Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem kicsit találtad telibe, hiszen olyannyira volt ez is Grindhouse, hogy a Machete eredetileg a Planet Terror film elejére készített kamu tréler volt csak, aztán a stúdió rávette Rodriquez-t, hogy csinálja meg a teljes múvit.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Örülni szép, én is örülök, de azért naív ne légy! Ezek az emberek azért szerepeltek a filmben, mert Rodriquez kifizette nekik azt a szép summát, amit kértek, és nem Antal miatt. ;)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Machete-vel szerintem az a baj, hogy túl hosszú. egy blõd, véres baromságnak kéne lennie, ehelyett vontatott és kicsit izzadságszagú. az egészet bele kellett volna sûríteni 80-85 percbe
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jó kis fiatalkorúak börtönös film..csak nincs vége,elkezdõdtek az események és vége! :D
Vki láttam ár?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
de a legjobb zenéket Morricone szerezte a filmiparban, ez betontény :)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mármint a mi a Machete-t illeti ! XD
mostanában 1 filmnek sincs igazi fülbemászó filmzenéje. régen még egy szaros Banános Joe-nak is tök fasza ST-jei voltak, ma meg már le is szarják, mert a háromdééé fontosabb...
VÁÁÁHÁHÁÁÁÁ! Ez kurvajóvolt!:D:D:D
Ezt simán mellécsapnám a Grindhouse filmek mellé... mert ugye ez is eléggé az volt:D Igazi tökös Rodriquez féle B-Trash:D
Trejo egy állat, Albának iszonyat édes kis pofija van még mindig, Michelle dögös és csodák csodájára végre...
Amiken meghökkentem az a
Amit negatívumnak mondanék az az, hogy kevés volt benne a macséta... helyette viszont volt benne ásó, hullakezes pisztoly és szögbelövõgép:D
Jó volt... akció, csajok, Mexikó és Rodriquez
8/10
Sok kritika dicsérte, több ismerõs lehúzta, viszont nekem bejött! A nevetséges AVP filmek (fõleg a második kuka) nimbuszrombolása után Antal Nimród nagyon kellemes iparosmunkát rakott le az asztalra. Nem lesz klasszikus, de Ragadozó fanoknak mégis jó szórakozás. Elég sok helyen hozza a régi részek hangulatát, és nem csak régi részeket idézõ zene miatt. A Predatorsban sokkal inkább éreztem az oldschool csihi-puhi hangulatot, mint az Expendables-ben, ami igazán csak 2-3 fõszereplõ miatt lett oldchool.
Laurence Fishburne karakterét többen lehúzták, én jól szórakoztam rajta, mindenképp hozzátett a filmhez.
Volt benne pár nem tetszõ dolog,
Adrien Brody megszokható volt fõhõsként, de az egyébként direkt sztereotípia karakterek sem voltak annyira egydimenziósak, mint vártam.
Kellemes volt na, folytatást mielõbb!
10/7.5
Na, nem is volt annyira rossz. Tipikus vasarnap delutani punnyados film. Vegre AK nem a megszokot hulyegyereket jatszotta, siman el tudnam kepzelni egy jo kis akcio filmben is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ez inkább Rodriguez érdeme, akinek semmi perc volt elintézni egy havert, meg az uncsitesót a filmhez :) én inkább annak örülök, h A Predators óta, Rodriguez is többet foglalkozik Nimróddal lásd: Machete.
fry day fry day sálálálláláá
Ragadozok:
Az elozetes kritikak alapjan nem szamitottam tul szorakoztato filmre,de meglepett mert vegigneztem.Igaz reszletekben,de ez nem a film hibaja.Jo volt ahogy visszacsengtek a regi klasszikus Schwarzi-s predator filmek zenei es effektjei nehol,a magyar rendezo miatt pedig ugyis kicsit magasabb pontot adok neki.Az hogy Danny Trejo es L.Fishburne epizodszerepet vallal,az pedig szamomra mutatja hogy Antal Nimrodnak kezd szep respektje lenni,ennek orulok.
6/10
Leap Year:
Konnyed esti kikapcsolodasnak valami nenivel ez a film is elmegy.A foszereplo srac viselkedese es habitusa szimpatikus volt,emlekeztet valakire :D
Amy Adams pedig hiaba jatsza a picsogo libat,a szemei....varazslatosak.Maga a tortenet nem tul bonyolult,kiszamithato es kisse sablonos is,de nem vartam tobbet.
4.5/10
Teso:
Regen lattam mar ezt a remek magyar filmet,meg mindig barmikor meg tudom nezni pedig lassan kivulrol tudom.2003as,most neztem meg szal nem mai darab,de olyan faszan mutatja be a 'panelproli' eletmodot amennyire csak lehetseges :D
A szereploket nagyon eltalaltak,kiveve talan a foszereplo csajszit aki eleg sotlan a tobbiekhez kepest.Kozuluk is kiemelkedik Schmied Zoltan karaktere es jateka.Lehet hogy azert szeretem ezt a filmet ennyire mert nekem is fiutestverem van.
7.5/10
A Hullám (Die Welle)
Elképesztõen jó film, nagyon elgondolkodtató. Rendesen bele tudtam élni magam abba, hogy a csoport tagja vagyok.. Lelkesítõ ahogy fejlõdik a banda.. Egy másodpercig nem gondoltam arra. hogy megnézzem mennyi van még hátra.
10/10
Juno
Nagyon aranyos kis film, valamiért nagyon megfogott. Na nem azért mert én is terhes lennék. Elképesztõ, hogy Cera mennyire kis taknyosnak tûnik. Viszont Ellen Page félelmetesen jó színész szerintem, ebben a filmben is nagyott alakított. Ráadásul megint olyan jó karaktert kapott, a beszólásaival.. hogy azonnal feleségül venném.:D
9/10
Nem is tudom mikor adtam 10 pontot valamire de ez nálam felderítette az õszi esõs napokat..
10/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Brody engem Grylls re emlekeztet. Ugyhogy most olyan mintha valami SyFy-Discovery tv csatorna filmet neznek :D

Trailer alapján nem számítottam sokra, kb. azt hozta is 5/10. Ami jó volt néhány utalás a régi részre, régi zenetéma néhol felhasználva, szereplõk rendben (Brody-t kivéve, nem szimpatikus) a lények és bolygó dizájnja, a fúróé stb.
Akció is elég volt DE ami nagy nagy lehúzás a tök felesleges dolgok, amik nem értem minek kellettek a filmbe és máshogy is meglehetett volna oldani
pl: Fishburne vagy
+ a magyarázós párbeszédek se tetszettek, ok hogy aki elõször lát predator filmet az is értse (mondjuk azt nem érteném, hogy miért ezzel indítana), hogy mirõl van szó, de elég erõltetett volt ahogy fejtegetik, hogy mi vagyunk a préda ez meg itt egy vadászat, ülkdõznek, terelnek, stb.
poénos beszólásokat szerintem ki lehetett volna hagyni, újabb - így még azt kis feszültséget oldták ami volt
szóval nem nagy szám
+ nem értem, hogy került oda az a virág? vagy a predatorok régen beporozták a Földet mint a kis méhecskék :-)
Lehetett volna durvább. Te kis majom, olyan kedves XD
PSN ID.: Beegabor
Öööö...érdekes. Rossznak nem mondanám, mert élveztem, voltak benne jó poénok is, de 1-2 dolog annyira elvont, hogy az ember már azt hinné, h ez most nagyon B kategória. Trejot furcsa volt ilyen pozitív szerepben látni, de a történet elég sok helyen vérzett(mint ahogy elég sokan is a filmben :D). A vér effektek meg már majdnem rosszabbak voltak mint egy videojátékban.
Na de mindenképpen megéri megnézni, mert jó, de ez tipikusan az a film, ami vagy megtalálja a nézõt, vagy nem. Nem pontoznám egyelõre.
(ÉS TESSÉK EREDETI NYELVEN NÉZNI FONTOS!!! LESZ POÉN!)
Hát nem tudom eldönteni, hogy ez most félelmetesen szar, vagy jó volt. Ennyi blõdséget egy filmbe zsúfolva már régen láttam. Ha kritikusi szemmel próbáljuk vizsgálni akkor nem igazán volt olyan eleme a filmnek ami jónak nevezhetõ, ha viszont azt vesszük ,hogy ez direkt ilyen "szar" akkor meg tökéletes lett így aztán inkább nem is pontozom :)
a maga témájában elég fasza, a táncról szólt , de én jóval kevesebb táncra számoltam.
Dirty Dancinget is láttam és hát abban a filmben kicsit több volt a beszélgetõs jelenet :D
szóval tetszett ez a film is
8/10
Ez a srac hatalmas :D annyira jol all neki ez a (geek) looser szuz szerep, hogy hihetetlen!
Nem voltak tele eroltetett gagyi poenok, nem rohogtem szet az agyam egyszeruen csak elvezet volt nezni es a vege fele -komolyan mondom- sajnaltam hogy mindjart vege a filmnek!
Tetszett minden perce csak az a baj, hogy rovid!
9/10
Jól hangzó sztori, igazi feszes akció-thriller is lehetett volna belõle, de... félelmetesen unalmas! A hossza üti a két órát és ennek nagy része csendes bámulás, nagyon komoly nézések és tõmondatos párbeszédek, vagy eseménytelen semmittevés. Az akciójelenetek is túlzottan reálisak akartak lenni, ennélfogva csúszás-mászás az egész, fõleg késekkel, vacsövekkel, meg rengeteg bénázással. A sztori meg... mikor kiderül, miért is ölték meg a fickót (gyak. semmi extra), hát elfogott az ásítás. Két részletben kínlódtam magam végig rajta, nem tudom ajánlani. 4/10
A tejfölösképû Mel Gibsont is megemlíthetted volna, bár vszleg mindenki tudja, hogy ez volt az elsõ komolynak számító szerepe (egy "szimpla" Mad Max után idekerülni nagy szónak számított). :)