106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Hát igen Sólyomszem ugyan a képregényben is sokat szerepel de egy nulla hős, Amerika kapitány miért gáz, mondjuk itt a szerkója tényleg az volt, nem értem miért nem hagyták meg azt ami a bemutatkozó filmjében volt, sokkal igényesebb volt? Hulk csak eleinte volt vadállat a képregényben is aztán idővel már tudta kontrollálni a doki és ha jól emlékszem itt is volt róla szó ,hogy az alatt amíg távol volt sikerült erre a szintre eljutnia úgyhogy nincs a Hulkos dologgal semmi gond.
  • bexinho
    The Cabin in the Woods 5/10

Nem is nagyon emlékszem, mikor tért el ennyire az IMDB átlagértékelés az én értékelésemtől. Viszont ez a film nagyon nem jött be. Igaz, hogy nincsen alacsonyan a mérce horror filmeknél, de azért ez erősen közepesre sikerült. Volt benne poén, gyenge cgi, klisé hegyek, Thor főszereplő (ezen nagyon meglepődtem a stáblista nézésekor, bár ismerős volt a srác, de mégsem...). A történet alapjában érdekes volt a film közepén lévő csavarral, azonban nagyon b-kategóriás lezárása volt a 1,5 órának. Oké, hogy alacsony költségvetésű film, na de akkor miért kell erőltetni a cgi-? Amúgy 1-1 "szörny" kifejezetten ötletes volt (pl. a gömböt tartó magas kopasz).

Nekem amúgy ezek a horror filmek jöttek be (amik első nézésre megfogtak történetükkel, hangulatukkal, vagy mindkettővel):

Martyrs
    The Mist
    28 nappal később
    A Ragyogás (Jack Nicholson)
    Insidious
    Fűrész1
    Sziklák szeme1
    Eden Lake
    A texasi láncfűrészes - a kezdet
    Grave encounters (vége már annyira nem volt jó, de a film 3/4 nagyon ott volt)

Ami vígjáték-horror keveréke miatt kivétel, de szerintem az utóbbi évek egyik legjobb alapötletű poénos horror filmje:
    Tucker and Dale vs Evil
  • Totti5
    Egyetértek.

Meg az a vörös csaj az ki volt? látványra 10es, de úgy harcolt mint a szteroidos Amcsi Kapitány... de elvileg az egy mezei halandó ember nem? minek ide szupererő, ha egy 40 kilós nő ugyan azt hozza?

No meg az íjász... lol :D

Köv részbe valami ütősebb teamot kell felvonultatni. Iron Man, Pókember, Wolverine, Hulk, Thor + mellékszereplőnek még beférhet Amerika Kapitánya.
  • QuippeR
    The Cabin in the Woods

az ötlet jó volt, csak sajnos nincs benne annyi, hogy egy sorozatepizódnál hosszabb ideig tartó mozgóképet készítsenek belőle. el tudnám képzelni például outer limits epizódként, de filmként már a harmadától-közepétől teljesen egyértelmű, hogy mi történik, és innentől csak a horrorklisék parodisztikus felvonultatása marad. ebben viszont sokkal jobb például a Tucker and Dale vs Evil. (amiben Alan Tudyk zseniális, míg itt Fran Kranz hozzá nem passzoló szerepet kapott, Amy Acker meg csak azért szerepel teljesen feleslegesen, mert Joss kedvence.)

legyen 6.5/10
  • tomsolo
    Avangersben volt végre valami igazi Hulk féle hangulat.

Nálam a film gyenge pontjai:
    - Hawk-ot játszó színész iszonyú ellenszenves volt és a történet sem segít ezen.
    - Loki mint főgonosz szintén borzasztó, a Thorban is nagyon gáz volt itt meg mint egy nagy lándzsás törpe
    - Amerika kapitány még mindig gáz...
    - A végén Hulk mitől lett kezesbárány? Nem jellemző rá, kicsit sem...
  • Sir Quno Jedi
    Nana azon a betmenen én közel bealudtam, szal. a moziból kifordulva nem fordultam vón vissza, ha nem muszáj... :D
  • 5m0k3sh0w
    keresztapa első részében 31:25 percnél egy oscar díj van az éjjeli szekrényen :D
  • Totti5
    Avangers

Jó volt jó volt. Az eddigi felvezető filmek kiteljesedése. Újat nem mutatott, csak a szokásost. Bitang látványos volt az utolsó 1 óra és a végső harc. S lám lehet kamerarángatás nélkül is látványt produkálni... számomra mint ahogy a felvezetők közt is Iron Man vitte el az egészet + Hulk itt jól nyomta, ami nem véletlen hiszen ők voltak ketten a poéngyárosok.

Hogy többször nézős e? ez azért nem egy Nolan féle Batman, amit a moziból kijövet sarkon fordulva azonnal újranézne az ember...

Viszont profi minden téren és szórakoztató.

10/9
  • Tikal #69833
    Miert, az avangers többször nézős?:)
  • Dean Winchester
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem csak az nem tetszett amikor már meg kellett volna halnia a fószernek és ő úgy ugrabugrált mintha hozzá se értek volna :DDD

felirat: köszi!

bosszúállók:
    az előzetesek alapján picit pörgősebb filmre számítottam, ahogy a többiek írták az első felébe néhol bele lehet aludni de a végére az utolsó fél órára azért beindul a gépezet elég rendesen :D
    filmnézés előtt 10/10-re számítottam ám megnézés után kb. 8/10

warrior (végső menet):
    8//10
    egyszer nézős film, legalábbis én a közeljövőben tuti nem fogom elővenni. Jó kis film melynek bőven van mondanivalója...
  • öregharcsa
    Bármit lehet csak akarni kell, és elgondolkoztam rajta,(már akkor is) na az már nem horror hanem inkább fantasy lenne :D
  • tomsolo
    Én már ázsia filmeket sem szeretek eredeti szinkron nélkül nézni. Angolosítva meg aztán pláne nem.
  • RiCSi1234
    Hallod, fel vagyok iratkozva az illető oldalára, mikor feltöltötte, még én meg tudtam nézni.. Most már nekem is azt írja!
  • davidka003
    "
    Ezt a videót a felhasználó eltávolította.
    Sajnáljuk."

Ezt a videót még láttad mikor linkelted? Mert akkor 1 perc alatt törölték. :D
  • RiCSi1234
    Az "Amerikába jötte" című Eddie Murphy film (volt) :D
  • RiCSi1234
    Akkor azon szerencsés vagyok, aki látta onnan :D
  • davidka003
    A videó paramount_vfp anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt.
  • RiCSi1234
    Ezt néztem most meg youtubeon., igaz régi, de akkor is :D
  • Tyler1
    Battleship

Hát ehhez képest a TF trilógia James Cameron akadémiaminőség. Nem volt egyetlen perce sem, ami ne ázott volna az orbitális butaságban, bő 1 órán után meg is untam.
    Vallatni lehetne vele/10

Hajdú B. - Faragó azért ütött, olyan szép összefüggően beszéltek, mint a Fifákban :D
  • Kmarha
    hja, angol szinkronnal kicsit furcsa volt, de inkább mint eredetin
  • Kmarha
    The Raid - Redemption

Másfél órás tömény akció film, klausztrofóbia érzéssel karöltve (az egész egy lépcsőházban játszódik). Zseniális, film nézése közben kipattan minden gyermek mellszőrzete, annyira tökös film lett :)

Két hibát tudnék nagy hirtelen csak felróni neki: a zenéje (a főcímdalon kívül, más nincs benne), valamint hogy a végére már-már túlzásba viszik a verekedést (a 87. szuper harcost verik le, pedig az csak egy szimpla kokain csomagolásra volt berendelve az épületbe)
  • daver88
    A lényeg érthető ezzel is, bár nekem annyira nem tetszett...
  • Davidus
    sry rossz topic:)
  • Davidus
    :DDDDDD
  • Davidus
    The Cabin in the Woods

6.5/10

+0.5 pont az miatt
  • Tikal #69816
    Milyen kontraszt? A hat az már elég gyenge, imdb-n is igy all kb, ez már az a kategória amit magamtól nem úlök le megnézni:)

Nekem ezektől a világító kék szemektől csak még idegesitobb volt ez a nő és a játéka se volt jobb mint akármelyik 20 évesé ma Hollywoodban..
  • stargatelost
    Az ugyanaz a szar felirat. Na de nem tépem a szám többet ez ügyben, rontsátok magatoknak az élményt, ha az úgy jó :)
  • daver88
    olvass vissza fél oldalt:

mindjárt én is nézem...:)
  • stargatelost
    Nincs hozzá magyar felirat. Ami terjeng a neten, az egy élvezhetetlen, magyartalan fos. Én angollal néztem. Talán csinál hozzá valaki hamarosan :)
  • Dean Winchester
    feliratot tudnál mellékelni? Nagyon sok jót hallottam erről a filmről, és a trailler első pár másodperce is bőven elég volt ahhoz hogy megnézzem....
  • Dean Winchester
    tök fura Galifianakis-t így látni :D elsőre meg se ismertem xD
  • TaRka0107
    Nem tudom, nem olvastam utána hogy milyen költségvetésű. Ha már CGI-znek akkor rendesen kellene, de nem csak azért pontoztam le 7/10-re.
  • sandor8206
    +1
  • pauly
    "a színésznő volt az egyik legjobb a filmben, szerencsére nem cseszték egy el vmi gagyi 20 évessel =)"
  • viizo
    Piranha 3DD

Ha az első rész Amerikai Pitébe oltott trash, akkor másodikat emeljük négyzetre. Aki a két évvel ezelőtti Piranha-t is lehúzta a wc-n, ezt nagyon messze kerülje!
    A történet teljesen irreális, a trükkök gyenge közepesek, a humor morbid, látvány pedig néhol már-már a Hullajó!-t idézi.

De aki szereti a trash-t, az önironikus zsékategóriát, nagyokat fog mosolyogni rajta, sőt itt-ott még élvezni is fogja. A piranhákon kívül David Hasselhoff imádnivaló cameo-kkal támad, Christopher Lloyd pedig megmutatja, hogy még mindig nagyon nagy arc. A tini főszereplők mindegyike egytől egyig hal-eledelnek jó csupán, de legalább sokat nem bánkódunk, hogy a szereplők ismét kevesebben lettek.

Felejthető, véres és vicces paródia, a filmgyártás legalja, de helyenként bűn nem élvezni! B)

10/4
  • viizo
    a színésznő volt az egyik legjobb a filmben, szerencsére nem cseszték egy el vmi gagyi 20 évessel =)

btw a 6/10-es értékelés és a 'harmatgyenge' jelző alkot némi kontrasztot az értékelésedben
  • zaki
    Azta qrva :(
    Pedig nagyon jó kis akciófilmeket csinált... :(
  • Susarc
    2. rész nem lesz......csak gondolkozz rajta el az a lényeg
  • grebber
    Grave Encounters

Paranormal Activity 1-2-öt együttesen is alázza! Jó volt!
  • öregharcsa
    The Cabin in the Woods

Nagyon jó volt, szimpla erdős-gyilkolós horrornak indul(már a címéből sejteni lehet), de aztán odab@sznak ennek rendesen :)
    Mint páran írták a CGI-n lehetett volna még javítani, de nem annyira rossz.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azért az komoly, hogy a Hemsworth gyereket ilyen gyorsan kinyírták benne :D

Remélem lesz második rész, a befejezés adna rá okot :D

8/10