106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Abba igaza van feltétlen, hogy a 3D-s film sötétebb, mert fele fényerő jut a szemedbe a technológia miatt és nem tudják dupla fényerővel vetíteni, mivel a gépek nem erre vannak eredetileg felkészítve. Thornál a sötét jelenetek alig látszanak pl. míg szemüveg nélkül teljesen rendben vannak. -
loooooooooooool. Itt csak olyan van, hogy magyarok maskor is nevetnek mikor az amerikaiak nem. Avagy nem nevetunk mikor ok nevetnek. -
Jezusom... milyen mozikba maszkaltok magyarorszagon? -
Nem, itt Magyarországon csak az élő szereplőknek (értsd: színház, opera - vagy ha a premiervetítésen ott van egy a film készítésében résztvevő személy) jár a taps.
Sose értettem ezt a hülyeséget, hogy ilyenkor mit tapsolnak és miért? A vásznat? Vagy a mozigépészt? -
Ha a Ravasz, az Agy... és a Snatch után nézed meg, akkor jóindulattal is csak unalmasnak mondható :) -
Az egyik legjobb ilyen élményem még anno a Mátrix alatt volt.
Kisvárosi mozi, a film elején mindenki vihog, száll a levegőben a pop-corn, mindezt a durva nyitójelenet ellenére. Gondolom csak félszemmel nézték a gyökerek. Aztán egyre jobban elhalkult a terem, ahogy haladt előre a történet.
Eljutottunk arra a pontra (vigyázz, spoiler, ááááá! :D), amikor Moprheus ül Neo ágya mellett és megkérdezi: "Akarod tudni, mi az a Mátrix?". Pár másodpercig kb. nem lélegzett senki! Totál kuss volt! "Végre megtudjuk, ezért jöttem!" Órási volt!
Hozzáteszem, manapság ez sajnos elképzelhetetlen, hiszen túl sok mindent lelőnek a trailerek. Talán az új Batmannél tudok hasonlót elképzelni: biztos vagyok benne, hogy Nolan tartogat valami pofátlanul nagy fordulatot, ill. érezhetően nem lőttek le még semmi poént. A másik reményem meg ugye a Prometheus, ha csak az ígéretek fele igaz a sztorit illetően, akkor nagy kussolások lesznek a teremben. -
Igen a kesoi idopont jo valasztas.
Legkomolyabb elmeny a Gran Torino utan volt.
Nemcsak a film alatt volt vegig csend de a film vege utan is tobb tucat ember maradt a moziban es csak pislogott ki a fejebol.Sose felejtem el azt a par percet.
Kellene szervezni sgs kozos mozizast.
Film utan egybol mehetne a fight xD -
Eddig 2 film volt amit kulturáltan végigültek... Batman és az Avatar, ahol egy szisszenés nem volt olyan döbbenten nézte végig a közönség a filmet, pedig csurig volt a nézőtér. Lehet este 10re kell menni, mert a huligánok olyankor már ágyban vannak...
A Silent Hill alatt ami korai vetítés volt, a kis suhancok elkezdtek röhögcsélni mindenen... már oda kellett szólni nekik, hogy kuss legyen.
Persze általánosítani nem lehet, mert hülyék mindenhol vannak és bármikor felbukkanhatnak... -
-
Viszonylag kulturaltak a magyar nezok.
Inkabb az a zavaro,hogy a poen egyes gyengebb kepessegunek kesobb esik le es akkor kezd el nevetni mikor mar a kovetkezo jelenet megy.
Tobbszor elofordult,hogy nem hallottam par szot a faziskeso nevetok miatt. -
Tegnap megnéztük az Avangerst, jobb híján 3D-ben. A film jó, karakterek hozzák azt amilyenek a képregényekben de a képminőség egy gyalázat volt. DVD szintet sem ütötte meg, ráadásul tök sötét volt az egész. Nem értem miért kell a 3d-s szart erőltetni, normális képminőség helyett? -
Magyarországon max röhögést , meg csámcsogást hallasz a film alatt a nézőktől.
-
Avengers
Eddigi legjobb akciohos film. Igazi csihipuhi cucc! 3D ben neztem es a hangrendszert NAGYON feltekertek! Majd szet esett a haz! OMG nagyon jo volt!
Egyedul azt utalom ezekben a filmekben, hogy valaki mindig alkot valami durvat es kozben csalodunk a masikban, hogy ugyan mar ennel erosebbnek kene lenned. Mindenesetre egy-ket osszecsapasnal orgamus kozeli allapotba kerult az egesz moziterem :) Szerintem ujra nezem IMAX ban majd. <3
3D nagyon zsir volt. Ketszer volt csak zavaro 1-1 jelenetnel...
Egy valamit magyarazzatok meg nekem ( SPOILERRRRRRRR!!!!) Magyar mozikban is tapsoltak meg eljeneztek az emberek mikor hulk leverte az elso nagy kukac szornyet???? vagy mikor megjelent az elso szuperhos? Olyan idegesito az amerikai nezo, hogy le tudnam uvolteni HULK hajat fel tudovel! Rendesen tomboltak egyes resznel! Mikor az egyik ember felallt, hogy o nem terdel le Loki elott rendesen felboztuld a tomeg, meg beszoltak emberek hogy yeah meg amen meg ilyenek. Mikor a hulk emberi formaban felkiabalt es a csaj ratartotta a pisztolyt megszolal mogottem a feka csaj, hogy Oh, snap! Azon kivul, hogy mindenki mas vihoraszott meg beszolt vmi mast.... AAAAAAAAAAAAARGHHH! ruhellek moziba menni. -
Én is láttam, már másodjára, de megint nagyon jó volt. -
A Driveról írtam sry... -
hát az avengersz -
Ez mind szép és jó, de melyik ez a film ? :D -
Pár napja néztem újra pedig ritkán szoktam egy filmet többször megnézni.
Így másodjára is minden percét élveztem.Megértem,hogy sokaknak unalmas lehet de mégis sokkal komolyabb hangulatot teremt egy megfelelö képi beállítás egy jól megválasztott zene.Mindemellé társul egy érzelemdús kapcsolati viszony és néha kegyetlen brutalitás.
Nagyon jók a karakterek az emberi sorsok ábrázolása.
Ez a film minden egyes perce mesterien meg lett alkotva nem pedig odahányva a vászonra mint az utóbbi idök filmjeinek a nagyrésze.
Sokan mondják,hogy az utóbbi években nincsenek jó filmek.
Dehogy nincsenek csak elvesznek a sok szemét közt! -
Manapság divatos? 8 éves film, és persze voltak benne "klisék" de nem mindegy hogy volt tálalva..szerintem jo kis film volt. -
ZZ88 #68257 Bad ass
Egy fasza kis akciódráma Danny Trejoval kicsit lightosabb kiadásban. Az imdb csak 5.4 re adja, de nálam egy erős 7/10. -
... -
A héten láttam az M1-en (közszolgálati 1-esen) a Gettómilliomost.
Nagyon korrekt film, egy egyszerű sztori csodálatosan elmesélve, 3 idősíkon. (A női főszereplő meg eszméletlenül bájos és szép volt, pedig a nem europid nők nem szoktak bejönni.)
Amikor ilyen filmek nyernek Oscar-t, akkor azért megnyugszik az ember, hogy lehet még reménykedni a filmművészetben. -
Szerintem unalmas volt. Az összes manapság divatos angol gengszterfilm kliséit felsorakoztatja, csak nem meggyőzően. -
Ez igen faszán néz ki.. -
Susarc #68252 Torta / Layer Cake (2004) 7.4! IMDB
aki izgalmas/pörgős gengszteres filmet akar annak ajánlott!
simán 8/10 -
haggyukmár -
Abban a hitben voltam, hogy nem csak a nevét, hanem Bronson "személy azonosságát" is felveszi az elítélt, és lesznek kikacsintások a filmjeire.
Megnéztem fasza film volt, bár az utolsó művészi jelenetet egy picit elnyújtották. Csipázom az ilyen karaktereket, amikből sugárzik az agresszió, alig várom Tom Hardy-t Bane-ként. -
Lehet nagy titkot lovok most le, de már most kult státuszban van a film simán... -
commissioner #68248 Drive
A nyitójelent zseniális, viszont a film többi része már messze van attól, hogy megérdemelje ezt a jelzőt. Nagyon kultfilmmé akart válni, és pont ez lett a veszte...
6/10 -
Röviden: rohadtul! Csak címadó szinten kapcsolódik C.Bronsonhoz, róla kapta a becenevét a faszi, amúgy az ő "életrajzi" filmje. -
Ez nem az a Charles Bronson :) -
Ezt a filmet mennyire lehet élvezni a Charles Bronson filmek ismerete nélkül? -
Pfff... :D
Aztán miért volt ostoba? -
gombabácsi #68243 Knowing
Talán a legrosszabb, legostobább film amit valaha láttam. -
-
Susarc #68241 hátőőőőőő OMFG!
-
-
simán lehetne ez a G.I. Joe komolyabb film válzotata -
Susarc #68238 ÁÁÁÁÁÁÁ:D -