106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • maci84
    engem nem az érdekel, hogy egy szemmel térben látok e, meg hogy lesznek -e 3d-s effektek a filmen, hanem hogy beülhetek-e és megtudom e nézni a filmet.!
  • maci84
    Egy példa: A Media Markt-ban vannak kiállított 3d-s TV-k. Mellettük egy szemüveg. Szemüveg nélkül a kép zizis, kék-piros. Ha én azt a szemüveget felvettem, akkor megszünt a homály és olyan volt mintha egy sima TV-t néznék természetesen szemüveg nélkül.

Ha így van, akkor ha a moziban felveszem a szemüveget, akkor végig nézhetem a filmet és olyan lesz mint egy sima 2d-s mozi számomra.
    Nem??
  • Blasta
    Utananeztem, mukodhet a dolog egy jo szemmel is
  • Blasta
    Igy van, a terlatashoz 2 szem szukseges
  • Blasta
    Szia. Igazabol meg nekem sem jutott ez eszembe soha. Es sajnos csak tippelni tudok, a tippem pedig az, hogy nem fogod "normalisan" latni a kepet ha felteszed a szemuveget egy jó szemmel.
  • SötétBarom
    Ez egy kurva jó kérdés. :o

Aki csak az egyik szemével lát, az alapvetően nem lát térben, vagy?
  • maci84
    Sziasztok!

SKérdezném, hogy ha az ember félszemére lát csak és szeretne beűlni egy 3d-s mozi vetítésre(Azt tudom, hogy nem látom 3d-sen), akkor mennyire lesz neki látványos. Ha felveszem a aszemüveget, akkor simán 2d szerűen látom, vagy elmosottan? Egyáltalán mennyire lesz elmosott, mennyire marad meg a moziélmény. Valakinek nincs esetleg tapasztalata

Sajna mostanában nagyon trendivé kezd vállni ez a 3d-s mozi,de nem gondolnak azokra akik nem képesek úgy látni..:S

Köszönöm
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, jó volt. Bár nekem voltak benne picit unalmas leülések itt-ott, de alapjában véve nem volt rossz.
  • mrzed001
    Avengers - Bosszúállók
    Aki a lassú nyálas oscar jelölt-nyertes filmekért van oda ... na az erre ne üljön be.
    Tömény akció - scifi. Ezzel kb össze is foglaltam.
    Kezdjük talán azzal, hogy ki írta a sztorit: Joss Whedon
    Az ő nevéhez oly semmiségek köthetők még mint a Buffy, Angel, Firefly, Serenity meg az Alien 4.
    Amiről hírhedt, hogy igen jól tud poénokat írni a műveibe (néha a legkomolyabb, legdrámaibb részekbe is, jó példa erre a Buffy-Angel-Spyke trió beszólásai is).
    Nem hülye burleszk amit csinál, meg gagyi fingós-szarós, mint a sok béna film-újrafeldolgozó, hanem igazi ütős nevettetős.
    Momentán vagy 4-5 alkalommal majd kiestem a székből, úgy röhögtem a filmen (jó, van jópár olyan poénja, amihez kell némi intelligencia is hogy felfogja az illető, sokaknak nem fog mind leesni)
    Igazából többet nevettem ezen, mint az összes sikoly meg tudom mit tettél XY+100 paródián együttvéve. Ennyi a komédia részről.
    Ami az akciót illeti, csodaszép és pörgős CGI jelenetek tömkelege, a sztori megfelelő mennyiségű scifi tartalommal töltve, reális és futurisztikus járművek és fegyverek tömkelegével. Volt mondjuk olyan, amikor fejet hajtottam, hogy ööööö, ez azért nem semmi, dúúúrva (felszállás, aki látja majd megérti)
    Összefoglalva: a scifi és akció filmek kedvelőinek csak ajánlani tudom.
  • birdo #68105
    Hogyne-hogyne ))
  • ZilogR
    hogyan is? már a mozikben?
  • berczely
    Drive (2011) - IMDb

Megint megnéztem immár szinkronosan. Még mindig zseniális film. A csendes pszichopata gyilkos sofőr.
    Rohadt jó zenék amiket még a film után is dúdolgat az ember és brutálisan sokkoló nyers, véres jelenetek. Nagyon szépen vannak használva a színek, fények a filmben. Többet ér a kép mint a szó.
    Egy dolog zavart, hogy anno láttam még tavaly feliratosan és a liftes jelenetnél megváltoztatták a zenét (máshol is hallgató ez a zene benne) ami nem tetszik, mármint az új.

Liftes zene az eredeti nyelvűben
    [Brian Eno - An Ending] link

Liftes zene a szinkronosban vagy újravágott vagy nem tudom mit csináltak vele.

A zene cserét kivéve 8/10.
  • tigeroo
    jaja. a game of shadowst ma akarom megnézni, már van jó minőségű verzió az éterben
  • precision
    A "Downey" gyerek kb bármilyen filmet el tud vinni a hátán :)

Sherlock Holmesban is nagyot alakít, de a Tropic Thunderben is az ő karaktere jött be a legjobban :)

ja és egy az egyben úgy néz ki mint Xavi :)

• tigeroo
    vasember 1-2

avengers bemelegítés, még mindig jóak. megvolt komponálva, bár az első rész végén a bossfight drámaibb volt. (a 2. részben elég hamar lerendezték az ivánt)

ez a downey gyerek meg elvitte a hátán a két filmet
  • Sir Quno Jedi
    Superbad (2007)

Egyszer nézhető tinifilm (pitesztájli), sok trágársággal. A zsaruk viszont ultrahaláliak benne.

True Grit (2010)

Ez egy 69-es klasszikus remake-je. 14 éves vértahó kislány apja gyilkosa után ered a vadnyugaton egy alkoholista, félszemű, vén marshall kíséretében + idővel velük tart egy texas ranger is... Jóak féle dráma. Szórakoztató, bár hosszú és vontatott, de hangulata az van neki és durván jók a színészek. (7.8 az imdb-n, nyilván nem véletlen)
  • fifi
    nem
    az adott 9 pontra meg pláne nem...

• Willenbrock
    Csak egyszer láttam belőle egy rövid trailert,miközben néha felületesen beleolvasgattam a készülő filmről szóló írásokba,ezekből annyit szűrtem ki hogy ez valami sci-fi lesz meg nagy durranásnak ígérkezik,Liam Neesont pedig komoly színésznek tartottam,na ezek miatt gondoltam hogy sci-fi.
    Nem baj a Prometheus nemsokára úgyis kárpótol majd :)
  • Sir Quno Jedi
    hmmm szerda hajnal avengers?
  • desigo
    "Mérget lehet venni rá, hogy ezt a filmet az északi istenség nevezetes pörölye sem ütheti ki az IMDb toplistájából."

idővel csúszni fog lefelé
    most 185-ik
  • FalseGod
    Az új Sherlock elég jó volt, bár kevésbé a nyomozáson van a hangsúly, de így is fasza popcorn mozi.És Downey még minidg marha jól hozza a rábízott szerepeket.
  • Tyler1
    A film amelynek briliáns, csavaros története túlszárnyalja a TDK-t, látványa az Avatart, amelyben Rihannaé a tökéletes alakítás, és amelyben Liam Neeson a legpocsékabb színész :D Hát ez számomra inkább ironikus, mint komoly.
  • Dynamic
  • bcrics
    http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2012/04/22/kritika_bosszuallok_the_avengers_2012/
  • Real13
    Annyira nem ironikus, hogy ne gondolkodjak el rajta, hogy komoly. Főleg, hogy belepillantottam a többi kritikába is, és ott is minden jót lehúz, mint szart felpontoz.. Egyébként miattam csinálhatná a polgárpukkasztást is, csak azt is gyengén csinálja. ( Ha ezt csinálja, próbálja csinálni a blog.)
  • kaposi1
    Ez a szerencsétlen miről beszél?
    Na SzirmaiG. kritikája az már igen.
  • precision
    Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Hiányzott már RDJ és az általa megformált Holmes :) Nekem az első rész picit jobban tetszett mint ez, de nem sokkal :) 8/10

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Látványorgia és kütyüparádé... A célnak megfelelt, de valszeg soha nem nézném meg újra. Voltak benne unalmas részek is. 6/10
  • Tyler1
    Komolyan nem érzi benne senki az iróniát?
  • Real13
    Minőségi oldal, biztosan hallgatok rá... :D :D
  • hugopareiros
    _PROJECT X - a buli elszabadul_

Kicsit off, de remélem valaki tud pozitív választ. Van bármilyen nyelven elérhető release és hozzá legalább angol felirat?

1 órát kerestem de semmi érdemleges találat. Utolsó elkeseredésemben hátha a fától nem láttam az erdőt valaki kiokosít.
  • desigo
    "A Battleship tehát az év meglepetése, kőkemény akció sci-fi, remek történettel és brilliáns látványvilággal"
    lol
  • Totti5
    Még egy.

• Blasta
    Egy másik Battleship kritika
  • Inquisitor
    Izé, ez a Hasbro cég Torpedo c. játékának megfilmesített változata, ezért tisztelettel érdeklődnék, hogy te miért vártál komoly sci-fit?
  • Willenbrock
    Ja és annyira tele van klisékkel hogy az már fájdalmas.
  • Willenbrock
    Battleship 4/10

Nagy csalódás volt mert egy komoly sci-fi re számítottam de csak egy nacionalista fantasy-kalandkomédiát kaptam.Ha nem lehetne látni 1-2 helyen viszonylag komoly számítógépes trükköt azt mondanám B-kategóriás film.Mindenféle tudományosságot vagy hihetőséget nélkülöz a film,az effektek hihetetlenül túlzóak.A sztori gagyi és érdektelen-olyan mint egy gyenge mese.
  • bcrics
    Akkor a másik oldal.,

Ez bizony egy hullajó film, egy perce sem veszi komolyan magát, de azért nem egy Piranha 3d kategória.
    Tökös film, jók az effektek a látvány, jók a karakterek, érted... itt azért legalább a Fsz karaktere be lett mutatva.
    Jópofa Dialógusok,...

10/7
  • tommygear
    Csempészek 7/10
    egyszerű de nagyszerű
  • Tikal #68076
    nem, kösz.
  • Inquisitor
    A ruszkik 20-30 millió dollárból ennyit tudtak kihozni. Színészekre vagy forgatókönyv íróra már nem futotta :)