106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tommygear
    paródiának azért nem nevezném, nagy durranás 1-2 az akció paródia
  • IXEMGabeo
    Gary Busey tényleg über király színész:D tőle ritkán láttam rossz filmet és a rossz fiú szerepek kifejezetten jól álltak neki.

öccse Jake pedig az Országút fantomja 2-ben félelmetes jót alakított
  • IXEMGabeo
    The Expendables 2

:D Nos a poénok nagyon ütöttek, ez egy akció film paródia volt tulajdonképpen, jó rövid volt a sztori rém egyszerű, de jó volt együtt látni a kedvenceinket:D

"Csaj bedurrantotta a bicepszem" és a "Drágán add az életed" beszólások nagyon ütöttek:D Chuck Norris, amikor csak jött és kilőtt mindenkit, ahogy megjelent azon felröhögtem:D

Szóval, aki szereti a történet nélküli, logikátlan akciódús filmeket csak annak ajánlott
  • sandor8206
    Gary Busey übermegakirályszínész :-)
  • Calver
    The Finder c. sorozatban egy "zen" ügyvédet játszott, és kifejezetten jól, igaz ott is néha összetört arcokat.
    így talán már annyira nem is fáj a kaszája, nélküle mint "lancer" nem lett volna az igazi
  • Tyler1
    És mennyire tükröződik az Oscar jelölése a későbbi munkásságán? Mondjál egyetlen olyan filmet, amiben ehhez méltó alakítást nyújtott. Jó hogy nem hasonlítjuk egyből Tom Hankshez...

Gary Busey is jelölve lett anno, gondolom ő is übermegakirály színész, csak véletlenül süllyedt a legaljáig.
  • sandor8206
    Cuba Gooding Jr. már inkább az
    belementél egy ördögi körbe ezzel a kijelentéssel :-)
  • tomsolo
    Tylernél Zs kategóriás szinész == mellékszereplő csak még bővül majd a szókincse.

Egyébként felesleges bekategorizálni, mert egy majd 2m magas 150 kilós ember elég nehezn fog tudni mást játszani mind nagy darab, macsós karaktereket, viszont ellentétben pár más igazán Zs kategóriás színésszel Ő nem erőltette ezt. Csak, hogy egy példát mondjak ott Karloff akit majdnem kinyírtak mert eljátszotta Frankenstein szörnyét, peddig neki is mint Duncan milyen szép mély hangja volt.

Szal ZS kategória a faszomat.

• IMYke2.0.0.0
    "Te most miről beszélsz? Ne javítgass, hanem értelmezz."

Érdekes stílusod van.
    Ha szerinted egy Oscarra*** jelölt színész ZS-kategóriás, akkor nincs miről beszélgetünk.

*** = függetlenül attól, hogy lehet szeretni, vagy utálni ezt a díjat
  • Tyler1
    "nem csak "ZS kategóriás" filmben játszott."

Te most miről beszélsz? Ne javítgass, hanem értelmezz. Duncanről volt szó, nem a filmjeiről. A Halálsoron kétségtelenül a legjobb filmje volt, ezenkívül azonban szinte mindegyikben harmadrangú mellékszerepeket játszott, azokat is leginkább a termete révén. Sok ismert filmje volt, de csak egyetlen, amiben emlékezetes alakítást nyújtott.
  • Totti5
    Meglepően nézem mennyi filmbe játszott... nagyon aktív volt. Természetesen a Halálsoron alakítása van a szemem előtt, kb másra nem is emlékszek tőle, pedig sok kedvenc filmemben szerepelt, de az volt a legkiemelkedőbb és utánozhatatlan.
  • tommygear
    lol
  • IMYke2.0.0.0
    "Talán az egyetlen Oscar jelölt ZS kategóriás színész volt."

Javítom helyetted:

Talán az egyetlen Oscar jelölt ZS kategóriás filmekben szereplő színész volt.
    S kijavítalak, mert nem csak "ZS kategóriás" filmben játszott.
    Bár, ha neked például a Green Mile az, akkor nem szóltam...
  • Tyler1
    Talán az egyetlen Oscar jelölt ZS kategóriás színész volt.
    RIP
  • CalebJoe
    ja vágom ő volt Atlas hangja
  • n000rbi
    Ha már GoW van az Avatarod-ban, nem tudom, tudtad-e:

"After establishing himself as a Hollywood actor, Duncan continued to work in games. He voiced the character of Atlas in God of War II, Benjamin in the first Saints Row, a crime lord in survival horror game The Suffering: Ties That Bind, the character of Ygori in fantasy game Forgotten Realms: Demon Stone, and SEAL Operative Wardog in tactical shooter SOCOM II: U.S. Navy SEALs. Other games he did voice work for include first-person-shooter Soldier of Fortune and Star Trek Klingon Academy."

RIP
  • Jim Morrison
    én is bírtam nagyon, jó fejnek tűnt, bírtam a filmjeit is. RIP
  • Lantee
    Azaz
  • Lantee
    Winona Ryder játszik benne, és a magyar címe azt hiszem DARWIN DÍJ - HALNI TUDNI KELL...vagy valami ilyesmi.
  • Tikal #70106
    Milyen monitor? milyen DVD rip? 1080p, nagy tévé :D
  • Kojiro
    Kis segítséget szeretnék kérni!

Évekkel ezelőtt láttam tv-ben egy filmből kb 10 percet, a címére lennék kíváncsi.
    Olyasmi volt benne, hogy valami srácok be akartak lógni egy Metallica koncertre, valami kerítésen másztak át talán és nagyot zakóztak (vagy valami kocsival hajtotak be?). A Met épp a Sad But True-t játssza.

Ötlet?
  • zoliii
    Armageddon, Halálsoron, Daradevil filmekben játszott :D
    R.I.P Hír :(
  • IMYke2.0.0.0
    Hú bazzer - Őt nagyon bírtam. Szó szerint hatalmas ember volt, és fantasztikus hangja. Fiatal volt azzal az 54 évvel :(
  • El Protector
    Nyugodjék békében :(
  • desigo
    Elég sok filmben játszott,aktív színész volt.
    RIP :(
  • Dynamic
    Teljesen érthető. Moziban sokkal nagyobbat üt, mint monitoron. Plusz akik anno elmentek moziba megnézni azok eleve befogadóbbak a témára (nyilván, ha pénzt adtak érte), míg akik beérik dvd rippel, azokat annyira nem érdekli, tehát nálunk eleve hendikeppel indul egy ilyen film.
  • Sheltem
    Egyik kedvenc filmem a halálsoron. Szegény most tényleg végigment rajta :( R.I.P...54 évesen...:(
    Nagyon nagy szinész volt.
  • CalebJoe
    Gondolom mint a legtöbb ilyen nagy embernél nála se bírta a szíve tovább.

Nyugodjék Békében

• IXEMGabeo
    úú ő volt a nagydarab ürge rab a Halálsoronból:( Mekkora jó filmje és alakítása volt az
  • CSOCSO
    RIP Michael Clarke Duncan
  • CalebJoe
    Ebből látszik mennyien nem járnak moziba, amúgy is tuti le fog menni ez a 8.5-ös pontszám egy jó pár ponttal.

Nálam olyan 7/10 az is csak Hulk meg a harc miatt, szerintem egyáltalán nem jobb mint az utóbbi X-men film.
  • CSOCSO
    En nem ertem........ Az Avengerstol mindenki osszehugyozta magat meg 10/10 volt meg az eddigi legeslegjobb kepregeny adaptacio amig a a mozikban ment. Most kijott neten es kozepes lett hirtelen????
  • TaRka0107
    pókerarcokban azért nehezebb volt a szerepe. van még egy pár nagyobb kaliber!
  • Béka Benő
    Már a 2. rész is egy híg fos volt ! Főleg a majomivadék Johnny Knoxville-el !
  • sandor8206
    Az Átok (The Haunting)
  • Béka Benő
    A 1999-es Átokra gondolt ! Abban volt egy elátkozott kastély.
  • Béka Benő
    A szeptember 25.-e az amerikai DVD/Blu-ray/Blu-ray3D megjelenésre vonatkozik.
    Magyarországon már augusztus 28-tól kapható, DVD-n/Blu-ray-n/Blu-ray3D-n.
  • ProGabe #70088
    "mert pl Avengers-et is szeptember 25-re irják azt már van belőle rég!"

Hivatalos megjelenés =/= kalózmásolat. Rengeteg filmes oldal (dvdextra és xpress kombó pl.) létezik erre a célra.
  • bcrics
    Persze a film is hatalmas, talán még a Piténél is jobb egy hangyafasznyit ha olyan hangulatban vagy, kizárólag eredeti nyelven felirattal, a Szinkron Blőd lett.
  • bcrics
    Matt DAmon legjobb szerepe, alakítása, tényleg!