106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • morcosqtya
    Épp a héten szerettem volna beszerezni, régi nagy kedvenc.
    Szórakoztató, laza, kellemes sorozat volt, legalábbis az emlékeimben így él.
  • kamionosjoe
    Miért éppen Alaszka? /1. évad/

Mivel nem egy film, hanem sorozat ezért lehet, hogy törölni fogjátok. Nagyjából 15 éve láttam gyerekként de most végignézve még sokkal jobban odavágósabbak voltak a poénok és az összes színészi szerep aprólékosan kidolgozva, a forgatókönyv egyszerűen zseniális. Pár nagyon apró hibát leszámítva minden percét élveztem. Nem adhatok mást:

10/10
  • morcosqtya
    Altitude

A végén a szokásos filmes csavaron kívül sajnos unalmas, a szereplők viselkedése néha érthetetlen, idegesítő hisztik és fuck-hegyek 20000 láb magasságban.
    Színészi játék: a főszereplő lány kivételével sajnos hulladék.

Egyetlen pozitívum, hogy nem gyakori a levegőben játszódó csápos film, de itt sem sok értelme és szerepe volt igazából.
    Waste of time, csak ha tényleg felesleges az időtök...
    Egyszernézős. 3/10
  • Sir Quno Jedi
    Jégkorszak 3

Egynek elment, a menyét haláli volt benne, ugye a lentebb említett Simon Pegg az eredetije, nyilván róla mintázták az idiótizmusát is :D. A tigris is okés volt. A lajhár most is inkább gáz, mivel néha már túl erőltetett. Kicsit talán túl hosszú volt ahhoz képest, hogy nem nagyon szólt semmiről, de egy mamutosdínósellős road movie-nak elment azé.
  • Sir Quno Jedi
    Toy Story 3

Először nem tetszett, aztán jobban nem, de végül egész megkedveltem ezt a részt is. Sziruposnak szirupos, de a szemétégetőben még nekem is összeszorult a szívem. Az új "szereplők" is jók, főleg a vigyori, azon behaltam (igaz mindig a drámaibb szereplők jönnek be)...
  • Sir Quno Jedi
    Oké, akkor itt nem ment neki. Néha mintha már kényelmetlenül is érezte volna magát. Vagy csak rohadt beteg volt a forgatás alatt, valami nem stimmelt.
  • Inquisitor
    "ez valahogy nem megy krúznak"
    Dehogynem, max. nem abban a franchise-ban, amiben eddig kő komoly arcot kellett nyomni.
    A Trópusi viharban ment neki, nem kicsit ... valami díjat érdemelt volna érte.
  • jamamura
    Project X. Nem annak szánták, de korunk talán legfontosabb filmje lehet az utánunk jövőkről.
  • ProGabe #67945
    "Brad Bird ahogy nézegettem eddig csak animációs filmeket rendezett"

abból viszont a legfaszábbat, az Iron Giant-et! tessék megnézni szépen!
  • desigo
    Project X

Audiovizuális orgia másfél órában megszokottan hibátlan testű csajokkal telezsúfolva.
    Néhol már olyan szinten rángatták a kamerát,hogy inkább félre néztem.
    A három srác és a történet is szórakoztató volt.Mikor már kezelhetetlen volt a buli akkor vált érdekessé a film,előtte kiszámítható volt.
    A securitys két kis srácon szakadtam.
    A zenék nagyon jól passzoltak a jelenetekhez.
    Gyorsan felejthető film de azért érdemes megnézni.

6/10
  • daver88
    Hát pontosan ezaz, se nem akció, sem nem vígjáték...gyakorlatilag meghatározhatatlan a műfaj...Simon Pegg rendben volt, vele nincs is baj, és ahogy te is írod, Cruise (lesz) a gyenge láncszem...na meg a rendező..Brad Bird ahogy nézegettem eddig csak animációs filmeket rendezett, és valahogy, de lehet csak nekem, de túl nagy falat volt..na mindegy, majd a MI5-ben...bár gyanítom, nem ő fogja rendezni
  • Sir Quno Jedi
    Nem tudom feltűnt-e, de ez nem igazán akciófilm volt, mintahogy az eredeti sorozat sem az volt valaha. Sőt a humorra is próbáltak kicsit ráfeküdni, ami még kicsit béndzsa és mesterkélt (ez valahogy nem megy krúznak, akcióhősnek meg már amúgyis túl pettyhűdt).

Mit gondolsz miért vettek bele olyan szereplőket, mint az angol Simon Pegg, aki elsősorban komikus (méghozzá szuper filmekkel, Shaun of the Dead, Hot Fuzz, ). Az előző részben erősen mellékszereplő volt még, itt meg gyakorlatilag az egyik főszereplővé hozták elő és hozza is a formáját.

Kicsit fura még a film persze, mert próbálnak visszatalálni a gyökerekhez és valami újat is hozni, ami még feküdhet az öregedő krúznak, de ez ugye még csak kísérletezgetés, az út első harmada. HA jó irányban folytatják tovább, egész egyedi, mégis klasszikus IMF filmeket kaphatunk. Kíváncsi leszek a következő részre.

A modernkori csoffadthősös dirr-durr piff-puff akicófilmeknek szerencsére lőttek.
  • daver88
    Mission Impossible 4.

áhhh...mi volt ez?? sokan dicséritek, de szerintem ennél sokkal sokkal jobb akciófilmek vannak...5/10
  • Guren
    ja hogy nem lezuhantak, hanem leszálltak. akkor passz.
  • Guren
    csak ezt az egy sivatagba lezuhanós repülős filmet ismerem
  • Relevart
    Szerintem sem :) Más ötlet?
  • tommygear
    nem
  • Szabi84
    Fegyencjárat?
  • Relevart
    Előre is köszönöm, ha valaki válaszol :)
  • Relevart
    Sziasztok!

Keresek egy filmet. Annyira emlékszek belőle, hogy egy (asszem) rabokat szállító gép leszállt egy sivatagban valami régi katonai bázisra, aztán aknákkal körülvéve találták magukat. És onnan próbáltak meg kijutni :P
  • Sir Quno Jedi
    The Darkest Hour

Kisköltségvetésű scifinek egész jó volt. Szórakoztató is. Végülis még a főszereplők is hullottak benne, szal. nem lehet ráfogni, hogy hagyományos lett volna.
  • Sir Quno Jedi
    Mission Impossible Ghost Protocol (2011)

Ez is jó volt. Nagyon más mint az előző rész, de azé ügyesen összekötik (az elején anyáztam, de a végén jóváteszik).
  • Sir Quno Jedi
    Mission Impossible 3 (2006)

Ez egy nagyon szórakoztató fáin kis film volt. Volt benne pár apró hüleség, de nekem nagyon tetszett.
  • szerelemdoktor
    Sziasztok!

Ma megnéztem a békés harcos útját. Régebbi film és már láttam is korábban, de jó volt újra felidézni a mondanivalóját. És persze a női főszereplő sem utolsó.. természetes, aranyos. ;) A béna vámpíros filmek helyett inkább ilyet kéne nézni a mai fiataloknak.

Ha valaki meg szeretné nézni, itt megteheti :
  • Sir Quno Jedi
    Real Steel

Nem is volt ez olyan rossz. Kicsit talán túl hosszú volt és itt-ott csöpögős is, de abszolúte szórakoztató.
  • Hoz_Hun
    Az árva - Orphan (2009)
    Véletlenül bukkantam a filmre. Nem voltak túl nagy elvárásaim. Jó fogás volt, rég izgultam ennyit. Jól megcsinálták. A kiscsaj nagyon jól játszik.
    Aki szereti a thrillereket csak ajánlani tudom.
    8/10

The Darkest Hour (2011)
    A trailer alapján jó kis Sci-fire számítottam. Sok negatív hozzászólást után azonban fentartásokkal ültem le elé. Sikerült messze alulmúlnia azt a kevéske elvárásomat is. Már már vicc kategória. A legfantasztikusab elem a filmben az, hogy hogy a fenéme került ez egyáltalán be a mozikba. Még kölcsönzösnek is a rosszabb fajta. Az alapötlet akár jó is lehetett volna.
    Kerülendő.
    3/10
  • Oszi
    Looper trailer

Engem megvett elsőre ez az előzetes, várom nagyon a premiert!Bruce Willis megint büntet!
  • CSOCSO
    The Thing rol annyit, hogy szvsz az egyik legjobb szornyes film az alien ota!
  • Tikal #67925
    Csak en hittem azt eddig hogy a fast and furios a need for speed film? :D
  • CalebJoe
    Ja én is összekevertem amikor olvastam majdnem irtam is egy csúnyát, tipikus magyar forditás bizony a Thornton-os az nagy film
  • Tyler1
    Ja nem, ez az új Worthington film, Man on a Ledge :)
  • morcosqtya
    Néztem, hirtelen, a Pengeélen-t (Sling Blade) B. Bob Thorton-nal így hogy lehet lehúzni.. aztán rájöttem, hogy ez penge amaz meg borotva... :)
  • Prince23
    Lesz Need for Speed film?
  • Tyler1
    Borotvaélen

Egyszer nézős, felejthető krimi. A tesó meg a spanyol nőjének a jelenetei totál nevetségesek, nem illett a sztorihoz ez a komolytalanság.
  • CalebJoe
    Akkor ne nézd meg az ilyen filmeket azért hogy lehúzd 2/10-re, én se nézem meg törpéket meg a pitét és ezért nem is foglalok állást a témában csak azért mert valakik azt mondták látni kell.
  • LoSA
    Velem van a baj tuti, mert az ilyen típusú filmek abszolút nem jönnek be nekem. :)
  • tommygear
    "Alien-eket sem szeretem"

ja akkor nem is szóltam :D
  • tommygear
    pedig mindkettő jó, sőt nekem az új kicsit jobban is tetszett
  • LoSA
    Új.
  • Tikal #67914
    a régi vagy az uj the thing-et nézted?