106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • grebber
    Pont most olvastam valahol,hogy Segalt felkérték a 3. feláldozhatokban való szereplésre (amúgy is elég sok tartozása van adóhatóságok felé) ,de azért nem vállalja ,mert ott van a szereplők között Van Dame.
    Szerintem a cikket elírták és ez a 2. részre vonatkozott mivel a 2.ben van dame ...... ,így nehezen lehet a 3-ba!
  • Dean Winchester
    meg a késszúrást is kihagyták, jogos!
  • Malakai
    Attól függ mikor akarnak forgatni, jövő ilyenkor már kint lesz ő is. :) Na meg, hogy a stúdió hajlandó-e vele forgatni.
  • Seth
    Össze vissza van cenzúrázva. pl az imént totál kimaradt mikor kicsinálják a Gary Daniels karakterét. Előző snittben még nagyban bunyóznak,aztán a befejezése meg elmaradt valahol :D
  • Dean Winchester
    miért is ?
    5 percet néztél is mi volt ami nem tetszett? Csak mert elindítottam az itthoni filmet meg a tv is megy. ha reklám van megállítom és és onnan folytatódik ahonnan kellene...
  • Shep
    Nem ők csinálják, ők csak ezt a gyerek verziót veszik meg a csomagban, nem ők vágják meg.
  • zzeN
    Snipes a sitten csücsül jelenleg:D
  • tommygear
    hányinger amit művel ez a szarházi csatorna
  • Shep
    Hát a retken most megy az Expendables matiné változata. Nekem elég volt belőle 5 perc is.
  • IXEMGabeo
    na akkor mégiscsak megérte neki visszatérni:D Na majd pótlom mind 2 részt
  • CalebJoe
    de csak ha hozza magával ezt az arcot meg a húsos barackot

• Totti5
    Norris megjelenése egyszer ütött, és úgy volt jó ahogy megoldották. Nincs rá szükség, mert már nem lenne ugyan az, viszont még tucat nagy sztár van akit be lehet vonni.

Szívesen látnám mondjuk: Steven Seagal, The Rock, Vin Diesel, Wesely Snipes, Nicolas Cage.
  • gabesz012
    Majd' 2,5 órás film, szóval inkább 1 óra volt még hátra, egyszerűen belefáradtunk, azért nem néztük tovább. :) De egy szóval nem mondtam, hogy nem nézem végig, megvan itthon is, valamelyik nap befejezem, mert kicsit kíváncsi vagyok a végére. Viszont az már rég rossz, ha egy filmet nem bírok egybe megnézni. :D
  • Dean Winchester
    rtl-en ma lesz a feláldozhatók 1 :D
    megnézem mert a szinkron jó lett, és a második rész előtt úgyis megakartam nézni a filmet :D
    közben az rtl-el egy időben elindítom a nem vágott verziót is így kiderül mennyi jelentet vagy percet vágtak ki a filmből...
  • tommygear
    http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2012/08/25/chuck_norris_nem_lesz_meg_egyszer_felaldozhato/
  • tommygear
    a vége mentette meg azt a filmet, utolsó fél óra értékelhető egyedül
  • Sir Quno Jedi
    Avengers (újra)

Így még jobban tetszett. Nem hiszem, hogy jelenleg van szebb, vagy jobb minőségű film a piacon, ez most a csúcs. Amellett szórakoztató és érdekes is. Most, hogy együtt a csapat és telizabálták magukat gyros-szal is, jöhet az igazi csata. Avengers 2!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, a vége sem volt egy nagy "was ist das"...
  • Dean Winchester
    ez picit fura,hogy pont a végén levő akciót hagytátok ki és kilőttétek :D másfél órát "szenvedtek" de azt a fél órát nem nézitek meg? :D pont azt kellett volna szerintem, mert az elején tényleg néha nem volt toppon a film...
  • Tyler1
    Jaa, hát az viszont érezhető. :)
  • stargatelost
    Az nem jött össze, vagy csak pletyka volt, R rated a film.
  • Tyler1
    Ja, és Norris pg-13 bojkottja kicsit sem érezhető, képzelem milyen lett volna eredetileg.
  • Tyler1
    The Expendables 2

Abszolút egyetértek. Minden tekintetben veri az első részt, jobb sztori, több szereplő, több poén, keményebb akciók, tökösebb főellenség.
    A végén mikor már saját magukat parodizálják az hatalmas (Rambo, jippikájé, stb), bár Schwarzi, hogy újabban minden filmjében legalább kétszer "visszatér" már kicsit unalmas. Norris mémjéhez méltóan überkemény :D Van Damme-ot meg sajnálom, hogy egy részes karaktert kapott, kedvencem volt mindig is a manus, ebben is imádtam, ahogy napszemüvegben vér lazán nyomta a Boss szerepet.
    Minden a helyén volt, pont elegendő eksön, pont elegendő poén, hogy röhögjünk, de ne komédia legyen. Ilyen filmet kellett volna elsőre is!
    9/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Schwarzi mikor kikapja a kocsiajtót, azon olyat felröhögtem, hogy nem igaz :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Én is 10/5-re értékeltem.
    A BD-kiadvány pedig jelen esetben hiába nyomott áras (még a MM-ben is csak 4.990 Ft, a sima, nem 3D-s, 1 BD-lemezes verzió), akkor sem vettem meg.
    Ez amolyan "egyszer bőven elég volt" film.
  • gabesz012
    Avengers

Biztos elég nagy hátrány, hogy nem igazán vagyok oda ezért a Marvel univerzumért, de rohadtul nem jött be. És ezzel nem csak én voltam így, többen néztük a filmet, kb. 1,5 óra után kilőttük a fenébe. Lehet csak nem volt meg hozzá a hangulat, mindenestre csalódás volt. Mielőtt jönne a nekem esés, a látvánnyal semmi baj nem volt, fullhd-ban, vetítve, de ez most kevés volt. Olyan 10/5-öt adnék rá max. A Nolan féle batmanek tetszettek, szóval lehet mégsem velem van a baj. :)

Helyette néztünk pár BBC - planet earth részt, úgyszint fullhd-ban; vásznon nézve egy új élmény volt. Legalább megmentette az estét.
  • Totti5
    Mert ez nem művészfilm:)) izom, izzadtság, gépágyúk, vér. Ennyi. Nincs ebbe több. Ezeket viszont maximulás tempóban és látványban vonultatja fel. A legnagyobb akciófilmk sztárok játszótere. Önmaguk paródiája ami a játékkukból is azonnal látható, de az akcióknál ugyan olyan badassok mint 20 éve
  • grebber
    Nem is értem a tisztelt puzsér imitátoroknak miért nem tetszik a film.Sokkal jobban lehuzták mint az első részt!
  • Dean Winchester
    eddig is nagyon vártam, de ezek után még jobban várom,hogy megnézhessem :D
  • tigeroo
    hasonló véleményen vagyok én is. élvezik a filmet az öregfiúk, meglátszik a produkció minőségén is, parádéznak a vásznon. ha ilyen kedv van még bennük akkor akár évente jöhet egy-egy film a bandával!
  • Totti5
    Expendables 2

Agyt kikapcsol másfél óra vérengzés és sztárparádé. Így ültem be a moziba.

Maximálisan meg is kaptam. Az elsővel ellentétben dinamikusabb, sokkal jobbak a helyszínek, és a bantu írtani való katonák, végre nem olyan gagyi elcsépelt szintűek és az erölködésük is az egész világra kiható volt!. Sztárparádé a szó szoros értelmében. Itt most mindenki kivette a részét.

Statham koreográfiái voltak a legjobbak, nagyon jó jelenteket kapott.
    Stallone a szokásos rambó.
    Swarci az annyira terminátor volt, hogy fel sem tünt volna rajta a szerkója a napszemüveg, vagy hogy ébben egy fehyver áll ki a karjából. Megszólalásai, beállásai, akció mind terminátor utánérzés volt.
    Chuck Norris. Bazd+ a készítők vették a lapot és azt amivé mi tettük az köszönt vissza tehát "Chuck Norris 20 perc alatt nézi végig a "60 perc" című tévéműsort.". Bheszarás volt minden jelenete:D
    Willis is ott volt ő is végre mutatott magából, csinálta azt amit tud.

+ a többiek is persze nagyon jók voltak + akína csaj is beleillett a képbe teljesen.

Van Damme szintén kiemelhető mert nagyszerű főgonosz lett.

Szokásos vér, brutalitás megvolt szerencsére. Poénok ütöttek és sok volt belőlük, de telibetalált mindegyik.

Remek akció film. Az elsővel voltak gondok, de ez sokkal de sokkal jobb, olyan amilyennek egy ilyen szuperprodukciónak lennie kell.

Stallone megcsinálta 9/10
  • tommygear
    Expendables 2
    ütős akció, kurva nagy beszólások... a történet egy nulla ahogy az első részben is, de nem nagyon kell ezzel foglalkozni ebben az esetben
    8/10
  • dartonita
    Par film megint megvolt.

Dictator:
    Hat lehet hogy en kaptam el ezt a beteg agymenest jokor,es megfelelo hangulatban de tetszett.Ez a faszi nem teljesen ep,es tudom ertekelni amit csinal.Vegre nem a hagyomanyos poenok.
    7/10

Flypaper:
    Ez meg MI volt?!Nos ennek pedig lehet hogy pont nem jokor ultem neki de orulten untam.Gagyi,keszekusza es Ashley Judd sem menti meg.
    3/10

Expendables 2:
    Sajnos meg csak kameras felvetellel talalkoztam,raadasul felirat nelkul.
    Viszont tuti hogy ujra fogom nezni,ez utos cucc nagyon.Latszik az 'oregurakon' hogy maximalisan elvezik amit csinalnak,a nezonek sincs mas dolga :)
    7,5/10

Snow White and the Huntsman:
    Meglepetesemre teljesen beszippantott ez a film.Nagyon klasszul at lett dolgozva a mese es egy szamomra roppant elvezheto fantasy vilagot hoztak letre,amit Stewart sem tud elrontani,pedig mindent megprobal.Egyebkent ki almodta meg ezt a bamba arcot Hofeherkenek?Rutul be lehetett tepve az illeto.Chris Hemsworth viszont szerintem nem volt rossz,vegre nem az idiota Thoros erolkodest kellett nezni,jol hozta amit kellett.A gonosz mostoha pedig plane.Szinte hibatlan es latvanyos estimese.
    8/10
  • viizo
    az American Horror Story második évada durvább lesz, mint az első - de én pl. remélem, nem száll el velük teljesen a ló.

az első pont jó volt, messze az év legjobb debütáló sorozata.
  • stargatelost
    Az imdb tud ajánlani.
  • bexinho
    Elcserélt életek, Titokzatos folyó (igaz ezek már régebbiek, mint a Gran Torino, de hátha nem ismerted őket). Az újabbak közül egyik sem fogott meg igazán, talán a J.Edgar.

Amiket az elmúlt pár napban láttam:

The Dictator 5/10 (Sacha Cohen filmjei annyira nem jönnek be, de mindig megnézem az újakat, hátha most...)

The Hunter 6/10 (nem volt rossz, az elején le is kötött, de a vége fele már kezdtem kicsit unni. Jobbra számítottam)

Underworld Awakening 4/10 (Szeretem az Underworld-ös világot, de ez szörnyen erőltetett és egyszerű lett. Egyedül az öreg Lanninster-nek örültem)

Egy sorozatot is ledaráltam: American Horror Story 8/10 (szerettem és várom az új évadot, igaz rémisztőbbre is sikerülhetett volna. Így csak Médium szintet hoz. Bár abból csak 1-1 részt láttam)
  • Blum
    Valami mostanaban megjelent Clint Eastwood filmet tudnatok ajanlani? Gran Torino mar megvolt 50X :)
  • Tyler1
    Ősszel vagy télen már nekiállnak a 3.-nak elvileg. A nevek között meg ott lehet Kurt Russel, Danny Trejo, Steven Seagal, Michael Dudikoff, Christian Slater, és elvileg a 3.-ban már akadna pár feláldozható nő is, ezekre Gina Carano, Jamie Lee Curtis, és Milla Jovovich is kiszemelt.
  • grebber
    Expendables 2

Hozta azt amit amit az 1 + még több poén volt benne saját magukat "parodizálva".

Chuck Norrisnak meg nagy respect,mert én nem tudom mivel génkezeli magát,de én szeretnék nem hogy 72 de 50 évesen úgy kinézni ahogy ő kinéz ebben a filmben.Basszus még mindig kamillázok ha nem nézem meg a wikipediát hogy mennyi idős nem mondtam volna 5xnél többet.
    Kiváncsi vagyok lesz-e 3. rész és ha igen akkor kiket hoznak benne vissza a sírból
  • Dean Winchester
    nem azt kérted?
    "Tudnátok nekem írni újonnan DVD-n megjelent mesefilmet?"
  • Blacksheep333
    Még jó, hogy ezek megjelentek DVD-n. Azért köszi.