106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Calver
    Horrible Bosses úgy fekete komédia ahogy én rózsaszín víziló.
    fekete komédia = Grosse Pointe Blank (avagy: Otthon, véres otthon és a címfordítók iránt érzett féktelen gyűlölet), vagy, ha közelebbit akarsz akkor mondjuk Death at a Funeral (az eredeti, Chris Rock mentes verzió), vagy a zseniális és kibaszottul sötét Observe and Report.
  • LoSA
    100 éves film... :) De jó egyébként! :D
  • Jabar
    Lehet én információim voltak hiányosak/rosszak de én mást vártam a filmtől (ill. ha lesz folytatása akkor úgy rendben van).
  • hdmi
    Őszintén megmondom, hogy erről a filmről korábban nem hallottam, de most sikerült megnéznem: Horrible Bosses (Förtelmes főnökök 2011). Aki akar látni egy jó fekete komédiát, annak ajánlom. Nagyon jó a szereposztás, s aki tud angolul, lehetőleg az eredeti verziót nézze.
  • TaRka0107
    Nem rég néztem meg, még írtam is ide róla.
  • Dynamic
    A port.hu-n és az indexen úgy megy a fika áradat, hogy én már semmi jóra nem számítok. Ettől függetlenül már várom a ma esti előadást :)
  • Blasta
    Prometheus - 7/10
    (egy hete láttam, csak hagytam ulepedni a sztorit és csak azután pontozni, mert ráfért)

Kurvajó film, de igenis hype idevagyoda Ridley-tol én tobbet vártam (pláne az Alien univerzumból). Sokat akart markolni de nem maradt túl sok a markában, sokféle stílust akart elegyíteni, de profi szinten nem sikerulhet ez az All-In-One. Sok apró és egy-két nagy hiba miatt csúszik le a film a dobogóról, ugyanakkor 100%, hogy nem volt ilyen eros sci-fi az elmúlt jópár évben.

Én biztos vagyok benne amugy, hogy minimum 2 részben gondolkozott Ridley, mert ez ebbol így kevés volt (totál Birodalom visszavág érzésem volt a film végén: WTF? ENNYI???).

Szóval melegen ajánlott, de egy kicsit adjátok lejjebb a várakozásokat meg felejtsétek el a hype-ot, akkor nem fogtok csalódni. A látványban mondjuk sehogyansem lehet, mert az 10/10 (de jelen esetben ezt el is vártam).
  • Sir Quno Jedi
    The Eagle (2011)

Római srác elmegy az apja által "elvesztett" arany sasért a vadak földjére. A becsületről szól a film, nomeg a háborúról és annak hatásairól. 1xnézős, de jó, elég naturalista. Azé vannak benne jó ötletek/adalékok (pl. a sisak/áll összefüggés :D).
  • LoSA
    Életrevalók
  • TaRka0107
    Üdv, valami jó drámát tudnátok ajánlani? Köszi:)
  • ZilogR
    "voltak benne jelenetek, amik nem tetszettek"

Akárcsak az élet...!

Gone
    Egyszerű, semmi extra, emiatt talán olyan "többre számítottam" érzés, DE utána végiggondolva azt hiszem talán ilyen lenne egy valódi történet, sőt, még ilyen sem.
    Aki bosszúállós klasszikust vár (ahol egy félholtra vert lány kövekkel a lábán négy hét után kimászik a mocsárból és mindenkit, aki ellene van a legkülönfélébb módon végez ki), az csalódni fog.

Nekem (utólag főként) tetszeni is kezdett. Kicsit jobb mint közepes: 7/10
  • LoSA
    Borotvaélen

6/10

Nem volt rossz, de engem pl a rendőrcsaj kifejezetten idegesített és voltak benne jelenetek, amik nem tetszettek.
  • TaRka0107
    Van miből levegőt venni a csajnak az biztos. Az tényleg megér +1 pont, sőt...
  • hapi
    Borotvaélen (Man on the ledge)
    10/7

Teljesen korrekt vasárnap délutáni fotel mozi. A csaj (bejövős)miatt lett +1 pont :)
  • TaRka0107
    Project X

Minden benne volt ami egy bulizós filmbe kell. Nekem nagyon bejött. Vége brutál volt.

9/10
  • IXEMGabeo
    Nem emlékezhetek minden részletre. Ez van...
  • IXEMGabeo
    Man in Black 3

Látványra mentek arra nem lehetett panasz. Sztori valahogy egyszerű és bugyuta volt, de végeredményben sosem ez volt a lényeg ezeknél...1. rész a tekintetben jobb volt.

azért egy 10/7-et megért
  • lord nihilus
    Örülök, hogy van még akinek tetszett :) Nem tudom te, hol voltál, de ahol én, ott kevesen voltak, szerintem több nézőt érdemel ez a film!
  • Inquisitor
    "Végig olyan érzésem volt, mintha az egyik helyi gimi filmszakköre kapott volna egy kis pénzt, pár színészt, pofás CGI támogatást, hogy rendezzen vmit. "

Ezt nem értem, hiszen így is történt ...
  • TaRka0107
    Az igen engem is idegesített kicsit, bár én kicsit elfogult vagyok, mert az ilyesfajta SCIFI-ért odavagyok.:)
  • LoSA
    Nekem nagyon nem tetszett a film, sokkal jobbat vártam a trailer alapján. A kameranézet meg végképp idegesítő volt!
  • Prof William
    Próbálná meg a magyar forgalmazó, azonnal olyan pert kap a nyakába hogy attól kódul.
  • TaRka0107
    Chronicle

Érdekes film, az iylen filmeket csípem, lehet azért tetszett, bár 7.2-t kapott imdb-n. Kb én is annyit adnék rá. Van egy pár kérdés ami a levegőben lóg a filmben, de lehet lesz következő rész ebből.
    Tetszett!
  • Tyler1
    Kivételesen a magyar cím rendben van, sőt többet mondó az eredetinél is.
  • ZilogR
    Harmadjára újra olvastam a #68772 -t, kérlek, akkor olvasd el, ha megnézted az életrevalókat! Amire azt írom, hogy nem spoileres, harmadjára már annak tűnik! Elnézést kérek!
  • ZilogR
    #68748 - én voltam és valóban effélét akartam mondani.

Mind a Forrest Gump-ban, mind ebben a filmben az az igazán értékelendő, hogy a szereplőkből áradó emberség, az igazi emberi érték sugárzik és hitelesek.

A Forrest Gump leginkább megindító jelenete, amikor egy "értelmi fogyatékos" elmondja a "nagy igazságot" a felesége sírjánál.

Az életrevalók (ami mellesleg megint elbaltázott magyar cím) legjobb és szintúgy megindító jelenete, amikor a fekete srác egyszerűen kisétál az étteremből (ez nem spoileres!) ezzel adja vissza a lehetőséget a csókának arra, hogy az életét tovább tudja folytatni. Ezzel nyitja fel a szemét igazán. Megindító az egyszerűsége ennek a jelenetnek.

Az, ahogyan adagolják a dráma/vicces jelenet arányt szintúgy mesteri.

A zongorakíséret nagyon rendben van.

Leginkább a tolószékes csóka érzelmei vannak rendben. Sokat elmondó arca van és ezt nagyon tudtam értékelni a filmben.

Ez a film, akár a Forrest Gump azért kelt erős érzelmeket, mert igazak. Ugyanúgy, egyformán igazak. Az emberi életről szól és bármi lehet a kerettörténet (az USA történelme a függetlenségi háborútól Ronald Reagan-ig vagy egy milliárdos sérült ember visszatalálása az élethez) a lényeg a szereplők áradó embersége.

10/10 mindkettő
  • Japep

Szerintem nem magához a Forrest Gumphoz hasonlította, csak azt mondta, hogy minden 10 évben van egy olyan film, ami olyan sok figyelmet kap, olyan sok embernem jön be, olyan sokan értenek egyet azzal, hogy jó, mint anno a Forrest Gump. :)

Egyébként nekem is egy nagyon jó film. Utálom az olyan vígjátékokat, amiket egyszer megnézel és tetszik, másodszorra azonban semmi poén nincs benne... hát ez nem olyan!
    Sokkal jobb, mint az amerikai szex centrikus vígjátékok (vagy arról szólnak, hogy valaki meg akar dugni valakit, vagy arról, hogy még sosem dugott...), vagy az értelem nélküli vígjátékok (mint pl. az új Rózsaszín párducok) - nem is beszélve pl. a tipikus német, magyar, stb. vígjátékokról... :S
    (Persze vannak kivételek is, csak nem sok. :) )

És nem utolsó sorban igaz történeten alapul. :)

Nálam is 10/10 a maga kategóriájában.
  • LoSA
    Eddig még emberrel nem találkoztam, akinek az a film NE tetszett volna... Benned van a hiba, lehet, hogy rossz hangulatban voltál.
  • Inquisitor
    The Raid - Redemption

Mit is lehet erről elmondani? A trailerből is tudható, hogy egy elbaltázott rajtaütés rendőreinek küzdelméről szól ez az indonéz film. Ha valaki a puszta akcióért szeret nézni filmet, akkor szerintem ez neki való. Van történet, meg pár csavar, de a lényege még is a látványos akció. (Azért egy Steven Seagal vagy Tony Yaa filmet simán überel.) Amit még ki lehet emelni, az a filmben lévő szituációk, amiket az életben nem fogunk látni pl. amerikai filmben, ahol emberek a túlélésre játszva abszolút nem fair módon küzdenek még ha rendőrökről van is szó ... Nem értékelem, mert mindenben más, mint egy megszokott amerikai vagy európai film. Nekem tetszett.
  • Inquisitor
    Miért? Egy Gepárddal át lehet lőni egy tankot 800 méterről úgy, hogy egyik oldalon bemegy, másikon kijön a golyó.
  • TaRka0107
    Akkor te nem szereted a drámákat.
  • diplo
    életrevalók.
    nem is tudom,talán bennem van a hiba,vagy sokat vártam a filmtől.Bevallom őszintén kétszer is nekifutottam de nem tudtam végignézni.Untam. Valaki itt a Forest Gump-hoz hasonlította. fényévekkel jobb az a film mint ez.Megpróbálom most végignézni de addig is nálam csak 5/10
  • LoSA
    Hófehér és a vadász

Nagyon jó film volt!
    8.5/10

Viszont, pont kifogtam a leghülyébb nőket... Mellettünk, mögöttünk egyfolytában dumáltak, halálra idegeltek! :)
  • öregharcsa
    Abban volt az "öröksége" és csak mikor megjelennek a képességek akkor tudja kinyitni, az őrzője sem fér hozzá lévén nem rendelkezik azzal a hatalommal mint a Lorieni kilencek.

A Lorient a Mogadoriak elfoglalták, majdnem teljesen elpusztították, de előtte elmenekült egy(kettő) űrhajó a bolygóról, így a védők gyermekként kerülnek a földre itt rejtőznek el a Mogadoriak elől. Csak sorrendben tudják őket megölni, tehát hiába fogják el a hatodikat nem árthatnak neki míg élnek az előtte lévők. Mindegyiknek más képessége van és ha egyesítik erejüket akkor elég brutál dolgokat tudnak véghez vinni.

A könyv baromi jó,(mindkettő) de nekem a film is tetszett.
    Igaz mostanában ez a "tini" széria a menő kint valamiért, de itt pl nem zavart annyira engem.
  • Lantee
    Bakker, már azt hittem én vagyok teljesen idióta. Szinte ugyanez a véleményem a filmről, de egy másik filmes fórumon meg sorra dobálják rá a 7-8 pontokat. Én meg csak nézek, hogy WTF?! Itt mindenki hülye, csak én vagyok villamos?! :)

Örülök, hogy vagyunk még egy páran, akik szerint egy marék száraz szotyinál nem ér többet ez a "remekmű". :)
  • viizo
    Iron Sky

Trailer - zseniális; rajongók pénzéből összedobott film - zseniális; Udo Kier, nagy kedvenc karakterszínész - zseniális. Csak épp a film lett rossz, nagyon rossz.

Végig olyan érzésem volt, mintha az egyik helyi gimi filmszakköre kapott volna egy kis pénzt, pár színészt, pofás CGI támogatást, hogy rendezzen vmit. Amatőr filmes megoldások, rém bugyuta szövegek, a forgatókönyvet vmi hihetetlenül összecsapták.

Nagyon várós volt, mert végignevetős, polgárpukkasztó társadalomkritikának ígérkezett, de egy erőltetett, roppant langyos zsékategória lett belőle. Helyenként ugyan igen látványos, de ez a grafikusok, mintsem a többiek érdeme.

10/3
  • tomsolo
    Iron Sky

Kevés olyan film van amiben szinte minden rossz. Na jó a CGI elment - de mit sem ért.

WTF/10
  • aabyssx
    Hol van hd stream?
    Twitch tévét tudom, de az nem biztos, hogy a legjobb minőség.
  • Totti5
    I Am Number Four

Csak rávettem magamat, hogy megnézzem, amikor a letöltési listák élén van scifi kategóriában...

Lehet túl nagy reményekkel álltam neki.

Szokásos buta ultra klisés gimis én vagyok az új fiú, akit bántanak a focista fiuk és pont a legnagyobb arc focista fiú volt csajába leszek szerelmes és közben a nyomorult eminensel lógok és őt védem... komolyan ennél eredetibbet nem lehetett kitalálni? FÁJDALMAS volt minden jelenet.

Főszereplő elég béna volt.

Ami megmentette a filmet a teljes csődtől az a két csaj, mert jól néztek ki, a zenék nagyon jók voltak és a CGI is nagyon rendben volt, amúgy elég sötét volt a film ami zavaró és az idegenek... semmi kreativitás nem volt a kinézetükben.

Az a doboz amit mutogattak párszor, annak mi értelme volt????

4/10
  • Tikal #68758
    a szállító 2 v 3ban meg Tony Montana háza szerepelt:)

Nem hiszem h ne lenne helyszín, de lehet az volt a legjobb mindenfele oka lehet ennek..