106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
K Ace #68596 Indiana Jones mind a 4 film 2 este alatt.
10\10. Ehhez nem kell komment. :D -
-
heat, matrix, gladiator kimaradt??? fiatal lehetsz :) -
Dead Man Walking (2005)
Zombifilmnek szégyen, de a film közepén tudtam meg, hogy Asylum produkció.
Na most annak viszont szinte jó.. :)
Üres, unalmas, rosszul kamerázott, gyenge szereplős kisköltségvetésű patetikus horrorfilm. Ami kiugróan jó a többi eleméhez képest: a műbelek, a gore. Ami nevetséges: a dramaturgia, a szövegek és a logika, hitelesség.
3/10 jóindulattal.
-
Dehogynem! Van tökéletes film :) (10/10)
A remény rabjai
TDK
Harcosok klubja
Keresztapa1
Forrest Gump
Hetedik
Gladiátor
Amerikai história X
300
Halál soron
Wall-E
Blöff
...és még van néhány majdnem tökéletes film, erős 9/10-ek -
Ghost Recon: Alpha (2012)
Jó ez kár, hogy csak rövidfilm. -
Men in black 3 6/10
-
Akad azért jópár 10/10-es film. pl:
Forrest Gump,The Shawshank Redemption,Cidade de Deus,Schindler's List,
American History X,The Silence of the Lambs,Il buono, il brutto, il cattivo,Gran Torino,WALL·E,
Kill Bill,Scarface,La vita è bella ,Heat,The Pianist ,The Truman Show,Fargo,The Deer Hunter,Lawrence of Arabia
Ezeket amikor megnéztem napokig a hatásuk alá kerültem. -
Inception, Terminátor 2, tényleg:) Többit nem láttam. -
Végső visszaszámlálás (1980)
Nosztalgia.. hosszan nem akarok róla most írni. Nagy film volt anno, imádtam, de mai szemmel kissé lassúcska (és néhol talán túl könnyed) lehet a műfaj kedvelőinek (haladt a kor azóta no), néhány vágás el is lett rontva. James Farentino alakítása tetszett leginkább.
Kellemes mozi, erős 7/10 vagy bizonytalan 8/10... -
van azért... gladiátor, heat, inception, mátrix 1, terminator 2, stb... -
hogyne lenne tökéletes film, nagyon sok jo film van ami kerek egészet ad.. ez nem a szent grál vagy az örök mozgó hogy nem létezik :)
Olyan szempontból nincs tökéletes film hogy az mindenkinek, minden korban "tökéletes" legyen.. ez egy szubjektiv dolog... -
10/10-et nem is nagyon szoktak adni, mert az már azt jelentené, hogy tökéletes film. Tökéletes film meg nincs.:) (Ezt valahol olvastam, van benne igazság) Hozzá kell tennem, hogy nekem is nagyon tetszik a film.
UI: Mondjuk lehet én is adtam már sok filmre 10/10-et. -
logikából miért elégtelen? -
nálam kevés film éri el a 10/10-et, egyszerűen valami hiányzott belőle a 10/10-hez, ennyi :D -
Nekem egyetlen dolog hiányzott belőle, a mélység. A sztori megindító, de nem merített ki teljesen a benne rejlő drámaiságot, elpoénkodták(persze jó értelemben). A legérzelmesebb jelenet a vége, pedig rengeteg pillanatában tudott volna még az lenni, és kellett is volna, hogy a rengeteg nevetés mellé igazi könnyfakasztó érzelmeket is kapjunk. Ilyen pl. az Egy asszony illata, ami tökéletesen játszik mindkét oldallal, tud vicces is lenni, de képes férfi méltóságot nem tűrően megríkatni, na ez a 10/10 :) -
IXEMGabeo #68580 jó is az a Csempészek film:)
és igen Mark valóban hasonlít Matt Damonra, csak ráncosabb a homloka:D -
És miért 9? :) Nekem 10/10 az a film! -
Safe House 7/10
Nem kell gondolkodni csak nézni, jókis akciófilm unaloműzőnek, gyengécske D. Washington alakítással, de összességében jó volt...
Contraband 6,5/10
Néha kicsit érdekesek voltak a vágások, kicsit összevisszaság volt néha...vagy csak nekem lehet..Wahlberg hozta a formáját, de semmi többet, a többiek szintén. Hasonlóan az előzőhöz kikapcsolódásnak nem rossz időtöltés. -
szerintem szörnyű film, és ennek semmi köze a költségvetéséhez. a főszereplő morálisan halott, logikából elégtelen, saját sorsának irányítására agyi kapacitás hiányában képtelen.
sajnálom az időt, amit elvett az életemből/10 -
Időbűnök (Los cronocrímenes)
Nem valami sok pénzből készült, és ez nagyon látszik is rajta, viszont az ötlet az nagyon jó!
Egy férfi a támadója előli menekülés közben egy időgépbe bújik el, és véletlenül visszautazik nagyjából egy órát az időben. Az, hogy megpróbál kapcsolatba lépni önmagával, csak az első lépés az előre megjósolhatatlan katasztrófák sorozatából.
7/10 -
:D -
jamamura #68574 Cosmopolis. Kb. ilyen lenne az a film, melyet egy prosztatavizsgálat során találnak az ember ánuszában. -
megerdemled a varakozast ha a sima 1080rip minosege zavar barmennyire is.
En alig veszem eszre egy majdnem ket meteres tv-n a 720-1080 kozotti kulonbseget.
Ha egymas utan nezem ugyan azt a ket videot nem tudom megmondani melyik melyik. Csak akkor tudom megmondani a kulonbseget ha egymas mellett nezem a ket videot a pc men. De akkor is uber brutal kicsi a kulonbseg. -
Életrevalók
9/10, hát mi film ez, ajánlom mindenkinek -
Iron Sky
Korrekt, szarkasztikus scifi karikatúra a mai nagy büdös helyzetről. Nácik a Hold sötét oldaláról, de vajon mi jobbak vagyunk?! -
Tegnap néztem, igaz angolul de így is érthető volt. Kicsit Bourne stílusú, de épp ezért volt jó! -
Safe House 8/10 -
Az is lehet, hogy fáradt voltam, azért aludtam be rajta... Ezért adok rá 6-t. :) Mert a bnőmnek tetszett, lehet, hogy csak én voltam "nem olyan hangulatban"! :) -
6 pont egy olyan filmre, amire elalszol moziban(!)? Nem sok az kicsit? Nálam az egy szórakoztató film alsó határa. -
MIB 3
Nekem nem tetszett, be is aludtam a film alatt a moziban.
6/10 -
Vad Magyarország - A vizek birodalma (2011)
Egy szó: gyönyörű. Sajnáltam, hogy ilyen rövid. 10/10 -
gosumofo #68564 -
Az idegesít, hogy megnézem, hogy miért 40-50 gb egy film, és csak azért mert tele van felesleges nyelvekkel (nekem felesleges nyelvekkel) Azt kellene ki venni belőle és nem kéne tömörítgetni. Ha már kiveszik belőle akkor muszáj is tömöríteni? -
120 centis fullhd tv-n azért észrevehető -
Régebben én kevertem is Matt Damon-t Mark Wahlberg-el. -
Mark* Wahlberg -
Contraband (Csempészek)
Egy már visszavonult hajós csempész rákényszerül,hogy jóvátegye az unokaöccse elrontott üzletét.Kiszámítható történet de mégis izgalmas tudott végig maradni.Pörgős,tempós film hanyagolva a buta látványelemeket.A zenéket is jól választották ki a jelenetekhez.
Kevés mostanában a jó akciófilm normális történettel.
A főszereplő Robert Wahlberg mi durván hasonlít Matt Damonra
8/10
The Dictator
Társaságban,moziban jó szórakozás de nagy meglepetés nem ért.
Akiknek a Brüno és a Borat tetszett azoknak ez is fog.
Sacha Baron Cohen ahogy előadja ezeket a karaktereket már szöveg nélkül is nevetésre készteti az embert.A megjelenése,kiállása,öltözéke,gesztusai,mimikája még egy adaggal rátesznek az egészre.Ennél a filmnél is túl sok mindent ellőttek a trailerekben.Meglepő módon volt jópár intelligensebb poén is nem csak alpári.A végén azt éreztem,hogy ez nagyon gyorsan eltelt de most nézem,hogy csak 83 perces volt az egész.
6/10
-
gyakorlatilag meg ha jól van megcsinálva a release, nem veszel észre különbséget egy 1080p-s és egy tömörítetlen film között. -
John Carter: Mondjuk 3/10, mert a "kutya" az jópofa volt és
akadt 1-2 jó jelenetecske (mint pl. a "tasli", amikor kiderül, hogy rossz
helyre mentek), de amúgy piszok gyenge, Disney-sen gagyisztikus és
agyzsibbasztóan bárgyú.