106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én mást állítottam? A reteklub ÚJRAszinkronizálta valamikor a '90-es évek végén (a film '91-es) -
szerintem az a film es a szinkron elobb votl mint a reteklubb.
De lehet tevedek -
The Ruins
http://www.imdb.com/title/tt0963794/ -
Hali!
Lehet hogy nem itt a helye, de érdekelne egy film címe. A történet röviden annyi volt, hogy valahol Dél-Amerikában volt egy inka kinézetű piramis, és fiatalok mentek oda nyaralni. De volt ott valamiféle élő növény, ami beléjük mászott.
Pár éves lehet csak, ilyen tipikus tini "horror". Van valakinek ötlete mi lehet a film címe? -
" hogy legalább egy 7-est megérdemel a film. "
Pont annyit érdemel, de azt masszivan -
Ezt sem láttam, szóval nem igazán tudok mit mondani. Inkább arra próbáltam rávilágítani, hogy attól hogy jobb a film sztorija az átlag hasonszőrű filmekénél, még nem biztos hogy jó, és nem feltétlenül azért nem jön be másoknak mert nem értik meg.
A Prometheus topikban megfogalmazott véleményekre gondolok elsősorban.
Én szinte biztos vagyok benne így látatlanban is, hogy legalább egy 7-est megérdemel a film.
-
fej vagy has, lol :D -
Dekonyorgom, mi az, h nem volt sztorija???
A tobbi teen muvihoz kepest egy egesz korrekt es kerek drama volt bemutatva, nem mondom, h az ev filmje (5 pontot adnek ra) de aki egy kicsit is ertelmes az felfogja a film sztorijat, mondanivalojat (es mellesleg kivalo trukkok voltak benne).
De ahogy a valaszabol nezem meg az ironizalast sem ertette, szal felesleges ezt tovabb beszelnuk. -
Viszont szigorúan eredeti szinkronnal :) Rtlklub féle "Fej vagy has?"-on még mindig fetrengek :D -
Alapmű, kb. 20. alkalommal néztem végig.
8/10 -
10ből 2? imdb-n 7.7, Rotten-en 73%. -
Én nem láttam, nem igazán érdekel. Prometheus viszont 10-ből 2 embernek jön be ahogy olvasom, szóval nekem tuti tetszeni fog. Azt nézem meg legközelebb + a The Dark Knight Rises-t. -
Dean Winchester #68867 pfff :D nem próbáltam de lehet majd megteszem, ha már ennyi jót írtatok róla...
Viszont ha eljutok a moziba akkor előbb az avangerst nézném meg -
Moziban próbáltad? Egész jó minőségben megvan nekik. -
Dean Winchester #68865 Indiana Jones-t tervezem megnézni az első résztől az utolsóig mert még egy részt sem láttam elejétől a végéig...
amiket tervezel azokat én is :D
bár a batleshipet is várom de még nincs sehol jó minőségben :( -
Amennyit egy 3D nyújt:) vannak benne látványos jelenetek bőven ahol a 3Dnek van értelme és vannak ahol meg nem. Ha szereted a 3D hatásokat akkor abban nézd, ha nem akkor 2Dben. -
Prometheus
mennyit dob az éleményen a 3d? -
Lantee #68862 "...kiindulópontja volt egy olyan sorozatnak..."
Na, pont ezzel van a baj! Miért nem lehet ennyi pénzből, ilyen háttérrel egy KEREK, EGÉSZ filmet csinálni?! Régen miért tudott minden egyes filmnek eleje, közepe, vége lenni? Alien 1-2-3-4. Mindegyik történet egy külön sztori, mégis az egységes univerzum összetartja őket. Én nem egy szájbavert PILOT epizódra vártam. -
Szvsz egy jó kiindulópontja volt egy olyan sorozatnak ami kapcsolódok is az Alienhez meg nem is. Behoz új dolgokat, de merít a régiből is, így kapunk újdonságokat, de láthatunk ismerős dolgokat is. Nekem ez nagyon tetszik, tegnap néztem a filmet angolul 3Dbe és perfekt volt. Ezt vártam egy élvezetes scifit.
Jöhet a folytatás. -
Nem, csak magasabb az ingerküszöbe tudod. Megvan a közönsége ennek is, ahogy a seggreülős faszságoknak is. Kinek a pap, kinek a paplan.
De legyen ahogy mondod. Ha valakinek nem jön be valami, akkor nyilván nem értette meg.
-
mégis kérdeztél -
Pedig kurva jó film szerintem. Bár szeretem az ilyen természetfeletti képességekről szóló filmeket. De legalább nem szuperhősös filmet kaptunk, hanem kicsit drámaibbat. -
"Sztori egyáltalán nem volt. "
Most komolyan nem voltal kepes a torténetet kihámozni???? Bár ha a darkest hour trukkjeit és sztoriját ehhez hasonlítod akkor nem kérdeztem semmit, koszi
-
Lantee #68856
PROMETHEUS
115 perc tömör gyönyör...de aztán jött az utolsó 5-6 perc, ami telibeverte az egészet. Nagyjából olyan volt, mintha valaki szépen összerak egy millió darabos puzzle-t, szépen helyére illeszti az utolsó darabot, majd egy mozdulattal lesöpri az asztalról.
Spoiler nélkül annyit tudok modani, hogy egy látványos, pörgős sci-fi, amiből kétség kívül nem sokat kaptunk mostanában. Ha valaki nem Alien mániás (filmek, könyvek, játékok), annak simán elhiszem, hogy 10/10-es.
DE! ...és innen tömény spoiler...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1., A szemfülesebb rajongó már az elején tudja, hogy ez nem az ALIEN előzménye lesz, mert az LV-225 jelű bolygóra mennek, míg a NOSTROMO ugyebár az LV-426-on találja az űrhajót.
2., Elég zavaró, hogy 2093-ban minden cucc full high-tech, szemben Ripley "jövőbeli" tevékenységével.
3. Pöpec módon felépítik a Space Jockey jelenséget, beültetik az "ágyúhoz" - összeállt minden. Erre két perccel később Jockey már kergeti az egyik szereplőt, majd egy polip megeszi. Ennek mi értelme volt? Miért kellett?! A hajó pont úgy zuhan le, ahogy azt később megtalálják; a Space Jockey beül a székbe, ahogy később megtalálják...de közben MÉGSEM!!!
Véleményem szerint kár volt Alien univerzumba helyezni a történetet, mert pont annak hiányosságai miatt nem lett tökéletes.
Imádom Ridley Scott-ot, imádom az Alien univerzumot, de erre nem tudok jó szívvel többet adni, mint:
7/10 -
Chronicle
Miért van mindenki kezében kamera? és miért kell 120percig azt néznem hogy milyen szánalmas trükköket tudnak csinálni az erejükkel. Sztori egyáltalán nem volt. A jelenetek pedig iszonyatosan sablonosak és bénák Imbdb-n 7.2?????????????????????????????????????????????????????????????
A legsötétebb óra is hasonló költségvetésű lehetett, na meg a trükkök sem voltak jobbak, de maga a film ég és föld az pedig 4.9 imbdb-n??????????????? hát hogy van ez? -
ZZ88 #68854 Becstelen brigantyk
Kiváló, őrült egy film. Tarantino ismét letette a névjegyét.
Az Aldo Raine-t alakító Brad Pitt és a Landa ezredest alakító Christph Waltz piszók jól játszanak.
10/10
Off: Waltz mocskosul hasonlít Sisa Tiborra, a Diósgyőr új edzőjére:
.
-
szpojlerb*zmeg! -
Nem lett volna egyszerűbb ezzel kezdened? :DDD
majd valami thriller rajongó ír neked egy listát... én nem nagyon szoktam ilyesmi filmeket nézni -
ok, köszi. egy kicsit fogok azért pontosítani:
Olyasmire vagyok rákattanva, mint pl. a Gone. Amolyan beszippantós, krimis, thrilleres, pszicho, de nem befosatós, hanem amolyan "ez történt a múlt pénteken" típusú sztori, amiről elhiszed, h bárkivel megeshet... -
alapfilmek (nálam legalábbis): Matrix, Gyűrűk Ura, Star Wars, Indiana Jones, Hetedik, Terminator, Drive, A Remény Rabjai, Forrest Gump...stb.
ezt is csekkolhatod: iMDB Top 250 avagy minden idők legjobb 250 filmje (nézői szavazatok alapján)
amiket nem láttam de meg akarom nézni (még az általános rossz vélemények ellenére is): The Avangers, Prometheus, MiB 3, Iron Sky, Safe House, John Carter, Chronicle 2012: Az erő Krónikája -
Hmm, bármelyik jó... -
De most többször nézős filmekre gondolsz vagy olyanokra amiket még nem láttunk de mindenképpen meg akarjuk nézni és emiatt vinnénk magunkkal? :) -
Esténként szoktam vissza-vissza olvasni a topikot és sokszor akadok gyöngyszemekre, btw most, h jön a szabadságolások ideje, tudna valaki egy hétre szabott must-see összeállítást dobni, amit ő biztos magával vinne egy pendrive-on?
Lehet, nekem is bejön vmelyik!?!?!!
Előre is köszönöm! -
gombabácsi #68845 Battleship
Na, ez az igazi blockbuster. Vicces, izgalmas, látványos (és rendesen lehet látni mi történik), jó ötletek is vannak benne. Nem veszik magát komolyan, mégis jobb ötletek vannak benne mint az agyondícsért bénaságokban. -
Titánok haragja
Pazar látvány, az előzőnél érdekesebb történet, viszont a hibákat sikerült nem kijavítani. Maradt a kapkodós, szétvágott történetvezetés, a jelentéktelen karakterismeret, és a vérszegény főellenség(akármelyik apró harc érdekesebb volt, mint az a lávadög a végén), emellett az utolsó harmad már nagyon untatós lett.
A "clash"-nél jobb, de nem sokkal. -
diplo #68843 igazad van! Pedig józan voltam amikor néztem és amikor írtam.
Az értékelésem változatlan
ez a cimet nagyon elb..sztam -
sandor8206 #68841 MIB3
Nem vagyok a sorozat rajongója, de első részt annó moziban láttam és nem volt rossz. 2. egyszer nézős és ez a 3.-ik is az lett sztem. Állítólag ku*va sokba került a film, ami hihetetlen de NEM látszik meg rajta sztem (lehet sok az apróbb trükk, háttérvetítés stb. ) DE az egyetlen valamire való jelenet az űrsiklós..
Poén nem sok van, T.Lee karaktere K valami baszott unalmas lett, tiszta kínlódás volt nézni . J.Brolin már jobb eleven K ként. A főgonosz szar megint, első rész azért is jobb mint a többi mert a Bogár Edgar öltönyben fasza ellenfél lett. A 2.-ban csaj, itt meg Boris is gyenge lett. Film vége rendbe van.
De ezt se nézem meg többet, legyen 5/10, mert az időt nem sajnáltam rá. -
gombabácsi #68840 Wrath of the titans
Teljesen rossz, értékelhetetlen, nulla film. -
Az nem vígjáték, bár jók a poénjai. -
Éretlenek? :)
Az nem az a régi ezer éves film, amikor érettségire készítik fel a diákokat, akik nem akarnak tanulni? :)
.