[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem láttam ezt a filmet (most néztem egy trailert), de olyanról hallottál, hogy feldolgozás? Számtalan japán filmet leforgattak Hollywoodban, kisebb-nagyobb sikerrel ;) Az az állításod meg véleményem szerint "fasság", hogy --- "mekkora csarnokot épületeket húztak fel ennek a shownak, nagyobb buli volt mint az olimpia, az év tobbi napján meg kihasználatlanul állt az épület ahol bevonultak?:)) szoval adott egy civilizált modern társadalom amiben felnőtt emberek azt nézik péntek este hogy tinédzserek ölik egymast".
Nézd meg Dél-Korea-Japán 2002-es VB -re felhúzott stadionjait, vagy tavalyi (idei?) Eurovízió számára felhúzott impozáns stadiont (valahol közel-keleten). De hogy jön ide ez a felvetés egy utópikus töltetű filmhez??? Miért kevered a valósággal?
De remélem a Death Race-től tudod, hogy az is csak egy film, egy kitalált jövő, nem pedig a valóság. Mert a te gondolatoddal élve: hogy a fenébe képzelhető az el, hogy börtönben a rabok egymást öljék, megmérettessék ilyen olyan felszerelt autókkal, hiszen a mai társadalomban mi fizetjük a rabok jólétét.
Remélem nem veszed sértésnek ezt a kommentet, mert én nem annak szánom. ;)