106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sorrow #68636 Safe House, Contraband, Man on a Ledge : rendes iparosmunkák, de jövő hétre elfelejtjük őket, mert akkor úgyis jön a következő akcióadag.
The Grey: egy-két fokkal már jobb, sőt itt talán már volt is ami értékelhető. -
Off, de ha már Samuel L. Jackson beszéde:
Samuel L. Jackson Plays Black Ops
Ha már megvolt, akkor bocsesz. -
Act of valor - 0/10 - Amerikai propagandafilm. -
Reg5 #68633 Iron sky
Ekkora marhaságot régen láttam, de nagyon jó volt :D Azért arra kíváncsi lennék, hogy hány jelenetet kellett újraforgatni az elröhögött párbeszédek miatt? :D
7/10 -
The Sunset Limited 2011
Nem bírom angolul nézni a filmet, a legkomolyabb jelenetnél is mosolygok Samuel L. Jackson niggás beszédén:D -
Hát igen de gondolom jó pénzt akasztottak azért, hogy eladják a nevükkel a filmet. -
Én is csak Rock miatt ültem elé, trailer alapján tudtam, hogy nem lesz egy Elveszett világ, de azt hittem ő majd az idősebb korosztályt szórakoztatja némi akcióval, ehhez képest a csöcsdenszen kívül nem sokat csinált. Felesleges volt az arcát(és mellét) adnia ehhez, ahogy Michael Caine-nek is. -
ZZ88 #68629 Mintha Super Mario világáról forgattak volna filmet, de szódával elmegy. -
ZZ88 #68628 Szerintem az Inception egy jól felépített film, mondom ezt annak ellenére, hogy nekem nagyon nem jött be a hangulata és az álom az álomban való fikció felturbózása. Kicsit Mátrix feelingje is volt ennek a filmnek és azt se csípem nagyon. -
ZZ88 #68627 Get the gringo
A jó öreg Gibson papa nagyot alakít benne, bár a kedvenc karakter a mellékszereplő kissrác.
8/10 -
o brother where art thou
zseniális mozi :)) Clooney hatalmasat alakít -
300 nálam abból a szempontból tökéletes, hogy nem tudok kategóriájában olyan filmet, ami látványban, minimális történetben (azonban bármikor beleakadok, végig nézem), hangulatában többet nyújtana. Próbálkoztak, de nem jött össze.
Az pedig, hogy egy Forrest Gump/Halálsoron 10/10, vagy egy TDK 10/10, semmi meglepő nincs. Kategóriájában kell hasonlítani, és pontozni.
Ha egy amerikai pitére adok erős 8/10-et, az nem jelenti azt, hogy u.úgy tetszik, mint a Zuhanás a csendbe 8/10. Mivel nem lehet összehasonlítani a kettőt.
Amúgy a Scarface-t lefelejtettem a listáról. Imádom! HD-ben láttam életemben először, eredeti hangon, mint ahogy a A Szarvasvadászt is. -
Hát sajnos tényleg gyenge lett pedig én bírom az ilyen könnyed kalandfilmeket meg Rock ilyesfajta alakításait de ez tényleg ilyen RTL/TV2 vasárnap délután színvonal lett. -
Jahh, nem volt nagy cucc. Egyszer elment. Nagyon látszódott a CGI. -
Hát nekik is kell valamit nézni!
-
Utazás a rejtélyes szigetre
Nagyon fontos volt ennek a filmnek elkészülnie. Célkorosztály: 3tól 8 évig, más nem is mondok.
-
fekete hattyú
nah ez komoly volt, igazi dráma, a jellemfejlődés bemutatása tökéletes, natalie portman előtt pedig le a kalappal (eddig rühelltem a picsát).
a masztizós jelenete meg
-
De, van. -
attól még ott az első mondat
(seacrest out) -
Igen a Gladiátor egy 2 órás film a Spartacus meg nem tudom hány részes sorozat.
Now We Are Free -
na pl. én a gladiátorra már nem is emlékszem. a mostani spartacus sorozat drámája köröket ver rá. -
a mátrixot meg miért kéne a seven mellé tenni?? a matrix egy akciófilm a seven meg egy thriller, teljesen más kategória így mindkettőre meg lehet adni a 10/10-et -
bele lehet végülis mindenbe kötni, ha nagyon akar az ember, de egy film szórakoztatásra való, meg ugye minenki véleménye különbözik :) -
hapi #68613 Pedig Gladiátor 10/10 ott nincs vita... -
jamamura #68612 Hófehér és a Vadász (Snow White and the Huntsman). Nincs mese. -
Scarface-nél nekem is az volt. Az valami kurva jó film. Ahogy eljátssza a kubait Al Pacino az valami hihetetlen. -
attól hogy van ez a skála még nembiztos hogy létezik A tökéletes film
(amúgy számomra az a definitív 10/10, amit egy lakatlan szigeten pörgethetnének nekem hetekig, újra és újra és újra megnézném, és más film már nem érdekelne, mivel ez A film)
ehhez lim->10 közelít nálam a scarface, memento, oroszlánkirály, forrest gump, harcosok klubja, blöff
(utóbbi kettőnél pl. minden újranézéskor észreveszel valami új részletet, és emeli az eddigi élményeket) -
jóhogynemmár női ideálokon veszekedtek hogy kinek mi a tízpertíz... -
Na látom már megint izlésekről és pofonokról megy a vita...
felesleges... -
Szerintem az hogy 10-et adsz egy matrix-nak vagy egy t2-nek az semmit nem von le a seven értékéből, ezek a filmek egyébként is más műfajuak. t2 az akciofilmek között az egyik legjobb szerintem. -
Lipi1980 #68606 Testcsere
Hát ez valahogy sokkal sokkal jobb lett, mint a "Nem férek a bőrödbe", mert valahogy hasonlóra számoltam. Nekem nagyon tetszett. Friss házasként jól elszórakoztunk mindkét karakter "szenvedésein" :) -
Az Inceptionnal kapcsolatban kifejtenéd, hogy mi logikátlan benne? -
Viccelsz?
Pont a péló miatt kapott +1 pontot :-D -
A Fight Clubnál lehet irritál téged a film során végig bevagdosott zsíros pénisz és vulva látványa ezért hiányzik az az 1 pont :)
Egyébként sajnálatra méltónak találom, hogy csak amerikai filmek vannak felsorolva a listában mint lehetséges 10/10 jelöltek.
Nemrég vettem a spárba egy ilyet 500 Ft-ért, de mondhatnám a Valahol Európában vagy a lentebb említett Ötödik pecsét filmet is mint nagyon jó film. -
Inception: 5/10 (lévén egy logikátlan, hatásvadász baromság az egész)
TDK: 8/10 (azért van benne hiba dogivel ami kizokkenti az embert, bár imádom, mégsem tokéletes)
Terminator 2: 9/10 (azért ez csak egy kiemelkedo akciofilm na)
Gladiator: 6/10 (vicceltek ugye a 10/10-zel????)
Fight Club: 9/10 (eszméletlen jó, de nem tudok rá 10 pontot adni, nemtom miért)
Seven: az itt felsoroltak kozott számomra ez az egyetlen film, amire megkockáztatom a TOKÉLETES jelzot és a 10 pontot, nem tudok bele kotni, minden részlete hibátlan, minden szereploje remek
Matrix 1: 9/10 (nagy kedvenc, 10 pontot azért nem adnék neki, mert egyszeruen képtelen lennék a Seven mellé odatenni)
Am.Hist.X: a másik nagy kedvencem, szintén megmerném kockáztatni a 10 pontot
Forest Gump: 9/10
Aliens: mivel akciófilmre nem tudok 10 pontot adni, de ez mégis valamivel tobb egy szimpla akciónál, plusz az univerzumot is imádom, így egy 9folét, vagy 10alát adnék rá :)
Heat: 9/10, néha lassúcska
Keresztapa: egyszeruen nem az én kategóriám, nem tudnék 10 pontot adni rá, pedig jó film nagyon
Wall-E: messze van a 10 pontostol, aranyos
300 (WTF??????? Tíz pont annak darab papírmasé techdemónak?????)
Indiana Jones: (ugyan már, ha más nem is, legalább a 4. rész minimum 3 pontot ront az egész sagán, de a 2. is lehúzza.
Truman Show: egy jó kis szórakoztató filmecske, ami még el is gondolkodtat, de 8 pontosnál nem értékelném tobbre -
"10/10-et nem is nagyon szoktak adni, mert az már azt jelentené, hogy tökéletes film."
Márpedig az ide járo kritikusok nagy része bátran szója a "tizpertizeket" minden utolsó szemétre... -
Matrix nem maradt ki. Másik ketőtt nem láttam, mert valamiért nem láttam, nem tudom miért. 18 vagyok. -
Truman show, Amerikai história, Forrest Gump, Keresztapa, Harocosok klubja. Ezeket láttam, és ezek is tényleg nagyon jó filmek:D -
The Shrine (2010)
Döbbentem, mivel ennyire hatásosra nem számítottam.. (a film elég gyengécskén és B mozinak indul)
Aaron Ashmore alakítása igencsak korrekt és hiteles, legalább 2 pontot ad a filmhez.
A maszkmesteri munkák és a hangok is jók.
műfaján belül bátran 9/10, felüdülés volt az utóbbi két hónapban nézett filmjeimhez képest.. ajánlom! -
Nekem is a Bourne jutott eszembe a film menetéről.