106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kojiro
    ez azért erősen spoileres :)
  • Inquisitor
    "a verekedések nincsenek se felgyorsítva se filmtrükkökkel turbózva."

Már a sajátjai, az amerikaiak igen. Sajnos.
  • hapi
    Azért Jackie Chan-t le pojácázni sztem elég erős. Annyi ötlet és poén van némelyik verekedésében, amennyit egy Steven Segal egész pálya futása alatt nem tudott felmutatni. Valamint ahogy Precision is írta sok esést, és trükköt saját maga csinál meg, a verekedések nincsenek se felgyorsítva se filmtrükkökkel turbózva.
  • precision
    el kell menni egy bokszmeccsre vagy utcai harc mérkőzésre ha ilyenekre vágysz és nem _harcművészeti_ filmeket nézni :P

"Egy ütés, egy kéztörés és vége."

Hát igen, ez sokkal hihetőbb :)
  • precision
    hát nemtom...

Jackie Chan egy harcművész/kaszkadőr, nem színész

amiket látsz a filmjeiben "ugra-bugrálást" azt mind ő csinálja... nincs már egy olyan csontja amit ne tört volna el forgatás közben... elég csak a filmjei végén lévő "bakikat" megnézni... van olyan amikor gipszelt lábbal bunyózik, csak, hogy meg legyen a film határidőre
    ezt a stílust ő találta ki, a vér nélküli, "vicces" harcművészeti filmeket, ugyanúgy nevet rajta a 10 éves unokaöcsém mint a 60 éves faterom

ugyanez igaz a Bud Spencer filmekre, ők is stílust teremtettek, a filmtörténet legismertebb és legsikeresebb párosa ők ketten... és igenis, akár x+1 -edjére is meg lehet nézni a klasszikus filmjeiket, hiába tudod már kívülről az összes szöveget és jelenetet... a Bujtor féle szinkron pedig hibátlan és sokat hozzáad a filmekhez

persze ezek nem 10 pontos filmek, de amire ki lettek találva (szórakoztatás) arra tökéletesek, és évek múlva is elő lehet őket venni

nem úgy a halálos iram 39. részét meg a transformers 26 -ot meg a robin hood és társai 386. feldolgozását
  • sorrow
    Hunger Games:
    Running Man (1987), gyerekekkel.... tinibarát megvalósítás, csakis fiatalabb korosztálynak.
  • Sir Quno Jedi
    musthave
  • Tyler1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megoldhatnák már sg-n ezt a beágyazós problémát, ne ilyen felesleges pontozófaszságokat találjanak ki...

Link
  • Tyler1
    Mi poén lesz ez a Svárci film, főleg Knoxville-el az oldalán :D

• CSOCSO
    useneten szvsz semmi magyar nincs. Ha vki tud ftp-t szoljon
  • CalebJoe
    az a usenext meg egyéb p2p, fórum, ftp
  • CSOCSO
    letoltesileg nem csak torrent letezik....
  • Louis Cyphre
    The cabin in the woods

Az ötlet tetszett, a kivitelezés már kevésbé(pl. a CGI ritka gagyi).
    Még annyi, hogy lehetett volna egy kicsit komolyabb hanvételű az egész(és ezáltal hihetőbb). Egyébként nem volt rossz.
  • Pretorian
    The Hunger Games 3/10

WTF did I just watch?

Ez a film szólt valamiről? Komolyan erre bukik mostanában a fél világ?
    Hát komolyan mondom, rég láttam már ennél nagyobb gyökérséget...

Young Adult 6/10

Unalmas volt, már a közepén vártam a végét.
    Charlize Theron jó benne, de azért nem hiszem, hogy "megfosztották az Oscartól" hiába óbégatott erről a bulvársajtó év elején.
    Volt már ő ennél sokkal jobb.

The Mothman Prophecies 10/10

Egyik régi kedvencem, most először láttam eredeti nyelven.
    Nagyon elkapja azt a beteg, "eerie" Silent Hill-hangulatot.
  • tigeroo
  • TaRka0107
    JaJa. Rokonok helyett Pulp Fiction kellett volna
  • Blum
    Pulp Fiction alapmu!

Erettsegi tetelnek kene lennie :D
  • LoSA
    Total Recall: Emlékmás

7/10! :)
  • cody1994
    Pulp Fiction 1994

Jó film volt de a közepe egy rész az........ Ezt hogy eddig nem láttam nem igaz :D

10/10
  • vegicsek
    Hunger games-es témához annyit még, hogy felesleges párhuzamot vonni a valósággal. Szerintem elvárható egy filmtől hogy megértesse az emberekkel az aktuális világot, és a motivációkat. Itt szerintem nem történt meg. pont.
  • Tikal #69701
    ja ok....hát én már csak ilyen naiv vagyok, hisz nem is gondoltam hogy szaddam fia is épitett már ilyet, igaz neki volt egy diktátor faterja, a filmben meg csak egy technologiailag rohadt fejlett elméletileg demokratikus?? társadalom szerepelt, persze igazad lehet, ez nem zárhatja ki a lehetőségét hogy ilyen nagyszabású épületeket huzzanak fel, meg tv-showt építsenek egy ilyen fontos eseménynek, mint az éves hunger games, valoszinuleg az olympic games itt már smafu kategoria :DD De mint említettem ez tényleg már csak piszkálódás volt részemről a film felé, ettől azért komolyabb problémáim voltak vele, már így is több figyelmet kapott mint érdemelne :)
  • sandor8206
    tőlem 1/10-re is értékelheted, sztem is csak egy közepes film, csak amit írtál az annyira gyerekes és naiv volt
  • Tikal #69699
    Battle Royal, már mondtam, ez ugrik be a kategoriában, mert nagyjából ugyanaz a téma, de ha a kategoria a tinédzser movie akkor nem tudom, mert sok ilyet nézek :)
  • Tikal #69698
    áá, légyszi ne menjünk már el ebbe az irányba? Ha elmondom mik a kedvenc filmjeim majd jobban elfogadod talán a véleményem erről? Nem teljesen mindegy mit irtam más filmekről? Nekem ez a film túl csillogo volt ahhoz amit be akart mutatni, nem igazán tudta átadni a feszültséget, az ellentétet a gazdagok meg a szegények között, meg ugy egyébként, elég szirupos volt és semmi WTF érzés nem fogott el egy résznél sem...

De ha érdekel épp most néztem meg két jó filmet, Fighter és there will be blood. Nem is kell mondanom hogy a két film bármelyik öt percében több dráma volt mint a hunger games-ben. De ne keverjük ezekkel a filmekkel egy tini drámát, végülis nem nézhetek ugy erre a filmre mint egy tinédzser, mert már nem vagyok az :)
  • bexinho
    Lehet kategóriáján belül is (thriller akció dráma vígjáték sci fi...), nem feltétlen kell csak Forrest Gump jellegű mély gondolatú filmeket írni.
    De tényleg érdekel.
  • bexinho
    Amúgy milyen filmeket értékelsz 10/10-re? Érdekel. Mondjuk a legjobb 10 film, amit valahova láttál.
  • Tikal #69695
    AMugy nem is emlékszem, hogy mondták volna a filmben hogy diktatúra az államforma, de lehet... ;)
  • Tikal #69694
    most tényleg? hagyjál már, a végén azt hiszem hunger games rajongó vagy :)
  • Tikal #69693
    ja, és ez már csak tényleg piszkálodás, a filmről korábban már irtam miért nem tetszett, nyilván nem a stadion építése miatt... hanem amiatt hogy nincs benne SEMMI DRÁMA, feszültség, semmi, unalmas, kiszámítható, persze később mikor utánanéztem a filmnek világossá vált rögtön hogy nem én voltam a célközönség hanem a twilight-on nevelkedett tinédzserek...
  • sandor8206
    kicsit nézzél már utána, hogy miket csinált mondjuk Szaddam fia CSAK ÚGY
  • Tikal #69691
    Battle Royale, innen az ötlet lopás? De mondom én hogy nem láttad még....

Nincs sértődés, azt irsz amit akarsz, te véleményed, de tartsd is a filmnél :)
  • Tikal #69690
    persze, csak úgy, nyilván oké, hisz csak egy film.. de mig ez számodra oké, számomra vicc :)
  • bexinho
    Értem. Ne haragudj, hogy van egy véleményem és azt megírtam. De ha ezt regény alapján dolgozták fel, hol az ötlet lopás? :)

Filmek pedig lehetnek valóságot tükrözőek: de hogy példát is hozzak, pár napja értékeltem itt egy filmet --> Detachment (ez ízig-vérig IRL)

Felvetésed pedig lehet, de ha hozzáfűznek, megcáfolják, megerősítik, ne sértődj meg.
  • sandor8206
    olyan szempontból teljesen igaza van, hogy hülyeségeken akadsz fent..nem kell jövőbeni utópisztikus társadalomba gondolkozni, csak a mostani vagy történelmi diktaturákat nézd meg, miket építenek a nép meg éhezik
    a legeslegjobb magyarázat, hogy minek építették a bevonulós épületet, mert MIÉRT NE. Miért öletnek tinédzsereket, CSAK ÚGY.
  • Tikal #69687
    Légyszi ne fárasszál már, a death race-t két percig birtam nézni, bár tudtam hogy nem valóság mégis szarnak találtam, lol, hihetetlen nem? :D

Hallottam már olyanról hogy feldolgozás, de ez a film nem dolgozott fel semmit, max a regényt amiből írták, de te olyanról már hallottál hogy ötlet lopás? :)

Szóval nem keverek én itt semmit semmivel, mindenki tudja hogy a filmek nem a valóság, vagy te tényleg ilyen hülyének nézel? Mert ha nem akkor kerüld már az ilyen béna beszólásokat, kösz. Ettől függetlenül még lehetnek ilyen jellegű kérdéseim mint amit felvetettem, mert szerintem az még a film világában amiben játszodik sem oké, érted???
  • bexinho
    Battleship 5/10

Látvánnyal semmi gond nem volt, kicsit a humorosra vett részeknek, a látványorgia és a párbeszédek jellegéből sokszor a transzformersz jutott eszembe. Sokat nem vártam tőle, így ennek tudatában ültem neki. Eredeti nyelv, 1080p, popcorn, szörp, délutáni nagymeleg. Viszont amíg a Transzformerszt egyszerűség ellenére is élveztem, ezt nem tudtam. Film második felétől teljesen unalmas lett. Még apám is bealudt rajta, aki kifejezetten odavan ezekért a látványfilmekért, HD-7.1 dts stb... élményorgiáért, sci-fi szerű filmekért.
  • mflex #69685
    The Hunger Games

Egyszer meglehet nézni, de nincs az az Isten, hogy ezt a nyálas filmet még egyszer megnézzem. Talán egy 6-os jóindulattal!
  • bexinho
    Nem láttam ezt a filmet (most néztem egy trailert), de olyanról hallottál, hogy feldolgozás? Számtalan japán filmet leforgattak Hollywoodban, kisebb-nagyobb sikerrel ;) Az az állításod meg véleményem szerint "fasság", hogy --- "mekkora csarnokot épületeket húztak fel ennek a shownak, nagyobb buli volt mint az olimpia, az év tobbi napján meg kihasználatlanul állt az épület ahol bevonultak?:)) szoval adott egy civilizált modern társadalom amiben felnőtt emberek azt nézik péntek este hogy tinédzserek ölik egymast".
    Nézd meg Dél-Korea-Japán 2002-es VB -re felhúzott stadionjait, vagy tavalyi (idei?) Eurovízió számára felhúzott impozáns stadiont (valahol közel-keleten). De hogy jön ide ez a felvetés egy utópikus töltetű filmhez??? Miért kevered a valósággal?

De remélem a Death Race-től tudod, hogy az is csak egy film, egy kitalált jövő, nem pedig a valóság. Mert a te gondolatoddal élve: hogy a fenébe képzelhető az el, hogy börtönben a rabok egymást öljék, megmérettessék ilyen olyan felszerelt autókkal, hiszen a mai társadalomban mi fizetjük a rabok jólétét.

Remélem nem veszed sértésnek ezt a kommentet, mert én nem annak szánom. ;)
  • Tikal #69683
    Nekem is eleg nevetséges volt ez a sztori, meg mekkora csarnokot épületeket húztak fel ennek a shownak, nagyobb buli volt mint az olimpia, az év tobbi napján meg kihasználatlanul állt az épület ahol bevonultak?:)) szoval adott egy civilizált modern társadalom amiben felnőtt emberek azt nézik péntek este hogy tinédzserek ölik egymast.... Aha...
  • Tikal #69682
    Battle Royale, elso számú film amiből loptak;)