106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Justil
    Chernobil Diaries

Amilyen jó az első fele, annyira pocsék a második.

5/10
  • Reg5
    Wrath of the titans

Félelmetes, hogy 150 millióból nem telt normális forgatókönyvre, de még itt-ott a CGI is ronda. Ettől függetlenül az első résznél bőven jobb, tehát simán nézhető, csak vannak benne nagyon szar jelenetek.

6/10
  • dragon11
    Én nem mertem kimenni az erkélyemre..:D:D:D

The hike / A túra

Egy sima horror, semmi extra.. ezerszer eljátszott történet.

5/10
  • ZilogR
    Sokáig gondolkodtam, h hogyan köthető egy láncra Scott bácsinál a Hannibál és a Prometheus, aztán rájöttem, mi a közös: A MÁJ!!!!!!!!!

BTW:

The Divide

Hmm, annyira nem jött be, de végre valami okosság a végén, ami annyira jó volt:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mire számított a pics@, egy atomtámadás(?) után pár nappal/héttel/hónappal, ha kimegy ott egy újjáépített világ várja börgerkinggel meg ájfónnal?

Nesze neked, kisanyám, ha nem tetszett ÉVÁ-nak lenni a viszonylagos Paradicsomban, akkor legyél ÉVA a Pokolban!

6/10, ami ugye egy közepes.
  • Dean Winchester
    hubazdmeg :O
    nagyon várós! kedvenc színészem... valószínű előtte újranézem már kb. 5jére az első részt :D
  • tomsolo
  • viizo
    Prometheus

Hagytam picit a nagy hype-ot ülepedni, és csak most kerítettem sort a filmre. Ennek ellenére szinte minden kritikát elolvastam, a jókat és a lehúzóakat is vegyesen. Próbáltam úgy beülni a filmre, nem vártam világmegváltást, csak egy nagyobb szabású sci-fit, némi alien kikacsintással.

Ígéretes kezdet után nagyon gyorsan süllyed a színvonal: felületes és idegesítő karaktereket ismerünk meg, buta motivációkkal. Fifield pl. olyan szinten idegesített az arrogánsságával, hogy a mellkasából szívesen kirobbantottam volna egy kedves vendéget kb fél perc után, de David sem győzött meg, akit annyira dicsértek Fassbender alakításában.

A történet és a forgatókönyv olyan egyszerű, akár a faék, bőven bonyolíthattak, vagy csavarhattak volna rajta. Ahogy haladunk előre az időben, úgy válik egyre inkább távolabbi külső szemlélővé a néző - márpedig a jó filmek ismérve az, ha beleéli magát a moziba járó, és nem ereszti a film. De sajnos itt ilyenről nincs szó.

Amiben a Prometheus nem tud hibázni, az a látvány: bár messze nem aknázza ki a lehetőségeit a film, azért jópár dolog akad, amitől leteszi az ember a haját. Az ultimate kedvenc a hologramos terem, ahol a film legkellemesebb atmoszféráját, és legjobb jelenetét teremtették meg a készítők.

Sci-fi mentes időben az ínség átvészelésére megfelel a film, de sajnos a teljes középszer jellemzi végig. A moziból kijőve egyszerűen nem tudtam rá sem azt kinyilatkoztatni, hogy tetszett, sem azt, hogy rossz volt: mindkét mozzanatból akad bőven a játékidő során. Egyszerűen egy érdekes, de sehova nem tartó film, ami témájából fakadóan sokkal-sokkal jobb történetet, karaktereket érdemelt volna.

10/5
  • precision
    jah, én is arra keltem hajnalban, hogy Loki és Thor már megint bunyóznak
  • Seth
    Felénk is elég durva effektek voltak az égen :D
  • Lantee
    Én hajnali 4h körül néztem a War Of The Worlds-t...erkélyről. Félelmetes volt.
  • Bucser
    hát ha láttad az első részt akkor tudhatod, hogy ilyen baki nem kerül bele.
  • SötétBarom
    GET
  • Tyler1
    Börtönregény

Mel Gibson új börtönfilmje, középszerű sztorival, ellenben egész jó kivitelezéssel. Melt egy rablás után nagy zsozsóval lekapcsolják, és bevarrják egy mexikói börtönbe, ami egy teljesen más világ, mint amit eddig ismert. Öreg fehérként tudja, hogy sok jóra nem számíthat ott, ezért megpróbál azon a bizonyos létrán feljebb mászni, hogy gyorsabban kijusson. Barátságot köt egy bennfentes kis kölökkel, amikor is a bonyodalmak elkezdődnek.
    A közepén kissé leül a történet, meg nem is volt tiszta minden része, ezeket leszámítva nézhető, a vége egész pörgős lett. Mel jól akciózott még mindig, egész jól mutatott ebben az öreg, nagystílű bűnöző karakterben. És ezzel a filmmel minden kétkedőnek bebizonyította, hogy bezony visszatért a helyes vágányra.
    6/10
  • kamionosjoe
    Jó persze film az egész a látvány mindenek fölött. :)
  • Seth
    Nyilván nem ugyanaz a jelenet
  • kamionosjoe
    1:50-nél egy félautomata revolverrel lövöldözik és 7.62 kaliberű hüvelyek potyognak a padlóra, kicsit érdekes. :D
  • tommygear
  • tigeroo
    nagyon bedessz.

dögöljön meg a családja és legyen max payne sztíló :d
  • ProGabe #68941
  • Tikal #68940
    Boardwalk Empire

HBO legjobb sorozata, meg ugy egyébként is az egyik legjobb sorozat amit láttam... minden mondatnak, mozzanatnak jelentősége van, nyomatéka van, minden rész után a fotelban maradtam vagy öt percig...
    2. évad záró komoly lett, nem tudom mi jöhet még, ha lesz 3. :)
    10/10
  • zorrobomber
    21 Jump Street
    Kellemes, néha meghökkentő, néha fárasztó, másnap kevés jelenetre fogsz emlékezni. 7/10
  • szucsy89
    Most nézem a Prometheust az ilyen-olyan oldalakon (hmm), és az hagyján, hogy még csak kamerás verzió van belőle, de elvileg hiányzik a filmből 18 perc is! Bár akik lehúzták nem hiszem, hogy nekik ez a 20 perc megváltoztatná a véleményüket, de mindenképp érdemes moziban nézni (vagy megvárni a dvd-t).
  • LoSA
    Prometheus
    6/10

Diktátor
    8,5/10
  • Tyler1
    Thx az infót, nincs több kérdés :)
  • belarus
    Sziasztok!
    Tudtok e valamit az Iron Sky magyar megjelenéséröl?
  • Real13
    Se remake, se folytatás, se alternatív változat. Annyi köze van az eredeti Django-hoz, hogy Foxx-ot így hívják a filmben, illetve a film tartalmaz majd jócskán spagetti western elemeket.(plusz lesz Nero cameo a filmben:) A cím tulajdonképpen főhajtás Corbucci spagetti-filmje előtt, illetve azt is meg kell említeni, hogy Corbucci filmje után egy csomó olasz western jött ki a címében a Django névvel úgy, hogy semmi közük nem volt ahhoz. Még csak egy ilyen nevű szereplő sem volt benne. Most kb. Tarantino is csatlakozott ezekhez. :D Szóval, nem kell hozzá ismerni az eredetit, de jó film az, szóval érdemes megnézni. (Egyéb kérdés van, csak nyugodtan, most írtam szakdolgozatot a témából :D, meg olvastam a Django Unchained forgatókönyvét. :D
  • Tyler1
    Tarantino Django-ja remake lesz, folytatás, vagy valami alternatív változat? Mert hogy ebben Foxx lesz Django, Franco Nero meg kicsit világosabb volt az első filmben :) Meg mennyire kell ismerni hozzá az eredetit(még nem láttam)?
  • dragon11
    Kösz.
  • tigeroo
    amúgy amikor valaki leírja hogy alien előzmény már a hajamat tépkedném. nem inkább alien eredet?

meg amúgyis, az alienek "szubsztanciájáról" szól a film (a fekete trutyi), abból fejlődnek ki ők is (plusz ugye parazitafaj és a gazdatest vonásai)

mintha kijönne egy dc film és aztmondanák a spinoffjára hogy nincs sok köze az eredetihez -.-
  • Effe88
    Tébolyultak
  • Tyler1
    Scream 4?
  • dragon11
    Nekem-nekem, s meg is néztem az összeset!
  • dragon11
    láttam már az összeset, de kösz!
  • stargatelost
    Tessék és tessék, de ezeket már sokszor ajánlottam, lehet pont neked.
  • Guren
    szar az összes
  • berczely
    A texaszi láncfűrészes
    A texaszi láncfűrészes: A kezdet
    Péntek 13 (2009)
    Halloween 1-2 (2007-2009)
    Insidious (2010)
    The Thing (1982-2011)

Így hirtelen ezek. Lehetne még sorolni... Amúgy meg ne légy itt felháborodva nem csak te létezel a világon. Nem kötelessége senkinek neked filmet ajánlani tudtommal...
  • dragon11
    kösz szépen a sok ajánlást
  • tomsolo
    Megy az az IMDB lejjebb is, sztem elég reálisan értékeltem, imdb-n simán vannak 1-2-3 pontos vélemények. :D

"Következő részben nem kell órákat eltölteni a magyarázattal, a felvezetéssel."

Hát, ha ugyanaz fogja írni mint ezt, nem is fog szenvedni ezzel :D
  • bexinho
    Azért az imdb-n 7.7-el állni nem rossz dolog, átlagnál jobb film kategóriába sorolva ezáltal. Nem is értem a fanyalgókat, akik annyira szélsőségesen véleményezik a filmet, mint pl. te: "megspékelve a nyomoronc (forgatókönyv) író szenvedéseivel - én ezek után egy éttermi számla megírását sem nem bíznám rá"
    Ilyet egy normális értékrenddel bíró filmszerető egy 3-4 -es értékű filmre mond. Nem pedig egy jól összerakott, óriási elvárásokat igyekvően átlépő alkotásra. Soknak bejött, néhánynak nem. Valakinek teljes mértékben bejött, valakinek csak hiányérzete maradt a filmmel kapcsolatban. De mivel (ha) lesz folytatása, így érthető a film felépítése. Következő részben nem kell órákat eltölteni a magyarázattal, a felvezetéssel.

A véleményed számomra az Adam Sandler-es filmeket juttatja eszembe, és nem a Promethetust. ;)

u.i.: Kliséket meg hagyjuk már!!!!! Szőrszálhasogatás! 2012ben nem lehet már megalkotni úgy egy (kedvelt kategóriában) filmet, hogy az ne tartalmazzon néhány hasonló dolgot egy régebben látottakhoz.
  • tomsolo
    Győzike showt is néztek sokan. :)

Engem legjobban - miután aludtam egyet a látottakra - a rengeteg lopott klisé (néha konkrét kamera beállásokkal) zavart a legjobban, megspékelve a nyomoronc (forgatókönyv) író szenvedéseivel - én ezek után egy éttermi számla megírását sem nem bíznám rá. Egyszerűen szánalmasan szar a sztori, még a Dead Space játék/rajzfilm is érdekesebb mint ez.

A látvány és a 3D fasza volt ezért is kapott tőlem ennyi pontot.