106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    de nem a sztoriban gagyi, az egy sima teljesen jó popcorn-film felállás, alapsztori
    hanem olyan jeleneteket írtak bele, olyan rendezés lett mellérakva, hogy beszarás
    hidd el én ki tudom kapcsolni az agyam, sőt popcorn-film mániás vagyok, művésziesebb filmekért nem is nagyon vagyok oda, de ez a film nekem már gagyi volt
    és nem kötekedek veled :-) hidd el örülők, hogy neked tetszet...nem vagyunk egyformák,
    csak nekemfura ez a látványfilm=muszáj gagyi sztorinak, jeleneteknek is lennie, nem tudom mi az összefüggés?
  • Seth
    Miben gagyi? A sztoriban, ezért lett látványos
  • Tikal #69519
    Lassítva repül aztan visszatekertek aztan elengedtek, csak hogy jobban lásd a lassítva repülő alkatrészeket :))
  • Tikal #69518
    Nyilván nem egy kategória, de csak azert mert látványos egy film nem kell gagyinak is lennie...
  • sandor8206
    nem, nem értem...:-)
    nem tudom, hogy mi az összefüggés ? ha valami látványos annak már kötelező gagyinak is lennie? pl: csak nézd meg a bannert 10 filmből 8 sima popcorn-film még se emlékszek egyikből se olyan jelenetre, hogy lassítva repül a kamerába egy idegen foga aki bunyózik egy rokkant pálcikalábú ex-katonával....így leírva tudod milyen filmre gondolnék a jelent alapján abraham-zucker félére.
  • Seth
    A Fighter remek film, de ne vegyük már egy kalap alá
  • Seth
    No shit...Valamelyik a látványra megy, valamelyik az agyadra, érted...
  • Tikal #69514
    Aha igen, képzeld jobban szorakoztam ma a the fighter-t nézve mint a battleshipen, pedig egy nyamvadt ufó meg cgi orgia nem volt benne, ez van...pedig azert neztem meg a battleshipet hogy szorakozzak, de nem tudok mert a sok baromság meg a szar forgatokOnyv engem nem szórakoztat, abból meg mar kinőttem hogy benedvesedjek ha ufók meg katonák vannak a vásznon...
  • sandor8206
    popcorn és popcorn film között is van különbség
  • TaRka0107
  • vg
    V/H/S

Rohadt jó kézi kamerás horror film(ecskék), ebből többet aligha lehet kihozni. Remek szórakozás volt végig. Aki kedveli az ilyen stílust, annak kötelező.

Nekem simán 10/10
  • Seth
    Kit érdekel? Engem szórakoztatott. Persze sokan most ezzel kapásból egy idiótának könyvelnek el, hogy ilyeneket egyáltalán van pofám megnézni, de hát ezt a mentalitást hamar megszokja az ember és nem mérgelődik rajta, inkább eltűnődik azon, hogy a nagyon intelligensek vajon miket néznek. Ha tippelnem kell, akkor csakis 10/10-es, de legalább 8-as osztályzatot kapott alkotásokat. Soha nem lazítanak ha filmekről van szó, mindenben a valóságot, a tökéleteset keresik, másodpercenként megállítják a filmet, kielemezve minden képkockáját, 20x megnézték a Keresztapát,30X a 2001 Űrodüsszeia-t,bár unják őket mint a franc, Ők bizony film sznobok a szó legvalósabb értelmében,alább nem adják.
    Ja meg ízlések és pofonok...
  • Zero 7th
    Az eredeti egy pár oldalas novella, kb öt perc. De jobb, mint a film, az tény. Bárgyú, unalmas szerelmi szál például nincs benne.
  • Tikal #69508
    The fighter

Nagyon nagy mozi, Bale nagyot alakít, jol játszott:) megint jol belebujt a szerepébe....
  • Tikal #69507
    Mar kínosan éreztem magam mikor az idegen csak pörgette a kezén a keseket... De könyörgöm minek neki konzervnyito?? Francert nem egy puskát rakott a kezére?

Az se volt semmi hogy a húsz eve leállított csatahajot csak ugy beinditottak, meg volt tankolva sőt meg lőszer is volt rajta :)) na mindegy nem is folytatom a sok hülyeséget...

5/10 mert azert a cgi nem volt rossz
  • REALista
    Hamar eltelt az idő?:D
    Mi alig vártuk hogy vége legyen.Vicc kategória az egész.teljesen impotensek az idegenek még egy féllábú fekával se tudnak elbánni, csak állítgatják össze-vissza a fegyvereket a kezükön de még csak véletlenül se használnák őket.Na meg tele van baromságokkal amiken konkrétan hangosan nevettünk a moziban.Pl: mikor a vén taták megjelennek az anyahajón mintha ott élnék nyugdíjas éveiket vagy mikor nekiállnak farolgatni a hajóval áááh nem is sorolom inkább...:D
  • PetruZ
    Battleship (2012): Esti popcorn moziként teljesen elfogadható szórakozást nyújt, meglepően nézhető, a kisebb-nagyobb bakikat és ordas sablonokat hajlamos az ember elnézni neki. Látványra, hangra nincs panasz, pl. a vége felé a Missouri vs alien jármű párbaj nagyon epic, rendesen feldobja a nézőt. A stáblista legvégén van még egy kb. másfél perces rész, ami a folytatást sejteti, tőlem jöhet. Erős 6/10.
  • viizo
    Battleship

Látványos csihi-puhi, zéró történettel. Mivel a Torpedó játék adta az ötletet, belevitték azt is, ráadásul nem is rosszul.

A film minőség terén a Transformers szintjén mozog, erősen látszik a robotos filmek hatása. Hogy ez jó vagy rossz... mindenki döntse el maga. Még a filmzene írója is ugyanaz, Steve Jablonsky ütős soundtracket hozott össze, de benne ritkán csalódunk.

Egydimenziós karakterek, gyönyörű helyszínek (Hawaii): agykikapcsolós szórakozás, mindent a szemnek.

10/6
  • Szabi84
    hazudsz, most nézted ötödjére
  • gombabácsi
    batman TDK
    10/5

erőltetett volt és túl hosszú

• TaRka0107
    Egyik kedvenc:)
  • davidka003
    Betépve

10/10

Na ez szuper jó film volt. Azt hittem vidám film lesz de így is nagyon jó volt.
  • CSOCSO
    Mozikban tuti nem. En nem birtam vegignezni a filmet.....
  • berczely
    Kokowaah (2011) - IMDb

1 kislány, 2 apuka, muternak dolga meg egy szép csaj.
    Délutáni unalom ellen tökéletes filmecske volt. Egy percét sem untam teljesen jól szórakoztam. Történetben nem volt semmi extra, de mégis másabb volt mint amit megszoktunk az ilyen "előkerül a lányom aki besikerült " témában. Érdekelt a szereplők sorsa, vártam mi lesz velük. Hasonlóan az Életrevalókhoz ez sem amerikai szuperprodukció és sokkal jobban leköt mint akármelyik telt házas pop-corn vagy épp komoly drámának beállított mozi a tengerentúlról. Kezdem megkedvelni az ilyen fajta filmeket!
  • Szabi84
    amikor megindult az akció kifejezetten tetszett, persze tele volt baromságokkal és amerikai nyáladzással, a soundtrack is jó volt
  • Prof William
    Tegnap éjfél felé bekapcsoltam a Uniwersal Chanelt ( régebbi Hallmarkot ) na és ott egy olyan mocskosul rossz filmből láttam fél órát hogy arra szó sincs.

A világ természetesen veszélyben volt egy gigantikus GLECCSER szakadt le valahonnan és nem ám csak úgy úszkált a vízen, hanem tarolta lefele a felhőkarcolókat. És persze úgy lehűtötte a levegőt, hogy előtte ilyen Holnaputánt idéző (de rohadt rondán meganimált) szupervihar is haladt.

Na amit e fél óra alatt láttam.

Apuka(talán valami tudós?)-anyuka-gyerek menekültek a viharban. Nem tudom miért, de mindhárman kb úgy néztek ki mint egy csapatnyi szétivott fejű, drogos. elképesztően rossz/kellemetlen arcú színészek voltak főleg a fiú aki konkrétan úgy nézett ki mint egy iskolai tömeggyilkos 1 percek a mészárlás megkezdése előtt. Nem tudom, hogy gondolták, de egyáltalán nem lehetett rokonszenvezni velük.

Szóval mentek az úton arról beszélve hogy micsoda iszonyú károkat okozott vihar. Na konkrétan csak valami gagyi hó effekt volt bekopírozva, de útpadkákon talán ha 2-3 centnyi hó volt.
    "A vihar olyan sötétséget okoz hogy nem látunk semmit!" - mondta az apuci kétségbeesetten, miközben közel teljes nyári napfényben vezettek.

A vihar kergette a repülőt.

Belefutottak egy autótorlaszba de az apuci házilag olyan erejű robbanószert barkácsolt hogy a robbanás után egy autó sem volt az úton. Ez azért nem semmi.

A lányukhoz mentek NYC-be és amikor megláttak 3 az út szélén fagyoskodó csávót az apa be akarta engedni őket mire a szétivott arcú anyuka közel 5 kerek percen át patáliázott hogy "Be ne engedjék őket mert hát ők úton vannak és egy percet se veszíthetnek."

A fiú egy 2 perce az út szélén talált rádióval kb 1 percnyi tekergetés után lehallgatta a szupertitkos katonai frekvenciát és így tudta meg hogy a sereg ATOMBOMBÁT akar dobni a gleccserre.

Ilyen és ehhez hasonló kedves kis momentumokkal volt tele ez a fél óra, aztán kikapcsoltam. Kíváncsi vagyok, hogy akkor milyen lehetett az egész film de valószínűleg valami -1000/10 –es típusú förtelem.
  • daver88
    Kaliforniát beszereztem én is a mai napon, és megijedtem egy kicsit Csonka Picitől, úgyhogy eredeti nyelven néztem felirattal...

Valóban nem rossz film, egyetlen bajom az volt vele, hogy rohadt lassan indult be...már már ki is akartam kapcsolni (hiba lett volna), de aztán:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igazából a 2. benzinkútnál kezdődött a sztori lényege, habár amikor megtalálták még az elején a gödörbe a főbérlőt, lehetett rá számítani, hogy bevadul majd Pitty

Egyszerűen nem ugrott be, hogy miben szerepelt mostanában Carrie megformálója a filmben (Michelle Forbes), de aztán utánanézve a dolgonak ő volt a The Killing című sorozatban (R.I.P.) Mitch karaktere...és ahogy néztem az adatlapját, nem nagyon kapott filmszerepet, inkább csak sorozatban szerepelt, pedig sztem nem játszott rosszul...

nálam 7/10.
  • Blum
    Never Back Down 2 - The Beatdown (2011)

Ha nem lattam volna az elso reszt,akkor kapna egy 5/10-et. Oriasi leboges ez a film. Kozelebe sem er az 1-nek. Nem volt benne semmi drama,mint az 1-ben,nem volt izgalom a sztori pedig egy elcsepelt,unalmas,kiszamithato szar...a szereplok bun rosszak voltak Dean Geyer-rel az elen,Alex Meraz-ról nem is beszelve. Evan Peters pedig dobbenet,hogy hogy nez ki. Mint valami drogos.
    Nagy katyvasz az egesz.

Az eslo resz utan kap egy joindulatu 2/10-et,mert legalabb a harcjelenetek rendben voltak.
  • Kmarha
    Furcsa világban élünk.

Néhol almás és citromos rettenetekről beszélgetnek és hasonlítgatják össze, sörökkel, máskor pedig értékelhetetlen, kamerával felvett, számítógéppel effektezett valamiről írogatnak filmes fórumokon. A legszörnyűbb, hogy egyre több hozzászólás dicséri egyes részeit mindegyiknek. Az elsőt bozótba hajítanám, ha gyümölcslé (ne adja Isten, sör) helyet valaki a kezembe nyomná, a másinkál pedig már bőven a felénél ki jöttem volna a moziból, ha elment volna a józan eszem, és befizetek rá.

De biztos szükség van másfél órás értelmetlen cgi animációkra, és a baj velem van, nem is a világgal.
  • Seth
    Egyetértek. Baromi hamar eltelt az idő, míg azoknál majdnem bealudtam a vánszorgós tempó miatt
  • Szabi84
    Csatahajó

Battle LA és a Transformers 2-3 nál jobb volt.
  • REALista
    A trilógia legjobb része.
  • bcrics
    Hello, tudja vki a linkben a háttérben látható animot honnan lehetne megszerezni?
    http://www.youtube.com/watch?v=kTouW6Lhf6M&feature=youtu.be&t=1m17s
  • PetruZ
    The Adjustment Bureau (2011): Jó alapötlete volt (P. K. Dick novella), de valahogy kevéssé működött filmen. Muszáj lesz elolvasni az eredetit. 6/10

Safe House (2012): A sztori nem túl egyedi, de ettől függetlenül tök jól működött volna akció-thrillerként, ha - nincs az a kib*szott, remegős kézikamera. Tíz perc után már kapcsoltam volna ki a fenébe, a ház megtámadásánál, vagy az autós üldözési jelenetnél szinte hangosan üvöltöttem, hogy a "k*rva anyátok". Jóformán csak ezért vontam le pontokat, így lett nálam 5/10.
  • BaliBoy
    Iron Sky
    8/10

Amerikában bemutatták ezt a filmet? :))
  • desigo
    A számban érzem az ízét

• Tyler1
    Kalifornia - a halál nem utazik egyedül

Brian, a regényíró hosszú útra készül fotós barátnőjével, hogy anyagot gyűjtsön egy sorozatgyilkosról szóló könyvéhez. A költségmegtakarítás érdekében útitársként magukkal viszik az elsőre is elég bizarrnak festő párt, Early-t és Adele-t, ám nem is sejtik, hogy amit kutatnak az épp velük utazik.
    A sztori elég lassan indul be, de szép lassan befeszül, és a végére igazi ámokfutós thrillerré kerekedik. És mint általában minden filmjében, a legfőbb érdem Brad Pitté! Talán a 3. főszerepe volt ez, de a hátán vitte el az egészet. Én annyit röhögtem ezen az emberen, hogy nem igaz. Igazi vidéki paraszt karaktert játszik(akárcsak később a Blöffben), aki mellesleg hidegvérű, erőszakos gyilkos is. A szinkronhangja Stohl Buci volt, elsőre nem teljesen tudtam azonosítani a kettőt, de hatalmasat szövegel benne. Egyébként ha már szinkron, amilyen jó volt Stohl, annyira szar volt Csonka Pici David Duchovnynak, és annyira lett borzalmasan irritáló Juliette Lewis magyar hangja is(bár ez a karakter hibája, vonyítós, sírós, együgyű picsát játszik).
    Jó film, thrillerként nagyon működik, Pitt pedig b*szott jó.
    7.5/10

Emlékezetkiesés

5 ember ébred fel egy elhagyott, lezárt raktárépületben, semmire sem emlékeznek, de a körülmények nem valami fényes előzményre engednek következtetni. Ki kell szabadulniuk, mielőtt visszaérnének a fogva tartók, és közben ki kell deríteniük közülük ki játszik a jó, illetve rossz oldalon.
    Az alapötlet rohadt jó, jól is indul, de nem tudja kihasználni a történetben rejlő ziccereket, fordulatokat. Érthető, teljesen amatőr rendezőre és forgatókönyvíróra bízták a filmet. A nyomozós szál teljesen felesleges benne, ennek végig egyetlen helyszínen kellett volna játszódnia, mert így saját maga lövi le a poénjait menet közben. A végére megpróbálták ezt egy rettenetes duplacsavarral korrigálni, ami szépen beleverte a szeget a koporsóba.
    Nem rossz film, kisebb-nagyobb hibák ellenére érdemes megnézni és tanakodni milyen fasza is lehetett volna, ha jó kezekbe kerül az anyag.
    6/10
  • Tikal #69484
    Ok :)
  • IXEMGabeo
    Te döntöd el mi a jó és mi a rossz. Mérlegelni kell, nem pedig azonnal ugrani arra, amit a másik elképzel...
  • Tikal #69482
    es ha jo iranyba valtoztatja meg az eletemet akkor adhatok egy vad idegen ember velemenyere?:) persze csak ha magyon meggyozo, amugy nem...