106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te is baromira figyelhettél ha annyi nem esett le, h a telefoncsörgés alapján találja meg a feleségét. ráadásul az ott álló munkások kérdezgetik is, h kinek a telefonja csörög. -
IXEMGabeo #68676 bocs
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az hagyján, de még a bebetonozást is túl élte, bár a malter még nem fullaszthatta meg, mert szokásos módon időben kimentették. Ráadásul Whalberg ránézett a szőke csávóra és persze arról rájött, hogy a feleségét éppen akkor fogják szépen Kőmíves Kelemenné módjára befalazni...Majd nem sokkal később pedig már a nőnek kutyabaja sem volt egy későbbi mondjuk 1-2 évvel későbbi momentumnál. -
Exit Humanity
birtam belole kb 20 percet. Ennel a Walking Dead tv sorozat jobban meg van csinalva.
Iron Sky
7/10?8/10????MIVAN??????????????? elment az eszetek?haromnegyedeig megneztem. KUKA! mar a Hitleres szemuveg letevos-mindenki kifele jelenet is szegyen volt!!!!!!!!!!!
0/10 bun rossz! -
szpojler............... -
De, amiatt.
A spoilerbe rakott résznél majdnem leborultunk a kanapéról :DDDAS
"Is it dead?" -
Louis Cyphre #68672 A "The Cabin in the Woods" milyen lett? Látta innen már valaki? -
"I can't believe that just fucking happened!"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
iszonyatosan cool film
csak nem a másik topicos emlegetésre került elő?
btw második része is van, az is hasonlóan laza, talán kicsit gyengébb mint első, de azt is megéri megnézni. -
Boondock Saints
Ez nem tudom, hogy maradt ki eddig, de gecijó. Rég szórakoztatott ennyire egy film.. Vicces is, jók az akciók is, zenék, minden. Kicsit "over the top", de nem nagyon kell komolyan venni.
9/10 -
Frászkarika
Gondoltam Colin Farrell baromságra csak nem szerződik le, hát de! És azok a kémkölykös 3D effektek 2011-ben, váóó. Na jó egyszer meglehet nézni, feléig egész jó volt, onnantól viszont 90 fokos lejtő.
5/10 -
Ott a pont. -
I Love You Phillip Morris
Ewan McGregor és Jim Carrey egyszerűen ZSENIÁLIS amit alakítanak. Rég nem láttam ilyen jó Jim Carrey filmet... ebben meg van az amitől a klasszikus filmjeit a mai napig imádjuk. A story remek ( oké buzgárok... ), de így jó a történet, ráadásul a fordulatok olyan szinten vannak benne hogy csak pislogtam.
Nagyon erős 9/10
Köszönöm a topiknak, hogy szóba került és láthattam e művet:) -
Media player classic oszt kész -
KMPlayer hibátlan.
Viszont a tv beállításaival sokat kellett időzni mire normális lett.
Kiindulásnak nézd meg célirányosan a tvd típusát,hogy különböző reviewskban,hogy állították be. -
Én is azt használom, szerintem a legjobb(elég sokat kipróbáltam). Vezérlőpanelnél lehet fényerősséget, kontasztot, stb állítani, reset-eld az egészet, akkor alapra áll minden. Ha ez után is fenn áll a gebasz, akkor töröld a beállítások registry-jét, vagy telepítsd újra. -
én mindent KM Playerrel játszok le, sztem a legjobb én nem vettem észre ilyeneket -
nem is a te hozzászólásoddal van itt a gond.
#68660: ZoomPlayer/VLC Media Player, előbbi mert ász, utóbbi mert képek megnyitni félig leszedett MKV-t. ha nvidia kártyád van, control panelben video -> adjust video color settings -> advanced, és ott nyomd be full-al mindent bepipálva - ettől sokkal szebbek lesznek a színek és "feketébbek a feketék", persze azért még mindig a monitor a limit. -
Én feliratos filmek és szinkronos filmek egyaránt VLC Player nem is kell semmi több mindenre jó ! -
Itt nagy filmnéző emberek vannak.
Gépen milyen programmal néztek filmet? KMPlayert használom jelenleg, de valahogy nem az igazi a kép. A fekete nem fekete. Mit és hogyan állítsak vagy milyen más programot, codecet használjak amivel be tudom állítani a feketét erőteljes feketére? HD LED LCD kijelzőm van ha ez számít.
Ha nagyon rossz helyen tettem fel a kérdésem akkor bocsánat az offért! -
Még jó hogy spoilerbe írtam amit írta, mert utána jutott eszembe mikor leírtam. -
Nagyon szeretem Liam Neeson filmjeit, és ezt az újabban akcióhős szerepeit is kedvelem. Ezért is vártam nagyon ezt a filmet. Viszont kicsit másra számítottam.
SPOILER ON
Az, hogy csak a farkasokkal ment a harc, nekem nem jött be. Nem tetszett az sem, hogy egyesével estek áldozatul a tagok, ezzel is kizökkentve engem a filmből, hogy beleéljem magam.
És azt sem vágtam (még ha film is,de akkor is!), hogy a tagok a hasadékon nagy nehezen átjutottak, de a falka már várta lent az alfával.
Nem tudom mennyit nyomtak a filmbe (elnézve a történetet, megvalósítást, elég keveset), de csak Neeson + a fekete srác felismerése (ha nem csalt az emlékezetem, akkor a trónok harcában szerepel), a repülőzuhanás, + az átkelés a szakadékon tetszett.
Egyszer érdemes volt megnézni, de ha túlélős film, akkor inkább --> The Way Back (még ha az nem is akció-thriller)
Spoiler OFF -

csak a film végét sikerült megint ellőnöd, gratula, ügye kisfiú vagy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és az egész családi szál annyira semmilyen volt, hogy ha egy dinoszauruszokon lovagló náci kivégzőosztag kapja el Kate Beckinsale-t, az sem számított volna sokat -
meg aki nem látta, az is -
Persze. Híres figurák, közéleti szereplők soundboardját használják multiplayer játék közben :) -
spoilert ismered te félkegyelmű? -
Ebben mondjuk lehet igazad van, de szerintem teljesen jó film.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár mondjuk az igen érdekes volt, ahogy bebaszta a fejét a fejét a csaj a kádba és túlélte. Bár mondjuk az emberi test sok mindent kibír. -
Közepes? Nem volt ez rossz. Teljesen jó volt. Nem az a lényege a filmnek, hogy tele legyen csavarral. -
Contraband (Csempészek)
Egy erős közepes akciófilm Mark Wahlberg-től, vannak jobb filmjei is. 6/10. -
indokok nélkül 6/10 ennyire nem jött be? -
The grey 6/10 -
Project X - A pokol elszabadul kb.
Hát mit mondjak durva dolog kerekedik ki egy házibuliból!
Nem mondom, hogy többször is meg fogom nézni, de meló után délutáni pihenő közben teljesen jól szórakoztam rajta és végig lekötött.
Ja hát meg a jó csajok, csöcsök, picsák fúúú!
7/10 bár nem sok bulis filmet láttam még. Másnaposok az teljesen más ehhez képest.
-
A wiki szerint a belgák, franciák és a svájciaknál ma van a Prometheus bemutató.
BTW látta esetleg vki?
-
+1 -
+1 -
Még 2D -ben sem volt nagy élmény. 3D szituációkat keveset leltem fel a filmben. Én amúgy sem vagyok híve a parasztvakítós 3d filmek megnézésnek, csak is az avatart voltam hajlandó megnézni 3d-ben imax-ben. Na, az tényleg hozta a minőséget! Szerencsére ezzel felállított egy mércét bennem a film, hogy ne üljek be holmi többdimenziós fosra.
Igaz bepróbálom imax-ben az alient pár nap múlva, tudván hogy nem imax kamerákkal vették fel, csak a technikát alkalmazzák rá, de a filmért muszáj. -
karajjj #68642 szvsz az Avengers megérte azt a plusz pénzt -
semmit sem érdemes 3D -ben nézni szerintem
semmit nem ad az élményhez, egy-két jelent parasztvakítás címén meg van csinálva 3D -sre (tipikus ilyenek, hogy repül feléd valami) aztán annyi... nem éri meg a plusz pénzt érte
de ez csak az véleményem :)
de az is igaz, hogy attól még hogy nem 3D -ben nézed, ugyanazt a filmet fogod látni, semmivel sem lesz rosszabb filmélmény, semmivel sem kevesebb egy film "2D" -ben mint 3D -ben -
MIB 3-at érdemes 3D-ben nézni vagy nem vesztek semmit ha 2D-ben nézem meg? -
Egyébként jó film, annak ellenére, hogy 45 percet néztem meg belőle (a felét) és még mindig abban a szobában játszódik:D -
Kurva jó, de gondolom valami kamu:D -
Ezt a hármat láttam én is. CSak már idegesít, hogy alig lehet lelőni a főszereplőt, mert amikor menekül, mindig mellé kell lőniük...