetett) pillanatokkal.
9/10
The darkest hour
Jó alapötlet, gyenge kivitelezés. Se karakterek, se feszültség, se semmi. Egy jó, cool kép volt benne (amikor látjuk, hogy a hídat egy orosz hajó lerombolta), és kb. ennyi. Ennek ellenére egészen szórakoztató, csak éppen fércmű.
3/10
New Year's eve
Ezt is megnéztem. Michelle Pfeiffer zseniális volt. Imádtam. A többi, szóval, hehe. Futószalag ez is, ezt a sokszálas cuccot szerintem nem kne tovább erőltetni a továbbiakban, vagy ha mégis, legaláb próbáljanak fele annyira szeretheőek és ötletesek lenni, mint az Igazából szerelem...
4/10
One for the Money
A leggyengébb Katherine Heigl film, amihez 'szerencsém' volt. Pedig bírom a csajt.
2/10
Killing Zoe
Kis költségvetésből kemény, élvezetes és tökös film. Ez már bejött, ellenben a befejezés el van szúrva.
7,5/10
-
ma reggel megnéztem a Betépve-t,2-3 éve már láttam egyszer,de még mindig akkorát üt ez a film,hogy fantasztikus! -
A kakukk után ez a kedvencem az öreg Jack-től
-
The Shining (1980)
Stephen King Ragyogás című könyve Kubrick feldolgozásában.
Egy télire ideiglenesen bezárt hotelbe költöző család története.
Az apa (Jack Nicholson) munkája lenne a gondnokság de egyre dühösebb,indulatosabb lesz ahogy múlik az idő.
A fia aki képes a földöntúli szellemekkel való kapcsolatokra már az odaköltözésük előtt érzi,hogy a szállodában rossz dolgok történtek melyek nem múltak el nyomtalanul.
A feleség volt talán egy kicsit gyengébb karakter.Ő egy szerencsétlen áldozat akire egyre csak zúdul a szerettei furcsa viselkedése.
A tengerként hullámzó vér ami sodorja magával a bútorokat eléggé túlzó és nekem felesleges volt.Sokkal nyomasztóbb jelenetek voltak úgy,hogy közben semmi brutális nem történt.A fiú folyosókon triciklizése például nagyon hatásos volt.Minden kanyar előtt félve vártam,hogy mi lesz a sarok után.
Nicholson ördögi tekintete mellé még jó sokat hozzáad a filmhez az érdekes kameranézetek,vágások és a drámai zenék.
9/10 -
Francba, ez lemaradt:
-
Mesterlövész - A megtorlás fegyvere
Akinek tetszett a Háború kísértetei (Saints and Soldiers), netán a Csillag (Zvezda), vagy szereti a második világháborús filmeket, annak nyugodtan ajánlom. IMDB-n ne keressétek, mert ott nincs - ki tudja mi okból, de én adnák rá egy magabiztos 7 pontot. A főszereplő egy nagyon búval b****tt figurát alakít, de akkor is szimpatikus. A film hossza 2 óra 42 perc, ezt vegyétek figyelembe! WW2 rajongóknak gyűjteménybe való darab. -
Es kit erdekel, hogy te nem tudod, hogy en mirol beszelek ?
Fogalomzavaros gyerekek mint te, nem ertenek ugy se, semmit. :D -
Ja persze csak addig marhára nem látnak semmit, meg ha a kocsi beindul, meg a nyakukban felvillan az égő akkor úgyis tudják, szóval tényleg tök buli lehet hót sötétben vakoskodni csak azért, hogy ú majd jönnek az idegenek és akkor lesz ám világosság. Kár hogy folyamatosan előlük kell menekülni tehát sosem mennek be a fénybe szóval tényleg logikus. Sőt fenomenálisan logikus. -
Real13 #67877 Mivel azok a földönkívüliek, ha elhaladnak a lámpák mellett, 'felkapcsolják' azokat, és így láthatóvá válik, hol vannak, igen, logikusabb éjjel haladni... :) -
Tehát tök sötétben esélyesebb előrejutni, mint világosban. Hát végülis logikus. -
Nem tudom irol beszelsz. En az ujat neztem meg eloszor es utanna a regit. Nekem baromira tetszik, hogy milyen jol kapcsolodik. -
Engem is az zavart, hogy alig volt benne akció... inkább vígjáték lett.