106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    John Carter 3/10

Nagyon rossz film. Végig untam, már úgy voltam a felénél, hogy kikapcsolom... de mivel haverral néztem, így nem nyomtam ki. Igaz, neki sem élete filmje.

Sherlock Holmes 2 9/10

Első rész is nagyon bejött, ez pedig még inkább. Egy percet sem untam belőle.
  • jamamura
    The Amazing Spider-Man. Egy nem annyira csodálatos Pókember.
  • tomsolo
    Mesterlövész: A megtorlás fegyvere (Sniper Weapon of Retaliation)
  • Davidus
    Haywire

1/10 ez mi a szar volt?

Blitz

3/10 gagyi

Safe House

5/10 egyszer nézhető

John Carter

7/10 na ez viszont jó kis film volt
  • SzinesGeza
    Üdv!
    Valaki tudja ENNEK a filmnek a címét?
  • Tyler1
    Géppisztolyos prédikátor(2012)

Igaz történeten alapuló film, Gerard Butlerrel a főszerepben.
    A sztori röviden: Sam Childers egy vidéki motoros tróger, frissen szabadul a sittről, de azonnal fejest ugrik a legelső gödörbe. Semmi jövőkép, csak a pia, az erőszak, meg a drogok. Aztán egyik nap megtörténik valami, amiért kétségbe esésében már csak Istentől remél segítséget. Sam élete látszólag pozitív fordulatot vesz, munkája révén alkalma nyílik Szudánba utazni, de amit ott tapasztal, az megváltoztat mindent körülötte.
    Nos, nekem tetszett a film. Lehet manipulatívnak, hatásvadásznak nevezni, talán kissé az is, de a téma amit feszeget, egy valós, ma is létező probléma. Általában ez minden Afrikával foglalkozó filmnél előjön, hogy a néző érzelmeit irányítva próbál közönséget teremteni, vagy valóban reális képet akarnak közölni egy olyan világról, amelynek társadalmi és kulturális viszonyai megdöbbentően ismeretlenek a nyugati ember számára. Teljesen mindegy, a körülményeket nem ismerve felesleges állást foglalni, azonban kétségtelenül egy olyan morális problémával foglalkozik, ami mellett nehéz elfordítani a fejünk. És hogy ezt a Géppisztolyos hogyan teszi? Jól. A történetvezetés jó, Butler nagyon jó, a jelenetek szépen kivitelezettek és jó pár elég megrázó is, nem akar nagy tanmesét kerekíteni belőle, de elgondolkodtat, a vallással meg csak annyira operál, ami az alapanyag szempontjából nélkülözhetetlen, semmiképpen nem "prédikál" túl, persze nem is hibátlan, nem érzékelteti jól a időbeli ugrásokat, igazán csak Childers karaktere lett kidolgozott, a sztori néhol ködös, néhol összecsapott, utóbbi igaz a befejezésre is.
    A téma kedvelőinek azonban ajánlom, aki szerette pl. a Véres gyémántot, annak ez is tetszeni fog.
    8/10
  • Lantee
    A Wrong Turn első részét láttam csak, de azt is csak a csajok miatt (Eliza Dushku) néztem végig. Sosem értettem a gore filmek rajongóit! Nem ijesztő, nem félelmetes, egyszerűen gyomorforgató. Elég beteg elmére vall - ezt szakemberek is alátámasztják - a kaszabolások, belezések, csonkolások élvezettel való nézése.
    Régen volt valami weboldal is (talán nomercy.com), ahol válogatott undormányok között lehetett csemegézni - halálos balesetek, szétnyílt koponyák, ilyesmi. Már akkor, 18-19 évesen is a hányinger kerülgetett, mikor valaki megmutatta, és azóta még lejjebb esett az ingerküszöböm. A DRIVE fejtaposós jelenetét is elég nehezen emésztettem meg.

Na midegy, azért a Piranha 3DD-t tuti megnézem! :D
  • IXEMGabeo
    fúj bazdmeg:D
  • wesker24
    A Wrong Turn 2-ben az egyik legdurvább jelenet szerintem ez volt legalábbis nálam !

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A film legeleje amikor leharapja Kimberly állát az egyik mutáns a másik meg szó szerint kettévágja. Az egyik mutáns kiveri a farkát a tengerparton lévő csajra (Elena) de ezt a mutáns barátnője észre veszi és eléggé brutális módon végez a csajjal összevissza kaszabolja a hátát hogy a gerince is kilátszik. Na meg amikor az egyik csávót ott darabolják az asztalon és meg is fözik és még fel is tálalják vacsorára és meg is etetik az egyik csajjal!
  • wesker24
    Jah a IV rész volt a Bloody Begins (Véres kezdetek) de akkor is nálam a II rész viszi a primet brutalitásban ! :D
  • IXEMGabeo
    1. az kurva jó én 3x láttam. Egy igazán jól össszerakott horror, ami akár meg is történhetne
  • dragon11
    na ja..de honnan..camos verzió:/
  • Seth
    A 3. rész volt a legrosszabb szerintem. A 4. még elment,mert sokkal undorítóbb volt mint az eddigiek :D , meg ha jól rémlik valamiféle előzményfilmnek tekinthető
  • Bulykin
    azok tényleg jók!
    a harmadikat még én sem láttam, de kíváncsi vagyok :)
  • karajjj
    még egyet sem láttam, de épp most emlegetik a kollégák, hogy volt a második rész a tv-ben, lehet, hogy megnézem akkor az első kettőt
  • wesker24
    Jaja már van Wrong Turn 4 rész is de annyira pocsék lett hogy az első 2 rész oscar dijas alkotás az utolsó 2 részhez képest !

Az első rész nagyon jó lett még a II rész is elfogadható lett de a 3 rész már nagyon eltért a témától a 4 rész meg már egyszerűen borzalmasan szar lett !
  • IXEMGabeo
    úristen már ebből is készült 4?:O
  • wesker24
    Ma megnéztem egyben a Halálos Kitérő Tetralógiát !

Halálos Kitérő I 10/8 A legjobb film az összes közül

Halálos Kitérő II 10/6 Egész korrekt film lett habár ez lett
    legdurvább és legbrutálisabb a többi közül !

Halálos Kitérő III 10/3 1x-szer nézhető felejtős film semmi köze az eredeti filmhez !

Halálos Kitérő IV 10/1 Legrosszabb film amit valaha is láttam szinte minden kiveszett belőle ami valaha is volt az elözö részekben !
  • morcosqtya
    Háát, anélkül elég szar csak a feliratot nézegetni... :)
    Full hd-ban szedd le esetleg az .srt-t, olyan felbontásúak az e betűk, hogy besírsz. ;-)
  • Tikal #69100
    Akkor lehet először a filmet kene beszerezned:)
  • dragon11
    leginkább egyik sem.:(
  • Tikal #69098
    Melyik van meg neked?;)
  • karajjj
    mondjuk mindkettővel
  • dragon11
    az IMDB-s angol nevével, az I want You-val, vagy az eredeti spanyol nevével ?:)
  • SASboy
    sehonnan
  • karajjj
    nézegetheted minden nap: opensubtitles.org és ne a magyar címével keresd
  • tomsolo
    egyszer
  • dragon11
    értem, köszi..:S

s mikor lehet tudni, hogy mikor lesz legalább angol felirat ?

akár CAM-os verzióhoz

• Blum
    Nincs felirat sehol
  • karajjj
    hogy linkeljünk, ha még felirat sincs?
  • dragon11
    Segítenétek, srácok ?
  • Tyler1
    Miért? Ott van a Blöff, A ravasz, az agy..., Az olasz meló, A banki meló, A király nevében(ami fos film ugyan, de simán jól állna neki egy kosztümös, kardozós film is). Jó pár filmjében bizonyította, hogy értelmes karaktereknek is életet tud adni, én simán eltudnám képzelni kalandfilmben, sci-fiben, vagy akár egy komolyabb szerepben is, pont a nyers, angol macsósága miatt.
    De az se baj, ha marad akciószínész, csak próbálkozzon már valami új vonalon.

2013-ban valami Hitchcock feldolgozásnak lesz a főszereplője, na majd talán abban... :)
  • Dynamic
    Nézzétek meg a Blitzet. Oké, Jason Statham ugyanazt a karaktert hozza, de igencsak nézhető a film. Mondjuk angol film, nem is amerikai :)
  • desigo
    Káoszba fordult a Facebook-buli

lol
  • Sir Quno Jedi
    Jók a karakterszínészek is, pont azért, amit írsz. Tudod, hogy ha az egy sztetemes film, akkor azt kapod, mint múlthéten. Csalódás kizárva. Jójaz. A spkpldalú színészekkel be lehet fürödni, mert szívesen csaponganak akár műfajok között is.
  • precision
    szerintem meg annyira nem sokoldalú színész :)
    tudatosan választotta ezt a karaktert... nem ő az első és nem is ő lesz az utolsó karakterszínész aki 1 v. max 2 "figurának" szenteli a karrierjét

szerintem is unalmas már, hogy minden hónapban jön egy "Sztetemes" film amit már azelőtt láttál, hogy megnézted volna
  • Tikal #69083
    statham már a transporter 2 ota kiégett nálam... Gagyi lett
  • Tyler1
    A banki meló óta értelmes filmje nem volt, de amíg az ilyen faék egyszerű agymenéseket erőlteti, addig ne is reméljen minőségi felkérést. Pedig számtalan területen, műfajban megtudná állni a helyét.
  • dragon11
    Picit fura kérés, de tudnátok linkelni Nekem a következő filmhez az ANGOL feliratot ?

A felhők fölött 3 méterrel 2. - Akarlak! - Tengo ganas de ti (2012)

Köszönöm.
  • Blum
    Jason Statham a mai napig az egyik kedvenc szineszem (meg anno a Transporter 1. reszenel vagodott be nalam),de az utobbi jopar evben egyszeruen nem tudnak ala egy olyan filmet rakni,amiben alakithatna valami ujat.

Allandoan ez a macso,szetutok mindenkit stilus mar uncsi. Baromira kitudja egetni a szineszt. (Chuck Norris ugyebar...)

btw,most neztem meg delutan a Project X-et.

Oriasi film. Elso nekifutasra tipikus amerikai tinifilmnek tunt,amiben kis gempak csinalnak valami jot es ok lesznek a suli sztarjai. Igy is lett.
    Azonban mindezt annyira jol kiviteleztek,hogy a vegen mar sajnaltam,hogy vege ennek a tucat filmnek. A kezi kameras felvetel,a jo csajok,poenok,remek hangulat es a vegen a totalis anarchia nagyon odavagott.

Tolem kap egy 10/7-et.