[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nagyon szeretem Liam Neeson filmjeit, és ezt az újabban akcióhős szerepeit is kedvelem. Ezért is vártam nagyon ezt a filmet. Viszont kicsit másra számítottam.
SPOILER ON
Az, hogy csak a farkasokkal ment a harc, nekem nem jött be. Nem tetszett az sem, hogy egyesével estek áldozatul a tagok, ezzel is kizökkentve engem a filmből, hogy beleéljem magam.
És azt sem vágtam (még ha film is,de akkor is!), hogy a tagok a hasadékon nagy nehezen átjutottak, de a falka már várta lent az alfával.
Nem tudom mennyit nyomtak a filmbe (elnézve a történetet, megvalósítást, elég keveset), de csak Neeson + a fekete srác felismerése (ha nem csalt az emlékezetem, akkor a trónok harcában szerepel), a repülőzuhanás, + az átkelés a szakadékon tetszett.
Egyszer érdemes volt megnézni, de ha túlélős film, akkor inkább --> The Way Back (még ha az nem is akció-thriller)
Spoiler OFF