106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Néha elragadja a hév pl az SW kapcsán is, de hát az ő véleménye is csak egy vélemény, de amúgy általában korrekt és főleg ahogy előadja az a legjobb:) -
Annyi előnyre már tutira szert tett ezzel, hogy a Youtube állja a mozijegyeit :D -
szerintem teljesen jó kritikái vannak. elég megnézni pl. a star wars ep I-III-ig, humoros, mégis teljesen jól kivesézi a dolgokat.
(vagy aki jobban akar röhögni akkor a twilight kritikákat) -
xxxpaulxxx #68231 Ilyesmi filmes dolgokat hallgat egyetemen... ki tudja milyen előnyökkel jár ez:D -
Mondjuk én csak beletekertem, mert irritál ez az örröké hunyorgós, széles karlengetésekkel operáló ürge, de ami jelenetet láttam, az mind a trailerből volt. -
végül is lehet, hogy valahonnan beszerzi a filmet hd-ben és megvágja ugyanúgy, mint ahogy a trailer van. -
Szerintem nem, de lényegtelen. -
előzetes? -
Szirmai-nak tetszett, ez biztató. 
Amúgy honnan szerez ilyen friss filmekhez ilyen jó minőségű részleteket?

-
The Vow
tokeletes romantikus drama ha csajoddal ultok le filmezni! ( Ha a csajod a Sejt cimu filmre izgul ez nem fog neki tetszeni. LOL!) Igazabol olyan 50 elso randi tipusu film csak meg komolyabb, szomorubb ja es ne feletsuk el, hogy ez igaz sztori alapjan keszult.
9.5/10 a kategoriajanak! -
xxxpaulxxx #68224 Jah és igen, értékelés:
Hugo így, ahogy láttuk: 6/10
Hugo, ha egy (befejezett) gyerekfilm lenne: 7/10
Hugo, ha csak egy életrajzi film lenne: 7.5/10
Hugo, ha csak a képi világot nézzük: 10/10... annyira eltúlzott, hogy az már gyönyörű:D
Utazás a Holdba: 8/10 -
xxxpaulxxx #68223 A Hugo-t is egy hete láttam, de ebben sajnos nagyon csalódtam... pedig Scrosese az egyik kedvenc rendezőm... mondjuk ez nem jelent semmit, mert pl a sokak által imádott Téglát is kimondottan rühellem.
Ez egy nagyon, de nagyon jó, izgalmas, és rejtélyekkel teli gyerekfilm LENNE, ha a film felétől nem fordulna egy 180 fokot és onnantól kezdve nem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lenne rágizdulva teljes mértékben a Kingsley által uralt szálra
Szóval igazából ez két külön filmként teljesen jó lett volna, de ez így számomra abszolút el volt rontva...
Aztán pedig ott volt az a halom felesleges, de szerintem NAGYON felesleges szereplő és cselekmény:
-Christopher Lee-nek talán szüksége volt a pénzre? Vagy miért vállalt el egy ilyen semmitmondó mellékszerepet?
-A két kutyás vénember kik voltak?
-Sacha Baron Cohen miért kellett a filmbe?
-Sacha Baron Cohen miért üldözte a kissrácot és ez miért volt annyira iszonyatosan unalmas?
-Amikor az előbb már kétszer említett színész végül "megtérül", az a jelenet miért, de miért annyira giccses? Mindenki szeret mindenkit puszi-puszi nyálfröccsel... Martin... ezt most komolyan gondoltad?:D
-Miért nem ismerhettük meg jobban a gyerekeket?
No de ezt még napestig lehetne sorolni... ok, tudom, hogy könyv alapján készült, de hát... nah értitek:/
Ettől függetlenül nem volt rossz film, csak sokkal jobbra számítottam. A film után megnéztük még az Utazás a holdba c. film eredeti és felújított verzióját is, amiből én is, ahogyan elég sokan mások, csak azt a bizonyos képet láttam, amin ki van lőve a Holdnak a szeme:D
A felújított verzió jobban megfogott, mint az eredeti, de talán még a Hugonál is jobban... ez valszeg a zene miatt volt így:)
-
xxxpaulxxx #68222 Drive
AZT
A
..RVA
O_O
1 hete láttam, de még mindig a hatása alatt vagyok.
10/10 -
Contraband 6/10
We bought a Zoo 6/10
Intouchables 9/10 -
Nincs itt semmilyen baj, erre mondják: ízlések és pofonok. Mint írtam, én ezeken a filmeken nem tudok már nevetni, évente 15 ilyen középiskolás film jön ki, az összesben tök ugyanazok a helyszínek, a karakterek már Jason Biggsék óta, és azóta semmi nem változik. Van a suli vagánya, van a suli geekje, aki összejön a suli vagányának bombázó csajával, van egy házibuli, vannak a kínos szülők, a köcsög tanárok, a drogosok, és ezek mögött néha megbújik valami vicces történet. Voltak jó pillanatai a filmnek, de a legtöbbet már ellőtték ebben a közegben, és (nekem) már nem tud vicces lenni. És a negatív kritikák többsége is pont ezt nehezteli.
Az Ötödik sebesség poénjain anno pl. az egész terem szó szerint vonyított a röhögéstől, pedig az még csak nem is vígjáték. -
Mégis csak valami baj lehet, ha a kritikusok és a nézők is egy emberként imádják ezt a mozit! Nálunk is hullámzott a nézőtér a röhögéstől, pedig én pl. nem is vagyok oda a vígjátékokért, nagyon kevésen tudok igazán röhögni. De ez rohadt jó volt! -
Egy nem vicces film 7.1-ben sem lesz az. Az aláröhögés pedig ennél a filmnél biztos nem zavaró tényező. -
Susarc #68217 a 21JS-re gondoltam -
21 Jump Street vállalhatatlan aláröhögős szarkupac hangminőséggel igénytelen formában biztos nagy tűz lehetett :)
Engedd meg, hogy gratuláljak! :) -
Mi számít gyorsnak? A 21 J.S. már van R5-ben, A hódkóros meg tavalyi film, kiadták már mindenben. -
Susarc #68214 ezeket hol nézed ilyen gyorsan?? -
21 Jump Street
1-2 mosoly, amúgy semmi, lehet velem van a baj, de már nem tudok nevetni a 600 milliomodik amcsi high school vígjátékon, akármilyen zsarus-akciós körítést írnak hozzá. Ettől a Jonah Hilltől meg egyenesen agyfaszt kapok, hogy még mindig a gimnazista geeket játssza, valaki törölje már a palettáról. Hamar felejtős film.
A hódkóros
Kissé komikus, kissé depresszív dráma Mel Gibsonnal a főszerepben. Bár sejthető a végkimenetel, jó film, Mel bácsiban pedig még pislákol az a bizonyos tűz. Engedjék vissza a kamerák elé/mögé, és Hollywood méltó lesz régi nagy híréhez. -
diplo #68212 Nekem csalódás volt a Bosszúállók.Unalmas,és már millió változatban látott alaptörténet.néha röhejes jelenetek.(Pl. nekem is szemet szúrt az amikor ilyen kis picsányi pisztolyokkal lövöldönek a szuperlándzsás főgonoszra9.A látványvilág viszont jó,de ez már manapság csak számítógépes srácok ügyeskedése, A szinészi játék szintén középszerű sablonok.Talán Starkot alakitó szinész hozza a régi formáját. -
Bosszúállókat érdemes IMAX-ben nézni vagy sima digitális 3D is ugyanaz? -
Szerintem meg pont, hogy sok volt az "előjáték" ...
Amúgy is előjáték? Arra ott vannak a szereplők külön filmjei.
-
Fiú létedre érdekes metaforákat használsz. -
bcrics #68208 Avangers
Kozepszer a film, egyik jelenetbol ugrunk a masikba, de ez a fiú aki elvitt minket randira nem sokat tokolt az elojatekkal de meg a síkosítóval se nagyon, inkább szárazon mindenféle érzelmek nélkül s*ggbe lettünk b*szva már bocsánat.
Pedig szokás szerint minden jót ígért a randi, és szokás szerint ki lett herelve az aktus.
Nem volt jó film. Az hogy R. Juniornao írnak egy két vicces sort attöl meg nem leszek nedves és a film sem ettől lesz jo -
Bosszúállók
Nekem tetszett, élvezetes volt. Látványos, kicsit poénos is!
8/10 -
Nolan, pont nem az aki ellőné előre a puskaport :) -
Prof William #68205 Már trailerben is mindig felröhögtem amikor az idegen invázió közepén egy csomó félisten és szuperhőstől körbevéve iszonyú kemény arccal betárazza a kis pisztolyát. Valahogy nem illet bele az egészbe. -
Trespass (2011)
Ez valami borzaszto volt. Nem is ertem, hogy tudta ilyen filmhez a nevet adni Nicolas Cage es Nicole Kidman.
Az eleje meg ugy ahogy jol indult a filmnek, aztan az ido elteltevel lett egyre borzalmasabb.
5/10 -
Bosszúállók
Stark, Hulk vitték a pálmát feléig elég uncsi volt. "legolas" & black widow minek a filmbe?
Hulk vs. Loki jelenet az meg epic! 
3D miatt fájt a fejem utána, kancsultam össze vissza. 7/10
#68191 Bener sokáig elvonultan élt biztos rájött hogyan tudja kontrollálni a másik énjét. -
Hát nem rossz, de odabaszósabbat vártam :/
Mondjuk így voltam az Avengers trailerrel is, de a film szerencsére jobb lett :) -
És a Haywire-rel mizu, várom már egy ideje a véleményt :) -
indexen is volt riport vele:D -
Ez nagyon várós.
-
-
-
Lipi1980 #68196 Eredet
A mozi után most néztem először, (full hd-ben), de még mindig nagyot ütött. -
Lehet egy film ennyire király?
[ilyen hülye címet egy cikkírótól, még akkor is, ha tényleg az egyik legjobb film lesz, ha nem a legjobb]