106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    TDKR

Csalódtam. Nagyon sok helyen bele tudnék kötni, de nem akarok regényt írni. Nem lett rossz film, de a trilógia leggyengébb része lett számomra. Lehet én vártam túl sokat, lehet a TDK tette túl magasra a lécet, de ez alig-alig közelítette meg az előző részt. Félig a szinkronnak tudom be a csalódást, mert iszonyat, egyszerűen iszonyat szarfoshugy a szinkron, és nem Stohl Bucisan szar, hanem a "Thomas a gőzmozdony alatt 23-al" minőségű hulladék.
    Eredeti hangon biztos újra nézem, így kap egy:
    7/10-et

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bane amúgy nagyon jelentéktelen volt. Nem Hardy hibája, szimplán gyengére írták a karakterét. Ahhoz képest, hogy főellenségről beszélünk, a képregény egy jelentős alakjáról, nem volt több egy sima egy epizódos terroristánál.
  • stargatelost
    Pedig a The Forgotten pont olyan lenne, amit keresel, titokzatos, nyomasztó.
  • dragon11
    KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!
  • tomsolo
    xtro
  • REALista
    The Fourth Kind
  • tommygear
  • Blum
    Ez viszont rohadt jo film!
  • PetruZ
    A Knowing-ban is van némi ufós szál (ha annak vesszük).
  • QuippeR
    Kontroll

így lassan tíz év múlva is még mindig marha jó.
  • TaRka0107
    Hatodik érzék
  • berczely
    Taken-t láttam
    The Forgotten nem tetszik trailer alapján nem sok ufózás van benne.
    Night Skies meg gagyi.

Azért köszönöm :)

Most beugrott nekem egy film amit régen láttam! Vihar, lovak elszabadulnak az utcán és tán jönnek az idegen (?) Ennyire emlékszem!
    Meg lehet, hogy ez másik film amiben magas vékony fehér-sárgás színű idegen lények vannak. Valakinek beugrik valami ezekből a félszavakból?
  • cody1994
    Üdv! Valaki mondana nekem valami jó akció filmet vagy Drámát?
  • pauly
    Égi tűz
  • IXEMGabeo
    Harmadik típusú találkozások, Jelek
  • stargatelost
    The Forgotten (2004) imdb
    Taken (2002 - minisorozat - Spielberg) imdb
    Night Skies (2007) imdb
  • berczely
    Mondanátok pár UFO-s filmet nem ilyen Függetlenség napjára gondolok meg Alien-re hanem inkább olyanra, hogy elrabolnak valakit, fényeket látnak stb. titokzatos, nyomasztó, félhetős filmek érdekelnek!
    Fourth Kind, Sings letudva.
  • IMYke2.0.0.0
    "The Raid Redemption" (indonéz) - (2011, 90 perc) - 8/10 - WIKI
    "War Of The Arrows (최종병기 활) (dél-koreai, 120+ perc) - (2011, ) - 10/10 - WIKI
    "Warriors Of The Rainbow - Seediq Bale" (tajvani, 240+ perc) - (2011) - 10/10 - WIKI
  • Tikal #69343
    Aha, igy kezdődik a Super 8 :))
  • xido
    Source code-Forráskód
  • dragon11
    Srácok, van egy életbevágó kérdés. Melyik film az, amelyiknek a története a spoilerben található ?

Kösz előre is.

Szóval a film arról szól, hogy van egy katona, aki azt hiszi igaz minden körülötte, s él.. egy vonaton van egy nővel.. aztán kideríti, hogy meghalt, s így segít szolgálni a hazáját.. aztán a végén összejön egy nővel, s a kinti parancsnok(hölgy) lekapcsolja a gépet, s tovább élhetnek a z adott 'Világukban'..

Köszönöm még1x!
  • Zoli007
    TDKR - 7/10. A TDK jobb volt IMHO. Zimmer a suttogós zenén kívül semmi újat nem alkotott.
  • Totti5
    Tyű, de jóféle. Oszkárt neki most! ( legjobban várt film kategória )
  • LoSA
    The Grey

4/10

Nagyon rossz volt!
  • Blum
  • Calver
    valaki biztos, csak itt kérdezd
  • Karvalics
    Sziasztok
    Valaki meg tudná mondani hogy melyik az a vígjáték ami úgy kezdődik hogy fiatalok mennek egy lakókocsival (vagy lakóbusz vagy mi) és megjelenik valami furcsa figura és valahogy megoldja hogy véletlenül a síneken megálljon majd ne tudjon továbbmenni az lakókocsi és ezért szétbassza a vonat? Aki látta biztos tudja melyik filmről ebszélek, egyszer film+ on láttam.
    Sry az offért: O
  • tomsolo
    ahaha
  • El Protector
    íz a trailer engem most megvett, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle :)
  • Effe88
    exam
    4/10

egyszer elég volt
    soha többet:)

annyira levágós volt, hogy a szemüveges francia csávó az igazgató
  • sandor8206
    uhhhhhhh
  • tmp
    csinálj jobbat
  • mark oh
    The Dark Knight Rises. 7/10.
    Csalódtam a filmben,a második rész a kedvencem pedig.Az első is jó.De ez minden volt csak nem befejező rész.Csalódtam Christopher Nolanba is,mert nem egy unalmas filmet vártam tőle.Többet nem írok,néztétek meg.
  • viizo
    Tower Heist / Hogyan lopjunk felhőkarcolót

Brett Ratner rendező nálam nem sűrűn szokott mellényúlni, a X3-at és a Vörös Sárkányt is korrektül levezényelt munkának tartom tőle.

Vígjátékok terén viszont nem muzsikál túl jól, a Csúcsformában szériát nem tartom túl sokra. Sajnos ugyanezt hozza ennél a filmnél is, megmaradt a teljes középszer.

Vígjátéknak nem elég vicces, amolyan jobban megcsinált tv-film szinten marad végig a mozi. A nagy nevek rutinból hozzák a kötelezőt, sem Stiller sem Murphy nem erőlteti meg magát.

Egyszer simán nézhető, ám két óra múlva már el is felejtjük, mit néztünk.

10/6
  • Tyler1
    Wachowskiék új filmje, Tom Hanks-el a főszerepben. Elég grandiózusnak tűnik, látványos, szépen megkomponált jelenetekkel, de semmiképpen nem popcorn szagú(már eleve a trailer hosszúsága sem ezt sejteti).
    A film 3 órás lesz elvileg, a történet pedig több szálon fut majd, több száz évet felölelve.
    Várós!

• Tyler1
    Van választék
  • Police88
    Javier Bardem fogja játszani a jelek szerint.
    A cikk (vmiért csak tárolt változatban akar működni)
  • Police88
    Mintha nemrég olvastam volna róla egy cikket h készülőben van.
  • bcrics
    Hell, Tudja vki Pabló Escobarról van e vmi fasza kis életrajzi film?
    Egy Spielberg féle Kapj el ha tudsz! minőséggel kiegyeznék.
    Ám ha készülne film az életéből a Főszereplő akár lehetne:
    escobar
    Gossling
  • IXEMGabeo
    nem a Fura farmra gondolsz? Abban van, hogy megvesz egy házat...
  • Klemice
    Sziasztok!

Keresek egy Chevy Chase filmet, amiben megvesz egy házat, és a házeladás során a tulaj poénkodik, hogy a konyhabútort a kandallót a medencét kb mindent elvisz. Aztán amikor megérkezik a feleségével, tényleg elvitt mindent az előző tulaj.

Valaki tudja a címét?

Előre is kösz!