106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nem, kösz. -
Inquisitor #68075 A ruszkik 20-30 millió dollárból ennyit tudtak kihozni. Színészekre vagy forgatókönyv íróra már nem futotta :) -
viizo #68074 The Divide
Feszült, naturális poszt-apok thriller. Már a kerettörténet, az alapötlet is nagyon tetszett: egy képzelt világégés közben zárjunk össze egy pincében egy maroknyi embert, akiknek fogalmuk sincs a kinti körülményekről.
A színészeket többnyire jól válogatták össze, meggyőzően alakítják a magukból kivetkőző, őrületbe bukó embereket - némileg irónikus, hogy egyedül pont a főszereplő lányt éreztem kevésnek.
A film azon ritkaságok egyike, amit inkább nem pontozok, mert néhány nagyon erős rész mellett sokszor bőven túlzásba esik a film, és nehéz szubjektíven ítélni.
Annyi biztos, hogy régen láttam filmet, ami ennyire lekötött, ennyire a képernyő elé szegezett. Elejétől a végéig.
-
jamamura #68073 The Avengers, avagy a legjobb szuperhősfilm a The Dark Knight óta, és a legnagyobb látványfilm az Avatar óta. Akarsz többet tudni? -
Shame megvolt ja.
Utos film, eros alakitás Fassbendertol, és a sztori is rendben van. -
A Transformers sztorija az olyan volt amilyen. Az alapvetően egy mesére épült, és az is maradt. Nekem nem volt vele bajom. Viszont ez...á mindegy. Nem tudom jól leírni. Egyszerűn hihetetlenül bugyuta. Aki megnézni majd megérti amikor próbálja visszafogni a röhögést kínjában. -
Akkor ez tényleg Transformers 4
Sztori 0, látvány 10 ...
-
Battleship:
Nagyon látványos film, de jobb lett volna ha sztorit nem raknak alá csak bemutatják a látványos részeket. A sztori nem rossz volt, (mint amire számítani lehetett volna) hanem nevetségesen bugyuta ami teljesen elrontotta a filmet.
1/10 (látvány: 9/10)
-
The Darkest Hour
A lehúzások után alacsony elvárásokkal ültem neki, de ez még így is szar volt :S Pedig baromi jól kezdődött, aztán átment gagyiba. Már ott kezdett szétesni, hogy több napot eltöltöttek a raktárban (láthattuk a Divide-ban, hogy azért fetrengésen kívül más is történhet), ami azért vicces, mert utána a csaj hogy aggódik, hogy nem is ismerik a csávókat miért bízzanak bennük. Több napos bezártság után... aha...biztos nem beszélgettek. Na mind1.
Orosz csóka röhej, szereplő meghalások röhejek, az ellenállás röhej, idegen lények röhejek, felborul a hajó, csaj meg több km-re valami buszban köt ki RÖHEJ.
Szar volt, na.
2.5/10 -
Azt vettem észre magamon, hogy minél többet szidnak itt valamit, ami vegyes kritikákat kapott, annál jobb film :D Úgyhogy Haywire ma este! :P
A Shame-et amúgy látta itt valaki? Mert szoktam olvasgatni a topikot, de nem nagyon rémlik, hogy írtatok volna róla.
Amúgy tegnap este Inglourious Basterds-et néztem, mert a múltkori Kill Bill 1-2 újra után kíváncsi voltam, hogy melyik tetszik jobban. Ugyanis úgy emlékeztem, hogy a Kill Bill hangulatos, meg minden, de semmi extra, újranézés után viszont el voltam ájulva tőle, és úgy is maradtam. Amúgy a Basterds jobb film, de a Kill Bill jobban tetszik :P Nehéz ügy ez, remélem majd a Django megoldja :D -
"amúgy a főszereplő csajon látszott, hogy kb. azt sem tudja, mi a f*sz van :D"
so true :D
(viszont azonnal szerelmes lettem bele
)
-
Soderbergh talán már soha nem fog - úgymond - szokványos filmet forgatni. többször is elmondta, hogy totál belefáradt ezekbe. ez a filmje is sokaknál kiverte a biztosítékot, mert nagyon más, mint amit megszoktak. szerintem arról van szó, hogy vagy megfog a hangulata, és akkor leszarod a narratívát, színészeket, zenét, stb-t és magába szippant, vagy savazod
szóval erre simán elmondható, hogy művészfilm. nézd meg milyen kritikákat kapott!
amúgy a főszereplő csajon látszott, hogy kb. azt sem tudja, mi a f*sz van :D jelenetről jelenetre azt érezni, hogy végig az jár a kis fejében, hogy "kapcsolják már ki a kamerát". totál be volt feszülve. szóval ezt a színészkedést nem nagyon kéne erőltetnie -
Ja, és akció sincs benne (ha esetleg vki agykikapcsolós ticsungra számitana), illetve ami van az is totál felejtheto, unalmas, látványtalan, vagy csak egyszeruen SZAAAAAR (kedvencem jelenetsorom az Evo X-el az erdoben-hóban tolatós, ultraizgalmas (NOT) uldozéses rész. Valami hihetetlen baze, Soderberg for prezident :DDD -
Haywire
Awhh, te nagyatyaég, rég lattam ilyan szar filmet, Gina idevagyoda.
2/10 maximum csak is Gina miatt, minden más (forg.konyv, rendezés, látvány, dramaturgia, mellékszereplok (akik ugye mind nagy nevek)) TOTÁLISAN SZAR és SZURKE. -
Knabb #68062 Revolver
Nagyon jó kis Guy Ritchie film, bár sokan lehúzták valószínüleg a bonyolultsága miatt. Leköt, hangulatos és a megszokott módon játszadozik a nézővel :P. Ugyanakkor eléggé gondolkodós és nehéz... kell egy pár megtekintés mire kitisztul, ami kitud. A szereplőbrigád a szokásos, kíváló. Ajánlom nagyon, kedvenceim közé ugrott, nagyon átjött.
10/10 -
kínjukban nemtudnak már mivel foglalkozni :D
nyilván ők magukból kiindulva sokszor töltenek el 2 órát zsákbamacskázás után -
The Darkest Hour
Hát ezzel a filmmel szerencsém volt imdb és egyéb hszek miatt nem sok jóra számítottam. Nekem tetszett.
Igaz B kategóriás a film, hangulat megvolt a karaktereket sajnáltam is ellentétben pl. a Grey-el, vagy a sokkal közelebb álló Battle LA-vel. Ez a film szerintem annál sokkal jobb érdekesebb, csak hát a körítés bénább de ezért még nem kéne ennyire lehúzni. -
Most néztem meg az Underworld 4-et. Hát... elég rossz film volt. Gyenge na... nagyon is. (Mint a többi, bár azokra már nem igen emlékszem, annyira felejthetőek voltak) Moziba nem érte volna meg elmenni rá. Nem is olyan jelenetek vannak, mint amiről szól. Elméletileg valami fajta háború van. De nem, Kate Beckinsale megy és le szólózza a rosszfiúkat (farkasokat) megint.
Van főellenfél, nagy és buta. Nem is látványosak az akció jelenetek. -
Film elején és végén, ha jól tudom. Bár így sincs semmi értelme. Meg úgy alapból is nagy "fasság". De legalább néhány korhatáros f*sznak van munkája. Szerencse hogy nem járok már moziba, úgy hallottam mai napig a fos szinkronokkal tolják le a filmeket. -
Na, ennek meg mi a f*szom az értelme? Teljesen életszerű, hogy a család meg se nézik mire ülnek be, kifizetnek több ezer forintot a jegyekért, majd amikor meglátják a 12-es karikát felállnak és inkább hazamennek, mert nem akarják, hogy sérüljön a harmat lelke a 6 éves Pistikéjüknek.
Istenem, szerencsétlen hülyék. -
gulyasandras #68056 "A mozifilmek esetében is kötelező lesz a tévé képernyőjéről már ismert korhatárjelzésekhez hasonló karikák használata."
HE???
MI VAN??? -
Itt mi fog történni hamarosan? :) -
Életszerű jelenet egy darab sincs benne. -
Kasadya #68052 a szépséghiba az elején kibukik,hogy a fekete bácsit molesztálják a fehér skinhead-ek és a latinamerikai vietnámi veterán segit......annyira életszerü.... -
Bad Ass(2012)
A filmet ez a netes mém ihlette. A sztori szerint Danny Trejo egy meggyötört vietnámi veteránt alakít, akiből hirtelen "sztárt" csinál a youtube, majd miután barátját megölik, saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást. Nekem leginkább egy B kategóriás Gran Torino jutott róla eszembe, de végül is tele van innen-onnan lopkodott elemekkel, ennek ellenére szórakoztató. Agyatlan, buta, kissé abszurd bosszúfilm, igazi bad ass főszereplővel. Unaloműzésnek kiváló volt. -
Egyik kedvencem...
-
Naja, ami harcművészetet levág benne az érdekes és mulatságos. Zseni és Rambó egyben = áltimét szoldzsör -
Háát a negyedénél belealudtam...nem kéne késő éjjel néznem ))) -
Sherlock Holmes A Game of Shadows (2011)
Nem is volt rossz. Voltak benne kicsit uncsiak leülések, de összességében szórakoztató film volt, jó színészekkel, pazar trükkökkel.
Igaz Holmes azért csak nem volt ennyire Rambo, de ez egy modern film, elnézhető neki. -
Nem is nézek ilyen vackokat. 
Elég volt az első rész belőle. -
Relatív, pootter utolsó részében sem sikerült nekik :D -
A Beautiful Mind
Ma pótoltam végre.
Megható történet lett attól függetlenül,hogy valós történet vagy sem.
Russell Crowe és Jennifer Connelly is hihetetlenül jól eljátszották a szerepüket.Nem pörgős mégis magával ragadó film.
A zenék is jól oda illettek egy-egy jelenethez de néha azt éreztem,hogy ismétlődnek.
Nem régen 11 éve készült a film mégis mennyit fejlődtek a sminkesek,maszkosok.Ma már simán élethűen megcsinálnak egy szereplőt 20-30-40 évvel idősebbnek.Ebben a filmben ez kevésbé sikerült.
9/10
-
Ó jaj, még te vagy az áldozat. Bejössz a topikba, általánosítva lehülyítesz mindenkit, hogy a Forrest Gumpot csak te érted, belekötsz a saját véleményembe, olyan előzményekre hivatkozva, amit te találtál ki, arroganciával vádolsz, miközben minden egyes hozzászólásod arrogáns, cinikus, és lenéző, mindenféle észérv nélkül dobálózol a szavakkal, fenyegetőzöl a nagy fórumos hatalmaddal, de én vagyok a gonosz, a sátán, mert mertem a te hangnemedben válaszolni.
Miről beszélünk?
-
Mehh. -
Megszoktuk, hogy általában nem a megfelelő emberek kapják a "hatalmat".
Ezt el is vártuk tőled, ha jól emlékszem te a Fight Club-ot se értetted. :D
Azé' simán ott az a burkolt "mert te hülye vagy"
bár én pont leszarom
-
sandor8206 #68040 Jó film volt a Will Smithes Legenda vagyok, DE én valahogy jobban megnéztem volna a Ridley Scottos Swarcis verziót amit leállítottak. -
Alap. Viszont én nem személyeskedtem a kis barátoddal ellentétben. -
sziasztok tomsolo vagyok és nyugodtan személyeskedhetek, mert menő sg moderátor vagyok, viszont ha vissza mersz szólni, akkor bannollak a picsába. -
Te tudod is miről beszélsz vagy csak dobálózol össze-vissza? Utóbbira utal sajnos az előző FC példád is. Nem tudom mi az, amire én rendre "pirosat mondok", ami neked ezek szerint kék, mert nem emlékszem rád sehonnan, de ha volt is ilyen, akkor ez van. Nem fogok a te értékrendszerednek megfelelni, lehetsz te a legnagyobb kritikus a fórumon. Ha nem tetszett egy film, akkor nem tetszett, nem érdekel, hogy itt SG-n szénné lett ajnározva.
Oldboyt szándékosan foglaltam össze egy mondatban, hogy elkerüljem a felesleges sárdobálást, de látom mindig van valaki, aki felsőbbrendűnek érzi magát az átlagnál, és etalonnak tartja a saját, szubjektív véleményét.
Aki meg itt besértődött, az max. te vagy, mert a cinikus kötözködésedre kaptál egy cinikus választ, amire te vérig sértve elkezdtél fenyegetőzni. -
Nálam mindég van pár rész belőle végszükség esetére...