106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • atila4
    Most volt valamikor a moziban egy olyan film, hogy a lány nagyon intelligens meg stb volt. A gyerek meg egy másik életvilágban élt. Minden rosszban benne volt stb. Mi a címe ennek a filmnek?
  • tigeroo

nekemis ez a sorrend.

amúgy látom egyből haraptak a szinkronos megjegyzésemre is(bár azt már elfelejtették hogy még én húztam a számat miatta)
    sajnálom hogy nem angol volt, de persze eredeti szinkronnal megfogom nézni a teljesség igénye miatt, amúgy egetrengetően nem volt probléma a hangokkal, meg kedvem sincs belekötni. élveztem a filmet, (ha észrevettétek amúgysem szoktam pontozni filmeket ha írok ide kritikát), szóval ez a film érdeme hogy képes volt palástolni ezt a kis nüansznyi idegesítő momentumot, dehát dvd-n meg úgyis mindegy hogy kapom majd elő a trilógiát a jövőben.
  • Kmarha
    tény, volt színész melytől az én hátam is borsódzott :)
  • CSOCSO
    IMDB rol tudtam, hogy a film mirol fog szolni. A baj, hogy unalmas volt az osszes karakter. Meg ha hatborzongatoan jol eloadtak volna az egeszet. De igy?
  • Kmarha
    Remélem akció filmként ültél le elé. Az egyik legjobb kamaradarab amit filmen láttam, a 12 dühös ember óta.
  • CSOCSO
    igen? Szvsz uberunalmas volt es el is aludtam rajta a kozepe fele. Egy szobaban jatszodik az egesz es nagyon gyenge az osszes szinesz.
  • tommygear
    sokkal jobb volt mint a DK valóban, az túlzottan fel lett hypolve Ledger miatt, nálam a sorrend:
    Begins: 9/10
    Dark Knight: 8/10
    Rises: 10/10
  • TaRka0107
    The Man from Earth (2007) - Őslakó

Hihetetlenül jó story, nagyon tetszett!

10/10
  • Tyler1
    Na meg Freeman-t, akinek beszédstílusa egészen egyedi. Bár ők még elfogadható orgánumot kaptak, viszont Bale-nek valami rettenetes mindhárom rész során, Hardy-é meg...hát hallották a szinkron pártiak az eredeti Bane hangot? A karakter legértékesebb eleme a beszéd, amit mond, és ahogy mondja. Ne mondja senki, hogy azt a magyar szinkron tökéletesen visszaadja.
  • Tikal #69391
    :))
  • REALista
    Caine-nek pont tökéletes a szinkronhangja.:)
    De amúgy semmi gond nem volt a szinkronnal jobbra sikerült mint a TDK szinkronja.
  • Tikal #69389
    A szinkron jó volt??? Hallottad te mar Michael caine-t eredetiben? Ugy tunik nem, és akkor a többieket nem is mondtam...
  • davidka003
    Man on a Ledge:

6,5/10
    Egynek elment. Semmi fordulat nem volt benne mondjuk.
  • szucsy89
    Én is most jöttem meg, felemás érzésekkel. Én is azoknak a táborát erősítem, akik szerint a trilógia leggyengébb darabja ez, mégis adok rá egy 8-ast :))

Jokert nem übereli Bane nálam (mondjuk őt senki), a filmben nagyon sok volt az üresjárat, ennek ellenére is mestermunka, amit Nolantől megszokhattunk, csak én még a TDK-tól is epicebb filmet vártam, ami így belegondolva lehetetlen volt... kíváncsi leszek hogyan lesz tovább.
  • tigeroo
    sötét lovag: felemelkedés

na megjöttem.

spoiler lesz:

minden szálat elvarrtak (varrtak...HÍMEZTEK!) nekem sokkal jobban bejött mint a második rész, tetszett hogy bane JÓL kivolt dolgozva (bár ez ugye a csattanó alapja is volt)

joker hozzá képest csak egy kis kötekedő kettyós. (igen kimondtam, lehet fújjolni)

a szinkronnal semmi baj nem volt.
    továbbá bane mellett a nyomozó is emelte a szintet, amit régebben nyilatkozott nolan hogy nemlesz a batman filmjeiben robin.... ígyis zseniális volt, ez a kurafi megint megcsinálta!

azértis érzem erősebbnek ezt a filmet a 2. résznél, mert itt bane, batman, és a nyomozóért is izgultam. sokszor azon kaptam magam hogy még a farizmaim is feszülnek, annyira durva hangulata van a filmnek.

várom nolan újabb terveit hasonlóan
  • Szabi84
    ez az
  • bcrics
    Durva
    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kislanya-utan-magzatat-is-elveszitette-a-serult-anya-2099283
  • stargatelost
    Na, akkor jól emlékeztem.
  • Tikal #69382
    De, tragédia. Pont.
  • Tikal #69381
    200kmrol felutazni csak egy film miatt?? Lehet a családi kasszát nem borítja meg de 2012-Ben ez eleg szánalmas a forgalmazó részéről... Nem tudom elhinni hogy ne érné meg nekik legalabb egy ket előadást megtartani egy héten...

Egyebkent nekem egy út Pestre, 11e plusz autópálya matrica, amiből most csak 10napos van?! Kosz de nem.
  • ProGabe #69380
    A TDK mindenhol feliratosan ment.
  • tommygear
    egy dologról beszélek csak kiforgatod a szavaimat, van a városban mozi igen(cinema city) de feliratosan csak pesten játszák, téma lezárva
  • Guren
    sajnos muszáj, mert fosért pénzt nem adok.
  • stargatelost
    "Vagy marad a szinkron, ami nem hiszem hogy akkora nagy tragédia lenne"

Dehogynem. Az utóbbi pár évben csak moziban néztem szinkronos filmet muszájból, de a Battleship után betelt a pohár, annyira fosadék volt a szinkron... nem érdekel milyen blockbuster, ha szinkronnal megy, kivárom a bd-t. Nem fogok ezért több órát utazni pestre az eredetiért.

Amúgy ha jól emlékszem a TDK ment eredeti nyelven felirattal vidéken is, a veszrpémi cc-ben mintha úgy néztük volna. Nem értem, most miért nem lehet...
  • Totti5
    Megvárod amíg kijön lemezen.
  • Guren
    a lehetőségek tárháza nem végtelen, mivel a saját lakhelyemen nem tudom megnézni eredeti nyelven.
  • davidka003
    The Grey:
    Hát ez fos volt. Leforgatták nulla pénzből gondolom, ráadásul a vége is szar szerintem. Így befejezni. pfff.
    Liam Neeason miatt adok rá pár pontot.
    4/10

Contraband:
    Rendes iparosmunka, egyszer nézhető, 6/10.
  • Totti5
    Két teljesen más dologról beszélsz. Most mozi nincs a környéken, vagy a szinkron a probléma? nyilván nem kell az eredeti nyelv miatt 100 kmtereket utazni, de van rá lehetőség hogy megnézed azzal. Vagy marad a szinkron, ami nem hiszem hogy akkora nagy tragédia lenne vagy vársz amíg nem jön ki a DVD, BR, dvdrip, brrip, HD 720p, HD 1080p eredeti nyelven. A lehetőségek tárháza végtelen.
  • tommygear
    semmi álszenteskedés nincs ebben, ahhoz elég nagy fanatikusnak kell lenni, hogy valaki esetleg 2-300 kilómétert utazzon pestre csak egy film miatt...
  • Tyler1
    Naaa, nincs arról szó, hogy ne tetszett volna, azért így is profi munka lett, de nekem a TDK(10/10) után "nagy" visszaesés volt. A 7 pont azért nem egy rossz filmet tükröz, és mint írtam a szinkron nagy élményromboló volt, biztos, hogy más pontozást kap egy eredeti nyelv után :)
  • bexinho
    Azért ne álszenteskedjünk. Az itt lévők többsége letöltve nézi a filmeket. Évente 3-4 film pedig nem dobja meg a családi kasszát, úgy érzem. Haverokkal kell kocsival felmenni Pestre, vagy marad a közeli mozihely. Esetleg 3-4 hónap, és 720p-v.-1080-ban letölteni piratebay vagy hazai torrent oldal (kinek mit adott a szolgáltató feltöltés terén). Idén 1x voltam csak fent Pesten (igaz 90 km -re lakom), Prometheus Imax. Most lehet a Batman lesz a következő (nem imax), vagy itt helyben nézzük meg.
  • tommygear
    nem mindenkinek megy olyan jól, hogy egy mozi miatt pestre utazzon
  • ProGabe #69368
    Az milyen már, hogy aki igazán savazza a filmet, ugyanígy csalódik, stb. az is ad min. 6 pontot :D Mondjuk inkább a 7 jellemző azokra, akiknek nem tetszett. Azért Nolan csak tud valamit.
    Nekem meg még 6 kemény nap, mire láthatom :\
  • tigeroo
    sajna most nincs suli debrecen plaza kilőve amúgyis, de a nyíregyházi (70km) multiplex is csak szinkronnal játsza. mindegy majd letöltöm camosan az audio miatt végigpörgetem 1x
  • Totti5
    Igen, mivel ahol lakom ott már mozi sincs.
  • tommygear
    és neked csak Budapest létezik?
  • Totti5
    A sötét lovag – Felemelkedés – feliratos verzió - CINEMA CITY Arena

Folyamatosan megy.
  • tigeroo
    köpedelem hogy csak szinkronosan adják a felemelkedést... na mindegy. este írok kritikát legalább róla.
  • ZilogR
    Háát, ez az a Julianne Moore-os valami, aminek olyan gagyi vége van, hogy sírtam, miért nem tudtam előre hogy fosch lesz...

Én nem nézném meg csak a lottóötösért.

4/10, ami kettes, ugye...
  • Tyler1
    Christian Bale pedig egy roncs lett, megdöbbentő ahogy kinézett. Egy 6-7 évet öregedett a The Fighter alatt.